Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

offf vallaa ne bu rehavet üzerimizde
ben daha oralara hiç girmiyom ev temizliği çamaşır bilmem ne oldugu gibi duruyo
anca yemekle ugraştım eşim isteyip duruyodu sarma yaptım kızlar 2 saaattir onlar uğraş dur
ıbıdık gıbıdık valla fena halde ateşler bastı
haydi gelin yiyelim birlikte

kızlaaar
ben hıc gıremedım 2-3 gundur hıc ılgılenemdım sızlerle yaa
simid küçük bi bsluk buldum ve gecmıse baktım hepberaberın durumu ıcın
veee hamıleymıs yasasıınn cok sevındım

tebrık edıyorum bıtanem seni
baska gelısmeler neler yaa, gecmısı okucam ama sımdı okuyamam malesef
yokh derya naber canım ne alemdesın?
karanfil senden naber?
baharlaar sız naaptınız?
haber bekledıgımız varmı?

bu arada kendımden de bahsedeyım
ben dr pesınde kosuom
cumartesı bıraz tuzlu olsada cok methını duydugum bı dra gıtcem.
cunku 2 ay once gıttgım dr ıle bu gıttıgım cok farklı seyler soledı
bıde bu son gıttıgım 1 ay sonra gel kıstın yıne bole buyuykse o zmn tedavıye baslarız dedı
yanı bnım ıcım rahat etmedı zaten tedavbı ıcın aylar gerekcek bırde bır ay da bosa gecsın ıstemedım
yanı ıste emın olmak ıcın cok guvenılır denılern dra bı gıtcem hafta sonu

çok teşekkür ederim canım sana
tedavın hayırlı olsun da gitsin pis kistler

Deryooooooşşşşşşşşşş sarma mı sardın gızzz

ivitttttt Deryoşummmmmmmmmm, atla gel kız yiyelim
bi gözümü karartım yapıverdim vallaaa
ama yamuldum bünye alışkın degil tabi

iyilik şenaycım ya nolsun evt görünmüyosun kaç gndür
boşlama bakim bizi öyleeeeeeee
bak deryoş hamiş çıktı bile onu kutluyozzz
bende bi hereket yok valla 3-4 günüm var bekliyom işte
çok yakın bekledigmiz bi hamişte yok bildigim kdryılaaa..

doktor konusunda iyi yapmışsın tatlım
bi dr a daha görün bakalım o ne diyecek böyle farklı söylemler kafa karıştırıyo
inş en kısa zmnda bi çözüm bulur drunda biran önce tedavin başlar bebeğinde gelir canım

ben de hiçbir değişiklik egzantiriklikyok canım
hala aynıyım

yani hani sende adet belirtisi olarak kasık ağrısı oluyor demiştin ya bende de ateş basması olur adet geleceğinde. yani bu belirti sen adet olacağında da oluyor muydu. ve şimdi de pozitifi görmeden önce oldu mu??

şenaycım bizde iyilik sağlık be arkadaşım..hani demiştim ya okulun son günleri yoğun oluyoruz diye okuldayım program kurup duruyom işte pc lere
bu arada sağlıkçı arkadaşlarım dedi ki aşılamayı umreden önce yaptırma. orda düşer filan dediler ben yine vazgeçtim zannımca. işin garibi de ben vazgeçtikçe yumurtlayamıyorum var mı böyle bişey geç de olsa gayet güzel çatlardı benim yumoşlar nazar değdi zaar

olmaz mı canım
ben bas bas bağırdım burda kasıklarım sıızım sızım sızlıyor adet olcam dıye
birebir aynı adet ağrısıydıı
hatta leke ile başlar benım adetım o da oldu
benım için tek umut ateştii
onun dışında her şey adet olacaksın diyordu

valla sabah bir arkadaş okula getirid sağolsun yedik
ama senın kının de tadına bakyım ver bı tane:125::125:

ya siz belirti deyince şöyle bi düşündümde kendimi,
aylardır her belirtiyi gebeliğe yormaktan
gerçek adet belirtilerim nelerdi benim unuttum onları

deryacım anladım canım sağol.. ama sende terleme olmuyor zannımca adet yaklaşınca

benimki de bayılır sarmaya am çok zor iş yafff
yemesi 5 dakka

slm kızlarrr uzun zaman oldu buraya gelmeyeli baya bi hamişimiz olmuş çokk sevindim Allah isteyen herkese versin hamilelerimizde sağlığıyla kucaklarına alsınlar inşallah hepinizi çokkk özledim kızım 6 aylık oldu bugün 6 ay aşımız vardı annemlere geldim bi yazayım dedim sizi hiç unutmadığımı hatırlatmak istedim ben burda ateş ölçerek hamile kaldım ve bebeğim olunca kaçıp gidenlerden olmak istemem çok şeyler paylaştık hamile kalana kadar ve her annemlere gelişimde paylaşmaya devam etmeye çalışıyorum inşallah burda ateş ölçen herkes bi an önce hamile kalır.. hepiniz için dua edeceğimm

slm kızlarrr uzun zaman oldu buraya gelmeyeli baya bi hamişimiz olmuş çokk sevindim Allah isteyen herkese versin hamilelerimizde sağlığıyla kucaklarına alsınlar inşallah hepinizi çokkk özledim kızım 6 aylık oldu bugün 6 ay aşımız vardı annemlere geldim bi yazayım dedim sizi hiç unutmadığımı hatırlatmak istedim ben burda ateş ölçerek hamile kaldım ve bebeğim olunca kaçıp gidenlerden olmak istemem çok şeyler paylaştık hamile kalana kadar ve her annemlere gelişimde paylaşmaya devam etmeye çalışıyorum inşallah burda ateş ölçen herkes bi an önce hamile kalır.. hepiniz için dua edeceğimm

fazla fazla yazmışım yaa aynı msj tekrar tekrr gitmiş profil resmime kızımın resmini ekledim ronya taf doğum yaptınız bile hepinizin bebeklerine bol sağlık dilerim güle güle büyütün tekrar görüşmek üzere inşallahh

Son düzenleme:

hoşgeldin.. eskilerden çok kalmadı herkes hamile kaldı çünkü bi ben varım işte burda..
bebeğin çok tatlıymış maşallah Allah size bağışlasın..

hoşgeldin şenaycımmm biz bildiğin gibi aynıyız canımm.
tedaviye başlamana en azından adım atmana sevindim.
kistin ne kadar benimde kistim var ama 9mm
soğan suyu yaptınmı hiçç.

karanfilcimmmmmmmmm ama sen bana yorum yapmadınnnnn
ben bu sabah 5te kalktım ateşimi ölçtüm 36,7 sonra uyudum 6ya kadar uyuyabilmişim yine ölçtüm 36,7
başkada ölçemedimmm normalde 7de ölçerim.gece zaten çok bölündü uykummm
buda tablom olduğu gibi girdim ateşimi ayrıca biraz hastayım grip var acaba etkilendimi
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…