Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok nadir de olsa bazen hatalı olabilir testler
senin adetın geçti mi
ateş tablon var mı
bence hamilesin çünkü ovul testi de kopkoyu çıkmız

evet hatalı olan duymuştum hayırlısı artık pazartesiye kadar beklerim kan tahlili için

Canım sen basbaya hamilesin işte, gözün aydın
silik milikkkk farketmezzzzz
ikinci çizgi çıktıysa test pozitif demektirrrrrrrr
Eee haydi ne duruyoruz halay çekelim

valla oynamak içimden geliyo :)bağırasım geliyo :) şu an köydeyiz öğretmenim bekleyeceğiz artık inşallah pozitiftir Allahım kimseyi bekletmesin darısı herkesin başına

Ya internette dusmesinin bi onemi yok her zmn yuksek olan dikkate alinir falan yaxiyodu..ufff bu nette de her sey yaziyo..LH da 6.5 falandi.. Bu konuda cok bilgisizm sadece aslanpencesi kurunu okudum.. Cok tsk ederm arkadaslar Allah razi olsun

Yoooo soylediklerini dikkate aliyorum, guveniyorm sana :) tmm madem oyle yapayim:) iste bi panikle her seyi yapaym istiyo insan..Sogan kuruyle ilgili de ibrahm saracoglu bi ark.a mail atmis adetin 7. Gunu de baslanir ama en etkili 15. Gunde baslanandir diye.. O zmna da klomeni icmis bitirmis oluyorm, denk gelmiyo diye dusunmustm ama yapmiym yine de ben :)Cooooook sagooool

sağol canım.
evet haklısın insan herşeyi bi anda kullanınca şansının artacağını düşünüyor yani bende öyleydim bu ay.
dokttora sormadan klomen aldım eczaneden ve 2 tanesini yuttum.ertesi gün doktora gidecektim ve nasılolsa verecek diye düşündüm
sonra doktora gittim baktı kist duruyor.yani kendi kendime yapacağım şey neredeyse beni yanlış yola itecekti
bu arada benimde planlarım arasında klomen+soğan kürü+progestan vardı ama hepsi gitti kaldım soğana
soğan kürü kullananlar topiği var orada gebe kalanlar adetin 7.günü başlamış.
yani şimdi gebeliği sonlandırma etkiside varmış o yüzden bende 7.gün başladım.21.gün bitiyor ve ozaman gebelik olsada rahme düşmemiş oluyor.

evettt tablonu hatırlıyorummmmm gebe demiştim ilk gördüğümdeee
hadi bakalım inşallah kanlada kesinleşirde şeytanın bacağını kırarız bayadır gebemiz çıkmadııı

bu ay hiç umudum yoktu hatta görev gibi oldu bu ay keyfimize bakalım dedim kocaya :)) devamı gelir inşallah
kan tahlinini görene kadar içimde hep acaba mı olacak negatif görmekten yorulmuştum

bu iş tamamdır

inşallah fıstık

Waaaoww super, hamilesin iste super maşaallah, sagliklica devam etsin inşaallah

Aaaa dusuge mi sebep oluyomus, bide hayir olmuyo diyorlardi anaa, iyi ki soyledin.. Ya bide adam kendi sitesinde yazmis dusuge sebep olmaz diye, en iyisi riske atmamak..Polip var bide bende( ondan kullanaym istemistim.. Senin de kistin gider kesin sogan kuruyke sonra da incir havuc yaparsin sonra gelsin bebisler:)

ayyyy hayırlı olsun hadi kızlar halaya
tutun elimden

saol canım darısı sizin başınıza kan tahlili olmadan hala emin olamadım ya.
4 5 gündür akşamları üşüme geliyordu.
sabahları ağzımın içi bi garip kuru gibiydi, gögüslerim şiş adettede böle olur diye önemsemedim başka hiç bişey hissetmedim:)

anaaaa aramızda hamişş var.tebrikler paytak umarım kan testiylede garantilersin...

inşallah canım pazartesiye kadar uyku haram oldu :))

tablo bu canım 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com gün içinde ateşim 37 ve üstü çıkıyo sürekli ölçüyor olmuştum.:)

naynaynaay naynaynaay naynayninanaaay
haydeeeee
arkadaş çok mutlu ettın bizi.
umut oldun bize.
çok sevindim çok çok sevindim
iyi ki gaza getirmişim seni :)))
tebrik ederim bitanem. darısı bizlerin başına inşallah.
ilişki günlerini tablonda göremıos canım ya, varmı ogrenme sansımız?

derya kız, bana yerleşme düşüşü dedin ya hani, paytak'ın tablosuna bak onunda 9. günde 0.3lük bi düşüş var.
cok ınanasım geldi yav bu dususe
bide bişi dicem
az önce kızlara bişi anlatıodum kafam birden dönüp de sağa kayıverdi dengem bozuldu.
ayy hemende aklıma gelıverdı acaba mı diye
ama erken ötüyorum yine. hayal kırıklıgı olmasın bu işin sonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…