Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amaan hep de cuma olur zaten böle şeyler dimi.
illa beklemek gerekir cumartesı pazarı.
pööfff
ama olsun bence idrar testi herşeyi anlatıyor

canım demişim dimi her tabloya bu hamile tablosu demem diye. kimseye erkenden bişey demek doğru değildir çünkü..ama senin tablo bağırıyordu resmen..
çoook sevindim adına Allah tamamına erdirsin inşallah.. 3 aylara güzel bi giriş yaptık bu aylar hamişimiz baya artar inşallah..

Herkese merhaba,

Size birşey sormak istiyorum.Bu ateş ölçme yönteminin mantığı ne ve ateşi alından mı ölçüyorsunuz? Yanıtlarsanız çok sevinirim.

valla sen karafilce kesin dediniz umut verdiniz bana geldim gaza :))
Allahım herkese göstersin inşallah şu an sevincimi sadece sizinle yaşıyorum eşim hala tedirgin acele etme dur diyo:)
ben sana şifreyi vereyim bak ilşki günlerine birazdan yollarım

valla bilmiyorum canım bende çok şey okudum soğanla ilgili ve o yüzden en güzeli kendini garantiye almak.
incir kürüne gelince ben yapamam çünkü geçmişte prolaktin sorunum oldu ve incir prolaktini artırıyor.zaten yumurtlamam var o yüzden yapmam heralde.
akışına bıraktım bakalım.

evet canım demiştin Allahım bu güzel aylar hürmetine sevindirir inşallah herkesi

Herkese merhaba,

Size birşey sormak istiyorum.Bu ateş ölçme yönteminin mantığı ne ve ateşi alından mı ölçüyorsunuz? Yanıtlarsanız çok sevinirim.

mantığı şu canım adetli günlerde ateş düşük sonra ovulasyone kadar yine düşük gidiyor ve birden artmaya başlıyor çatlamadan sonra adete kadar yüksek gidiyor.
ve hep yüksek giderse genelde gebe olunuyor.ama adete bi kaç gün kala veya adet günü düşüşe geçerse adet geliyor demek.
alından değil dil altından ölçüyoruz sabah yataktan kalkmadan 6 8 arasıı bi saatte en az 3 saatlik uyku ile.

Cevapladığın için çok teşekkür ederim.Allah hepinize sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlatlar nasip etsin.

kızlarrr hemşiremin kocasının tayini çıkmışşş çok üzüldümm
çok seviyordum kendisini.. beni hep öne alıyordu dermişim
ayy çok tatlı ve ilgiliydi
aşılamada olmayacağına üzülcem

onun yerine gelecek hemşirende ii olur inşallah.

inşallah canım
ama hepsi iyi olmuyo yaa.. zaten hepsi eşimin iş arkadaşları, bazıları kompleksli oluyor.(belki çoğuna garip gelebilir ama bu doğru bi gerçek, çok çalışan meslek grupları öğretmenleri kıskanıyor)
her gittiğim işletmelerden ohh 3 ay yatıyorsunuz lafını da yiyorum.. bazılarıı gözlerinin içi gülerek artık yaz tatiliniz olmayacakmış diye gülüyolar

evet canım hepsi ii davranmıyor her meslekte olduğu gibi.eşin doktor mu? o lafları edenleri getirsen sınıfta 1 saat duramazlar
benim görümcem hemşire her karşılaştığımızda der o lafları:))

merak etme mutlaka çıkacak.buarda kasık ağrın olmadımı.

evet canım hepsi ii davranmıyor her meslekte olduğu gibi.eşin doktor mu? o lafları edenleri getirsen sınıfta 1 saat duramazlar
benim görümcem hemşire her karşılaştığımızda der o lafları:))

dediğinde haklısın biz çocukları idare ediyoruz. her laflarına sabırla cevap veriyoruz. ama işte bazıları hastanede koskoca adamlara cevap vermekte aciz kalıyorlar.
eşim sağlık memuru canım.

kızlar ben bu ay yumurta akı kıvamını gördüğüm gün belime yakı yapıştırdım.
öyle ilşkiye girdim faydası oldu mu bilmem nette okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…