canım dikkat et böyle merdiven çıkışlarda kırmızı çizgi atlaya atlaya değişebiliyor. akıntıların da tamam
ay hiçbirşey bilemedim karanfilcim bu tablo bi değişikk.
yokh
cicim senin neden son iş günün be ? sen nıye cıkıosun ısten? yoksa bahsettıgın tatıl sebeıyle mı yanı tatılemı cıkıosun?
karanfılım
bizim aslında işten cıkmak gibi bi şansım yok 2 tane kredı oduoz. ama az cok kucuk altın falan var onlarla ıdare ederız dıe dusunuorum. uuzn vadede bızıde cok sıkar tek kısının calısması ama banane ya. canım yanıyor artık burdakı kımyasaların irritan etkisinden. bide bebek dusunuom.
acıkcası bır de kocamın son yaptıklarından sonra madem yaranamıorum ne yapsamda alsın da baksın bana bıraz dıe dusunuorum.
o eskı ısındeyken ben ona cok dedım hıc bırsey senın psıkolojık saglıgından onemlı dııl o yuzden cık ıstersen ısten sogan ekmek yer yıne de gecınırız dedım. ama o bana hıc bır gunde saglıgın elden gıdıo bole yuzun gozun yanıo,patronun serefsız cekme onu bosuna dııp de cık demedı. gecer hayatım, bu ınsan bole hayatım falan fılan.
madem öle işte bölee
bu arada istifam kabul edildi. yerıme bı kac gune kadar bırını bulucakalr ve ben cekıp gıdecegım heheheeyytt:)))
bundan sonra da böyle yükselerek giderse 14-15-16 günlerinden birine çeker çizgiyi. tabi ateşin gidişatına göre..
benim favorim 15
bi kaç gün önce hafif kasık ağrım oldu ve akıntımda baya vardı kesildi bugünlerde
ama ben bi kaç aydır anladımki kasık ağrısı ve akıntıdan bi kaç gün sonra çatlıyor benim yumoş.
neysa çatlasında bugünlerde.sen napıyosun canım aşılamaya kesin karar verdinmi
canım selaam tesekkur ederım üşenmeden yazmıssın ıstıfa mektubu örnegınıde. neyse kı hallettım allahıma cok sukur. yerıme bırını bulacaklar kısa surede o zaman tamamen kacıcam burdan. esım baksn bana azcık. yazın tadını cıkarayım bolca bende senın gıbı:)canım benimmmm allah razı olsun
sayenizde biraz rahatladım
düşünmeyeceğim bu ay artık bebiş
kocamı özleyince birlikte olucam bu çalışmalar yeter
olcaksa böylede olur kısmet artıkkkkkk
ahh canım ahh nelerde oldu böyle bilsem,
insan geriliyor vallahi.
bnm akıntım normalde bariz gelir yumurta akı şeklinde.
ama bu ay tam olarak gelmedi o bile.
dün baya bi yumurtalık ağrım olmuştu o yzden bugüne bekliyodum.
bakalım inş daha bekletmez yumoş bizi..
canım,
ne kadar süredir çalışıyorsun?
zaten hak iddia etmeyeceksen ihbar süresi vs seni etkilemez.
sen dilekçeni yaz ancak sözleşmede bu madde varsa 1 ay tutabilirler.
.... tarihinde başladığım .... görevimden ... tarihi itibariye iş sözleşmemin ... maddesine istinaden
kendi isteğimle istifa ediyorum.
şeklinde yazabilrsin.
benimde bugün son iş günümmmmmmmm
yarından itibaren özgürümmmmmmm
evet evet derya ve ben yazın tembellık yapcaz.kandiliniz mübarek olsun kızlar tüm kaderdaşlarım sizin için dua etcem allah kabul etsin inşallah...
Deryoş hayırdır cnm işten ayrılıyormuş ama özgürüm dediğine göre bu senin için iyi bişi olcak evde tembellik yapmak çooookkk güzelllllll helede yaz gelirkennn
hayırlı olsun inşallah canım.. ben de dediğini çok yapmak istiyorum ama yapamam. eşim kpss de bi atansa işi bıraksam bile çook rahat ederiz ama şimdilik bişey yok. hoş atansa da senin hesap kimya mühendisi yine kimyasalların içine gitcek. şimdi az maaş ama en azından hastanede.
benim yazık kocam değil de hakeden kayınvalidem. ona hiç yaranamadım. eşim benden çok düşük maaşı ama kayınvalide hanımın tavırlarını görsen sanki ben oturuyorum eşim beni doyuruyor. ahhh ahhhh eşime kıyamıyorum varya o üzülmesin diye hiç birşey demiyorum ama kaynanaya müstehak bırakacan işi görecek tek maaşla nasıl geçinilir. kaynımgile nasıl paşa paşa bakıyorlarsa.. ama sonra da diyorum ki. Allahım onlara muhtaç etmesin kesinlikle istemem Allah korusun. benden değil gitsin başkasından çeksin. hatta çekmesin Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. bu güzel günde onun için moralimi bozamam.
canım selaam tesekkur ederım üşenmeden yazmıssın ıstıfa mektubu örnegınıde. neyse kı hallettım allahıma cok sukur. yerıme bırını bulacaklar kısa surede o zaman tamamen kacıcam burdan. esım baksn bana azcık. yazın tadını cıkarayım bolca bende senın gıbı:)
senın derdın neydı nie bırakıosun işi?
bu arada işten cıkısımız bıle aynı tarıhe denk geldı, bız sağlam bı empatı kurduk zannımca:))
bebişlerde cok bekletmeden aynı zamanda gelır ıns.
evet evet derya ve ben yazın tembellık yapcaz.
ooh gel keyfım gel.
hiç tatilsiz 3 yıldır aralıksız calıstıgıma sayıcam bu boslugu
arkadaş kayınvalıdelerden ne cok sıkayet varmıs yav. ay bu ınsanlar nıe bol ayol.
bende senın kaynvalıdene gostermek ıcın yapmak ıstedıgın seyı ben esım gorsun dıe yapıorum valla.
beyımız eskı ıs yerınden alacagı 7 bınlırayı neymiş onların yuzunu göresı gelmıomus o yuzden gıdıp ıstemıomus parasını. bende madem dedım 7 bınlırayı elımızın tersıyle ıtecek kadar durumumuz ıyıyse ben nıe saglıgımı tehdıt eden yerde calısayım sureklı? ki ben onun psıkolojın bozulacak cık ıstersen bı sekılde gecınırız dedıgım halde o bana bı kere olsun aglayark eve geldıgım onca gunden sonra, saglıgın elden gıdıyor, patronun öküz o adamı cekme ayrıl demedı.
madem öleee işte bölee abksın sımdı bana.
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım bende yine yumoş yok canım sıkkın
dün gece 1e doğru fln wc gttiğimde yumurta akı akıntı gördüm
belkide bugün yada yarın gelecek.
ama ben şu 13. günden de şüpheleniyorum o gün çok kasık ağrısı çektim çnkü.
acaba 2 yumoşum vardıda şmdide onu mu bekliyorz (pozitif düşünmenin de bu kadarı dime :))))
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Şenaycım valla bnm işten çıkma sebeplerim şöyle
4 yıldır aynı yerdeyim. ve biz istanbula baglı bir merkezin şubesiyiz.
bursada çekirdek bi kadroyuz dolayısıyla artık bi pozisyon kariyer planım yoktu artk kendimi tekraralamaya başlamıştım.
bi iş değişimi zaten olucaktı, bende onu hemen yapmadımda zaten bebek düşündüğüm için ve
şu sağlık sorunlarımda meydana çıkınca biraz dinlenmeyi seçtim.
kendimi daha iyi hissettiğimde, bebişte gelmemiş olursa yeni sezonda başka işlere bakarız artık...
ama bebiş gelsin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
İnşallah seninde ayrılma sürecin senin için hayırlı olurrrr
iş elbet bulunur önce insanın iç huzuru olsun, bu çok önemli
mutsuz çalışmak insanı çok köreltiyor
canım selaam tesekkur ederım üşenmeden yazmıssın ıstıfa mektubu örnegınıde. neyse kı hallettım allahıma cok sukur. yerıme bırını bulacaklar kısa surede o zaman tamamen kacıcam burdan. esım baksn bana azcık. yazın tadını cıkarayım bolca bende senın gıbı:)
senın derdın neydı nie bırakıosun işi?
bu arada işten cıkısımız bıle aynı tarıhe denk geldı, bız sağlam bı empatı kurduk zannımca:))
bebişlerde cok bekletmeden aynı zamanda gelır ıns.
evet evet derya ve ben yazın tembellık yapcaz.
ooh gel keyfım gel.
hiç tatilsiz 3 yıldır aralıksız calıstıgıma sayıcam bu boslugu
arkadaş kayınvalıdelerden ne cok sıkayet varmıs yav. ay bu ınsanlar nıe bol ayol.
bende senın kaynvalıdene gostermek ıcın yapmak ıstedıgın seyı ben esım gorsun dıe yapıorum valla.
beyımız eskı ıs yerınden alacagı 7 bınlırayı neymiş onların yuzunu göresı gelmıomus o yuzden gıdıp ıstemıomus parasını. bende madem dedım 7 bınlırayı elımızın tersıyle ıtecek kadar durumumuz ıyıyse ben nıe saglıgımı tehdıt eden yerde calısayım sureklı? ki ben onun psıkolojın bozulacak cık ıstersen bı sekılde gecınırız dedıgım halde o bana bı kere olsun aglayark eve geldıgım onca gunden sonra, saglıgın elden gıdıyor, patronun öküz o adamı cekme ayrıl demedı.
madem öleee işte bölee abksın sımdı bana.
günaydın cancağızım
ben bi şey anlamadım senin tablondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?