Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın! Bu güzel pazar gününe dibe vuran bir ateşle başlamanın hüznü içerisindeyim. Bu ay çok istemiyordum ama yinede üzülüyor insan. Daha doğrusu paniklememek için kendimi zor tutuyorum. Yakında kisti suçlamaya başlayacağım. Allah'ım bize sabır ver

Eğer benim gibi KPDS'ye girecek varsa başarılar diliyorum.

Günaydııın banucuğumm. Bugünün ateşini girmemişsin daha. Bu aralar ateşim o kadar erken düşüyor ki acaba bile diyemiyorum. 12.günde taban yaptı yine

My Ovulation Chart

Haziranı bekleyeceğim artık.

Falcının dediği çıkmadı. Hani mayısta ikizlerim olacaktı?

doğru diyorsun çok bilmek iyi değil bazen de artık öğrendik bir kere unutma şansımız kalmadı
İnşallah güzel haberlerin paylaşmak nasip olur mayıs ayında..

inş. canım hepimizin güzel haberlerini burdan alalım inş. da benimde 19. günüm hala ateşim yükselmedi testtede pozitifi yakalamıştım ama dün akşam sağ kasığımda bi ağrı vardı acaba mı diyorum ne bileyim işte :)))

Gecmis olsun canim ya belki bende ameliyat olurum sen kistin icin doppler ultrason cektirmismiydin Allah yardimcimiz olsun ya ben bu cocuk isi icin cok ugrasicam heralde diye dusunuyorum millete bakiyosun hemen oluyo
Neyse isyan yok sükür Allah a

arkadaşlar gunaydın.. bir kac sorum var rica etsem bakar mısnız=?
öncelikle birkac kişiye aynı anda alıntı yaparak cevap verme nasıl oluyor, ben sadece 1 kişiyi alabiliyorum, siteyi iyi kullanamıyorum hala ogrenemdim.
digeri bugun FF'e degerlerimi girdim, size gostermek cok istiyorum ama nasıl yulıcem yapamıyorum..

mümkün ama sen daha adet olmamışsın ki canım. son gün de düşebilir. sabah düşer bir kaç saat sonra adet olursun. bir kaç gün önceden de düşmeye başlayabilir. Bu kişiden kişiye aynı kişide aydan aya değişebilir.

hımm anladım.. aslında ben şimdiki duruma göre değil de, bu ay adetle beraber olctuğum dereceye bakaraktan solemiştim, 25 nisanda adet oldum ilk gunler atesim 35.9-36.0 cıvarıydı.. luteal fazda olctugum ates de 35.9-36.0 dereceleri gecmedi de hıc.. once yuksek atesle adet, sonra dustu, yumurtlamadan sonra da 0.1-0.3 arası yukseldi..tuhaf değil mi :)))

cucucan bi çok mesaja birden cevap vermek istiyorsan alıntı ile cevapla nın yanında artı işareti var vereceğin cevaplara tik koyacaksın ''+ nın üstüne tıklayyıp sonra alıntı ile cavapla ya tıkla oldu bittiiii

selam kızlar biraz geç başladım ateş ölçmeye ama ölçtüğüm kadarına bir şey söyleyebilir misiniz acaba? klomen kullanıyorum bu ay. sat: 8 mayıs

16 mayıs= 9. gün= 35.3
17 mayıs=10.gün= 35.7
18 mayıs=11.gün= 35.9
19 mayıs=12.gün=35.4 (akşam 7 de çatlama iğnesi)
20 mayıs=13.gün=35.1 (ateşim düşmüş acaba bugün mü çatladı:))

aaa evet tmm gordum cok tesekkur ederim, bu arada sogan suyunun iltihap enfeksiyona falan iyi geldiğini biliyorum, catlatmaya bi etkisi oldugunu sanmıyorum, kaliteli yumurta ıcın ıncır kuru yapıyosun, catlatmak icin ise ıcıne havuc atıyosun.. aynı zmanda kıst olusumunu da engellemek ıstıyosan haftada 3-4 kez kucuk bı kuru sogana sumak ekip cıg cıg yıyosun boogghhh yıyebilirsen tabi..

cnm catlatma ignesi olduktan ne kadar sure sonra catlayacagını dr soylemedi mi? bana dr ıgne verdiğinde tam 12 saat sonra ılıskı yapın demişti.. ortalama 24 saat sora catlıyomus cunku. bır de ben olmamıstım ıgneyi, korktum bıraz. ama bu ay olmayı dusunuyorum, yan etkisi falan yok diyolar ama.. etkili bisey mi acaba? kendiliğinden catlamasıyla ıgneyle catlatıması arasında bı fark var mı?

ortalama 36 saat içinde çatlayacakmış. ama ben acaba daha erken mi çatladı diye düşündüm:) dün akşam ve yarın sabah ve akşam için ilişki önerdi. ama biz suyunu çıkarıp dün ve bugün yaptık
ben daha önce de 2 kez kullanmıştım çatlatma iğnesini. ilkinde hamile kalmıştım. bi yan etkisi yok ya korkma.

iyi hafta sonları herkese haftaya iyi başlayalım.
ben ikihttp://www.fertilityfriend.com/home/3c4345
gündür misafirden giramedim.

teşekkür ederim cnm öyle negatif düşünme baştan hakkımıza hayırlısı,ben bisürü ultrasona girdm ama adını bilmyrm cnm ne için önerdi sana onu dr cnm alttan bakıyolar bana hep karından tam göükmüyomuŞ,Allahım fazla bekletmesn bizi inşAllah.sağlıkla hayırla gelsinler

evet cnm bazı aylar bende yüksek ateşle regil oldum 37.2 yada 37.0 ile oldum mümkün yani.

evet cnm bazı aylar bende yüksek ateşle regil oldum 37.2 yada 37.0 ile oldum mümkün yani.[/QUOTE]

hımm tmm en azından ıcım rahatladı sagol..

My Ovulation Chart |
ates ölçmek için uyandıgım saatte bakıyorum ustum hep acık. azcık da usumus gıbı oluorum. bundanmıdır bu sacma ates düşüklükleri bilmiorum ama gerek ffın cızgıı cektıgı yere göre calısmalarımız gerekse bu ates dusuklugundekı anormallik bu ayı es gectıgımızı gostergesı.
aslına bakarsanız su anda zaten tamamen nötrüm bebek konusunda.
öyle seyler yasanabılıyorkı ben bu aıleye mı bu durumdayken mı cocuk dogurucam dıyoe ınsanç kı nıtekım 1-2 saat önce kocayla ettıgım kavga da ona da acık acık soledım ben sana mı cocuk dogurcam dıye.
bızım bence önce halletmemız gereken seyler var. bebek sonraya kalmalı. belkı de rabbım bu yuzdenn bana hala bebek vermedı.
bıktım onun anası-babası-abısı mevzu oldugunda sureklı kavga cıkmasından. onlara gıtme konusunda 1 saat gec gıtsek sundan dolayı desemde surat yıyorum gıtmeyelım desemde.
ancak kosulsuz sartsız ok dedıgımde hıc bırsekılde fıkır beyan etmedıgımde kavga etmıyoruz ailesi konusunda.kaldı kı haftanın 2 gunu gıdılıyor yerı gelıyor her gun ugranıyor!!!

bıktım artık yaa. ay valla gınaa geldı evlendıgımden berı
arkadas bu kadar degerlıydı evlendıkten sonra bıle esınden onde tutacaksın aılenı nıye evlenıosun kı
nıye yanı...

Son düzenleme:

canım sakin ol.. bu tarz seyler maalesef hep yasanıyor.. bi degere biniyor sanki evlendikten sonra :) en guzeli he he deyip gecmek.. biliyorum he he demek de zor ama orta yolu bulmak lazım.. acık acık konusmak lazım, is aile konusuna gelince kimse laf soyletmez, haklı da haksiz da olsa, olumsuz bişey söylendi miydi penceler cıkıveriyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…