Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh
cicim senin neden son iş günün be ? sen nıye cıkıosun ısten? yoksa bahsettıgın tatıl sebeıyle mı yanı tatılemı cıkıosun?

karanfılım
bizim aslında işten cıkmak gibi bi şansım yok 2 tane kredı oduoz. ama az cok kucuk altın falan var onlarla ıdare ederız dıe dusunuorum. uuzn vadede bızıde cok sıkar tek kısının calısması ama banane ya. canım yanıyor artık burdakı kımyasaların irritan etkisinden. bide bebek dusunuom.
acıkcası bır de kocamın son yaptıklarından sonra madem yaranamıorum ne yapsamda alsın da baksın bana bıraz dıe dusunuorum.
o eskı ısındeyken ben ona cok dedım hıc bırsey senın psıkolojık saglıgından onemlı dııl o yuzden cık ıstersen ısten sogan ekmek yer yıne de gecınırız dedım. ama o bana hıc bır gunde saglıgın elden gıdıo bole yuzun gozun yanıo,patronun serefsız cekme onu bosuna dııp de cık demedı. gecer hayatım, bu ınsan bole hayatım falan fılan.
madem öle işte bölee

bu arada istifam kabul edildi. yerıme bı kac gune kadar bırını bulucakalr ve ben cekıp gıdecegım heheheeyytt:)))

aman boş ver hakkında hayırlısı. madem eşin vurdum duymaz
sende öyle ol.rahatına bak sen.canın sıkılırsa daha iyi
sağlığını tehdid etmeyen bir iş bulursun.

hayırlı olsun inşallah canım.. ben de dediğini çok yapmak istiyorum ama yapamam. eşim kpss de bi atansa işi bıraksam bile çook rahat ederiz ama şimdilik bişey yok. hoş atansa da senin hesap kimya mühendisi yine kimyasalların içine gitcek. şimdi az maaş ama en azından hastanede.
benim yazık kocam değil de hakeden kayınvalidem. ona hiç yaranamadım. eşim benden çok düşük maaşı ama kayınvalide hanımın tavırlarını görsen sanki ben oturuyorum eşim beni doyuruyor. ahhh ahhhh eşime kıyamıyorum varya o üzülmesin diye hiç birşey demiyorum ama kaynanaya müstehak bırakacan işi görecek tek maaşla nasıl geçinilir. kaynımgile nasıl paşa paşa bakıyorlarsa.. ama sonra da diyorum ki. Allahım onlara muhtaç etmesin kesinlikle istemem Allah korusun. benden değil gitsin başkasından çeksin. hatta çekmesin Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. bu güzel günde onun için moralimi bozamam.

hepinizin kandili mübarek olsunn isimlerinizi tek tek sayarak dua edeceğim hepiniz içinn sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel Allahım diye hepinizi öpüyorumm Allaha emanet olunnn

REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.
YA RABBİ,SEN BiZLERi KURANDAN,İMANDAN, HAYADAN, TAKVADAN,SABIRDAN,DOĞRU YOLDAN AYIRMA GÜNAHLARIMIZI AFFET !
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE SIKINTISI VAR İSE SEN ONU GİDER
ALLAH'IMŞU AN KİMİN ÇARESİZ BİR DERDİ VARSA SEN ÇARE OL
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE HASTALIĞI VARSA ONA ŞİFA VE...R ALLAH'IM
SEVDİKLERİMİ SEN DE SEV VE ONLARA HUZUR VE SAĞLIK VER
ALLAH'IM TÜM YÜREKLERE İMAN VE AHLAKIN EN GÜZELİNİ YERLEŞTİR
ALLAH'IM SEN SANA EDEPLE GELENİ GERİ ÇEVİRMEZSİN,
RABBİM; DUA İçin AçıLan,Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İnşallah...
HAYIRLI KANDİLLER.......

bundan sonra da böyle yükselerek giderse 14-15-16 günlerinden birine çeker çizgiyi. tabi ateşin gidişatına göre..
benim favorim 15

bi kaç gün önce hafif kasık ağrım oldu ve akıntımda baya vardı kesildi bugünlerde
ama ben bi kaç aydır anladımki kasık ağrısı ve akıntıdan bi kaç gün sonra çatlıyor benim yumoş.
neysa çatlasında bugünlerde.sen napıyosun canım aşılamaya kesin karar verdinmi

benim de akıntı ve ovulasyon ağrısı bittikten bi kaç gün sonra olur çatlama.
adetim biteli baya oldu.çatlamaya dair hiç bişey yok. ateş ölçesim de yok. böyle iyiyim

canım selaam tesekkur ederım üşenmeden yazmıssın ıstıfa mektubu örnegınıde. neyse kı hallettım allahıma cok sukur. yerıme bırını bulacaklar kısa surede o zaman tamamen kacıcam burdan. esım baksn bana azcık. yazın tadını cıkarayım bolca bende senın gıbı:)
senın derdın neydı nie bırakıosun işi?
bu arada işten cıkısımız bıle aynı tarıhe denk geldı, bız sağlam bı empatı kurduk zannımca:))
bebişlerde cok bekletmeden aynı zamanda gelır ıns.
evet evet derya ve ben yazın tembellık yapcaz.
ooh gel keyfım gel.
hiç tatilsiz 3 yıldır aralıksız calıstıgıma sayıcam bu boslugu

arkadaş kayınvalıdelerden ne cok sıkayet varmıs yav. ay bu ınsanlar nıe bol ayol.
bende senın kaynvalıdene gostermek ıcın yapmak ıstedıgın seyı ben esım gorsun dıe yapıorum valla.
beyımız eskı ıs yerınden alacagı 7 bınlırayı neymiş onların yuzunu göresı gelmıomus o yuzden gıdıp ıstemıomus parasını. bende madem dedım 7 bınlırayı elımızın tersıyle ıtecek kadar durumumuz ıyıyse ben nıe saglıgımı tehdıt eden yerde calısayım sureklı? ki ben onun psıkolojın bozulacak cık ıstersen bı sekılde gecınırız dedıgım halde o bana bı kere olsun aglayark eve geldıgım onca gunden sonra, saglıgın elden gıdıyor, patronun öküz o adamı cekme ayrıl demedı.
madem öleee işte bölee abksın sımdı bana.

My Ovulation Chart |
ateşimi uyanır uyanmaz ölçmedim, ve inanılmaz şekilde üşüyerek uyandım.
onun etkisi olurmu bilmem ama fena düşüşteyim bugün bilemedim nedendir.

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım bende yine yumoş yok canım sıkkın
dün gece 1e doğru fln wc gttiğimde yumurta akı akıntı gördüm
belkide bugün yada yarın gelecek.
ama ben şu 13. günden de şüpheleniyorum o gün çok kasık ağrısı çektim çnkü.
acaba 2 yumoşum vardıda şmdide onu mu bekliyorz (pozitif düşünmenin de bu kadarı dime :))))

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Şenaycım valla bnm işten çıkma sebeplerim şöyle
4 yıldır aynı yerdeyim. ve biz istanbula baglı bir merkezin şubesiyiz.
bursada çekirdek bi kadroyuz dolayısıyla artık bi pozisyon kariyer planım yoktu artk kendimi tekraralamaya başlamıştım.
bi iş değişimi zaten olucaktı, bende onu hemen yapmadımda zaten bebek düşündüğüm için ve
şu sağlık sorunlarımda meydana çıkınca biraz dinlenmeyi seçtim.
kendimi daha iyi hissettiğimde, bebişte gelmemiş olursa yeni sezonda başka işlere bakarız artık...
ama bebiş gelsin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............

İnşallah seninde ayrılma sürecin senin için hayırlı olurrrr
iş elbet bulunur önce insanın iç huzuru olsun, bu çok önemli
mutsuz çalışmak insanı çok köreltiyor

günaydın cancağızım
ben bi şey anlamadım senin tablondan

neyse canım dinlenmiş olursun inşallah güzel güzel...
benim kayınvalide hanım anlatsam ağzınız açık kalır eltimin yaptıklarına nasıl ağzınız açık kalmışsa ama ne onun için moralimi bozcam ne de dedikodusunu yapıyorum diye pişmanlık çekcem sallamıyorum aklıma bile gelmiyorsun kaynana
eşinin burnu sürtülsün bakalım azcık. azcık hanımını dinlendirsin. benim eşim çok içlidir duygusaldır bana hiççç kıyamaz.. ben de ona tabiki Rabbim bozmasın. o yüzden ona eziyet etmek bir mazluma eziyet etmek demektir bana. bazen üzülmesin diye naz bile yapmıyorum.(öyle dediğime de bakmayın cadılığım tutunca da canına okuyom garibimin) bir tek tembel o kadarev işlerinden çok yoruldum belim ağrıyor desem "ayy canım kıyamam" der hadi yardım et desem tamam der kaç saat sonra yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…