- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
BU SAYFA SENİN İÇİN BEBEĞİM. ismi canım tabiki gel bekleriz çok güzel topik ayrıca burdaki arkadaşlardan bi gurubuz yanibahar dğer topiğinşz nersi kuzum? söyle oraya da gelelim
oliiiiiiiiiiii
bahaarrrrrr
kızlar kızlar gelemmiiii yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BU SAYFA SENİN İÇİN BEBEĞİM. ismi canım tabiki gel bekleriz çok güzel topik ayrıca burdaki arkadaşlardan bi gurubuz yani
olimbera bebisimolsun hepberaber snowflaken ben ve arasıra karanfilde gelir bi kaç arkadaş daha var ama ateş ölçmüyor
bekleriz canımcımmm
yes taze anne
kızım bak gitttttt
kızlar bi şey soracağım size
bundan sonra halvet iş nasıl olacak
adam istiyor
inş. canım ya inş. bu arada o zamanlar ondan da bahsetmiştim ovulasyon testinin içinde 2. çizginin aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekir pozitif olması için demişti ama ben hiç aynı koyuluğu yakalayamamıştım hep ikinci çizgi silikti bazı arkadalar öyle de olur dedi burda bende ondan pozitif demiştim demek ki öyle olmuyormuşolur böyle vakalar bünyemiz bazen şaşırır. genelde geç olgunlaşan yumurtalar bebiş getirir. ama ovulasyon testinin 17. gün pozitif göstermesi de ayrı bi konu tabi
bende çok memnun oldum cnm teşekkürler.bendeki kistin biri baya büyümüş dr almalıyız dedi riskli artık dedi Allah korusun devam eder se büyümeye yumurtayı kaplarsa onu da alırlar dedi gözüm korktu hem sağda hem solda ,sağdaki epey büyük müş,bu ayın 29 na gün verdiler ,gözüm yemiyo masaya yatma ama ne yapayım durum onu gösteriyo ,bide ameliyat sırasında tüplerede bakın dedim dr a 2 si 1 arada olsun dedim aklımda soru işareti kalmasın dedim böyle cnm bide eşimdede hız sorunu vardı onu hallettik gibi şükür geçen hafta sonuçlarını almıştık iyiydi belki dedim ameliyata gitmeden bi mucize olur die
kız bundan daha özel ne olur
ev ddiledim canım
kızlar kızlar gelemmiiii yanağınızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BU SAYFA SENİN İÇİN BEBEĞİM. ismi canım tabiki gel bekleriz çok güzel topik ayrıca burdaki arkadaşlardan bi gurubuz yani
olimbera bebisimolsun hepberaber snowflaken ben ve arasıra karanfilde gelir bi kaç arkadaş daha var ama ateş ölçmüyor
bekleriz canımcımmm
yes taze anne
kızım bak gitttttt
kızlar bi şey soracağım size
bundan sonra halvet iş nasıl olacak
adam istiyor
ama ovulasyon testi 17sinde pozitifti diyosun... belki geç döllendin, belki 2defa yumurtladın canım:44:
ama neyseki 26sını boş geçirmemişsin, şansın artmış demektir bu
malesef bundan sonrası en zor kısım, yani bekleme süreci...
işte burası yerii
oğlum bak gittt de...
ayy canım yaaa benim eşim ben bi hamile kalsam varya bebeğe bişey olmasın diye dokuz ay unutur sanırım
doktor bişey dememişse olabilir canım yani öyle duydum.
ilk kontrole 2 hafta var daha bakalım nasıl olcakcanım adet yakın gibi görünüyo sanki:44:
inşallah beklediğin mucize olur canım... ama eğer bu ay olmazsa hiç süreyi uzatmadan git sen... korkunun faydası yok...
ama ovulasyon testi 17sinde pozitifti diyosun... belki geç döllendin, belki 2defa yumurtladın canım:44:
ama neyseki 26sını boş geçirmemişsin, şansın artmış demektir bu
malesef bundan sonrası en zor kısım, yani bekleme süreci...
inşallah bebişin yeni evinize gelir deryacım
bahaaarr gel kızzz geelll
doktor bebek için risk varsa uyarıyomuş ama risk yoksa hayatınıza normal şekilde devam ediyosunuz diye biliyorum ben deryacım
inş. canım ya inş. bu arada o zamanlar ondan da bahsetmiştim ovulasyon testinin içinde 2. çizginin aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekir pozitif olması için demişti ama ben hiç aynı koyuluğu yakalayamamıştım hep ikinci çizgi silikti bazı arkadalar öyle de olur dedi burda bende ondan pozitif demiştim demek ki öyle olmuyormuş
Kizlar merhaba ,ben bu ates olcme yontemini cok bilmiorum, tabloyu gondersem bana yorumlayabilir msnz?ornegin hangi gun ovulasyon oldugunu filan ? Simdiden tskkurler
http://www.fertilityfriend.com/m/chart.php
tutacakkkkk
bak benım yumurtlamadan bir gün önceki tuttu
yumurtlama gün yok
2 gün sonra var
yanı olacağı varsa Allah nasip ediyor
inşallah senin de güzel haberlerini alacağız
Kizlar merhaba ,ben bu ates olcme yontemini cok bilmiorum, tabloyu gondersem bana yorumlayabilir msnz?ornegin hangi gun ovulasyon oldugunu filan ? Simdiden tskkurler
http://www.fertilityfriend.com/m/chart.php
tabiki yorumlarız ama tablonu koyamamışsın üst sağ köşede sharing var ona tıkla ordan setup bul ve your charting home page yazan kutucuğun altındaki http ile başlayan adresi kopyala buraya yapıştır.
kız üstüne tıklayınca benim tablom çıkıyo:26:
Allah razı olsun canm benm adım dilek,şimdiden çoook teşekkür ederim. benm bat 2 gün sonra büyük ihtimal umarım dualarımız kabul olur dicem ama ateş günler öncesinden başladı düşmeye ilginç...Yinede Allah razı olsun cnm sağlıklı bebişin olsun inşAllah:)aminnn...bendede adet hissi başladı hakkımıza hayırlısı olsun ameliyattan kaçarım kalmadışafak29 haziran
inşAllah en kısa sürede iyileşir ve bebeğine kavuşursun cnm ,sizde sorun sadece kistmi cnm kistin küçük geldi bana eşindede sorun yoksa sabır et olur inşAllah ,bizde eşie hız problemi bende 2 taraflı kist çıktı sağ sol sağdaki büyük o yüzden dr alalım dio,eşimin sonucunu aldık geçen hafta maşallah düzelme olmuş acaba bu ay bi mucize olurmu demiştim ama malesef ateş düşmeye başladı ,Rabbim büyük yinede isterse her şey olur onu biliyorum:)
Cok tessekkur ederim cnm kopyaliorum umarim becerebilirim
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?