hormonlarıma falan baktırmadım hiç. şubat sonu gıtmıstım dra ama daha 1 yıl olmamıs deneyelı cok da gencsın olur olur ben sımdı senın hıcbır seyıne bakmam dııp gondermıstı şere..... bende salak gibi aldandım herife geçti 3 ayım boşu boşuna. 1 yıl dolsun dıye beklıyorudm ki nitekıim bu ay itibariyle 1 yılımızı doldurmus oluyoruz çalışmalarla. o yuzden bu ay kırmızıları gorur görmez drdayım. tüplerede baktırcam herşeye baktırcam.
aglamak sakin kalmak elımde degıl banu. 15 gun ıcınde 3 tane arkdasımın haberını aldım. ben bu kadar ugrasırken tam bu ugraslarımın ustune denk gelınce bu haberler yıkıldım ıyıce. az kaldı bosverıcem sanırım herseyı. büyüklerimizin yolundan gidicem,hani diolar ya biz biliyomuyduk yumurtlamayı gününü onu bunu oluverdi işte kendılıgınden dıye.
ben hemen olsun ıstemedım kı 12 aydır ıstıyorum .
benı cok beklettın bebeğim ya, bak ne hallerdeyim...
sağol canım arkadaşımmm..inşallah öyledir Yok iyiyim ama ben bu ay değilse de çok yakında gelecek bebişlerimiz..
Aynen tatlım yaa.. yaptım tabeeeee, dün yaptım aslanlar gibi tek çizgiyi gördüm:) Hayırlısı olsun bakalım, kızların dediği gibi 14. gün çatladıysam daha erken ümitlenmek ya da karamsar olmak için..
ya yokh (ay bu arada senın adın ne yahu, bölee yokh demek komık oluyo)
Günaydın kızlaaaar...
Benim ateşim bugün yine azıcık düşüş eğilimi göstermeye başladı, yarın da bu düşüş devam ederse kırmızılar geliyor demektir.. Karamsar falan değilim sakın yanlış anlamayın ama zaten ben kendimi hamiş gibi hissetmiyorum bu ay.. O yüzden tablom düzgün olmasına rağmen çok da umutlu değilim.. Yine de tabii cılız bir umut var hala, yok desem yalan olur:) Neyse artık fazla kendimi üzmemeyi başarıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama mümkünse şu bebişlerimiz çabuk gelsin artık yaa...:)
bu da tablom..
My Ovulation Chart
''canım o bahsettin ateşinin süper gitti aylarda da bebiş yoktu ama öyle düşün''...süpper cümle. sanırım şu saçma karamsarlıktan benı kurtaracak cumle buydu.canım o bahsettin ateşinin süper gitti aylarda da bebiş yoktu ama öyle düşün.
o yüzden ateş yüksek durum iyi ateş düşük umut yok gibi bişey de diyemiyorum
öyle dengezi tablolar gördümki ben burda.
tamam sen temkinli gibi ol yok gibi düşün.
ama bi sorunun olduğuna kendini inandırma, bak bünye etkileniyor gerçekten
sorunlar çıkıp duruyo.
ben test yapıp çift çizgiyi gördüğümde, herkes havalara uçtu hamilesin dediler.
ben inanamadım. ya kimyasal falan olursa forumda hep okuyoruz dedim.
şmdiden sevinemem garanti olsun dedm.
bikaç günümü böyle geçirdim bu kuruntularla ve nitekim başıma geldi.
tamam olacağı varmış ben düşündüm diye değil ama.
birazda biz çağırıyoruz sanki.
iyi düşünelim iyi olsun lütfen evrene kötü mesajlar göndermeyelim
eşime gelince şmdi bi mail döşedim kendisine akşam alcam boyunun ölçüsünü malum yerde
bugün artık 9. gün olduk başlamamız lazım acilen :)))
ayy çok tatlısın yaa,Kıyamam sana.. Elbette aylar geçtikçe insan daha bir karamsarlaşıyor hele bi de onun bunun hamile haberlerini alınca bir tuhaf oluyor.. inat gibi de herkesin hamile kalacağı tutmuş oluyor ya da bizim algımız o yönde çalıştığı için bu haberlere odaklanmış oluyoruz:)
İnşallah doktora gitmene gerek kalmaz hamilesindir hayatım, ama değilse de sıkma canını, gidersin doktora yaptırırsın tahlillerini varsa bir engel durum alırsın ilaçlarını çözülür. Forumdan bir arkadaşım var, yüzyüze de tanıştık sonra, o da senin gibi 1 yıl denemiş sonra doktora gitmiş, meğerse yumurtaları yeterli büyüklüğe gelmiyormuş, kızcağız tutturcam diye boşuna debelenmiş 1 yıl, sonra klomen kullanmaya başladı 2. ay şıp diye hamiş kaldı..İnşallah senin hiçbir sıkıntın yoktur ama varsa da çözülüyor yani o sorunlar, sıkma fazla canını..
shnaayın yavrusu sana diyorum bak rica ediyorum fazla bekletme anneni, yoksa dünyaya gelince poponu ısırırız tüm kk kızları:)))
ben yeni katıldım aranıza bu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor lütfen bilgilendirirmisiniz
arkadaşım ben de yeniyim bu ateş ölçme olayında geçen ay adet olmadan 2-3 gün önce düşmeye başladı ateşim ve adet oldum bu ay adetten sonra başladım ölçmeye ama yumurtlama kısmını ben de bilemiyorum sadece bildiğim ateşin adetine yakın yüksek giderse ve adet gününde hala yüksekse gebelik şansı var sanıyorum benim de anlayabildiğim bu kadar canım..
canım cok yanlış düsünüyosun, bak ben de aynı sen gibi acayip bi panikle doktora gitmiştim, kesin yumurtlamıyom yok benim progestoronum sorunlu, kesin hormonlarımda problem var diye... ama her sey cok normaldi.. doktor kızdı hatta takılma bunlara diye.. gecen ay hıc değişmedi, ama dr ultrosanda catladığını gördu, bu ay da yukseldi mesela.. belki mevsimsel belki yediklerimizle alakalı ama arada bi oluyor sanırım dontt panikkkkkMy Ovulation Chart |
benden umut yok bu ay. atesımı yukseltmeyı basaramadım, hormonlarda yada yumurtlamamda kesın bır problem var.
çalışmalarımın hepsi boşa gitmiş durumda. herkes ve tüm yazılar basbas bağırıyor, yumurtlamadan sonra ates yuksek kalmalı ve yumurtlamadan oncekı 2-3 gun ilişki olmalı diye. bugün itibariyle atesım düşük gecen aylara göre ve ffın bgnkü ateşime göre çektiği yer bir gün öncesinin ilişki olmadığı yer...
yumutlamadım ben heralde
yada hormonlarım darmadagın olmus durumda.su ana kadar progesteronum tavan yapmış olmalıydı. helekı gecen aylarda kı lutheal faz ateslerımle bu ay ki karşılaştırılırsa bnm bu kadar soguk kanlı bırı olmadıgım daha net anlasılır.
boşa değil sanırım dün hamile haberını aldıgım arkadasıma gıttıgımde paso aglamam.
o imrenişin boyutunun bu kadar büyük oluşu boşa değil.
ben yıprandım sanırım.
eşimde kızdı bu sabah, yeter dedi ateş de ölçmeni istemiorum artık dedi.
işte falaaan filaaan
teşekkürler verdiğin bilgiler içi sağol
''canım o bahsettin ateşinin süper gitti aylarda da bebiş yoktu ama öyle düşün''...süpper cümle. sanırım şu saçma karamsarlıktan benı kurtaracak cumle buydu.
çok haklısın, o aylar superdı atesım ama o zaman da bebıs yoktu.
işte bu forumu bu yuzden sevıyorum ya.
senın göremedıgını gorenler var, bosa umutlanmaman ıcın yada umudunu kırmaman ıcın bır suru destekcı:))
deryacım, çok tesekkur ederım ismini bahşettiğin içinçook memnun oldum.
eşine atmıs oldugun maili çok merak etmiş olmakla birlike9: ) çok iyi yaptıgını düşünüyorum.
9. gün evet gün aşırı ilişkilere başlamak için güzel bir gün.
nazlanmasına izin verme kocanın daha fazla. atla üstüne gerekirse.
evren güzel enerjilere gebe arkadaslar, bizde ona heep güzel enerjiler gönderelim kk kızları olarak ki o da bize borcunu bebişle ödesiiiiin
demek bir ben değilim böyle telaşa giren. dediğin gibi belki de panik yapıyorumdur. ama işte bak hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz. bu tür evhamlar ister istemez oluyor. ben gene de bu ay kırmızılar gelırse ki inşallah gelmez, dra gıdeyımde aklım rahat olsun. hem gıtmezsem belkı kocam baslar soylenmeye. cunku ben onu dra gondermek ıcın buyuk bı savas vermıstım basının etını yemıstım. şimdi demesın bana kalkıpda, benı gonderdın zorla ama kendın gıtmıosun dıe.canım cok yanlış düsünüyosun, bak ben de aynı sen gibi acayip bi panikle doktora gitmiştim, kesin yumurtlamıyom yok benim progestoronum sorunlu, kesin hormonlarımda problem var diye... ama her sey cok normaldi.. doktor kızdı hatta takılma bunlara diye.. gecen ay hıc değişmedi, ama dr ultrosanda catladığını gördu, bu ay da yukseldi mesela.. belki mevsimsel belki yediklerimizle alakalı ama arada bi oluyor sanırım dontt panikkkkk
EEEEY EVREEEEN DUUUUY BİZİİİİİBiz araştırmacı gazeteci kimliğine öyle bir bürünmüşüszki burda,
maşallah dr'lara hatta tıbba bile meydan okuyoruz nerdeyse.
doktor bişeyin yok diyor, biz hala yok ama ateşim şöyleydide yumurtam böyleydide bilmemne.
ne geliyorsa bilmişlikten geliyo başımıza ama ne yapalım olan oldu artık.
bundan sonra tek yapacağımız evrene güzel mesajlar göndermek olsun bari.
dediğin gibi duyulsunda bebişimiz gelsin
My Ovulation Chart |
benden umut yok bu ay. atesımı yukseltmeyı basaramadım, hormonlarda yada yumurtlamamda kesın bır problem var.
çalışmalarımın hepsi boşa gitmiş durumda. herkes ve tüm yazılar basbas bağırıyor, yumurtlamadan sonra ates yuksek kalmalı ve yumurtlamadan oncekı 2-3 gun ilişki olmalı diye. bugün itibariyle atesım düşük gecen aylara göre ve ffın bgnkü ateşime göre çektiği yer bir gün öncesinin ilişki olmadığı yer...
yumutlamadım ben heralde
yada hormonlarım darmadagın olmus durumda.su ana kadar progesteronum tavan yapmış olmalıydı. helekı gecen aylarda kı lutheal faz ateslerımle bu ay ki karşılaştırılırsa bnm bu kadar soguk kanlı bırı olmadıgım daha net anlasılır.
boşa değil sanırım dün hamile haberını aldıgım arkadasıma gıttıgımde paso aglamam.
o imrenişin boyutunun bu kadar büyük oluşu boşa değil.
ben yıprandım sanırım.
eşimde kızdı bu sabah, yeter dedi ateş de ölçmeni istemiorum artık dedi.
işte falaaan filaaan
Günaydın kızlaaaar...
Benim ateşim bugün yine azıcık düşüş eğilimi göstermeye başladı, yarın da bu düşüş devam ederse kırmızılar geliyor demektir.. Karamsar falan değilim sakın yanlış anlamayın ama zaten ben kendimi hamiş gibi hissetmiyorum bu ay.. O yüzden tablom düzgün olmasına rağmen çok da umutlu değilim.. Yine de tabii cılız bir umut var hala, yok desem yalan olur:) Neyse artık fazla kendimi üzmemeyi başarıyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun ama mümkünse şu bebişlerimiz çabuk gelsin artık yaa...:)
bu da tablom..
My Ovulation Chart
demek bir ben değilim böyle telaşa giren. dediğin gibi belki de panik yapıyorumdur. ama işte bak hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz. bu tür evhamlar ister istemez oluyor. ben gene de bu ay kırmızılar gelırse ki inşallah gelmez, dra gıdeyımde aklım rahat olsun. hem gıtmezsem belkı kocam baslar soylenmeye. cunku ben onu dra gondermek ıcın buyuk bı savas vermıstım basının etını yemıstım. şimdi demesın bana kalkıpda, benı gonderdın zorla ama kendın gıtmıosun dıe.
EEEEY EVREEEEN DUUUUY BİZİİİİİ
HEEEEY BEBİŞLEEEEER SİZDE
BİZİ DUYUN
VEEEE artık gelın...ee artık bi zahmet canım aaaaa sıktınız yaniii
cicim bak gönderdim evrene mesajı
bak şimdi yakın zamanda nasıl dökülüyo bebişler yollara
Off yaa yine yemeği fazla kaçırdım bıktım bu rahatsızlık hissinden
uzay filmlerindeki gibi hapla beslensek ne güzel olur :44:
ayy aynen bencede bır kapsul yutsak yemek yemıs olsak ben hep soyluyorum bunu :) canım bende bugun fazla yedım yanı soyle yemeği deilde tatlıyı cok yedım arkadasın dogum gunu vardı ıkı canlıymısım dıye nerdeyse pasatnın yarısını bana verdıler :)
Off yaa yine yemeği fazla kaçırdım bıktım bu rahatsızlık hissinden
uzay filmlerindeki gibi hapla beslensek ne güzel olur :44:
sorma tatlım bızım yemekhanedekı kadın yemeklerı supper yapıo. bgn de yaptıgı seye dayanamadık bırsuru yedık ama su anda herkes duman olmus durumda. üretimde cocuklara ıs yaptıramıorum, cok yedık abla azcık musade dıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?