ilk değeri girmen doğru diye biliyorum ama zaten düşüş de düşüş değilGünaydın kızlaaaaar...Herkese keyifli bebişli bir hafta diliyorum...
Ben bugün ateşimi sabah çok erken ölçtüm, eşim bu hafta sabah erken vardiyasında haliyle 04:30 da kalkıyoruz ee ben gece 1 de uyudum ondan mı acaba ateşim hafifçe düştü? 4 buçukta 36.6 çıktı ateşim , eşimi gönderdikten sonra geri yattım 9 da tekrar kalktım bu sefer 36.8 çıktı.. ben ilk ateşi yazdım tabloya ama kararsız da kaldım yani..
bu da tablom;
My Ovulation Chart
püflemeeee püfleemeee
kızlar buda tablom
ama bugünkü ölçümüm pek doğru değil normalde 7de ölçerim ama bugün 6da ölçtüm tabi 5te uyandım 6ya kadar yine uyudum öyle ölçtüm
birazda hastayım acaba etkilendimi diyorum.yarın doğru saatte ölçerim inşallah
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha ne kadar uzayacak bu tablo bu gün 36. günün ama öyle geç yumurtalamışım ki dpo daha 10
Günaydın kızlaaaaar...Herkese keyifli bebişli bir hafta diliyorum...
Ben bugün ateşimi sabah çok erken ölçtüm, eşim bu hafta sabah erken vardiyasında haliyle 04:30 da kalkıyoruz ee ben gece 1 de uyudum ondan mı acaba ateşim hafifçe düştü? 4 buçukta 36.6 çıktı ateşim , eşimi gönderdikten sonra geri yattım 9 da tekrar kalktım bu sefer 36.8 çıktı.. ben ilk ateşi yazdım tabloya ama kararsız da kaldım yani..
bu da tablom;
My Ovulation Chart
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bol bebişli haftalar diliyorumben bu sabah tel çalıp aniden kalkınca ateşimi ölçmeyi unuttum
yaa size bişey sorucam ben grip olduğum için 3 gündür antibiyotik içiyorum.. ve yarın akşam biticek ilaç.. ve benim yumurtlama günümde perşembe günü.. biz neyapıcaz bu durumda korunucakmıyız.. kafam çok karıştı yaa:44:
benım tablomda da vardı aynı senin gibi
yani çok zamansız ölçümlerim
bir kere aynı senin gibi uyandım 1 saat sonra ölçtüm unutmuşum
yani bu değer normale yakın olabilir
veeeeeee bennn öyle istıyorummm
inşallahhh doğrudur deryoşum ama şu var ben hiç 36,7 görmedimki bu ay
büyük ihtimal hastalıktandır.gerçek olmasını bende isterim.
gerçi gerçek olsa bile henüz erken şu tabloya göre.
deryoşşş
tablonu hamilelerin ateş tablolarına ekledin mi
eğer eklediysen ff de şu düzeltmeyi de yapar mısın..
aynı gün idrar testinde negatif kanda pozitif olarak ikisi aynı anda oluyo mu bilmem ama şu an o gün idrar testi yapmışın da pozitif çıkmış gibi duruyo.
insanlar testlerin yanıltabileceğini görsünler.
bu arada dualında benim de adım var dimi canım ismimi biliyosun diye söylemedim
offff çok yoruldum kızlar yaaa
boynum sırtım agrıyo ne biçim bi sersemlik var üstümde
havada bi kasvetli..
ayhhhhh baştan ayağa sorunum bugün sorunnnn
karanfill olmuyor
ya da ben yapamadım yanı ya negatıf ya pozitif işaretlenecek
o zaman sen kanda pozitif gördüğünü işaretle canımo daha doğru olur blood + var sanırım
derya hazır hamişi bulmuşken soralım. sen adet olacağın zaman ateş basar mıydı mesela beni 3-4 gün öncesi başlar ateş basar terlerim. ateşim düştükçe bu terleme ve geceleri su içinde kalma olayı da artar.
senin öyle olur muydu ve şimdi hamileyken oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?