ayy aynen bencede bır kapsul yutsak yemek yemıs olsak ben hep soyluyorum bunu :) canım bende bugun fazla yedım yanı soyle yemeği deilde tatlıyı cok yedım arkadasın dogum gunu vardı ıkı canlıymısım dıye nerdeyse pasatnın yarısını bana verdıler :)
ay canım babaıs tosun gıbı maşallah benden ceksin bıraz babası gıbı tosun olmasın :)
sağlıklı sıhhatli çoook cici bir kız olsun inş.
arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor
sonuç hüsran...
kan tahlili yaptırdım çıkana kadar da bekledim.malesef negatif. sabah ateşi ölçtüm baya bi düşmüş ordan anlamam gerekiyodu ama dayanamadım olmadığını gözümle göreyim dedim.napalım kısmet
3cf272 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba kızlar , herkese keyifli bir gün olsun...
ben bugün test yaptım yine... tabii ki negatif.. 2. çizgiden minnacık bir eser bile yok, böyle sevimsiz kopkoyu meymenetsiz bir tek çizgi
Neyse bakalım, daha kırmızılar gelmediği ve ateşim düşmediği için hala umutlanmaya devam ediyorum.. gerçi pazar ya da pazartesi gelmesi lazım(gelmez inşallah) benim kırmızıların.. Daha erken her şey değişiyor son1 2 günde .. Hayırlısı olsun hakkımda beklemeye devam..
bu arada benim bir akıntım falan yok, hamile olsaydım akıntımın olması gerekir miydi??
bu da tablom..
My Ovulation Chart
geçen adet günüm 27 nisan... ovulasyon hesaplamaya göre bu ay ki tarihim 22 mayıs ve 8 mayıs ovulasyon gösteriyordu
7 mayıs 36,2
8 mayıs 36,2
9 mayıs 36,3
10 mayıs 36,3
11 mayıs 36,5
12 mayıs 36,5
13 mayıs 36,4
14 mayıs 36,3
15 mayıs 36,4
16 mayıs 36,4
17 mayıs 36,7 16 mayısta ve bu sabah tek çizgi gördüm testte acaba umutlanmakta aceleci miyim sizce...
biraz önce sağ tarafım ağrımaya ve
sonunda yumurta akı geldi.
ama özel bir şey sorcam.aksam halvet oldu.sizce bu saate
kadar spermler hala çıkabilrimi.nasıl anlarım bunu ya.:44:
kızlar merhabalar
ben bugun 3 aylık soğan kürü sonucunda gidiyim bi baktırıyım dedim (adetimin 3.günü bu arada )kist ne durumda hani gitmisse veya küçülmüşse belki klomene başlıycaktık doktor öle diyodu yani
aynı yerinde duruyo belki çok çok az bi küçülme var ama milim kadar boşuna uğraşmış oldum 3 ay
şimdi bana doppler ultrason verdi onda baktır kistine yapısı nasıl falan diye heralde
bu nasıl bişey bilgisi olan varmı acaba neye yarar
sanki bana incir kürü klomenle aynı işi yapıyormuş gibi geliyor. sen hiç klomen ya da benzeri kullandın mı çünkü o ilaçlar kist yapabiliyor. senin yumurtlamaların düzgün bildiğim kadarıyla sadece luteal fazın mı kısa:44:
bence soğan kürü yapman mantıklı olmuş ama inciri bir kez daha düşün derim. ben de bu ay adetim biterken civanperçemi içmiştim iltihaplarıma iyi gelsin diye. yumurtlama olmadı. ama kendime söz verdim bi daha kullanmıycam geçen sene de bu vakitler kullanmıştım adetimi geciktirdi. anca bıraktıktan sonra geldi. yazın piknikte toplamıştık annemle güzel güzel de görünüyordu bi daha gaza gelip içmiycem
tek tüptemi kistin. benimde vardı sol tarafta tavuk yumurtası büyüklüğünde
tek tüpteydi.doktolar çocuğun olmaz dedi.ilk denememde oldu.
tabi sağ tarafta yumurtlamıştım.doktorlar ameliyat dedi.ben onları dinlemedim.
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com evet düşüş başladı
9 ay canım naber? ne alemdesin?
yine herkese döktürmüşsün :)
seyrek giriyorsun bir kerede hallediyorsun yorum işini:))
yokh naber? sizin de çalışmalar yoğunlaşıyor galiba bugünlerde. benim o çalışmalarım bitti
yokh naber? sizin de çalışmalar yoğunlaşıyor galiba bugünlerde. benim o çalışmalarım bitti
İyiyim canım sen nasılsınnnnnn?
yaa sorma aslında ben bu ay da korunacaktım haziranda çalışırız diye düşünüyodum
ama kocam vee burdaki kızlar aklımı çeldi, bu ay da çalışacağım sanırım :)
gaza geldim anlıcağınnnnnnnn ama bu ay olmazsa üzülmem tatile gitçez çnkü haziranda daha sıkı sarılıcam şu halvet işine.
hayırlısı bakalım.
sen beklemedesin demekkkk ne güzel yaaaa, bizde o günlere erişelim inş
tablon en durumda göremedim, ateş nasıl?
Aslında ben de iş değiştiriyorum 1-2 ay askıya almak istiyorum ama eşim bunu sanki bebek istemiyormuşum gibi algılayacak diye teklif bile etmiyorum. Allah hayırlısını versin. Olursa olur. Belki boş geçmemek daha iyidir. Sen de iyiy yapmışsın. Strezsiz bir ay olur senin için.
Benim ateşim gayet sıradan gidiyor: My Ovulation Chart sen ne dersin?
ateş ölçme yönteminde sadece sabah uyandığında hiç bir şey yapmadan ölçtüğün ateşin önemli. benim de akşama doğru iyice düşer mesela. herkeste o değişiyor.
Tüh ben de sabah senin tablona bakmıştım. O yükseliş umutlandırmıştı beni. Demek ki son andaki yükselişleri ciddiye almayacağız. Yeni döngün hayırlı olsun.
Selam canım! Biliyordum test yapacağını! :) Akıntı şart değil. Zaten normalde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde başlar. Bazılarında nasıl erkenden başlıyor anlamıyorum. Sabah senin grafiğine de bakmıştım. Gördüm 0.1 düşmüş. Devamı gelmez inşallah. Bu arada seninle aramız nasıl bu kadar açıldı. Ben daha 10. gündeyimSabretmek çok zor.
Beklenen yumurtlama tarihinde ölçmeye başlamışsın. Bu şekilde sağlıklı yorum yapılamaz. Önemli olan yumurtlama öncesinde düşük sıcaklıklar sonrasında yüksek sıcaklıklar olmak üzere 2 fazlı bir grafik görmek. Seninki tek fazlı olmuş. Ona rağmen Hakkaten de 8-9 mayıstan sonra yükselme var. Test yapmak için çok erken. Ben olsam 23 mayısta yapardım en erken.
evet canım ikisini birbirine karıştırmak çok kolay malesef.
Canım seninkine basit kist demiş ama belkide emin olmak için dopler istedi. normal vajinal ultrason gibi. Yerini falan daha iyi görür. Yaptır gitsin. Ben de seninle aynı durumdayım. Kist var ve inciri yapmak istesem de çekiniyorum.
Canım o çok acı değil mi? Nasıl hazırlıyorsun?
Canım seninki ne kistiydi?
Daha erken demiş herkes zaten ben de diyeyim :)
saol canım yorum için bakalım yarın sabah gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz
senin kisttemi basit kaç cm?
sende kullanma o zaman canım incir klomen gibi bişeymiş incir ozaman tehlikeli olabilir
çünkü doktor bana şimdiklomen versek duran kisti büyütürüz ameliyatlık hale getiririz o yüzden olmaz dedi
saol canım yorum için bakalım yarın sabah gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz
senin kisttemi basit kaç cm?
sende kullanma o zaman canım incir klomen gibi bişeymiş incir ozaman tehlikeli olabilir
çünkü doktor bana şimdiklomen versek duran kisti büyütürüz ameliyatlık hale getiririz o yüzden olmaz dedi
kızlar bende bu konuda bikaç bişey söylemek istedim,
İncir konusunda.
bende bu kürü duyduğumda bundan 3-4 ay önce yaptım. incir suyu içtim.
o ay bende de kist oldu. ki daha önce böyle bişey yoktu hiç görülmemişti.
neyseki o ay adetle attım.
tövbe ettimd aha öyle şeyler yapmamaya.
düzenli yumurtluyorsanız bu tarz kürler kiste çeviriyormuş.
yumurtlama sorunu olanlarda işe yarayabilir.
bende bizzat deneyerek öğrenmiş oldum.
Arkafaslar labquck gebelik testi yapan var mi? İncecik bisey, kagit gibi, 2. Cizgi nerde cikacak? Bi tane pwmbelik goruyorum ama sanki olmasi gereken yerde degil gibi hic anlamadim bu testi, C cizgisinden cok uzakta
günaydın herkese...
benim de bugün düşüş başladı sanırım dün 36,7 bu sabah 36,5 birkaç gün kaldı hayırlısı bakalım..
kaç günde bir adet oluyorsun.sanki günün geçmiş.hem daha ortalamanın altına düşmemişsin.
Selam canım! Biliyordum test yapacağını! :) Akıntı şart değil. Zaten normalde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde başlar. Bazılarında nasıl erkenden başlıyor anlamıyorum. Sabah senin grafiğine de bakmıştım. Gördüm 0.1 düşmüş. Devamı gelmez inşallah. Bu arada seninle aramız nasıl bu kadar açıldı. Ben daha 10. gündeyimSabretmek çok zor.
bayanlar ya şimdi ben ovulasyon testinde pozitifi yakaladım ama ne yumurta akı kıvamında akıntı oldu ne de ateşim yükseldi şimdi çatlamamış mı oluyor acaba((
Hayatım ben bu işte yeniyim ama kızların bana söylediğine göre testte pozitifi gördükten sonra 24 - 36 saat sonra çatlama yani yumurtlama oluyormuş. o yüzden senin akıntın belki ilerleyen saatlerde başlayacaktır. ayrıca benim fikrim o akıntıya takılma sen, bünyeye göre değişebiliyor sanırım, testi baz al ve bugün ve sonraki 2 günü iyi değerlendir.. Bol şans.. inşallah dolu göbüşle çıkarsın bu aydan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?