Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kıyamam sana.. Elbette aylar geçtikçe insan daha bir karamsarlaşıyor hele bi de onun bunun hamile haberlerini alınca bir tuhaf oluyor.. inat gibi de herkesin hamile kalacağı tutmuş oluyor ya da bizim algımız o yönde çalıştığı için bu haberlere odaklanmış oluyoruz:)

İnşallah doktora gitmene gerek kalmaz hamilesindir hayatım, ama değilse de sıkma canını, gidersin doktora yaptırırsın tahlillerini varsa bir engel durum alırsın ilaçlarını çözülür. Forumdan bir arkadaşım var, yüzyüze de tanıştık sonra, o da senin gibi 1 yıl denemiş sonra doktora gitmiş, meğerse yumurtaları yeterli büyüklüğe gelmiyormuş, kızcağız tutturcam diye boşuna debelenmiş 1 yıl, sonra klomen kullanmaya başladı 2. ay şıp diye hamiş kaldı.. İnşallah senin hiçbir sıkıntın yoktur ama varsa da çözülüyor yani o sorunlar, sıkma fazla canını..

shnaayın yavrusu sana diyorum bak rica ediyorum fazla bekletme anneni, yoksa dünyaya gelince poponu ısırırız tüm kk kızları:)))

hayırlısı hemen çıkmıyo biliyoruz ama dayanamıyoruz ki:)) evet senin 14. gün olma ihtimali var hayırlısı olsun canım

günaydın herkese...

benim de bugün düşüş başladı sanırım dün 36,7 bu sabah 36,5 birkaç gün kaldı hayırlısı bakalım..

''canım o bahsettin ateşinin süper gitti aylarda da bebiş yoktu ama öyle düşün''...süpper cümle. sanırım şu saçma karamsarlıktan benı kurtaracak cumle buydu.
çok haklısın, o aylar superdı atesım ama o zaman da bebıs yoktu.
işte bu forumu bu yuzden sevıyorum ya.
senın göremedıgını gorenler var, bosa umutlanmaman ıcın yada umudunu kırmaman ıcın bır suru destekcı:))
deryacım, çok tesekkur ederım ismini bahşettiğin için çook memnun oldum.
eşine atmıs oldugun maili çok merak etmiş olmakla birlike 9:) çok iyi yaptıgını düşünüyorum.
9. gün evet gün aşırı ilişkilere başlamak için güzel bir gün.
nazlanmasına izin verme kocanın daha fazla. atla üstüne gerekirse.
evren güzel enerjilere gebe arkadaslar, bizde ona heep güzel enerjiler gönderelim kk kızları olarak ki o da bize borcunu bebişle ödesiiiiin
ayy çok tatlısın yaa,
yavrum bak popona çok talip var, bir an önce gel yoksa sana hiç popo kalmıcaaak

valla canım gidicem işte bu ay, inşallah gidiş sebebim farklı olur da, gittiğimde nedir ne değildir bi bakınsın bakalım. artık klomen midir, incir kürümüdür, efenim o mudur bumudr belli olacak.
belki de o salak drun söledıgı milim düzeydeki çıkolata kıstlerım büyüdü, onlar için bir şey yapmak lazımdır belki.işte gidince anlayacağuuuk.
çok teşekkür ederim ya destekleriniz için.
ay valla cuma mubarek gunde dualarımı aldınız. allah razı olsun.
öperim sizleri çok çok

ben yeni katıldım aranıza bu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor lütfen bilgilendirirmisiniz

arkadaşım ben de yeniyim bu ateş ölçme olayında geçen ay adet olmadan 2-3 gün önce düşmeye başladı ateşim ve adet oldum bu ay adetten sonra başladım ölçmeye ama yumurtlama kısmını ben de bilemiyorum sadece bildiğim ateşin adetine yakın yüksek giderse ve adet gününde hala yüksekse gebelik şansı var sanıyorum benim de anlayabildiğim bu kadar canım..

teşekkürler verdiğin bilgiler içi sağol

canım cok yanlış düsünüyosun, bak ben de aynı sen gibi acayip bi panikle doktora gitmiştim, kesin yumurtlamıyom yok benim progestoronum sorunlu, kesin hormonlarımda problem var diye... ama her sey cok normaldi.. doktor kızdı hatta takılma bunlara diye.. gecen ay hıc değişmedi, ama dr ultrosanda catladığını gördu, bu ay da yukseldi mesela.. belki mevsimsel belki yediklerimizle alakalı ama arada bi oluyor sanırım dontt panikkkkk

teşekkürler verdiğin bilgiler içi sağol

canım bak ben de yeni çgrendim anlatayım sana. adetin ilk gununden itibaren sbah 6.30-7.00 arasına saatini kuruyosun, uyanır uyanmaz hic bisey yapmadan atesini dijital bi ölcerle olcuyosun, not ediyosun. yumurtlamana yakın gunlerde 1 gun atesin normalin altına dusuveriyor, ve ertesi gun tekrar yukseliyor. atesinin dustugu gun ilişki olmalı, cunku atesin yukselmesi yumurtanın catladıgını gösterir. gebeliklerin pek cogunun yumurtanın catlamasından onceki 3 gunde oldugu söyleniyor. eger esinin sperm sorunu yoksa yumurtlama tarihine yakın ust uste iliski yap, özellikle atesin dustugu gunu es gecme ve atesin yukseldiği gun de. ondan sonbra gun asırı işte.. ama sperm sorunu varsa gun asırı diyor dr.lar..

Biz araştırmacı gazeteci kimliğine öyle bir bürünmüşüszki burda,
maşallah dr'lara hatta tıbba bile meydan okuyoruz nerdeyse.
doktor bişeyin yok diyor, biz hala yok ama ateşim şöyleydide yumurtam böyleydide bilmemne.
ne geliyorsa bilmişlikten geliyo başımıza ama ne yapalım olan oldu artık.
bundan sonra tek yapacağımız evrene güzel mesajlar göndermek olsun bari.
dediğin gibi duyulsunda bebişimiz gelsin

Son düzenleme:
demek bir ben değilim böyle telaşa giren. dediğin gibi belki de panik yapıyorumdur. ama işte bak hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz. bu tür evhamlar ister istemez oluyor. ben gene de bu ay kırmızılar gelırse ki inşallah gelmez, dra gıdeyımde aklım rahat olsun. hem gıtmezsem belkı kocam baslar soylenmeye. cunku ben onu dra gondermek ıcın buyuk bı savas vermıstım basının etını yemıstım. şimdi demesın bana kalkıpda, benı gonderdın zorla ama kendın gıtmıosun dıe.
EEEEY EVREEEEN DUUUUY BİZİİİİİ
HEEEEY BEBİŞLEEEEER SİZDE
BİZİ DUYUN
VEEEE artık gelın...ee artık bi zahmet canım aaaaa sıktınız yaniii

cicim bak gönderdim evrene mesajı
bak şimdi yakın zamanda nasıl dökülüyo bebişler yollara

canım sıkma canını bu ayda bir
tuhaflık var.hepimiz aynı sorunlardan şikiyetçiyiz.
benim eşte diyo neti yasakladı ateşi.
senin yüzünden kafaya çok takıyorsun diyo
ateş tablolrına gelince ateşimizi zorla çıkarıyoz,bilmiyorum
bu ay çok farklı:44:

kaç günde bir adet oluyorsun.sanki günün geçmiş.hem daha ortalamanın altına düşmemişsin.

heeeeeeh şöyle,
ulan evren aç kulaklarını iyi dinle
yoksa bir olupta döveriz seni görürsün

Off yaa yine yemeği fazla kaçırdım bıktım bu rahatsızlık hissinden
uzay filmlerindeki gibi hapla beslensek ne güzel olur
:44:

ayy aynen bencede bır kapsul yutsak yemek yemıs olsak ben hep soyluyorum bunu :) canım bende bugun fazla yedım yanı soyle yemeği deilde tatlıyı cok yedım arkadasın dogum gunu vardı ıkı canlıymısım dıye nerdeyse pasatnın yarısını bana verdıler :)

iki canlı olmak...ne güzel birşey...
ne mutlu sana.
senin bebişe söylesene , geldiği yerden bizimkilere de söylesin, bekletmeyin annelerinizi daha fazla diye
bizi dinlemiy sıpalar belki onu dinlerler.

sorma tatlım bızım yemekhanedekı kadın yemeklerı supper yapıo. bgn de yaptıgı seye dayanamadık bırsuru yedık ama su anda herkes duman olmus durumda. üretimde cocuklara ıs yaptıramıorum, cok yedık abla azcık musade dıolar

ayy şekerim çok iyi anlayabiliyorummm şuan berbat durumdayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…