Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın cancağızım
ben bi şey anlamadım senin tablondan

Günaydın kuzum
ahh ahh bende hiçbişi anlamadım gerçekten, nereye gidiyo bunun sonu hayır olsun
niye böyle bişi oldu bu onuda anlamadım
eski tablolarıma bakıyorum yanından bile geçmiyo sanki bu başkasının

yarın bir derece bile yüksek çıkarsa bugün çatladın demek. akşam yatmadan ateşinin durumuna bi bak istersen. bugünü de değerlendir derim

arkadaşlar adet yaklaşırken de ateş değerlerin yükseliyor mu?yoksa adet olsan da olmasan da yükselir mi ateşin

yarın bir derece bile yüksek çıkarsa bugün çatladın demek. akşam yatmadan ateşinin durumuna bi bak istersen. bugünü de değerlendir derim

Öylemi dersin canım
dün akşam halvet olmadı çok yorgunduk eve gelince dua ettim
akıntıyıda geç gördüm zaten ama dünden önceki 5 günde boş yok
bu gecede olur. ve tek ilişki olmayan düne çeker çizgiyi ben biliyorum başıma geleceği :)))))))
zaten dediğin gibi akşam ölçüyorum anlaşılıyo ateşten sabah ne çıkacağı..

Allah iyliğini versin emi..
azminize hayranım bu arada

Allah iyliğini versin emi..
azminize hayranım bu arada

İnanırmısın şu bebek derdine düştüğümden beri aylardır ilk kez bir ayda bu kadar çok çalıştık :))))
ve onda da duruma bak yumurta yok ortada
eski tablolarımda bu azimle çalışsaydım ohooo benim yumoş çoktan çatlayıp patlamıştıda
ben şmdi dpo yu yarılamıştım :)))
şans işteee koyverdim artıkkk daha taakat kalmadı :)

bizim geçen ay 2 tane miydi neydi tam hatırlamıyorum. ben tembelim. tek bi kere çok ilişki denedik tutmadı bi daha da hayatta kendimi kasmadım kasmam da nasılsa gelmiyo. milletin nasıl oluyo. bigün sallamasyon da olsa bizim de olacaktır herhalde..

wowww cicim tablon pek güzel gidiyo. hadi bakalım önümüzdeki günlerde de böyle güzel olur inşallah.
bitanem iş konusu dediğin gibi halledilemicek bişi diil. elbet bi yerlerde yicek ekmeğimiz vardır. ben bugün bile keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım diyorum acıkcası.
cvme güzel seyler yazacagım buranın sayesınde. inşallah iyi olacak.
gelelim senin yumosaa.deryacım ben sana demedımmı bız empatı kurduk aynı olacak senle herseyımız dıye, nitekım kı bn 17de catladım sende yarın 17. gününde çatlayacaksın.
bnm de bu ay ha catlar ha catladı dıye erkenden calısmalara baslayıp takaatım kalmamıstı ve cızgıyı bos olan gune cekmişti, ateş pek nazlıydı falan. işte her şeyiyle aynı senın durumunla.

cicim ha gayret, bence bu gece kesinlikle halvet olmalııı

canım valla işte allah yazmış olsun bi ilişki bi spermcik yetiyo
millet kazayla kalıyo sanki gününü mü biliyo...
bizde bgne kdr daha gevşek tutuyoduk eşim ztn kendi olursa olsun modundaydı özellkle çalışmaya karşıydı
bu ay iyice hırsmı yaptım nedir
dedim ara vermeden denicez bakalım böyle nasıl olcak..
anlaşılan buda işe yaramıcak yanarım yanarım onca yorgunluğa heryerim ağrıyo be :))

hayırlısı olsun hakkımızda canım allah inş güzel kapılar açar.
bu kararı almamızda da bi hayır vardır diyorum belki bebeğimiz gelicektir
bu dönemde stressiz rahat bi ortamda onu büyütücezdir belki...
sonra iş güç nasılsa bulunur...

yımırtaya gelince kendisini protesto ediyorum
onca emeğimde gelmedi artık benden pesssss
bundan snra denk gelirse gelsin bu gece çalışalım bakalım
yrın inşşş sbh güzel bi ateş görürüm yksa kırcam dereceyi
bide paranoya yaptım artk diyorum kesin derecem bozuldu :)))

yok canım bi kere yapın inşallah gelir ama gelmezse de elinden geleni yapmış olmanın mutluluğu oluyor ve daha rahat oluyorsun. bu tablomda 5 yumurtam vardı ve sağ sol 7-8 gün boyunca dolu. tek bir ay yaptık öyle bişey ve sonuç yine kırmızı olmuştu. pişmanlığı engelliyo bu durum ve diğer ayların daha rahat geçiyo. iyiki bi ay böyle bişey yapmışız.
ATTACH=CONFIG]427681[/ATTACH]

Eklentiler

• $aa.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 29

vay be 5 yumurta demek ilaçta kullanmıştın heralde dimi
söylediğin çok doğru ama biliyomusun
o zmn için daha rahat oluyo ben boş geçtiğim günlere daha çok yanıyorum
insan huzursuz oluyo..böyle en azından elimden geleni yaptım deyip tevekkül ediyosun..
ama diğer türlüde kırmızıyı görünce salak gibi hissediyorum kendimi
ay ne bileyim çok karışık bi durum ne hissettiğimi artık ben bile çözemiyorum

yok yaa hani ff in verdiği yeşil günler varya o günlerin 2 tanesinde ilişki oldu mu hiiç de kendimi kötü hissetmiyorum. olacaksa Allah nasip edecekse ogünlerdeki ilişkiyle muhakak olur..

olurunaaaaaa bıraakkk
herneyse geçerr
hayat zülmedip üzülmeye mi değer

sağol tatlım benım ben de hayretler içindeyim bu tabloyaa
senin de iş mevzun hayırlı olur inşallah canım

alta bakmamışım
ayy çok güzel maşallah..

dimiii

3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine

canım geçen ayın uzamasıyla bu ayın uzaması tamamen farklı birbirinden. stresten yumurta geç çatlar ama her zaman 14-15 gün sonra adet olunur. bu ay yumurtan geçen aya göre erken çatlamış. veeee bence Allahın izniyle hamilesin. bu teşhisi çok rahat koymam ben.. dpo16 dasın ateşin 36,8 ve sabit... test yapsana canım yaa.
demiştim dimi ateş ölçme çoğu kişiye ilk aylarında uğurlu gelir diye.. inşallah sana da öyle olur ve hayırlısıyla hamilesindir.

benim de akıntı ve ovulasyon ağrısı bittikten bi kaç gün sonra olur çatlama.
adetim biteli baya oldu.çatlamaya dair hiç bişey yok. ateş ölçesim de yok. böyle iyiyim

offf ya ölçsek bi dert ölçmesek dert
benim bugünlerde çatlamam lazımdı ama haala tık yokk karanfil baksanaaa
soğan suyu içiyorum acaba ondanmı böyle oldu diyorumm.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet demiştin canım inşallah öledir kuludayız demiştim ya kulu nun bi köyündeyiz eczane yok test yapamadım bekliyorum belki hafta sonu merkeze iner alırız eşim negatif çıkarsa üzüleceğiz yine bekle biraz daha diyor öle işte

3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine

YAAAA SAÇMALAMAAAA
SEN HAMİLESİNN!!!!!
yap şu testi hemen lütfeeeeen.
sen basbaya gecıkmışsın işte, stresten uzama falan deıl bu. tablon bıle basbas bagırıyor erken catladım 16 gun de gectı dıe
ayh bu erkekler yaa
ne biçim sabır var nasıl dizginleyebiliolar yaa
sanki testte negatıfı gorunce uzulcende kırmızını görunce uzulmucen. aynı sey.
en azından kafan rahatlar

bacılar
yazdımdı ama kımseler bana bişi dememiş.
çok üsüyerek uyandım bu sabah üstümde acıktı.
bu ates düşmesi normal mı ki
daha dpom da 10 yanı, hadı desemkı kırmızılar gelecek ondan dusuo??
My Ovulation Chart |

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…