saol canım darısı sizin başınıza kan tahlili olmadan hala emin olamadım ya.
4 5 gündür akşamları üşüme geliyordu.
sabahları ağzımın içi bi garip kuru gibiydi, gögüslerim şiş adettede böle olur diye önemsemedim başka hiç bişey hissetmedim:)
inşallah canım pazartesiye kadar uyku haram oldu :))
allahım herkese bu mululuğu tatdırsın.
buda benim tablo
yorumlarınızı bekliyorum
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
naynaynaay naynaynaay naynayninanaaay
haydeeeee
arkadaş çok mutlu ettın bizi.
umut oldun bize.
çok sevindim çok çok sevindim
iyi ki gaza getirmişim seni :)))
tebrik ederim bitanem. darısı bizlerin başına inşallah.
ilişki günlerini tablonda göremıos canım ya, varmı ogrenme sansımız?
Aaaa dusuge mi sebep oluyomus, bide hayir olmuyo diyorlardi anaa, iyi ki soyledin.. Ya bide adam kendi sitesinde yazmis dusuge sebep olmaz diye, en iyisi riske atmamak..Polip var bide bende( ondan kullanaym istemistim.. Senin de kistin gider kesin sogan kuruyke sonra da incir havuc yaparsin sonra gelsin bebisler:)
canım demişim dimi her tabloya bu hamile tablosu demem diye. kimseye erkenden bişey demek doğru değildir çünkü..ama senin tablo bağırıyordu resmen..
çoook sevindim adına Allah tamamına erdirsin inşallah.. 3 aylara güzel bi giriş yaptık bu aylar hamişimiz baya artar inşallah..
amaan hep de cuma olur zaten böle şeyler dimi.
illa beklemek gerekir cumartesı pazarı.
pööfff
ama olsun bence idrar testi herşeyi anlatıyor
Herkese merhaba,
Size birşey sormak istiyorum.Bu ateş ölçme yönteminin mantığı ne ve ateşi alından mı ölçüyorsunuz? Yanıtlarsanız çok sevinirim.
mantığı şu canım adetli günlerde ateş düşük sonra ovulasyone kadar yine düşük gidiyor ve birden artmaya başlıyor çatlamadan sonra adete kadar yüksek gidiyor.
ve hep yüksek giderse genelde gebe olunuyor.ama adete bi kaç gün kala veya adet günü düşüşe geçerse adet geliyor demek.
alından değil dil altından ölçüyoruz sabah yataktan kalkmadan 6 8 arasıı bi saatte en az 3 saatlik uyku ile.
Cevapladığın için çok teşekkür ederim.Allah hepinize sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlatlar nasip etsin.
kızlarrr hemşiremin kocasının tayini çıkmışşş çok üzüldümm
çok seviyordum kendisini.. beni hep öne alıyordu dermişim
ayy çok tatlı ve ilgiliydi
aşılamada olmayacağına üzülcem
onun yerine gelecek hemşirende ii olur inşallah.
inşallah canım
ama hepsi iyi olmuyo yaa.. zaten hepsi eşimin iş arkadaşları, bazıları kompleksli oluyor.(belki çoğuna garip gelebilir ama bu doğru bi gerçek, çok çalışan meslek grupları öğretmenleri kıskanıyor)
her gittiğim işletmelerden ohh 3 ay yatıyorsunuz lafını da yiyorum.. bazılarıı gözlerinin içi gülerek artık yaz tatiliniz olmayacakmış diye gülüyolar
saol canım darısı sizin başınıza kan tahlili olmadan hala emin olamadım ya.
4 5 gündür akşamları üşüme geliyordu.
sabahları ağzımın içi bi garip kuru gibiydi, gögüslerim şiş adettede böle olur diye önemsemedim başka hiç bişey hissetmedim:)
inşallah canım pazartesiye kadar uyku haram oldu :))
cicim güzel gidiyor senin de tablon
ama yorum için erken tabi
ama şimdilik herşey cok güzel maşallaaaah sübhanallaah
evet canım hepsi ii davranmıyor her meslekte olduğu gibi.eşin doktor mu? o lafları edenleri getirsen sınıfta 1 saat duramazlar
benim görümcem hemşire her karşılaştığımızda der o lafları:))
merak etme mutlaka çıkacak.buarda kasık ağrın olmadımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?