Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar biraz geç başladım ateş ölçmeye ama ölçtüğüm kadarına bir şey söyleyebilir misiniz acaba?

Bugün olmuş olabilir. İkinci için mi çalışıyorsunuz? Bir de cucucan'ın sorduğu soru benim de aklımı kurcalıyor. Kendiliğinden çatlamasıyla iğne ile çatlaması arasında ne fark var?

nasılsınız bakalım pazar pazar
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom bu birkaç güne kesinleşir çatlayıp çatlamadığım

Canım selam naber? Çok verimli günlerdesin umarım iyi değerlendirebilirsiniz

iyiyim canım sınava girmişsin nasıl geçti?
Bİz en son 19.gün çalıştık valla daha da olmadı
artık nasip napayım gün saymadım bu ay zaten

yok canım 2. değil. daha önceki gebeliğim kalp atışları durduğu için 11. haftada sonlanmıştı. kendiliğinden çatlaması ile iğneyle çatlaması arasında fark yok aslında. iğne ile çatlatıldığında zamanını daha iyi tahmin ediyorsun. ona göre ilişki öneriliyor. işi şansa bırakmamış oluyorsun.

selam kızlaaaarrrr herkese ıyı pazarlarrrr
umarım herkes ıyıdır atesler yuksektır yımırtalar catlaktırrrr
bursa yagmurlu bugun tam ev modu sbhtan berı mıskınlık yapıyoruz
ama tabı kadının ısı bıtermı yemek yap camasır yıka topla utule yerlestır derken
dınlenmek yerıne ıyıce yoruldummm
bgn 11 gunum dun basladk calısmalara ancak.
bakalım ne zmn catlayacam bu ay,umarım gecıkmez.
Telden yazıyorum tablomu paylasırım dha snra brz sekıllenınce.
Hepınızı opuyorummmm

selam bebitooommm

iyiyim canım sınava girmişsin nasıl geçti?
Bİz en son 19.gün çalıştık valla daha da olmadı
artık nasip napayım gün saymadım bu ay zaten

Ehe teşekkür ederim. Çok iyi geçti. 135 dk beklemek çok sıktı sadece. İnşallah bir daha girmem gerekmez. Şimdi ne olur ne olmaz diye ösym'den kombine bilet aldım bütün sınıvanlarına giriyorum :)

Hadi bakalım inşallah tutar. Ben artık haziranı bekliyorum. Bugün 12.gün ama ateşim düştü.

Geçmiş olsun Ama hamile kalabiliyorsun anlamına geliyor bu. İnşallah bu ay da hamile kalırsın ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Ben de iğneyi denesem mi dedim ama öyleyse pek gerek yok çünkü ben hangi gün çatladığımı bilebiliyorum. Yinede yumurta takibi yaptırmak istiyorum bu ay.

Selam! Neyse en azından bitirmişsin işleri. Benim hala çamaşır makinem çalışıyor. Püf bir de onlar asılacak. Haftasonları yorucu geçiyor cidden.

Son düzenleme:
tatlım neden adet olacağım diyorsun
bugün yine yükselmiş ateşin
ayrıca ateş eşiğin epey düşükmüş senin ben de kendime derdim düşük ateşliyim diye

evet cok dusuk atesim ya nedendir bilmem.. adet olacağım diyorum cunku adet belirtilerim basladı, kasık agrısından zıyade vajinal bı agrım oluyo cok net bi sekilde.. o agrı umudumu kırıyor, bir de dun sabah ultra hassas gebelik testi yaptım negatif.. bir deeeee atesime pek aldanmıyım diyorum cunku ben bu ay ates olcmeye basladım adam gıbı, adetim ılk 3 gunu falan 35.9 civarı oldu atesim sonra dustu, yani sanırım yuksek atesle adet olanlardanım... sizce dogru mu yorumluyorum durumu mu????

9ay canım inşallah istediğin puanı alırsın
Cucucanhayırlısı olsun canım o vajinal ağrı bende de oluyor ve ben de en çok ağrıdan anlıyorum adet olacağımı

Son düzenleme:
evet soğan erken çatlamaya sebep olabiliyor ama birkaç gün daha geçsin
ayrıca senin ateşinin 35 lere düştüğünü ilk kez görüdm kuzum yaa

evet bebeğim çatlamış olabilirim diye düşünüyorum bende ama bakıcaz önümüzdeki günlere.
benim ateş 35lere çok nadir düşüyor hayırlısı olsun
bu arada sende çatlamışsın bence ama dediğin gibi bi kaç güne daha netleşecek.

3c6c75 Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdi ben ne zaman adet olcam yani =_ yarın mı?

Sen ilk defa ölçtüğün için luteal fazın (yumurtlamadan sonraki adete kadar geçen süre) kaç gün onu bilemeyiz. Genelde 14 oluyor. Eğer senin de 14 günse yarın 14. gün tamamlanmış olur salı adet olursun. Belki hiç olmazsın o daha güzel :)

Bu arada benim de ateşim düşük. Senden yüksek olmasına rağmen edişelenmiştim. İç hastalıklarına gittim. Trioid bezim iltihaplanmış. Bence sende fırsat bulursan git. Triodin az çalıştığını sanmıyorum. Doktor ateş 30 derecenin altındaysa ondan şüphelenirdik dedi. Senin normal yada benimki gibi geçici bir durum olabilir. Ama T3 ve T4 hormonları gebelik için de önemli. En azından onlara baktırmış olursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…