Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar engin tecrübenize dayanarak birşey sormak istiyorum.
bu ay aşılama yaptırdım adetimin 14. günü 18.günü ise ateşimi ölçmeye başladım sabah dil altından bugün adetimin 26.günü normalde benim 1 2 gün kala ateşim 36.0 36.1 yada 36.2 ye düşer.
fakat adetimin 18.gününden beri ateşim 36.4 böyle sabitledi.
bu durum benim hamile olduğumu gösterirmi umutlanayımmı yoksa ısının artmasımı gerekir böyle sabit kalması birşey ifade etmiyormu?

hepinimizin kandili mübarek olsun. Allahım günahlarımızı affetsin bizlere hayırlı sağlıklı evlat ve diğer güzellikler nasip etsin inşallah..
ben de yazılı sorusu hazırlıyordum. bitti

yok sabit kalmasından ziyade son günler yüksek kalması önemli. son 3 günün inşallah böyle devam eder hatta yükselerek ve hamilesindir.

maşallah tablon çok güzel canım, sabit giden ateşler umut verici bence.
kocanında az da olsa yola gelmesine sevindim. sen gerektiği kadar süründürürsün şmdi onu.
rüyan hayır olsun inş gerçekleşir, az kaldı bakalm

Ayrıca herbirinizin kandili mübarek olsun kızlar.
bu mübarek gecede rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş.
en başta bize melek evlatlarımızı yollasın, bekletmesin daha fazla...
Amin.

bak yaa
aynı seylerı aynı durumları 10 gun once ben yasıadım da sen hep bana dur sakın ol demedınmı deryam yaa
nıye böle stres yaptın.
ki hepimiz diyoruz ki bu ay havalardanmıdır nedır ıyıe sastı ateslerımız o yumuz buyumuz.
bnm bıle yumurtanın keyfı 17. gun geldı ki sacma sapan bı ates tablom var 3-4 gun oncesıne kadar.
bılıosun bızde calıs calıs bı hal olmustuk.
sen bu aksam ızın ver kendıne. halvete gırme bu aksam, bır gun ara ver hem bıraz sperm toplansın. ben emınım kı yarın o olmadı öbur gun kesın fırlıcak atesın akıntın da gelecek yumosun da.
bız bu ay empatı kurduk bılıosun
aynı gunde 17.i gunde catlıcaz. sonunda da ıkımızde guzel haber alcas
sen benı dınleee
aynı seylerı yasadım bak ben, şimdi sakınlestırme görevını senden aldım sana satıyorum
şaka bır yana ama cıdden sonradan duzelınce bosa stres yapmıs oldugumu gordum bende.
hersey kontrol altında tatlım.
bu ay herkesı bozdu ıste malesef

canım öncelıkle hayırlısı olsun dılerım
atesın son gunlere yakalstıkca sabıt kalması cok sevındırıcı bır sey aslında, bu istedıgımız bır sey
normalde adetının bu gunlerınde kac oluyordu acaba onu bılmek lazım. adete 1-2 gun kala hepımızde ole dususler oluyor.
her zaman luteal fazda 36.4 cıvarında gıdıyorduysa bı ıyıdır ama yok normalde bugunlerde atesın 36.7lerde falan oluyoduysa su anda da öyle olmasını ısterdık o zaman belkıde byk ıhtımalle hamılesın derdık ama sımdı normal aylardakı adet oncesı ve sonrası ateslerını hıc bılmedıgımızden ne desek yalan.
ama nedense ben umutlandım senın adına. severım ben sabıt ateslerı

haklısın canım biliyorum, sana söyledklerimi şmdi aptalca ben yapıyorum.
ama elimde değil çok gerildim...
sakinleşmem lazım biraz biliyorum..elimden gelenide yapıyorum ama.
ne bileyim kan beynime sıçradı birden, panikledim.
ayyy bu gece artık halvet fln yok vallahi yeter canım istediğinde olur bundan sonra.
umarı daha çok gecikmez reglim geciksin istemiyorum bu ay

oyy kyamam sana. gecıkırse de gecıksın be bacım napalım. gecıkse gecıkse 2-3 gun gecıkecek zati.
hem sen ne cıktın bakayım ole pıyangodan. düşünmüodun bıle sen bu ay calısmayı.
allah allah yaa.
bak senın sınırını alıp ben sınırlenıyorum ki sen rahatla diye
ona göree
yeter kı sen ıyı ol

bunu ben de çok merak ediyorum.bu ay ben de aşılama yaptırıcam ve ateş ölçmeyi düşünüyorum.ama acaba ilaçların falan etkisinde yüksek çıkıp da umutlandırır mı ki diye de kafam karışıyor.ama yine de ölçüceem.umarım bebişin seninledir.

canım ben de senin gibi hep 12-13 günde yumurtlardım.çok düzenliydi adetim ama son 3 4 aydır.bu süre uzadı.çok stres yaptım sanırım ondan.hayatımda hiç gecikmeyen adetim son aylarda gecikmeye başladı.27günlük döngüm 30 a çıktı.telaşlanma bakarsın yarın yükselir.ayrıca bende çok az akıntı olur hiç akıntıdan anlayamam karın ağrısından anlarım sen de kendini dinle bakalım fark edersin belki.

canım bir kaç gündür okuyorum problemlerini ama yorum yapmaya fırsat bulamadım.ama seni gönülden destekliyorum.bu kayınvalide problemleri karşısında pusup sinen kadınlara da sinir oluyorum.annesi ile karısı arasında denge kuramayan adamlara daha da çok sinir oluyorum.insan bir kere taviz verdi mi gerisi mutlaka geliyor.benim kayınvalidemle bi problemim yok başka şehirde zaten yılda 2 3 kere anca görüyorum.ama etrafımdaki arkadaşlarımın yaşadıkları bu kayınvalide yüzünden çektikleri üzüyor beni gerçekten.onlar sen çıkarmayıp pustukça ben sinir oluyorum.neyse dolmuşum ben de herhalde:)bu arada tablon gerçekten çok güzeelll umarım güzel haberlerini alırız.merakla takip edicem seni...

kızlar kızlar nolur hemen bırı bana yardım etsın
istifa dilekçesi yamak istiyorum nasıl yazıcam neylere dıkkat edeyım
hak mak ıstemıorum
sozlesmem var
1 ay onceden haber vermek suretıyle tek taraflı fesedılebılır dıye maddesı var
ne yapmalıyım

genelde adet dönemlerimde 36.2 olur en fazla ovulasyon günlerimde 36.4 36.5 en fazla 36.6 gördüm.
yani ısım her ay olduğu gibi ama devamlı aynı çıkması beni çok şaşırttı.
normalde 36.4 36.3 36.5 gibi şaçma sapan çıkan ısım böyle olunca bi danışayım dedim.
ama ağrılar girdi sanırım adet başlıyor demekki ateş düşmedende adet olunabiliyormuş.
inş birdahaki aya tutmadı aşılama.

canım benimmmm allah razı olsun
sayenizde biraz rahatladım
düşünmeyeceğim bu ay artık bebiş
kocamı özleyince birlikte olucam bu çalışmalar yeter
olcaksa böylede olur kısmet artıkkkkkk

ahh canım ahh nelerde oldu böyle bilsem,
insan geriliyor vallahi.
bnm akıntım normalde bariz gelir yumurta akı şeklinde.
ama bu ay tam olarak gelmedi o bile.
dün baya bi yumurtalık ağrım olmuştu o yzden bugüne bekliyodum.
bakalım inş daha bekletmez yumoş bizi..

canım,
ne kadar süredir çalışıyorsun?
zaten hak iddia etmeyeceksen ihbar süresi vs seni etkilemez.
sen dilekçeni yaz ancak sözleşmede bu madde varsa 1 ay tutabilirler.

.... tarihinde başladığım .... görevimden ... tarihi itibariye iş sözleşmemin ... maddesine istinaden
kendi isteğimle istifa ediyorum.

şeklinde yazabilrsin.

benimde bugün son iş günümmmmmmmm
yarından itibaren özgürümmmmmmm

kandiliniz mübarek olsun kızlar tüm kaderdaşlarım sizin için dua etcem allah kabul etsin inşallah...
Deryoş hayırdır cnm işten ayrılıyormuş ama özgürüm dediğine göre bu senin için iyi bişi olcak evde tembellik yapmak çooookkk güzelllllll helede yaz gelirkennn

Selammmmmm canım, seninde kandilin mübarek olsun inş duaların kabul olsunnnn
hepimizzzzzzin duaları kabul olsun bu gece bol bol dua edicem hepinizi anıcam inş.
evet canımmm kendi isteğimle ayrılıyorum, vee iyi olacak öyle umuyorm
dediğin gibi yaz da geliyooo içim kıpır kıpır, bi süre miskinlik yapacağım :))

oh ne güzel kızlar yaa.. istidediğiniz zaman işten çıkacaksınız haa.. ayy ben çalışmasam geçinebilir miyiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…