teşekkürler 9ay!Ben her sabah önce kendi ateşimi giriyorum sonra senin tablona bakıyorum, görev edindim kendime:) Bizim açıldı aramız tarih olarak çünkü geçen ay ben 1 gün erken adet oldum sen de yanılmıyorsam 2 gün gecikmeli oldun..
Bakalım, yarın ve pazar günkü ateşim gösterir zaten gidişatın ne yönde olduğunu..
Bu arada bence de erteleme bebek işini, zaten gördüğümüz üzere ha deyince olmuyor, zorlama da engelleme de bence bu dönemde.. benim fikrim tabii.. biliyorsun aynı ikilemi bende dil okuluyla ilgili yaşadım ama sana tavsiye ettiğim şeyi yapmaya karar verdim.. doktora gidecektim haziranda onu erteledim sadece.. yumurtlamayı takip etmek dışında özel bir çabam yok şimdilik yani.. ama eylüle kadar olmazsa o zaman doktora gitmeye başlarım..
ve evet şu son günler zaman duruyor sanki.. ve evet tabii de yaptım test, tahmin edeceğini de biliyordum:)) ehehehehe, hepimiz aynı kafadayız ne de olsa
doğru diyorsun çok bilmek iyi değil bazen de artık öğrendik bir kere unutma şansımız kalmadı
İnşallah güzel haberlerin paylaşmak nasip olur mayıs ayında..
canım bende yaptım soğan kürünü bende de bi işe yaramadı sanırım bende sağdaydı kist şimdi küçücük soldada çıkmış sağdak,i büyük 6cm dr ameliyat dedi 17 yaşından beri kaçıyodum ameliyattan ama artık kaçmıycam 1yıl 1 aydır bebiş istiyoruz olmadı eşimdede hız problemi var bu haziranın 29 da ameliyat günüm hayırlısyla sağsalim çıkarım inşAllah amilaytan ve aksaklık olmaz inşAllah.inşAllah senin ameliyata gerek kalmaz ve hamile kalırsın :)
canım anlamadım tüpte demi kist oluyo bende yumurtalık diyo dr lar ama ben artık ameliyata hazırladım kendimi resmen bu hafta ovulasyon haftası ve ateş ölçmeye başladım ama yapamıycaz ilişki eşim pehrize başladı ayın 22 de sperm örn. vercek düzelme oldumu diye inşAllah olmuştur Rabbim daha fazla bekletmez inşAllah.
canım sıkma kendini bak sorun yok böle yapıyosun biz ne yapalım ;eşimde hız problemi ,bende kist problemi ve haziran 29 amilay tarihi düşün artık ne hale geldi moralim sen tahmn et .yapcak bişey yok bende sıkıldım artık milletin hamilelik haberi bana o kadar acı geliyoki artık .sevinceğim yerde kıskandığımı hissediyorum resmen bu da beni üzüyo.3ay sonra evliliğimz 2 yıl olcak ve milletin dedikodusuda yetiyo zaten ...Allahım sabır versin hepimize vede SAĞLIK..haaaaa bu arada dr a söledim tüplerede bakcak ameliyat sırasında onlarıda kontrl etcm dedi:)başka bişey varmı bakılması gerek kızlar ya
3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım oldu.. bi bakar mısnız, galiba ben yuksek atesle adet oluyorum bole bı sey mumkun mu ki? duydunuz mu hic? yani hamile olsam da olmasam da sanırım benim adet oncesi atesim dusmıcek.. ne dıyorsunuz
mümkün ama sen daha adet olmamışsın ki canım. son gün de düşebilir. sabah düşer bir kaç saat sonra adet olursun. bir kaç gün önceden de düşmeye başlayabilir. Bu kişiden kişiye aynı kişide aydan aya değişebilir.
cucucan bi çok mesaja birden cevap vermek istiyorsan alıntı ile cevapla nın yanında artı işareti var vereceğin cevaplara tik koyacaksın ''+ nın üstüne tıklayyıp sonra alıntı ile cavapla ya tıkla oldu bittiiii
selam kızlar biraz geç başladım ateş ölçmeye ama ölçtüğüm kadarına bir şey söyleyebilir misiniz acaba? klomen kullanıyorum bu ay. sat: 8 mayıs
16 mayıs= 9. gün= 35.3
17 mayıs=10.gün= 35.7
18 mayıs=11.gün= 35.9
19 mayıs=12.gün=35.4 (akşam 7 de çatlama iğnesi)
20 mayıs=13.gün=35.1 (ateşim düşmüş acaba bugün mü çatladı:))
cnm catlatma ignesi olduktan ne kadar sure sonra catlayacagını dr soylemedi mi? bana dr ıgne verdiğinde tam 12 saat sonra ılıskı yapın demişti.. ortalama 24 saat sora catlıyomus cunku. bır de ben olmamıstım ıgneyi, korktum bıraz. ama bu ay olmayı dusunuyorum, yan etkisi falan yok diyolar ama.. etkili bisey mi acaba? kendiliğinden catlamasıyla ıgneyle catlatıması arasında bı fark var mı?
Gecmis olsun canim ya belki bende ameliyat olurum sen kistin icin doppler ultrason cektirmismiydin Allah yardimcimiz olsun ya ben bu cocuk isi icin cok ugrasicam heralde diye dusunuyorum millete bakiyosun hemen oluyo
Neyse isyan yok sükür Allah a
3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım oldu.. bi bakar mısnız, galiba ben yuksek atesle adet oluyorum bole bı sey mumkun mu ki? duydunuz mu hic? yani hamile olsam da olmasam da sanırım benim adet oncesi atesim dusmıcek.. ne dıyorsunuz
My Ovulation Chart |
ates ölçmek için uyandıgım saatte bakıyorum ustum hep acık. azcık da usumus gıbı oluorum. bundanmıdır bu sacma ates düşüklükleri bilmiorum ama gerek ffın cızgıı cektıgı yere göre calısmalarımız gerekse bu ates dusuklugundekı anormallik bu ayı es gectıgımızı gostergesı.
aslına bakarsanız su anda zaten tamamen nötrüm bebek konusunda.
öyle seyler yasanabılıyorkı ben bu aıleye mı bu durumdayken mı cocuk dogurucam dıyoe ınsanç kı nıtekım 1-2 saat önce kocayla ettıgım kavga da ona da acık acık soledım ben sana mı cocuk dogurcam dıye.
bızım bence önce halletmemız gereken seyler var. bebek sonraya kalmalı. belkı de rabbım bu yuzdenn bana hala bebek vermedı.
bıktım onun anası-babası-abısı mevzu oldugunda sureklı kavga cıkmasından. onlara gıtme konusunda 1 saat gec gıtsek sundan dolayı desemde surat yıyorum gıtmeyelım desemde.
ancak kosulsuz sartsız ok dedıgımde hıc bırsekılde fıkır beyan etmedıgımde kavga etmıyoruz ailesi konusunda.kaldı kı haftanın 2 gunu gıdılıyor yerı gelıyor her gun ugranıyor!!!
bıktım artık yaa. ay valla gınaa geldı evlendıgımden berı
arkadas bu kadar degerlıydı evlendıkten sonra bıle esınden onde tutacaksın aılenı nıye evlenıosun kı
nıye yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?