Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynen tatlım katılıyorum sana sonucu görelim diyorum ama yok diyo.şeytan arabayı al git kendin diyo:))
okul çıkışı gönlünü edeyim barii:)

aynen tatlım katılıyorum sana sonucu görelim diyorum ama yok diyo.şeytan arabayı al git kendin diyo:))
okul çıkışı gönlünü edeyim barii:)

yav arkadaş gerekirse uy bence o şeytanaaa
hatta testı de hemen yap
pozıtıf cıktıgı halini de kocanın gözüne sok sonra

yav arkadaş gerekirse uy bence o şeytanaaa
hatta testı de hemen yap
pozıtıf cıktıgı halini de kocanın gözüne sok sonra

gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık

gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık

selam canım bence bir iki gun daha bekleyip yapsaydın idrar testını daha iyi olurdu bazen bır hafta gecıkme olduktan sonra idrarda belli olur. neyse umarım cift cizgiyi gorur guzel haberlerle dönersin

3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
geçen ayda böyleydi uzadı stresten yine

canım kızlara katılıyorum tablon umut verici
ateşte sabitlenmiş bence güzel haber alacağız hadi bekletme bizi daha fazla

şenaycım dpo 10dasın daha luteal fazın 14 gün sürmüyormu?
bu düşüş o kdrda önemli değil
yerleşme bile olabilir yani yarın yükselicek bence
üstelik üstün açıkmış üşümüşsün sen besbelli

canım daha dpo10 da bi yorum yapılamaz. adet düşüşü değil daha
kan versen varsa çıkar canım. idrarda daçıkabilir çıkmayabilir de. çok zor olcaksa almak bi kaç gün daha bekleyin canım.
canım ateşinde bi gariplik yok. böyle hergün birer adım adım artan bir kızın tablosu vardı böyle ff değiştirdi durdu çizginin yerini. hamile tablosuydu bu arada.
hayırlızı artık

inşallah çıkar canım. gerçekten çok üzüleceksen yapma üzülmeni istemem. senin için de baya zahmetli bi test olcak galiba.

canım ben dün girememiştim nete,şimdi bütün geçmişi okuyorum tek tek:) kocanın kafasına dank etmiş sanırım biraz naza çek tabii ama fazla uzatıp usandırma sakın

canım ya nasıl bi anda karar verebildin böyle... gerçi kimyasallar falan diyosun, tam bebek hazırlığı yaparken uzak olman mantıklı tabi... hakkında hayırlısı olsun canım...
istifa etmene eşinin tepkisi ne oldu?

Az önce meraktan bi ateşimi ölçeyim dedim 36,9
nerelerden atayım kendimi köprülerden köprümü begensem acaba

Az önce meraktan bi ateşimi ölçeyim dedim 36,9
nerelerden atayım kendimi köprülerden köprümü begensem acaba

Klomen kullanaan var miii? Nerden cikti bu lkomen falan yaaa pofff.. İyice dalgaya vurdum .. Fsh hormonum 8.2 , yani cok mu yuksek?? Referans araliginda ust sinir 12 aslinda.. Allaaam yaaaa

Klomen kullanaan var miii? Nerden cikti bu lkomen falan yaaa pofff.. İyice dalgaya vurdum .. Fsh hormonum 8.2 , yani cok mu yuksek?? Referans araliginda ust sinir 12 aslinda.. Allaaam yaaaa

ben 2 ay kullandım ama klomen aslında iyi bir ilaç çünkü yumurtaları güzel geliştiriyor.ama tabi rahimi inceltiyormuşş.

Genelde 3-4 ay kullandiriyolarmis, sen neden 2 de bitaktin?? Bir de fsh sebebiyle mi kullanmistin?

aslında 6 aya kadar kullanlıyor ama benim yumurtlama problemim yok çok şükür hormonlarda iyi.
ilk ay güzeldi ama ikinci ay kist olunca tamamen bıraktım.fsh 6 benim.ama işe yarayan çok var tabi.bi çok yumurta oluyor ve şans artıyor.
umarım seninde işine yarar

hayırlızı artık

ben kaç aydır eczaneden depoladım testleri hem her ay ümitle hamileyim sanıyorum hem de olmayacağıma inanmışımki sonraki aylar için de test alıyorum
hiç eşime söylemiyorum ben test yaptığımı falan, çünkü senin gibi test sonucunu görünce moralim bozuluyo, o da kızıyo...
artık kendim yapıyorum testi,kendim üzülüyorum anlıycağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…