günaydın cancağızım
ben bi şey anlamadım senin tablondan
Günaydın kuzum
ahh ahh bende hiçbişi anlamadım gerçekten, nereye gidiyo bunun sonu hayır olsun
niye böyle bişi oldu bu onuda anlamadım
eski tablolarıma bakıyorum yanından bile geçmiyo sanki bu başkasının
yarın bir derece bile yüksek çıkarsa bugün çatladın demek. akşam yatmadan ateşinin durumuna bi bak istersen. bugünü de değerlendir derim
Öylemi dersin canım
dün akşam halvet olmadı çok yorgunduk eve gelince dua ettim
akıntıyıda geç gördüm zaten ama dünden önceki 5 günde boş yok
bu gecede olur. ve tek ilişki olmayan düne çeker çizgiyi ben biliyorum başıma geleceği :)))))))
zaten dediğin gibi akşam ölçüyorum anlaşılıyo ateşten sabah ne çıkacağı..
Allah iyliğini versin emi..
azminize hayranım bu arada
İnanırmısın şu bebek derdine düştüğümden beri aylardır ilk kez bir ayda bu kadar çok çalıştık :))))
ve onda da duruma bak yumurta yok ortada
eski tablolarımda bu azimle çalışsaydım ohooo benim yumoş çoktan çatlayıp patlamıştıda
ben şmdi dpo yu yarılamıştım :)))
şans işteee koyverdim artıkkk daha taakat kalmadı :)
wowww cicim tablon pek güzel gidiyo. hadi bakalım önümüzdeki günlerde de böyle güzel olur inşallah.
bitanem iş konusu dediğin gibi halledilemicek bişi diil. elbet bi yerlerde yicek ekmeğimiz vardır. ben bugün bile keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım diyorum acıkcası.Günaydın kızlar herkes iyidir umarım bende yine yumoş yok canım sıkkın
dün gece 1e doğru fln wc gttiğimde yumurta akı akıntı gördüm
belkide bugün yada yarın gelecek.
ama ben şu 13. günden de şüpheleniyorum o gün çok kasık ağrısı çektim çnkü.
acaba 2 yumoşum vardıda şmdide onu mu bekliyorz (pozitif düşünmenin de bu kadarı dime :))))
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Şenaycım valla bnm işten çıkma sebeplerim şöyle
4 yıldır aynı yerdeyim. ve biz istanbula baglı bir merkezin şubesiyiz.
bursada çekirdek bi kadroyuz dolayısıyla artık bi pozisyon kariyer planım yoktu artk kendimi tekraralamaya başlamıştım.
bi iş değişimi zaten olucaktı, bende onu hemen yapmadımda zaten bebek düşündüğüm için ve
şu sağlık sorunlarımda meydana çıkınca biraz dinlenmeyi seçtim.
kendimi daha iyi hissettiğimde, bebişte gelmemiş olursa yeni sezonda başka işlere bakarız artık...
ama bebiş gelsin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
İnşallah seninde ayrılma sürecin senin için hayırlı olurrrr
iş elbet bulunur önce insanın iç huzuru olsun, bu çok önemli
mutsuz çalışmak insanı çok köreltiyor
Öylemi dersin canım
dün akşam halvet olmadı çok yorgunduk eve gelince dua ettim
akıntıyıda geç gördüm zaten ama dünden önceki 5 günde boş yok
bu gecede olur. ve tek ilişki olmayan düne çeker çizgiyi ben biliyorum başıma geleceği :)))))))
zaten dediğin gibi akşam ölçüyorum anlaşılıyo ateşten sabah ne çıkacağı..
bizim geçen ay 2 tane miydi neydi tam hatırlamıyorum. ben tembelim. tek bi kere çok ilişki denedik tutmadı bi daha da hayatta kendimi kasmadım kasmam da nasılsa gelmiyo. milletin nasıl oluyo. bigün sallamasyon da olsa bizim de olacaktır herhalde..
wowww cicim tablon pek güzel gidiyo. hadi bakalım önümüzdeki günlerde de böyle güzel olur inşallah.
bitanem iş konusu dediğin gibi halledilemicek bişi diil. elbet bi yerlerde yicek ekmeğimiz vardır. ben bugün bile keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım diyorum acıkcası.
cvme güzel seyler yazacagım buranın sayesınde. inşallah iyi olacak.
gelelim senin yumosaa.deryacım ben sana demedımmı bız empatı kurduk aynı olacak senle herseyımız dıye, nitekım kı bn 17de catladım sende yarın 17. gününde çatlayacaksın.
bnm de bu ay ha catlar ha catladı dıye erkenden calısmalara baslayıp takaatım kalmamıstı ve cızgıyı bos olan gune cekmişti, ateş pek nazlıydı falan. işte her şeyiyle aynı senın durumunla.
cicim ha gayret, bence bu gece kesinlikle halvet olmalııı
canım valla işte allah yazmış olsun bi ilişki bi spermcik yetiyo
millet kazayla kalıyo sanki gününü mü biliyo...
bizde bgne kdr daha gevşek tutuyoduk eşim ztn kendi olursa olsun modundaydı özellkle çalışmaya karşıydı
bu ay iyice hırsmı yaptım nedir
dedim ara vermeden denicez bakalım böyle nasıl olcak..
anlaşılan buda işe yaramıcak yanarım yanarım onca yorgunluğa heryerim ağrıyo be :))
yok canım bi kere yapın inşallah gelir ama gelmezse de elinden geleni yapmış olmanın mutluluğu oluyor ve daha rahat oluyorsun. bu tablomda 5 yumurtam vardı ve sağ sol 7-8 gün boyunca dolu. tek bir ay yaptık öyle bişey ve sonuç yine kırmızı olmuştu. pişmanlığı engelliyo bu durum ve diğer ayların daha rahat geçiyo. iyiki bi ay böyle bişey yapmışız.
ATTACH=CONFIG]427681[/ATTACH]
vay be 5 yumurta demek ilaçta kullanmıştın heralde dimi
söylediğin çok doğru ama biliyomusun
o zmn için daha rahat oluyo ben boş geçtiğim günlere daha çok yanıyorum
insan huzursuz oluyo..böyle en azından elimden geleni yaptım deyip tevekkül ediyosun..
ama diğer türlüde kırmızıyı görünce salak gibi hissediyorum kendimi
ay ne bileyim çok karışık bi durum ne hissettiğimi artık ben bile çözemiyorum
olurunaaaaaa bıraakkkGünaydın kuzum
ahh ahh bende hiçbişi anlamadım gerçekten, nereye gidiyo bunun sonu hayır olsun
niye böyle bişi oldu bu onuda anlamadım
eski tablolarıma bakıyorum yanından bile geçmiyo sanki bu başkasının
sağol tatlım benım ben de hayretler içindeyim bu tabloyaawowww cicim tablon pek güzel gidiyo. hadi bakalım önümüzdeki günlerde de böyle güzel olur inşallah.
bitanem iş konusu dediğin gibi halledilemicek bişi diil. elbet bi yerlerde yicek ekmeğimiz vardır. ben bugün bile keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım diyorum acıkcası.
cvme güzel seyler yazacagım buranın sayesınde. inşallah iyi olacak.
gelelim senin yumosaa.deryacım ben sana demedımmı bız empatı kurduk aynı olacak senle herseyımız dıye, nitekım kı bn 17de catladım sende yarın 17. gününde çatlayacaksın.
bnm de bu ay ha catlar ha catladı dıye erkenden calısmalara baslayıp takaatım kalmamıstı ve cızgıyı bos olan gune cekmişti, ateş pek nazlıydı falan. işte her şeyiyle aynı senın durumunla.
cicim ha gayret, bence bu gece kesinlikle halvet olmalııı
alta bakmamışım
ayy çok güzel maşallah..
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine
benim de akıntı ve ovulasyon ağrısı bittikten bi kaç gün sonra olur çatlama.
adetim biteli baya oldu.çatlamaya dair hiç bişey yok. ateş ölçesim de yok. böyle iyiyim
canım geçen ayın uzamasıyla bu ayın uzaması tamamen farklı birbirinden. stresten yumurta geç çatlar ama her zaman 14-15 gün sonra adet olunur. bu ay yumurtan geçen aya göre erken çatlamış. veeee bence Allahın izniyle hamilesin. bu teşhisi çok rahat koymam ben.. dpo16 dasın ateşin 36,8 ve sabit... test yapsana canım yaa.
demiştim dimi ateş ölçme çoğu kişiye ilk aylarında uğurlu gelir diye.. inşallah sana da öyle olur ve hayırlısıyla hamilesindir.
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?