kızlar engin tecrübenize dayanarak birşey sormak istiyorum.
bu ay aşılama yaptırdım adetimin 14. günü 18.günü ise ateşimi ölçmeye başladım sabah dil altından bugün adetimin 26.günü normalde benim 1 2 gün kala ateşim 36.0 36.1 yada 36.2 ye düşer.
fakat adetimin 18.gününden beri ateşim 36.4 böyle sabitledi.
bu durum benim hamile olduğumu gösterirmi umutlanayımmı yoksa ısının artmasımı gerekir böyle sabit kalması birşey ifade etmiyormu?
günaydın canım'larım
uykusuz bır geceden sonra, neyseki atesımı ölçebilecek kadar 3 saat uyuyup geldiğim bu iş yerinde değişik bir sabah başladım.
tam 36 saattır, bişi sorsa bile sesımın tek bir tonunu bıle duymayan kocam sigara mı evde bırakmısım dıye az önce iş yerime kadar gelip bana görünmeden masama ''sigaranı evde unutmuşsun, seni seviyorum kocan'' yazılı bir not bırakmıs paketle beraber.:44:
sabah da gec kaldım dıye telaslıydım, ben bırakayım senı gec kaldıysan telas etme dedı hiiiç cevap bile vermedim.
yok öyle arkadaş, hiiç kusura bakmasın.
neden gitmiyo 2-3 gündür anasına, hazır işte onu baglayan bişi yok, niye gitmiyo görmüyo cok kıymetli anasını?
hos belkıde gunduzlerı gıdıyordur aksama gerek kalmıordur.
bu arada, eltımle konustuk dun 1 saat. oda kaynımın bu konuları cok buyuk sorun eetmesınden sıkayetcı, sonuc olarak bızdekı asıl sorunun kayınvalıde olduguna kanaat getırmıs bulunuyoruz
neysseee ateş tabloma bakın. eveli aksam rüyamda diri balık yıyordum, dun netten bakayım dedım, bı yorum demezmı canlı balık yemek cocuga doguracagına yada mülk sahibi olacagına delalettir diye.
anaaam dedim noliyy yaaa
My Ovulation Chart |
günaydın kızlar
off çok canım sıkkın
zaten geç kaldık işe mesai saatinde gözümü açtım evde
apar topar nasıl çıktım geldim bilmiyorum.
o bi yana, ateşim çok canımı sıktı.
dün brz yükselmişti ve bugün artık artış bekliyodum
normal saatinden yarım saat kadar önce ölçtüm ama hala 36,2 kafayı yicem.
dünkü 36,3 çıkmasıda şöyle oldu. normal saatimden baya önce 1,5 saat kdr önce uyandım ölçttüm 36,3 tü
snra kendi saatinde ölçtüm 36,5 ti hatta sevinmiştim ama ilkini baz almıştım yine.
bugün 15 gün yani yok bana bi haller oldu ne yumurta akıntım geldi ne ateş yükseliyo
neden yumurtlamıyorum ben yaaaaaaaaaa
geçen ayda böyle oldu tedavi görürken bi dahaki regle kdr göğüs ucum bile acımadı
ateşim hiç yükselmemişti.
ve şimdi yine 15 günde bu konu ve biz 10 günden beri deli dana gibi çalışıyoruz
artık mecalimiz kalmadı boşuna mı gitti onca emek
ağlamak istiyorum ağlamak
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
offffffffffff ama ben 12-13 gün yumurtlayan insandım ya niye böyle oluyo demekten alamıyorum kendimi
elimde değil çok sinirim bozuldu baharcım ya.. biliyorum toparlanmam lazım.
iyice çığrından çıktım ben, olmazsa yine kabulum dediğin gibi tatile gitçem vs. kafam rahat ama,
ama şmdi bunca uğraşı boşamı verdik ben ona yanıyorum..
yeter artık bırakıyorum halvetleri falan. ateşte ölçmiyorum ne hali varsa görsün yaaaaaaaaaa!
bundan sonra gelecek yumurtayı da ben istemiyorum.
defolsun.
bu ay aşılama yaptırdım adetimin 14. günü 18.günü ise ateşimi ölçmeye başladım sabah dil altından bugün adetimin 26.günü normalde benim 1 2 gün kala ateşim 36.0 36.1 yada 36.2 ye düşer.
bu durum benim hamile olduğumu gösterirmi umutlanayımmı yoksa ısının artmasımı gerekir böyle sabit kalması birşey ifade etmiyormu?
bak yaa
aynı seylerı aynı durumları 10 gun once ben yasıadım da sen hep bana dur sakın ol demedınmı deryam yaa
nıye böle stres yaptın.
ki hepimiz diyoruz ki bu ay havalardanmıdır nedır ıyıe sastı ateslerımız o yumuz buyumuz.
bnm bıle yumurtanın keyfı 17. gun geldı ki sacma sapan bı ates tablom var 3-4 gun oncesıne kadar.
bılıosun bızde calıs calıs bı hal olmustuk.
sen bu aksam ızın ver kendıne. halvete gırme bu aksam, bır gun ara ver hem bıraz sperm toplansın. ben emınım kı yarın o olmadı öbur gun kesın fırlıcak atesın akıntın da gelecek yumosun da.
bız bu ay empatı kurduk bılıosun
aynı gunde 17.i gunde catlıcaz. sonunda da ıkımızde guzel haber alcas
sen benı dınleee
aynı seylerı yasadım bak ben, şimdi sakınlestırme görevını senden aldım sana satıyorum
şaka bır yana ama cıdden sonradan duzelınce bosa stres yapmıs oldugumu gordum bende.
hersey kontrol altında tatlım.
bu ay herkesı bozdu ıste malesef
haklısın canım biliyorum, sana söyledklerimi şmdi aptalca ben yapıyorum.
ama elimde değil çok gerildim...
sakinleşmem lazım biraz biliyorum..elimden gelenide yapıyorum ama.
ne bileyim kan beynime sıçradı birden, panikledim.
ayyy bu gece artık halvet fln yok vallahi yeter canım istediğinde olur bundan sonra.
umarı daha çok gecikmez reglim geciksin istemiyorum bu ay
canım ben de senin gibi hep 12-13 günde yumurtlardım.çok düzenliydi adetim ama son 3 4 aydır.bu süre uzadı.çok stres yaptım sanırım ondan.hayatımda hiç gecikmeyen adetim son aylarda gecikmeye başladı.27günlük döngüm 30 a çıktı.telaşlanma bakarsın yarın yükselir.ayrıca bende çok az akıntı olur hiç akıntıdan anlayamam karın ağrısından anlarım sen de kendini dinle bakalım fark edersin belki.offffffffffff ama ben 12-13 gün yumurtlayan insandım ya niye böyle oluyo demekten alamıyorum kendimi
elimde değil çok sinirim bozuldu baharcım ya.. biliyorum toparlanmam lazım.
iyice çığrından çıktım ben, olmazsa yine kabulum dediğin gibi tatile gitçem vs. kafam rahat ama,
ama şmdi bunca uğraşı boşamı verdik ben ona yanıyorum..
yeter artık bırakıyorum halvetleri falan. ateşte ölçmiyorum ne hali varsa görsün yaaaaaaaaaa!
bundan sonra gelecek yumurtayı da ben istemiyorum.
defolsun.
günaydın canım'larım
uykusuz bır geceden sonra, neyseki atesımı ölçebilecek kadar 3 saat uyuyup geldiğim bu iş yerinde değişik bir sabah başladım.
tam 36 saattır, bişi sorsa bile sesımın tek bir tonunu bıle duymayan kocam sigara mı evde bırakmısım dıye az önce iş yerime kadar gelip bana görünmeden masama ''sigaranı evde unutmuşsun, seni seviyorum kocan'' yazılı bir not bırakmıs paketle beraber.:44:
sabah da gec kaldım dıye telaslıydım, ben bırakayım senı gec kaldıysan telas etme dedı hiiiç cevap bile vermedim.
yok öyle arkadaş, hiiç kusura bakmasın.
neden gitmiyo 2-3 gündür anasına, hazır işte onu baglayan bişi yok, niye gitmiyo görmüyo cok kıymetli anasını?
hos belkıde gunduzlerı gıdıyordur aksama gerek kalmıordur.
bu arada, eltımle konustuk dun 1 saat. oda kaynımın bu konuları cok buyuk sorun eetmesınden sıkayetcı, sonuc olarak bızdekı asıl sorunun kayınvalıde olduguna kanaat getırmıs bulunuyoruz
neysseee ateş tabloma bakın. eveli aksam rüyamda diri balık yıyordum, dun netten bakayım dedım, bı yorum demezmı canlı balık yemek cocuga doguracagına yada mülk sahibi olacagına delalettir diye.
anaaam dedim noliyy yaaa
My Ovulation Chart |
canım öncelıkle hayırlısı olsun dılerım
atesın son gunlere yakalstıkca sabıt kalması cok sevındırıcı bır sey aslında, bu istedıgımız bır sey
normalde adetının bu gunlerınde kac oluyordu acaba onu bılmek lazım. adete 1-2 gun kala hepımızde ole dususler oluyor.
her zaman luteal fazda 36.4 cıvarında gıdıyorduysa bı ıyıdır ama yok normalde bugunlerde atesın 36.7lerde falan oluyoduysa su anda da öyle olmasını ısterdık o zaman belkıde byk ıhtımalle hamılesın derdık ama sımdı normal aylardakı adet oncesı ve sonrası ateslerını hıc bılmedıgımızden ne desek yalan.
ama nedense ben umutlandım senın adına. severım ben sabıt ateslerı
oyy kyamam sana. gecıkırse de gecıksın be bacım napalım. gecıkse gecıkse 2-3 gun gecıkecek zati.
hem sen ne cıktın bakayım ole pıyangodan. düşünmüodun bıle sen bu ay calısmayı.
allah allah yaa.
bak senın sınırını alıp ben sınırlenıyorum ki sen rahatla diye
ona göree
yeter kı sen ıyı ol
canım ben de senin gibi hep 12-13 günde yumurtlardım.çok düzenliydi adetim ama son 3 4 aydır.bu süre uzadı.çok stres yaptım sanırım ondan.hayatımda hiç gecikmeyen adetim son aylarda gecikmeye başladı.27günlük döngüm 30 a çıktı.telaşlanma bakarsın yarın yükselir.ayrıca bende çok az akıntı olur hiç akıntıdan anlayamam karın ağrısından anlarım sen de kendini dinle bakalım fark edersin belki.
kızlar kızlar nolur hemen bırı bana yardım etsın
istifa dilekçesi yamak istiyorum nasıl yazıcam neylere dıkkat edeyım
hak mak ıstemıorum
sozlesmem var
1 ay onceden haber vermek suretıyle tek taraflı fesedılebılır dıye maddesı var
ne yapmalıyım
kandiliniz mübarek olsun kızlar tüm kaderdaşlarım sizin için dua etcem allah kabul etsin inşallah...canım benimmmm allah razı olsun
sayenizde biraz rahatladım
düşünmeyeceğim bu ay artık bebiş
kocamı özleyince birlikte olucam bu çalışmalar yeter
olcaksa böylede olur kısmet artıkkkkkk
ahh canım ahh nelerde oldu böyle bilsem,
insan geriliyor vallahi.
Bnm akıntım normalde bariz gelir yumurta akı şeklinde.
Ama bu ay tam olarak gelmedi o bile.
Dün baya bi yumurtalık ağrım olmuştu o yzden bugüne bekliyodum.
Bakalım inş daha bekletmez yumoş bizi..
canım,
ne kadar süredir çalışıyorsun?
Zaten hak iddia etmeyeceksen ihbar süresi vs seni etkilemez.
Sen dilekçeni yaz ancak sözleşmede bu madde varsa 1 ay tutabilirler.
.... Tarihinde başladığım .... Görevimden ... Tarihi itibariye iş sözleşmemin ... Maddesine istinaden
kendi isteğimle istifa ediyorum.
şeklinde yazabilrsin.
benimde bugün son iş günümmmmmmmm
yarından itibaren özgürümmmmmmm
kandiliniz mübarek olsun kızlar tüm kaderdaşlarım sizin için dua etcem allah kabul etsin inşallah...
Deryoş hayırdır cnm işten ayrılıyormuş ama özgürüm dediğine göre bu senin için iyi bişi olcak evde tembellik yapmak çooookkk güzelllllll helede yaz gelirkennn
oh ne güzel kızlar yaa.. istidediğiniz zaman işten çıkacaksınız haa.. ayy ben çalışmasam geçinebilir miyiz bilmiyorum
canım vallaaa bende henüz bilmiyorum bunu deneyip görücez :)))))
ben ne zaman çatlıycam yaaaa
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?