amin canı çok teşekkür ederim
[FONT=Comic Sans M[B]
iyi bari tam gaz devam sağol canoomm[/B]S][/FONT]
deryacım sana sormak istediğim birşey var bu ilaca devam edecekmisin doktoruna danıştın mı kimi hekim 3 ay boyunca devam ettiriyor ??senin doktorun herhangi bir şey dedimi??
bu arada derya çok hamiş deryaa
derya gitti olicim aama ben cevaplayım evet doktoru kontrole kadar devam et demiş.
halvete mi gitti yoksaaaa
derya gitti olicim aama ben cevaplayım evet doktoru kontrole kadar devam et demiş.
canım önce sana şunu söyleyım
benım yumurtam 20.gün çatladı ve bizim 19-22 de ilişki var yumurtlamaya yakın olan tarihlerde
yanı asla olmaz diyordum bu konuda bir rahat ol öncee
sonra adetten 1 hafta önce akıntımın kahve kahve gelmeye başladı ama bu ben de adet öncesi olur genelde
tek fark bazen akıntının içinde kıl gibi kan olurdu bu kez yok
göğüslerim zaten yumurtlamadan itibaren acaip acıyorr
ve bildiğin adet öncesi kasık ağrısı çektim
evet canım haklısın bencede 13.gün olmuştur eğer gelirse.
ayy bu ay çok tuhaf oldu bu iş hiç hoşuma gitmedi bi daha soğan faalan içmem hatta yemem bile.
yaaa dimi bikaç yerde çatlama ihtimali olunca da karışıyor insan
sende de o tereddüt yok değil ama bence heşeye ramen bu daha adet düşüşü olamaz kuşum.
peki kızlar yaaa benim 13. günü çatlamış olma ihtimalim nedir sizce?
ben 15. gne hiç alışamadım, 13 se eğer dpo 12 de olurum
bu da beni hiçbi halt çıkmayacağını bile bile yarın sabah test yapmaya itiyor
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:
9 ay neden üzüldüğünü anlamadım, ilişki var o güne üstelik sabah, sabah olması sperm kalitesi açısından çok daha iyi bunu da sen herkesden iyi biliyorsun:) endişelenecek bir şey yok gayet güzel ilişki zamanlaması olmuş yani, inşallah da tutar hamiş tablon olur
kızlar yarın 12 de ilk aşılamam yapılacak dua edin nolur.bu arada ateş ölçmeye devam edicem.acaba kullandığım ilaçlar falan etkiler mi.yanıltır mı hiç ölçmesem mi ne dersiniz???
canımsın yaa seni uğraştırdım sizden cevap gelmeyince bütün kelimeleri türkçeye çevirdim tek tek biraz zor oldu ama çözdüm yaptım :)) ya resmen ben adet günü mü yumurtadım şimdi ben 27sinde olacağım diye beklerken 27 sinde yumurtladım öyle mi çok değişik yaa peki bi şey daha soracağım geç yumurtlayınca adet ondan mı gecikiyor
9ay gördün mü benim tabloyu ya ben adet gecikti diye beklerken yeni yumurtlamışım
evet 9ay canım soğan içtim 10gün çünkü minik bi kistim vardı gitsin dedim.
yarın ola hayrola bakalım inşallah ateşim yükselirde umudum devam eder..
amin canım
ama bu ay olmazsa hemen ameliyatını ol
kaş yapayım derken göz çıkartma lütfen
Allah kolaylık versin
evt cnm bat 5-6haziran yakın ilk defa erken düştü normalde regil günü başlayınca düşerdi ateş :)herhalde fazla üzülmüyüm diyecanım adet yakın gibi görünüyo sanki:44:
inşallah beklediğin mucize olur canım... ama eğer bu ay olmazsa hiç süreyi uzatmadan git sen... korkunun faydası yok...
Yok canim ya keske o olsa benimde esimde morfoloji bozuk %3 bide ml deki sayi 16milyon enaz 20milyon olmaliymis toplam sayi64 milyon canim hizdada sorun yok cok sukur ama dolleme yetenegi yok iste sanirim
Kismet ya rabbim nasip etmiyo iste o istese yeter hersey olur bunlar bahane tabi
deryacım sana sormak istediğim birşey var bu ilaca devam edecekmisin doktoruna danıştın mı kimi hekim 3 ay boyunca devam ettiriyor ??senin doktorun herhangi bir şey dedimi??
bu arada derya çok hamiş deryaa
kızlar yaaaa umlarım bitiyo galiba.sabah sabah ateşimin düşüşü beni çok üzdü.diplerdeyim resmen. onca yükselişten sonra bu düşüş beni çok üzdü.sat 14 mayıstı.ne şimdi benim bu durumum.bi yorum yapın lütfen.hiçbişey anlamadım bu işten yaaaa
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım daha dpo 6 gün ya bu düşüş kırmızıların habercisi mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?