inşallah canım çok saol son dakka golü yemem umarım
çok nadir de olsa bazen hatalı olabilir testler
senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı
bence hamilesin çünkü ovul testi de kopkoyu çıkmız
Canım sen basbaya hamilesin işte, gözün aydın
silik milikkkk farketmezzzzz
ikinci çizgi çıktıysa test pozitif demektirrrrrrrr
Eee haydi ne duruyoruz halay çekelim
canım hiçbir hormon tek başına bir şey ifade etmez
Fsh için 8.2 evet biraz yüksel ama bunun yanında LH değeri de bir o kadar önemli
benım de Fsh bir ara 8 küsürdü 5 küsüre düştü doktor çok iyi dedi
yemezsin canım merak etmeee hadi biri yanlış diyelim diğeride kopkoyu çıkmışşş.kötü düşünme güzel düşün ve pazartesi kan testi yaptırr.
ve ateş tablonu koyarmısın bakalımmmm
tablo bu canım 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com gün içinde ateşim 37 ve üstü çıkıyo sürekli ölçüyor olmuştum.:)
yan etkileri pek yok ama acaip iştah açtığı kesin.bence ilacı kullanırken bişey kullanma çünkü farklı etkileşim yapabilir ters tepebilir tedavin.
zaten soğan kürüne adetin 7.günü başlanıyor.ben öyle yaptım bugün 10.günüm.
önce bu tedaviden sonuç almayı bekle baktın olmadı diğer adetinle başlamanı öneririm.zaten klomenin etkisi diğer ayda devam ediyor bir ay ara verirsin ve kürleri ozaaman yaparsın.
yani bence böle yap ama en iyisini sen bilirsin.hakında hayırlısı olsunn
tablo bu canım 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com gün içinde ateşim 37 ve üstü çıkıyo sürekli ölçüyor olmuştum.:)
Yoooo soylediklerini dikkate aliyorum, guveniyorm sana :) tmm madem oyle yapayim:) iste bi panikle her seyi yapaym istiyo insan..Sogan kuruyle ilgili de ibrahm saracoglu bi ark.a mail atmis adetin 7. Gunu de baslanir ama en etkili 15. Gunde baslanandir diye.. O zmna da klomeni icmis bitirmis oluyorm, denk gelmiyo diye dusunmustm ama yapmiym yine de ben :)Cooooook sagooool
evettt tablonu hatırlıyorummmmm gebe demiştim ilk gördüğümdeee
hadi bakalım inşallah kanlada kesinleşirde şeytanın bacağını kırarız bayadır gebemiz çıkmadııı
bu iş tamamdır
kızlar test yaptım üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi gaza geldim ovulasyonda yaptım hamilelikte pozitif çıkar diye okumuştum doğru mu bilmiyorum
2.çizgi silik gibi yoksa ben mi öle görüyorum olmasa 2.çizgi hiç mi belli olmuyordu?
önce ki yaptığım testleri hatırlamıyorum:)Eki Görüntüle 427987 Eki Görüntüle 427987
sağol canım.
evet haklısın insan herşeyi bi anda kullanınca şansının artacağını düşünüyor yani bende öyleydim bu ay.
dokttora sormadan klomen aldım eczaneden ve 2 tanesini yuttum.ertesi gün doktora gidecektim ve nasılolsa verecek diye düşündüm
sonra doktora gittim baktı kist duruyor.yani kendi kendime yapacağım şey neredeyse beni yanlış yola itecekti
bu arada benimde planlarım arasında klomen+soğan kürü+progestan vardı ama hepsi gitti kaldım soğana
soğan kürü kullananlar topiği var orada gebe kalanlar adetin 7.günü başlamış.
yani şimdi gebeliği sonlandırma etkiside varmış o yüzden bende 7.gün başladım.21.gün bitiyor ve ozaman gebelik olsada rahme düşmemiş oluyor.
Waaaoww super, hamilesin iste super maşaallah, sagliklica devam etsin inşaallah
ayyyy hayırlı olsun hadi kızlar halaya
tutun elimden
anaaaa aramızda hamişş var.tebrikler paytak umarım kan testiylede garantilersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?