Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşaallah cnm cok sagol.. Catlatma ignesi olmayinca kiste dinusuyonus, sen olmus muydun? Kusura bkma cok soru sordum; malum drlara bisey sorulmuyor

İnşaallah cnm cok sagol.. Catlatma ignesi olmayinca kiste dinusuyonus, sen olmus muydun? Kusura bkma cok soru sordum; malum drlara bisey sorulmuyor

yok canım istediğin kadar sorabilirsin malum artık uzman olduk
ben çatlama iğnesi olduğum halde kist oldu benim.ama 3 yumurta vardı o zaman birinden biri çatlamadı.ve 3 ay geçti hala kistim tam olarak gitmedi.
ilkinde ikiside çatladı ama biz zamana uyamadık yada nasip değildi.
sana yapıcakmı iğne

denk gelmedi bi türlü almak her gittiğimiz yere birlikte gidince:)
Allahım çok bekletmez inş. hepimizi

Evet yapacagini soyledi, bugun hayirlisiyla basladm ilaca, sabah aksam gunde 2 kez, bittikten 2. Gunu kontrole gitcem.. cok merak ediyorm nolcak.. İnsaallah cok kullanmama gerek kalmaz.. Yan etki falan yapmasndan korkuyorm.. Neyse Allaha cok sukur, buna da sukur.. 15. gun sovan kurune badlicam, o bitince de hala gebe degilsen aslanpencesi kuru yapcam fsh icin..

yan etkileri pek yok ama acaip iştah açtığı kesin.bence ilacı kullanırken bişey kullanma çünkü farklı etkileşim yapabilir ters tepebilir tedavin.
zaten soğan kürüne adetin 7.günü başlanıyor.ben öyle yaptım bugün 10.günüm.
önce bu tedaviden sonuç almayı bekle baktın olmadı diğer adetinle başlamanı öneririm.zaten klomenin etkisi diğer ayda devam ediyor bir ay ara verirsin ve kürleri ozaaman yaparsın.
yani bence böle yap ama en iyisini sen bilirsin.hakında hayırlısı olsunn

ayhh 2 saat girmedim neler kaynatmıssınız yahuu
dur hemen bi cevap göndereyim herkeslere
gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık
cicim sende surat yapmazsın olur biter. cokbasıt bıseymıs gıbı neyse hayırlısı der gecersın olur bıter.
o bi yana bence olumlu sonuc alacaksın.
ama su da var kanda kesn sonucu alırsın ama ıdrar da kımısınde daha gecıkme olmadan bıle cıkarken kımısınde bu sure 1 haftayı bulabılıyor bılıyorsun. yanı bgn sen testı hazır gıtmısken en az 2-3 tane al. bgn cıkmazsa ve 2-3 gune kdr kırmızın gelmezse o zmn tekrarlarsın testı
güzel hbrlerını beklıoruz.
bnm dpo gecen ay 16 gun surdu. zaten ben atesım dustu dıe telaslanmadım da üşüyerek uyanma iç atesı de etkilermi acaba die bi sormak istedim.
ayrıca hiç hamile modu yok arkidiş bende. yerleşme düşüşü oldugunu falanda hiç getirmemiştim aklıma.
ayy yoksa öyle mi kız? bak şimdi
ben senin enerjine inaniyorum hem o yüzden heyecanlanıverdim birazcıkkk tirininammmm
canım ben dün girememiştim nete,şimdi bütün geçmişi okuyorum tek tek:) kocanın kafasına dank etmiş sanırım biraz naza çek tabii ama fazla uzatıp usandırma sakın

cicim valla ben usandığım için bu mevzudan o yuzden uzatıorum.
ama bakalım.ne olacagız bakalım.
hayırlısı olsun dedı o kadar cicim. benım uzun zmndır aklımdaydı ya zaten çünkü kimyasallardan korkar oldum artık. çünkü bildiin zehir üretioz biz. bide cok huzursuzdum ya nıtekım sonuclandı. şimdi çok mutluyum :)
yok köprüye gerek kocan eve geldiğinde üstüne atla yeter :)

hahhaaa süper, bence de atlasın bence de atlasın :)

kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)

Klomen kullanaan var miii? Nerden cikti bu lkomen falan yaaa pofff.. İyice dalgaya vurdum .. Fsh hormonum 8.2 , yani cok mu yuksek?? Referans araliginda ust sinir 12 aslinda.. Allaaam yaaaa

canım hiçbir hormon tek başına bir şey ifade etmez
Fsh için 8.2 evet biraz yüksel ama bunun yanında LH değeri de bir o kadar önemli
benım de Fsh bir ara 8 küsürdü 5 küsüre düştü doktor çok iyi dedi

canım sen bu testi yeni mi yaptın?
Üstteki gebelik testi mi doğru mu anladım
eğer öyleyse sen hamilesin sanırsam

Son düzenleme:
canım sen bu testi yeni mi yaptın?
Üstteki gebelik testi mi doğru mu anladım
eğer öyleyse sen hamilesin sanırsam

evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.
önceki testlerimhatırlamıyorum negatifte silik olmazdı değil mi ?

bence gebesin tebriklerrr önemli olan gebelik testi ve oda silik çıkmış demek oluyor ki bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.

çok nadir de olsa bazen hatalı olabilir testler
senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı
bence hamilesin çünkü ovul testi de kopkoyu çıkmız

senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı

senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı

senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı

Canım sen basbaya hamilesin işte, gözün aydın
silik milikkkk farketmezzzzz
ikinci çizgi çıktıysa test pozitif demektirrrrrrrr
Eee haydi ne duruyoruz halay çekelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…