aslında 6 aya kadar kullanlıyor ama benim yumurtlama problemim yok çok şükür hormonlarda iyi.
ilk ay güzeldi ama ikinci ay kist olunca tamamen bıraktım.fsh 6 benim.ama işe yarayan çok var tabi.bi çok yumurta oluyor ve şans artıyor.
umarım seninde işine yarar
İnşaallah cnm cok sagol.. Catlatma ignesi olmayinca kiste dinusuyonus, sen olmus muydun? Kusura bkma cok soru sordum; malum drlara bisey sorulmuyor
ben kaç aydır eczaneden depoladım testlerihem her ay ümitle hamileyim sanıyorum hem de olmayacağıma inanmışımki sonraki aylar için de test alıyorum
hiç eşime söylemiyorum ben test yaptığımı falan, çünkü senin gibi test sonucunu görünce moralim bozuluyo, o da kızıyo...
artık kendim yapıyorum testi,kendim üzülüyorum anlıycağın
yok canım istediğin kadar sorabilirsin malum artık uzman olduk
ben çatlama iğnesi olduğum halde kist oldu benim.ama 3 yumurta vardı o zaman birinden biri çatlamadı.ve 3 ay geçti hala kistim tam olarak gitmedi.
ilkinde ikiside çatladı ama biz zamana uyamadık yada nasip değildi.
sana yapıcakmı iğne
yok köprüye gerek kocan eve geldiğinde üstüne atla yeter :)
Evet yapacagini soyledi, bugun hayirlisiyla basladm ilaca, sabah aksam gunde 2 kez, bittikten 2. Gunu kontrole gitcem.. cok merak ediyorm nolcak.. İnsaallah cok kullanmama gerek kalmaz.. Yan etki falan yapmasndan korkuyorm.. Neyse Allaha cok sukur, buna da sukur.. 15. gun sovan kurune badlicam, o bitince de hala gebe degilsen aslanpencesi kuru yapcam fsh icin..
cicim sende surat yapmazsın olur biter. cokbasıt bıseymıs gıbı neyse hayırlısı der gecersın olur bıter.gönlü oldu almaya gideceğiz çıkar mı ki hemen idrara sonuç. test negaatif çıkarsa surat yaparsan paralarım seni dedi :)))
hayırlızı artık
bnm dpo gecen ay 16 gun surdu. zaten ben atesım dustu dıe telaslanmadım da üşüyerek uyanma iç atesı de etkilermi acaba die bi sormak istedim.canım kızlara katılıyorum tablon umut verici
ateşte sabitlenmiş bence güzel haber alacağız hadi bekletme bizi daha fazla
şenaycım dpo 10dasın daha luteal fazın 14 gün sürmüyormu?
bu düşüş o kdrda önemli değil
yerleşme bile olabilir yani yarın yükselicek bence
üstelik üstün açıkmış üşümüşsün sen besbelli
canım ben dün girememiştim nete,şimdi bütün geçmişi okuyorum tek tek:) kocanın kafasına dank etmiş sanırımbiraz naza çek tabii ama fazla uzatıp usandırma sakın
cicim valla ben usandığım için bu mevzudan o yuzden uzatıorum.canım ya nasıl bi anda karar verebildin böyle... gerçi kimyasallar falan diyosun, tam bebek hazırlığı yaparken uzak olman mantıklı tabi... hakkında hayırlısı olsun canım...
istifa etmene eşinin tepkisi ne oldu?
yok köprüye gerek kocan eve geldiğinde üstüne atla yeter :)
Klomen kullanaan var miii? Nerden cikti bu lkomen falan yaaa pofff.. İyice dalgaya vurdum .. Fsh hormonum 8.2 , yani cok mu yuksek?? Referans araliginda ust sinir 12 aslinda.. Allaaam yaaaa
kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)Eki Görüntüle 427987 Eki Görüntüle 427987
canım sen bu testi yeni mi yaptın?
Üstteki gebelik testi mi doğru mu anladım
eğer öyleyse sen hamilesin sanırsam
kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)Eki Görüntüle 427987 Eki Görüntüle 427987
evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.
önceki testlerimhatırlamıyorum negatifte silik olmazdı değil mi ?
evet üsteki gebelik testi biraz önce yaptım silik çıktı kaldım öle emin de olamadım.
çok pardon kaç kere göndermişim
bence gebesin tebriklerrr önemli olan gebelik testi ve oda silik çıkmış demek oluyor ki bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?