alttan muayene kan testi yapıldı hepsi, her ley normal çıkıyor, annemin de düzeni biraz bana benziyor, ondan artık diyoruz, bir doktorum da düzensiz değilse çok takılma dedi, çünkü adetlerim düzensiz değil. 45 günde bir oluyor, yumurtlamam 33. gün meselabakalım hamimelik çalışmalarında 2. ayım. bir kaç ay hamile kalamazsam artık başka doktorları araştırıp giderim.
saol canımmmm inşallah yükselir...tebrikler canım hamilesin inşallah değerin yükselerek artacak burda bu değerde olup hamiş olan arkadaşımız vardı evet geç döllenme olabilir stres yok iyi düşün herşey güzel olsun inşallah bu ay farklı olarak yaptığın birşey varmıydı ne zmaandır istiyorsunuz peki Rabbim sağlıklı bi hamilelik sonunda sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol canımmmm inşallah yükselir...
bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini yaptımmm burdan okuyarakkk... farklı hiç bir şey yapmadım. ama annemler bizde kaldı 1 hafta ondan önce bayramdı zaman nasıl geçti anlamadım düşünmedim sanırım... en büyük etken olsa gerek :) birde Kenzul Arş duasını okudum bu ayyy rabbim dualarımı kabul ettiii
tablommm
Eki Görüntüle 556840
slm kızlar sat 19 ekim bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
Kızlarrrrr ben bugün kan testi yaptırdım, doktor çok erken bir gebelik 2 gün sonra tekrar gel dedi.Hamileyim yani dimiiiiiiiiiiiii?
İnşallahh canımmm inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhhhinşalllah güzel haberlerini alır ardındanda biz geliriz hamiş hamiş
teşekkürler canımmmmm amin inşallahhhhhhhhtebrik ederim ikinizi de kizlarAllah tamamini erdirsin degeriniz bir guzel artsin
saol canımmmm inşallah yükselir...
bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini yaptımmm burdan okuyarakkk... farklı hiç bir şey yapmadım. ama annemler bizde kaldı 1 hafta ondan önce bayramdı zaman nasıl geçti anlamadım düşünmedim sanırım... en büyük etken olsa gerek :) birde Kenzul Arş duasını okudum bu ayyy rabbim dualarımı kabul ettiii
tablommm
Eki Görüntüle 556840
tebrikler canımm allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
tablonu link olarak atarsan gebeler listesinde bulunsun
Amin canım İnşallahhh.. DARISI İSTEYENLERİN BAŞINA
linkini alamadım kinasıl alcam ilk sayfadaki gibi yaptım ama olmadı
yukarıda sağ üst köşede sharing bulcaksın ona tıklayıp setup bulcaksın.
sonra çıkan sayfada your charting home page yazan yazının altındaki kutucuktaki http ile başlayan adresi buraya yapıştırcaksın.
eğer orada o adres yoksa sayfanın en altında setup yada save yazar ona tıklayıp tekrardan bu sayfaya kadar geliceksin.ozaman link çıkar ok.
hadi inşallah inşalllahhhhhh beta kaç çktı
selam kızlar
herkese iyi haftalar,
bugün çok ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım ama inşallah herkesin yumoşu çatladı çatlayacaktır
çatlayanlar gebe kalmıştır diyereeeek
bende çatlamaya az kaldı dr um nerde bir güzel yımırta yüzünden çıldıracağım dizeleriyle ff tablomu ekleyeyim bari belki 2 kelime edecek biri çıkar
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam canım
ohh hadı ıns yumos gelıyo ufak ufak sanırım
dusus baslamıs
catlasın dollensın yerlessın buyusun de 40 hafta snra kucagına konsun ınsssssss
ıns bu ay pick yapsın topacımızzzzz
kızzzz bana baksana sennn ne sallamıyon benı heee
gecen kac gnlerdır ortada yoktun
merak etttık nerlerdesın dıye msj yazdım sana okdrr geldıgın gun
heeeecc umru degıl hanfeendının şu küsen smıleyı koyuyorm sana
onun numarasını bılmıyorum boyle ıdare etcez
al bıde bu
EYVAHHH bunun gebelik hormonları tavan yapmışş hemen bana çıkışıyor yaaa
kuzumm geçen gördüm tam yazacaktım ama araya tel girdi sonrada unuttumm:26:
biraz işlerim vardı yavru msn de konuşuruz sonra.
yerim senin tiribini bennnnnnn
vallahi çatlasada patlasada döllenmesede bu ayy umrum değil açıkcası zaten kocam iş için ist a gidecek 1 hafta yok yumoşu kaçıracazzaten bu son ay diğer ay tedavi var eşek gibi gelecek bebek ayağıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?