Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bu kadar erken düşüş adet habercisi olamaz neden boşuna stres yapıyorsun
birçok tabloda yumurtlamadan sonra düşüşler oluyor, yerleşme bile olabilir.
önemli olan sonradan toparlanıp yüksek devam etmesi.
son gün olan düşüşlerden kork bunlardan değil canım.

Son düzenleme:

hay Allah senden razı olsun inşallah.öyle rahatlattın ki içimi.sabahtan beri içim sıkılıyodu.bu ay da olmayacak diye.yani hala umudum var öyle mi.beni öyle mutlu ettin ki canım.rabbim de seni mutlu etsin inşallah.çok öpüyorum

bence erkenden üzülme sen canım biraz daha bekle

canlarım çok teşekkürler.en azından artık umudum var.bu ateş ölçme konusunda yeniyim. o yüzden pek anlamıyorum.inşallah rabbim bu ay yüzümüzü güldürür.sizin kaç ay oldu beklemeniz.ben 11 aydır bekliyorum malesef hep hüsranla sonuçlandı.

yani test için 5 gün daha mı bekleyeceksin.çok büyük sabır gerekiyo doğrusu.Allah yardımcımız olsun.

evet canım beklemekten başka çare yok geçen cumartesi yapmıştım bi şey çıkmamıştı meğer daha yeni yumurtlamışım bu ay beni çok şaşırttı yumurtalar sonu hayır olur inş. :))

sen de üzülme arkadaşın dediği gibi geçen ay benim ateş tam adet olacağım gün düşmüştü onun öncesinde ki düşüşler çok önemli değil gerçekten

inşallah emeklerimiz boşa gitmez.bu ay neler yaptım neler bi bilsen.ateş mi ölçmedim,yumurtlama takibim yapıldı.klomen içtim.çatlatma iğnesi oldum.soğan suyu içtim 8 gün(sonra klomenle beraber içilmeyeceğini söylediklerinde bıraktım)incir yedim bol bol.deli gibi akıntı gözetliyorum.bu ay olmasını çok istiyorum.çünkü iki ay ilaçsız deneyecez.ara verelim dedi doktor.nasip ne zamansa o zman görcez.hayırlısı olsun.inşallah göbüşlerimiz bebişlerimizle dolsun

nisancım inş. emiklerimiz boşa gitmez artık bu ay bende çok uğreştım ve test negatif çıkınca öyle üzülmüştüm ki ne kadar çok dua ettiğimi Allah biliyor inş. herşey iyi olur bu ay hepimiz için....

hadi ben temizliğe kalkıyorum cnm arada uğrarım buraya görüşürüz :))

ne güzel canım değerleriniz düzelmiş darısı bize inşallah
annen ne hazırlatmış yani içinde ne varmış sor da bende yaptırıyım bari kocama
canım bide senin ilacın adı ne benim eşim proxeed kullanıyo toz halinde

Son düzenleme:

bende birazdan geçicem temizliğe.bi toparlanabilsem.birbirimize dua edelim canım benim.sana kolay gelsin.

canım bu düşüşleri yine boş geçme belki bi yumurtan daha çatlıyodur bugünlerde çalış
inşallah bu yerleşme düşüşündür
ayrıca bu ay olmazsada üzülme benim arkadaşım bir ay klomen +çatlatma ignesi oldu
o ay tutmadı sonraki ay klomen kist yapmıştı doktor ara verelim ilaca bu ay olmaz senin bebek dedi ilaç içmediği ay hamile kaldı

bu ilaçların etkisi 2 ay kadar sürebiliyo

ne güzel bak klomen içebiliyosun benim kistim var onuda içemiyoruz

gunaydin kizlar.bu ates olcme nasil yapiliyor.az cok biliyorum ama aciklarsaniz sevininrim:44:

Günaydın kızlaaaaar... Herkese keyifli bebişli bir hafta diliyorum...

Ben bugün ateşimi sabah çok erken ölçtüm, eşim bu hafta sabah erken vardiyasında haliyle 04:30 da kalkıyoruz ee ben gece 1 de uyudum ondan mı acaba ateşim hafifçe düştü? 4 buçukta 36.6 çıktı ateşim , eşimi gönderdikten sonra geri yattım 9 da tekrar kalktım bu sefer 36.8 çıktı.. ben ilk ateşi yazdım tabloya ama kararsız da kaldım yani..

bu da tablom;

My Ovulation Chart

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bol bebişli haftalar diliyorum ben bu sabah tel çalıp aniden kalkınca ateşimi ölçmeyi unuttum
yaa size bişey sorucam ben grip olduğum için 3 gündür antibiyotik içiyorum.. ve yarın akşam biticek ilaç.. ve benim yumurtlama günümde perşembe günü.. biz neyapıcaz bu durumda korunucakmıyız.. kafam çok karıştı yaa:44:

normalde kaçta ölçüyordun canım.. saatine göre çok değişiyor ateş.. çok erken ölçtüğünde düşük çıkıyor... sanki güneş çıkmaya başladıkça ateşte artıyorr

canım yumurtlaman 11inde mi yoksa 15inde mi olmuş emin olamadım ben...
ama adete daha var...

arkadaşlar

19.gün(yumurtlama):35.9
20.gün :36.2
21.gün:36.2
22.gün:36.3
23.gün:36.6
24 gün:36.3 ateşim yumurtlamadan sonraki 6.gün aniden 3 derece düştü ne demek oluyor bu fikri olan varmıı

yumurtlama sonrası çoğu kişide oluyo bu ani düşüşler, tekrar yumurtlamış olabilirsin canım... ya da 6 gün önceki yumurtlama sonucu bi yerleşme olmuşsa onun habercisi de olabilr..
yumurtlamadan 6-10gün sonra yerleşme gerçekleşiyomuş...

kırmızılar gelene kadar ümit bitmemeli zaten
1haftan kaldı canım

canım daha dpo 6, adet olacak olsan 10gün önce düşmez ki ateşin..
adetten 1-2gün önce düşer, bu düşüş adetin habercisi değil bence...
yumurtlamadan 6-10gün sonra yerleşme gerçekleşiyomuş...
yani 6 gün önceki yumurtlama sonucu bi yerleşme olmuşsa onun habercisi olabilr bu düşüş...

düşüş var, endişeleniyosun ve haklısın ama değerin hala çizginin çok üstünde,sakin ol

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

daha ne kadar uzayacak bu tablo bu gün 36. günün ama öyle geç yumurtalamışım ki dpo daha 10

hakkaten tablon çok uzun ama çok da güsseeelll
değerin yüksek gidiyo, hadi hayırlısı

gunaydin kizlar.bu ates olcme nasil yapiliyor.az cok biliyorum ama aciklarsaniz sevininrim:44:

her sabah saat 6-7 gibi yataktan kalkmadan dijital termometreyle ateşini ölçüp not ediyosun...
adetdöneminde veye adetten sonra başlıyosun ölçmeye...
yumurtlama günün geldiğinde ateşin aniden düşüyo, o gün kocişi bırakmıyosun
yumurtlamanın ertesi günü ateşin aniden yükseliyo, şansını arttırmak için o gece de kocişi bırakmıyosun
sonra ateşin yükselerek veya sabit devam ediyo...
adet günün geldiğinde bazen tam adet günü, bazen de 2gün önce ateşin tekrar düşüyo ve zaten regl oluyosun...
ama adet görmen gerekn tarihte ateşin düşmeyip yükseliyosa hamiş olabilirsin demek oluyo, tets yapıyosun

ben de hep aynı saatlerde ölçemiyorum canım, o yüzden ffye saat girmiyorum... ilk ölçümü yazdığın iyi olmuş...
tablonda bi gariplik yok bence... beklemeye devam

banu k canım bu günlerde düşmesinin bi önemi yok çünkü daha çok erken

Son düzenleme:
kırmızılar gelene kadar ümit bitmemeli zaten
1haftan kaldı canım

hakkaten tablon çok uzun ama çok da güsseeelll
değerin yüksek gidiyo, hadi hayırlısı

:

canım ya sorma bu ay baya garip bi tablom var resmen öyle büyük hayal kırıklığına uğraşmıştım o iki gün çok kötüydüm ateşşin hala düşmemesine şaşırdım ve girdim ff ye değerleri çizgiyi ta adet günüm olan günde çekti hiç bu kadar geç yumurtlayabileceğimi düşünmemiştim inş. sonu iyi olur canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…