Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evetttt tebrikler bu sefer olmuşşşşşş
bence 15.gün yumurtlama olmuş canım.
ama ateşinle birlikte akıntınıda takip etki daha net anlayabilirsin ne zaman çatladığını

Cok tesekkur ederim nisbhr,bende oyle tahmn ettm .bide derecenin yukselmeye devam etmesi normal mi ?

Cok tesekkur ederim nisbhr,bende oyle tahmn ettm .bide derecenin yukselmeye devam etmesi normal mi ?

rica ederim canım ismim bahar.
evet bundan sonra adete kadar ya yükselecek yada belli bi seviyede devam edecek.
adete yakın düşmeye başlarsa adet geliyor demek yada adet günü düşerse geliyor demek.
ama sabit bi şekilde yada artarak devam ederse gebelik olma ihtimali oluyor.

Baharcim cok memnun oldum insallah allah herkesin gonlune gore verir , hayrli zmnda hyrli evlat sahibi olalim ins

bende memnun oldum canım senin isminde derya sanırım.
aminnn inşallah hayırlı zamanda versin allahım.
ne kadar zamandır istiyorsun

Evet cnm derya bnde .Biz bes senelik evliyiz agustosta 6 olucas allah kismet ederse , son 4-5 aydir istiyoruz . Allah kismet eder umarim hepimize, siz ne kadar zmndir istiyorsunuz baharcim?

Evet cnm derya bnde .Biz bes senelik evliyiz agustosta 6 olucas allah kismet ederse , son 4-5 aydir istiyoruz . Allah kismet eder umarim hepimize, siz ne kadar zmndir istiyorsunuz baharcim?

bende yaklaşık 3 senelik evliyim canım 2 yıldır istiyoruz 1,5 senedir dersimize iyi çalışıyoruz sorun yok çok şükür ama bebişte gelemedi nazlı çıktı yavrum
6.aydan sonra gebe kalma ihtimali daha çok artıyormuş.şansınız yüksek inşallah bizim gibi beklemeden kavuşursun yavruna
bu arada deryalar 3lendii sıraya girin bakem dilek tutcam ama tahmin edin ne tutucammm

Son düzenleme:
arkadaşlar

19.gün(yumurtlama):35.9
20.gün :36.2
21.gün:36.2
22.gün:36.3
23.gün:36.6
24 gün:36.3 ateşim yumurtlamadan sonraki 6.gün aniden 3 derece düştü ne demek oluyor bu fikri olan varmıı

Allah kisa zmnda nazli yavruna kavustursun insallah baharim, bu arada dilekini bizim icinde tut cnm

biizm 2 haftadır tık yok ya adam delirmiş durumda
okudum bi şeyler sorun olmaz yazıyor
doktor da demedi bi şey:26:

hahhahhayyyyy iyi oluyo onlara daha da olacak, daha bunlar iyi günleri, karnın büyüdükçe, kedi gibi uzaktan bakacak sana lohusalık 40 gün ohhhhhhhhh şaka bi yana ben 6 haftalık gittiğimde doktor kendisi söyledi ilişki serbest dedi sen kafana göre takıl hiçbişey olmaz normalde, rahim taa nerde,

tabi canım canom senin gibi 40günü zor eder 41.gün çalışmalara başlar

evet en zor kısmı bu bekleme kısmı.. Çook teşekkür ederim yorum için.. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi en kısa zamanda peşpeşe paylaşırız..

tuttum tuttum canımmmmm hepimiz için tuttum inşallahhh yakın zamanda ben ve arkadaşlarım hayırlısıyla gebe kalırız dedimmmmmmmmmmmmmm

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN...:)))

Hayırlı olsun canım, arada bir bakıyordum iyi haber çıkacak mı sizlerden diye...çok sevindim. Darısı diğer arkadaslarin basına.
amin canı çok teşekkür ederim

[FONT=Comic Sans M[B]
iyi bari tam gaz devam sağol canoomm[/B]S][/FONT]

tabi canım canom senin gibi 40günü zor eder 41.gün çalışmalara başlar

napıym kızım bizim akıllı doktor şubatın başında olayı bitirin artık dedi, niye bilmiyorum, benimde canıma minnet oldu, düşün bak 3.5 ay nereye kadar kaçayım, kaza oldu kızım, gerdek gibi bişey oluyo o kadar zamandan sonra acı çekiyosun, o yüzden..

azgın karı seniiii kocanı bahane etme
benim bi arkadaşım gebe kaldı bi bıraktı bebek 3 aylık oluncaya kadar tık yok.
okadarıda fazla ama kocasını soğutcak kendinden.
afferin kız saana

deryacım sana sormak istediğim birşey var bu ilaca devam edecekmisin doktoruna danıştın mı kimi hekim 3 ay boyunca devam ettiriyor ??senin doktorun herhangi bir şey dedimi??
bu arada derya çok hamiş deryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…