Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deryacım sana sormak istediğim birşey var bu ilaca devam edecekmisin doktoruna danıştın mı kimi hekim 3 ay boyunca devam ettiriyor ??senin doktorun herhangi bir şey dedimi??
bu arada derya çok hamiş deryaa

derya gitti olicim aama ben cevaplayım evet doktoru kontrole kadar devam et demiş.

Teşekkür ederim. Sabah ateşim yükselince moralim bozulmuştu. Ama dediğiniz gibi neyseki o günün sabahı ve öncesinde ilişki var. Olacaksa olur elbet.

Pek değişik bir belirtin olmadı öyleyse. Lekelenme en önemli belirtinmiş.

evet canım haklısın bencede 13.gün olmuştur eğer gelirse.
ayy bu ay çok tuhaf oldu bu iş hiç hoşuma gitmedi bi daha soğan faalan içmem hatta yemem bile.

Bu ay kür mü yaptın? Belki ondan etkilenmiş olabilir. Ama soğanın bir suçu yok ya. Bana çok iyi gelmişti. Ondan önce karnım ağırırdı. Soğan kürü yaptığımdan beri ağrı kesici bile almadan çok kolay geçiyor adet dönemlerim.

Yokh canım bana 15'i gibi geliyor. Çatlamadan sonra egg white olmaması gerekiyor. Bence test yapma ama.Baksana çıkmıyor olsa bile.

Eki Görüntüle 435972
merhaba kızlar ateş tabloma bakarmısınız. yumurtlama sonrası 14. gündeyim:18:

Bence hamile olma ihtimalin çok yüksek

Sabahki pek bir etkisiz geldi de akşama odaklanmıştım ondan üzüldüm :) Sabah hemen kalktım, duş aldım ve çok koşuşturdum. Yarınki ateşimi çok merak ediyorum. İlk defa bu kadar fark oluyor yumurtlama öncesi ve sonrası arasında. Eğer yine yüksekse çok mutlu olacağım. Senin ateşin de çok güzel olmuş. Bence şimdi FF doğru yere çekti çizgiyi. Zayen biz de böyle tahmim ediyordduk. Umarım tutar bu ay.

kızlar yarın 12 de ilk aşılamam yapılacak dua edin nolur.bu arada ateş ölçmeye devam edicem.acaba kullandığım ilaçlar falan etkiler mi.yanıltır mı hiç ölçmesem mi ne dersiniz???

Canım dualarım seninle..

Bence de sen geç yumurtlamışsın. Ovulasyon testinin doğru olmadığını düşünüyorum. Hemen telaş yapıp doktora gitme bence. Adet söktürücü ilaç vs veriyorlar hamile kadınlara! Senin yerinde olsam kızların da dediği gibi sakince beklemeye çalışırdım.

düne kadar geç yumurtladığımı bilmediğimden adet gecikmesi yaşadığımı sanıyordum cumartesi sabah kan testinde de bi şey çıkmayınca iyice üzüldüm ama bu tabloyu görünce bende adet günümde yumurtladığımı anladım 27. gün yumurtladım ve 26. gün ve 28. gün ilişki olmuştu inş. hayırlısıyla olmuştur bu ay herşey biitti derken yüzümü güldürür bu ay

9ay gördün mü benim tabloyu ya ben adet gecikti diye beklerken yeni yumurtlamışım

Selam canım. Ben de tam senin tablona yorum yazmıştım :) Sanırım artık endişelerin geçmiştir. FF'nin doğru çizdiğini düşünüyorum. Sonraki artışın da çok güzel. 5-6 gün sonra belli olur. Umarım tutmuştur.

evet 9ay canım soğan içtim 10gün çünkü minik bi kistim vardı gitsin dedim.
yarın ola hayrola bakalım inşallah ateşim yükselirde umudum devam eder..

İyi geceler arkadaşlar. Yarın iş var. Yatallım artık zaten benimki koltukta uyuyakaldı Onu da alıp yatayım ben. Herkese iyi haftalar diliyorum.

evet 9ay canım soğan içtim 10gün çünkü minik bi kistim vardı gitsin dedim.
yarın ola hayrola bakalım inşallah ateşim yükselirde umudum devam eder..

evet hemen uyuyalım hemen yarın olsun yeni ateşimizi görelim. çok heycanlı :) belki soğan geçirmiştir kisti belli olmaz

amin canım
ama bu ay olmazsa hemen ameliyatını ol
kaş yapayım derken göz çıkartma lütfen
Allah kolaylık versin

yok cnm ameliyat gününü aldık bekliyoruz şimdi o gün geldğinde olcam muhakkak .

canım adet yakın gibi görünüyo sanki:44:
inşallah beklediğin mucize olur canım... ama eğer bu ay olmazsa hiç süreyi uzatmadan git sen... korkunun faydası yok...
evt cnm bat 5-6haziran yakın ilk defa erken düştü normalde regil günü başlayınca düşerdi ateş :)herhalde fazla üzülmüyüm diyeayrıca cnm amaliyat tarihim alındı kesin olck yani

bizim de sorun vardı cnm morfoloji ve ileri hızlı da şimdi şükür düzelmiş geçen hafta yaptırdık II.testi daha dr göstermedik bakalım ne dicek ilaçlara ve kürlere devam bak cnm bizde işe yaradı bu kür ve keçi boynuzu pekmezi günde 2 kaşık yesin eşin bide annem Türkiyeden bi kür yaptırp gönderdi içinde yok yok onu yiyo 2-3 kaşık günde, bide dr sperm kalitesi ve canlılık için bi ilaç yazdı günde bitane hap alıyo böyle bende kistimi aldırırsm inşAllah bi sorun kalmıcak RAbbim nasip eder inşAllah hepimize.ammmiiinnnnnnn

Son düzenleme:
deryacım sana sormak istediğim birşey var bu ilaca devam edecekmisin doktoruna danıştın mı kimi hekim 3 ay boyunca devam ettiriyor ??senin doktorun herhangi bir şey dedimi??
bu arada derya çok hamiş deryaa

günaydı olicim
sordu dktora (aslında bahar cevaplamış ama )
kontrole gelene kadar devam et gelince bir ayarlama yaparız dedi
folik asitl e birlikte içyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…