Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ohh iyi olmuş şifa olsun
eeee yicen anacım senin kızzzz da senin gibimi olsun zayıfcacık
yesin yavrucakk kiii tosun gibi olsun anasııııııı

ay canım babaıs tosun gıbı maşallah benden ceksin bıraz babası gıbı tosun olmasın :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde yumurta dönemim fakat sabah değilde öğleye doğru ateşim yükseliyor

ateş ölçme yönteminde sadece sabah uyandığında hiç bir şey yapmadan ölçtüğün ateşin önemli. benim de akşama doğru iyice düşer mesela. herkeste o değişiyor.

Tüh ben de sabah senin tablona bakmıştım. O yükseliş umutlandırmıştı beni. Demek ki son andaki yükselişleri ciddiye almayacağız. Yeni döngün hayırlı olsun.

Selam canım! Biliyordum test yapacağını! :) Akıntı şart değil. Zaten normalde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde başlar. Bazılarında nasıl erkenden başlıyor anlamıyorum. Sabah senin grafiğine de bakmıştım. Gördüm 0.1 düşmüş. Devamı gelmez inşallah. Bu arada seninle aramız nasıl bu kadar açıldı. Ben daha 10. gündeyim Sabretmek çok zor.

Beklenen yumurtlama tarihinde ölçmeye başlamışsın. Bu şekilde sağlıklı yorum yapılamaz. Önemli olan yumurtlama öncesinde düşük sıcaklıklar sonrasında yüksek sıcaklıklar olmak üzere 2 fazlı bir grafik görmek. Seninki tek fazlı olmuş. Ona rağmen Hakkaten de 8-9 mayıstan sonra yükselme var. Test yapmak için çok erken. Ben olsam 23 mayısta yapardım en erken.

biraz önce sağ tarafım ağrımaya ve
sonunda yumurta akı geldi.
ama özel bir şey sorcam.aksam halvet oldu.sizce bu saate
kadar spermler hala çıkabilrimi.nasıl anlarım bunu ya.:44:

evet canım ikisini birbirine karıştırmak çok kolay malesef.

Canım seninkine basit kist demiş ama belkide emin olmak için dopler istedi. normal vajinal ultrason gibi. Yerini falan daha iyi görür. Yaptır gitsin. Ben de seninle aynı durumdayım. Kist var ve inciri yapmak istesem de çekiniyorum.

Canım o çok acı değil mi? Nasıl hazırlıyorsun?

Canım seninki ne kistiydi?

Daha erken demiş herkes zaten ben de diyeyim :)

9 ay canım naber? ne alemdesin?
yine herkese döktürmüşsün :)
seyrek giriyorsun bir kerede hallediyorsun yorum işini:))

9 ay canım naber? ne alemdesin?
yine herkese döktürmüşsün :)
seyrek giriyorsun bir kerede hallediyorsun yorum işini:))

N'apım valla anca böyle kopmadan takip edebiliyorum. İşteyim şu an ve yapacak çok işim var ama çok yoğun bir hafta geçirdim. Daha da yoğun bir hafta beni bekliyor. Bugün cuma. Saat 5'i geçti. Bir dakka daha çalışacak halim kalmadı:2:
Sen nasılsın?

yokh naber? sizin de çalışmalar yoğunlaşıyor galiba bugünlerde. benim o çalışmalarım bitti

yokh naber? sizin de çalışmalar yoğunlaşıyor galiba bugünlerde. benim o çalışmalarım bitti

İyiyim canım sen nasılsınnnnnn?
yaa sorma aslında ben bu ay da korunacaktım haziranda çalışırız diye düşünüyodum
ama kocam vee burdaki kızlar aklımı çeldi, bu ay da çalışacağım sanırım :)
gaza geldim anlıcağınnnnnnnn ama bu ay olmazsa üzülmem tatile gitçez çnkü haziranda daha sıkı sarılıcam şu halvet işine.
hayırlısı bakalım.
sen beklemedesin demekkkk ne güzel yaaaa, bizde o günlere erişelim inş
tablon en durumda göremedim, ateş nasıl?

Aslında ben de iş değiştiriyorum 1-2 ay askıya almak istiyorum ama eşim bunu sanki bebek istemiyormuşum gibi algılayacak diye teklif bile etmiyorum. Allah hayırlısını versin. Olursa olur. Belki boş geçmemek daha iyidir. Sen de iyiy yapmışsın. Strezsiz bir ay olur senin için.

Benim ateşim gayet sıradan gidiyor: My Ovulation Chart sen ne dersin?

hayırlısı olsun canım senin içinde, iş yönünden.
evt ara vermemek lazım belkide bu gibi durumlarda
kafamız biraz daha rahat olur belkide bebiş öyle gelir.
ateşin bence gayet iyi, sabitlenmiş olması güzel.
sabit ateşlerin sonu güzel oluyor genelde.
az da kalmış heyecan dorukta desene, ayy hadi inş güzel haberlerini alırız.

saol canım yorum için bakalım yarın sabah gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz
senin kisttemi basit kaç cm?
sende kullanma o zaman canım incir klomen gibi bişeymiş incir ozaman tehlikeli olabilir
çünkü doktor bana şimdiklomen versek duran kisti büyütürüz ameliyatlık hale getiririz o yüzden olmaz dedi

kızlar bende bu konuda bikaç bişey söylemek istedim,
İncir konusunda.
bende bu kürü duyduğumda bundan 3-4 ay önce yaptım. incir suyu içtim.
o ay bende de kist oldu. ki daha önce böyle bişey yoktu hiç görülmemişti.
neyseki o ay adetle attım.
tövbe ettimd aha öyle şeyler yapmamaya.
düzenli yumurtluyorsanız bu tarz kürler kiste çeviriyormuş.
yumurtlama sorunu olanlarda işe yarayabilir.
bende bizzat deneyerek öğrenmiş oldum.

Son düzenleme:
Arkafaslar labquck gebelik testi yapan var mi? İncecik bisey, kagit gibi, 2. Cizgi nerde cikacak? Bi tane pwmbelik goruyorum ama sanki olmasi gereken yerde degil gibi hic anlamadim bu testi, C cizgisinden cok uzakta

Doğru söylüyorsunuz. Ben de hiç denemeyeyim. Soğan kürü yapmıştım. Kist küçülmedi ama ondan beri adet dönemlerinde ağrı kesici bile almıyor. Ağrım bitti çok ilginç. İncir muhtemelen hormon dengesini bozuyor. Yumurtlama sorunumuz yok öyleyse yapmayalım.

Zebebek benimki malesef çikolata kisti

Arkafaslar labquck gebelik testi yapan var mi? İncecik bisey, kagit gibi, 2. Cizgi nerde cikacak? Bi tane pwmbelik goruyorum ama sanki olmasi gereken yerde degil gibi hic anlamadim bu testi, C cizgisinden cok uzakta

canım fotosunu yollasan ona göre bakalım.

bayanlar ya şimdi ben ovulasyon testinde pozitifi yakaladım ama ne yumurta akı kıvamında akıntı oldu ne de ateşim yükseldi şimdi çatlamamış mı oluyor acaba ((

günaydın herkese...

benim de bugün düşüş başladı sanırım dün 36,7 bu sabah 36,5 birkaç gün kaldı hayırlısı bakalım..

Sonunda güleriz inşallah arkadaşım..

kaç günde bir adet oluyorsun.sanki günün geçmiş.hem daha ortalamanın altına düşmemişsin.

Okessa, aslında daha günüm geçmedi.. 27 günde bir adet oluyorum ama geçen ay 26 ya düştü döngüm. yine 27 sayarsam pazartesi adet olmam lazım.. ortalamanın altına düşmedim ama mart ayında 36.6 ile adet olduğum için sanki bana yüksek değilmiş bu ateş gibi geliyor..yine yüksek ateşle adet olabilirim yani:) hayırlısı artık bir iki güne belli olacak:)

teşekkürler 9ay! Ben her sabah önce kendi ateşimi giriyorum sonra senin tablona bakıyorum, görev edindim kendime:) Bizim açıldı aramız tarih olarak çünkü geçen ay ben 1 gün erken adet oldum sen de yanılmıyorsam 2 gün gecikmeli oldun..
Bakalım, yarın ve pazar günkü ateşim gösterir zaten gidişatın ne yönde olduğunu..

Bu arada bence de erteleme bebek işini, zaten gördüğümüz üzere ha deyince olmuyor, zorlama da engelleme de bence bu dönemde.. benim fikrim tabii.. biliyorsun aynı ikilemi bende dil okuluyla ilgili yaşadım ama sana tavsiye ettiğim şeyi yapmaya karar verdim.. doktora gidecektim haziranda onu erteledim sadece.. yumurtlamayı takip etmek dışında özel bir çabam yok şimdilik yani.. ama eylüle kadar olmazsa o zaman doktora gitmeye başlarım..

ve evet şu son günler zaman duruyor sanki.. ve evet tabii de yaptım test, tahmin edeceğini de biliyordum:)) ehehehehe, hepimiz aynı kafadayız ne de olsa

bayanlar ya şimdi ben ovulasyon testinde pozitifi yakaladım ama ne yumurta akı kıvamında akıntı oldu ne de ateşim yükseldi şimdi çatlamamış mı oluyor acaba ((

Hayatım ben bu işte yeniyim ama kızların bana söylediğine göre testte pozitifi gördükten sonra 24 - 36 saat sonra çatlama yani yumurtlama oluyormuş. o yüzden senin akıntın belki ilerleyen saatlerde başlayacaktır. ayrıca benim fikrim o akıntıya takılma sen, bünyeye göre değişebiliyor sanırım, testi baz al ve bugün ve sonraki 2 günü iyi değerlendir.. Bol şans.. inşallah dolu göbüşle çıkarsın bu aydan..

Son düzenleme:

inş. canım yaa ne bileyim işte aslında bunların hepsi çok araştırmaktan okumaktan oluyor sonuç olarakta böyle aklın karışıyor ... inşaallah hepimiz için hayırlı olur bu aydan ümitliyim hepimiz adına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…