- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
günaydınn kızlarrrr sizce ben bukadar erken çatlamış olabilirmiyim soğan suyu acaba erken mi çatlattı beni
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar biraz geç başladım ateş ölçmeye ama ölçtüğüm kadarına bir şey söyleyebilir misiniz acaba?
nasılsınız bakalım pazar pazar
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom bu birkaç güne kesinleşir çatlayıp çatlamadığım
Bugün olmuş olabilir. İkinci için mi çalışıyorsunuz? Bir de cucucan'ın sorduğu soru benim de aklımı kurcalıyor. Kendiliğinden çatlamasıyla iğne ile çatlaması arasında ne fark var?
Canım selam naber? Çok verimli günlerdesin umarım iyi değerlendirebilirsiniz
Bugün olmuş olabilir. İkinci için mi çalışıyorsunuz? Bir de cucucan'ın sorduğu soru benim de aklımı kurcalıyor. Kendiliğinden çatlamasıyla iğne ile çatlaması arasında ne fark var?
Canım selam naber? Çok verimli günlerdesin umarım iyi değerlendirebilirsiniz
selam kızlaaaarrrr herkese ıyı pazarlarrrr
umarım herkes ıyıdır atesler yuksektır yımırtalar catlaktırrrr
bursa yagmurlu bugun tam ev modu sbhtan berı mıskınlık yapıyoruz
ama tabı kadının ısı bıtermı yemek yap camasır yıka topla utule yerlestır derken
dınlenmek yerıne ıyıce yoruldummm
bgn 11 gunum dun basladk calısmalara ancak.
bakalım ne zmn catlayacam bu ay,umarım gecıkmez.
Telden yazıyorum tablomu paylasırım dha snra brz sekıllenınce.
Hepınızı opuyorummmm
iyiyim canım sınava girmişsin nasıl geçti?
Bİz en son 19.gün çalıştık valla daha da olmadı
artık nasip napayım gün saymadım bu ay zaten
yok canım 2. değil. daha önceki gebeliğim kalp atışları durduğu için 11. haftada sonlanmıştı. kendiliğinden çatlaması ile iğneyle çatlaması arasında fark yok aslında. iğne ile çatlatıldığında zamanını daha iyi tahmin ediyorsun. ona göre ilişki öneriliyor. işi şansa bırakmamış oluyorsun.
selam kızlaaaarrrr herkese ıyı pazarlarrrr
umarım herkes ıyıdır atesler yuksektır yımırtalar catlaktırrrr
bursa yagmurlu bugun tam ev modu sbhtan berı mıskınlık yapıyoruz
ama tabı kadının ısı bıtermı yemek yap camasır yıka topla utule yerlestır derken
dınlenmek yerıne ıyıce yoruldummm
bgn 11 gunum dun basladk calısmalara ancak.
bakalım ne zmn catlayacam bu ay,umarım gecıkmez.
Telden yazıyorum tablomu paylasırım dha snra brz sekıllenınce.
Hepınızı opuyorummmm
tatlım neden adet olacağım diyorsun
bugün yine yükselmiş ateşin
ayrıca ateş eşiğin epey düşükmüş senin ben de kendime derdim düşük ateşliyim diye
Ehe teşekkür ederim. Çok iyi geçti. 135 dk beklemek çok sıktı sadece. İnşallah bir daha girmem gerekmez. Şimdi ne olur ne olmaz diye ösym'den kombine bilet aldım bütün sınıvanlarına giriyorum :)
Hadi bakalım inşallah tutar. Ben artık haziranı bekliyorum. Bugün 12.gün ama ateşim düştü.
Geçmiş olsunAma hamile kalabiliyorsun anlamına geliyor bu. İnşallah bu ay da hamile kalırsın ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Ben de iğneyi denesem mi dedim ama öyleyse pek gerek yok çünkü ben hangi gün çatladığımı bilebiliyorum. Yinede yumurta takibi yaptırmak istiyorum bu ay.
Selam! Neyse en azından bitirmişsin işleri. Benim hala çamaşır makinem çalışıyor. Püf bir de onlar asılacak. Haftasonları yorucu geçiyor cidden.
9ay canım inşallah istediğin puanı alırsınevet cok dusuk atesim ya nedendir bilmem.. adet olacağım diyorum cunku adet belirtilerim basladı, kasık agrısından zıyade vajinal bı agrım oluyo cok net bi sekilde.. o agrı umudumu kırıyor, bir de dun sabah ultra hassas gebelik testi yaptım negatif.. bir deeeee atesime pek aldanmıyım diyorum cunku ben bu ay ates olcmeye basladım adam gıbı, adetim ılk 3 gunu falan 35.9 civarı oldu atesim sonra dustu, yani sanırım yuksek atesle adet olanlardanım... sizce dogru mu yorumluyorum durumu mu????
yok canım gitmedim. önümüzdeki hafta günde 2 yazılım var. aşılamayı öbür aya öteledimkaranfilce bu ay gitcen mi yumurta takibine?
evet soğan erken çatlamaya sebep olabiliyor ama birkaç gün daha geçsin
ayrıca senin ateşinin 35 lere düştüğünü ilk kez görüdm kuzum yaa
yok canım gitmedim. önümüzdeki hafta günde 2 yazılım var. aşılamayı öbür aya öteledim
karanfil naber tatlım
BAHARRR kız naptın temizledin mi evini
canım benim ateş ortalamasının altına düşmemişsin.önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?