YAAAA SAÇMALAMAAAA
SEN HAMİLESİNN!!!!!
yap şu testi hemen lütfeeeeen.
sen basbaya gecıkmışsın işte, stresten uzama falan deıl bu. tablon bıle basbas bagırıyor erken catladım 16 gun de gectı dıe
ayh bu erkekler yaa
ne biçim sabır var nasıl dizginleyebiliolar yaa
sanki testte negatıfı gorunce uzulcende kırmızını görunce uzulmucen. aynı sey.
en azından kafan rahatlar
bacılar
yazdımdı ama kımseler bana bişi dememiş.
çok üsüyerek uyandım bu sabah üstümde acıktı.
bu ates düşmesi normal mı ki
daha dpom da 10 yanı, hadı desemkı kırmızılar gelecek ondan dusuo??
My Ovulation Chart |
aynen tatlım katılıyorum sana sonucu görelim diyorum ama yok diyo.şeytan arabayı al git kendin diyo:))
okul çıkışı gönlünü edeyim barii:)
yav arkadaş gerekirse uy bence o şeytanaaa
hatta testı de hemen yap
pozıtıf cıktıgı halini de kocanın gözüne sok sonra
gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık
3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine
bacılar
My Ovulation Chart |
canım daha dpo10 da bi yorum yapılamaz. adet düşüşü değil dahabacılar
My Ovulation Chart |
kan versen varsa çıkar canım. idrarda daçıkabilir çıkmayabilir de. çok zor olcaksa almak bi kaç gün daha bekleyin canım.evet demiştin canım inşallah öledir kuludayız demiştim ya kulu nun bi köyündeyiz eczane yoktest yapamadım bekliyorum belki hafta sonu merkeze iner alırız eşim negatif çıkarsa üzüleceğiz yine bekle biraz daha diyor öle işte
canım ateşinde bi gariplik yok. böyle hergün birer adım adım artan bir kızın tablosu vardı böyle ff değiştirdi durdu çizginin yerini. hamile tablosuydu bu arada.offf ya ölçsek bi dert ölçmesek dert
benim bugünlerde çatlamam lazımdı ama haala tık yokk karanfil baksanaaa
soğan suyu içiyorum acaba ondanmı böyle oldu diyorumm.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık
günaydın canım'larım
uykusuz bır geceden sonra, neyseki atesımı ölçebilecek kadar 3 saat uyuyup geldiğim bu iş yerinde değişik bir sabah başladım.
tam 36 saattır, bişi sorsa bile sesımın tek bir tonunu bıle duymayan kocam sigara mı evde bırakmısım dıye az önce iş yerime kadar gelip bana görünmeden masama ''sigaranı evde unutmuşsun, seni seviyorum kocan'' yazılı bir not bırakmıs paketle beraber.:44:
sabah da gec kaldım dıye telaslıydım, ben bırakayım senı gec kaldıysan telas etme dedı hiiiç cevap bile vermedim.
yok öyle arkadaş, hiiç kusura bakmasın.
neden gitmiyo 2-3 gündür anasına, hazır işte onu baglayan bişi yok, niye gitmiyo görmüyo cok kıymetli anasını?
hos belkıde gunduzlerı gıdıyordur aksama gerek kalmıordur.
bu arada, eltımle konustuk dun 1 saat. oda kaynımın bu konuları cok buyuk sorun eetmesınden sıkayetcı, sonuc olarak bızdekı asıl sorunun kayınvalıde olduguna kanaat getırmıs bulunuyoruz
neysseee ateş tabloma bakın. eveli aksam rüyamda diri balık yıyordum, dun netten bakayım dedım, bı yorum demezmı canlı balık yemek cocuga doguracagına yada mülk sahibi olacagına delalettir diye.
anaaam dedim noliyy yaaa
My Ovulation Chart |
ben ne zaman çatlıycam yaaaa
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yokh
cicim senin neden son iş günün be ? sen nıye cıkıosun ısten? yoksa bahsettıgın tatıl sebeıyle mı yanı tatılemı cıkıosun?
karanfılım
bizim aslında işten cıkmak gibi bi şansım yok 2 tane kredı oduoz. ama az cok kucuk altın falan var onlarla ıdare ederız dıe dusunuorum. uuzn vadede bızıde cok sıkar tek kısının calısması ama banane ya. canım yanıyor artık burdakı kımyasaların irritan etkisinden. bide bebek dusunuom.
acıkcası bır de kocamın son yaptıklarından sonra madem yaranamıorum ne yapsamda alsın da baksın bana bıraz dıe dusunuorum.
o eskı ısındeyken ben ona cok dedım hıc bırsey senın psıkolojık saglıgından onemlı dııl o yuzden cık ıstersen ısten sogan ekmek yer yıne de gecınırız dedım. ama o bana hıc bır gunde saglıgın elden gıdıo bole yuzun gozun yanıo,patronun serefsız cekme onu bosuna dııp de cık demedı. gecer hayatım, bu ınsan bole hayatım falan fılan.
madem öle işte bölee
bu arada istifam kabul edildi. yerıme bı kac gune kadar bırını bulucakalr ve ben cekıp gıdecegım heheheeyytt:)))
canım sen 13.gün çatlamışsın sanki?
Klomen kullanaan var miii? Nerden cikti bu lkomen falan yaaa pofff.. İyice dalgaya vurdum .. Fsh hormonum 8.2 , yani cok mu yuksek?? Referans araliginda ust sinir 12 aslinda.. Allaaam yaaaa
Az önce meraktan bi ateşimi ölçeyim dedim 36,9
nerelerden atayım kendimi köprülerden köprümü begensem acaba
ben 2 ay kullandım ama klomen aslında iyi bir ilaç çünkü yumurtaları güzel geliştiriyor.ama tabi rahimi inceltiyormuşş.
Genelde 3-4 ay kullandiriyolarmis, sen neden 2 de bitaktin?? Bir de fsh sebebiyle mi kullanmistin?
hayırlızı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?