kızlar yaaaa umlarım bitiyo galiba.sabah sabah ateşimin düşüşü beni çok üzdü.diplerdeyim resmen. onca yükselişten sonra bu düşüş beni çok üzdü.sat 14 mayıstı.ne şimdi benim bu durumum.bi yorum yapın lütfen.hiçbişey anlamadım bu işten yaaaa
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu kadar erken düşüş adet habercisi olamaz neden boşuna stres yapıyorsun
birçok tabloda yumurtlamadan sonra düşüşler oluyor, yerleşme bile olabilir.
önemli olan sonradan toparlanıp yüksek devam etmesi.
son gün olan düşüşlerden kork bunlardan değil canım.
bence erkenden üzülme sen canım biraz daha bekle
bu kadar erken düşüş adet habercisi olamaz neden boşuna stres yapıyorsun
birçok tabloda yumurtlamadan sonra düşüşler oluyor, yerleşme bile olabilir.
önemli olan sonradan toparlanıp yüksek devam etmesi.
son gün olan düşüşlerden kork bunlardan değil canım.
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha ne kadar uzayacak bu tablo bu gün 36. günün ama öyle geç yumurtalamışım ki dpo daha 10
yani test için 5 gün daha mı bekleyeceksin.çok büyük sabır gerekiyo doğrusu.Allah yardımcımız olsun.
evet canım beklemekten başka çare yok geçen cumartesi yapmıştım bi şey çıkmamıştı meğer daha yeni yumurtlamışım bu ay beni çok şaşırttı yumurtalar sonu hayır olur inş. :))
sen de üzülme arkadaşın dediği gibi geçen ay benim ateş tam adet olacağım gün düşmüştü onun öncesinde ki düşüşler çok önemli değil gerçekten
inşallah emeklerimiz boşa gitmez.bu ay neler yaptım neler bi bilsen.ateş mi ölçmedim,yumurtlama takibim yapıldı.klomen içtim.çatlatma iğnesi oldum.soğan suyu içtim 8 gün(sonra klomenle beraber içilmeyeceğini söylediklerinde bıraktım)incir yedim bol bol.deli gibi akıntı gözetliyorum.bu ay olmasını çok istiyorum.çünkü iki ay ilaçsız deneyecez.ara verelim dedi doktor.nasip ne zamansa o zman görcez.hayırlısı olsun.inşallah göbüşlerimiz bebişlerimizle dolsun
yok cnm ameliyat gününü aldık bekliyoruz şimdi o gün geldğinde olcam muhakkak .
evt cnm bat 5-6haziran yakın ilk defa erken düştü normalde regil günü başlayınca düşerdi ateş :)herhalde fazla üzülmüyüm diyeayrıca cnm amaliyat tarihim alındı kesin olck yani
bizim de sorun vardı cnm morfoloji ve ileri hızlı da şimdi şükür düzelmiş geçen hafta yaptırdık II.testi daha dr göstermedik bakalım ne dicek ilaçlara ve kürlere devam bak cnm bizde işe yaradı bu kür ve keçi boynuzu pekmezi günde 2 kaşık yesin eşin bide annem Türkiyeden bi kür yaptırp gönderdi içinde yok yok onu yiyo 2-3 kaşık günde, bide dr sperm kalitesi ve canlılık için bi ilaç yazdı günde bitane hap alıyo böyle bende kistimi aldırırsm inşAllah bi sorun kalmıcak RAbbim nasip eder inşAllah hepimize.ammmiiinnnnnnn
nisancım inş. emiklerimiz boşa gitmez artık bu ay bende çok uğreştım ve test negatif çıkınca öyle üzülmüştüm ki ne kadar çok dua ettiğimi Allah biliyor inş. herşey iyi olur bu ay hepimiz için....
hadi ben temizliğe kalkıyorum cnm arada uğrarım buraya görüşürüz :))
hay Allah senden razı olsun inşallah.öyle rahatlattın ki içimi.sabahtan beri içim sıkılıyodu.bu ay da olmayacak diye.yani hala umudum var öyle mi.beni öyle mutlu ettin ki canım.rabbim de seni mutlu etsin inşallah.çok öpüyorum
Günaydın kızlaaaaar...Herkese keyifli bebişli bir hafta diliyorum...
Ben bugün ateşimi sabah çok erken ölçtüm, eşim bu hafta sabah erken vardiyasında haliyle 04:30 da kalkıyoruz ee ben gece 1 de uyudum ondan mı acaba ateşim hafifçe düştü? 4 buçukta 36.6 çıktı ateşim , eşimi gönderdikten sonra geri yattım 9 da tekrar kalktım bu sefer 36.8 çıktı.. ben ilk ateşi yazdım tabloya ama kararsız da kaldım yani..
bu da tablom;
My Ovulation Chart
arkadaşlar
19.gün(yumurtlama):35.9
20.gün :36.2
21.gün:36.2
22.gün:36.3
23.gün:36.6
24 gün:36.3 ateşim yumurtlamadan sonraki 6.gün aniden 3 derece düştü ne demek oluyor bu fikri olan varmıı
düne kadar geç yumurtladığımı bilmediğimden adet gecikmesi yaşadığımı sanıyordum cumartesi sabah kan testinde de bi şey çıkmayınca iyice üzüldüm ama bu tabloyu görünce bende adet günümde yumurtladığımı anladım 27. gün yumurtladım ve 26. gün ve 28. gün ilişki olmuştu inş. hayırlısıyla olmuştur bu ay herşey biitti derken yüzümü güldürür bu ay
kızlar yaaaa umlarım bitiyo galiba.sabah sabah ateşimin düşüşü beni çok üzdü.diplerdeyim resmen. onca yükselişten sonra bu düşüş beni çok üzdü.sat 14 mayıstı.ne şimdi benim bu durumum.bi yorum yapın lütfen.hiçbişey anlamadım bu işten yaaaa
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha ne kadar uzayacak bu tablo bu gün 36. günün ama öyle geç yumurtalamışım ki dpo daha 10
gunaydin kizlar.bu ates olcme nasil yapiliyor.az cok biliyorum ama aciklarsaniz sevininrim:44:
Günaydın kızlaaaaar...Herkese keyifli bebişli bir hafta diliyorum...
Ben bugün ateşimi sabah çok erken ölçtüm, eşim bu hafta sabah erken vardiyasında haliyle 04:30 da kalkıyoruz ee ben gece 1 de uyudum ondan mı acaba ateşim hafifçe düştü? 4 buçukta 36.6 çıktı ateşim , eşimi gönderdikten sonra geri yattım 9 da tekrar kalktım bu sefer 36.8 çıktı.. ben ilk ateşi yazdım tabloya ama kararsız da kaldım yani..
bu da tablom;
My Ovulation Chart
kırmızılar gelene kadar ümit bitmemeli zaten
1haftan kaldı canım
hakkaten tablon çok uzun ama çok da güsseeelll
değerin yüksek gidiyo, hadi hayırlısı
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?