yaaaa tamam yuzume vurma
bu ara cıldırmııs olabılırım belkı
dun oturup ananemı ozledım dıye cocuk gıbı hıckırıklarla agladım
soka gıren esımle annem careyı hemen benı ananeme yetıstırmekte buldular
senıde ozledım nabım agresıflesebılırum heran
ben ekleyeyim eylulu deEYLÜLCÜM
linkin burada artık sende anlattığım gibi yapabilirsinnn
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every ilk mesaja şu yazıyı eklermisin o biraz eksik olmuş okuyanlar tam yapamıyor.
oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için:öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde sharing yazısını buluyoruz tıklıyoruz sonra açılan listede set up yazısını buluyoruz tıklıyoruz.karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz create home page yazan yazıyı tıklıyoruz.ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz.
sonra aynı sayfada Your Charting Home Page Web Address: yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.
bende seni özledim kuşummmm
olur böyle durumlar katlanıcaz artık
geçtimi peki anane krizin
sende sağol canımben ekleyeyim eylulu de
tamam canim sagol duzelttigin icin
simdi duzelteyim ben de
ahh benım tontişime krızım bıtmeeeezzz
ama dunnn brz yatıstım neysekııı gordum rahatladım
vallaaa ayran ıctık ayrıı dustukkkk kuzum
ozledım bı goruselım hele hasret gıderelımmm
ilk kez duyuyorum inan yani 45 ğünlük döngünün normal olabilceğini hiç bilmiyrdum doktorlar normal diyorsa diycek bbişey de yok tabii.siz 2 aydır mı deniyorsunz daha cok erkencisiniz inşallah cok bekletmez bebeğiniz
yukselırr cnmmbende ogrendıgım gunn dpo 14 de 474 cıkmıstı ıkı gun sonraa 870 lerde cıkmıstı cokk sukur sonraa 2 ler dedı ekeseyı gorduk cok sukurslm kızlar sat 19 ekidedm bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
evt cnm ıyı keep arada rapor alıyor ama cok sukur ıylerrrkızlar keepten bi haber alan varmı zor geçiyordu hamilelik merak ettim ??????????????
alttan muayene kan testi yapıldı hepsi, her ley normal çıkıyor, annemin de düzeni biraz bana benziyor, ondan artık diyoruz, bir doktorum da düzensiz değilse çok takılma dedi, çünkü adetlerim düzensiz değil. 45 günde bir oluyor, yumurtlamam 33. gün meselabakalım hamimelik çalışmalarında 2. ayım. bir kaç ay hamile kalamazsam artık başka doktorları araştırıp giderim.
sende sağol canım
ayrıca bi önerim daha var gebelik topiğinin linkinide koyalımda arkadaşlar dağılmasınn
.biz biliyoruz ama yeni gelenler için.
allah ayırmasın canımm inşallah uzun ömür versin tontişine.
herzaman görüşürüz bebeğimmm sen gel yeterki
kaçak şenoda yok ortada iğneyi vuruldu kocayı bırakamıyor
yukselırr cnmmbende ogrendıgım gunn dpo 14 de 474 cıkmıstı ıkı gun sonraa 870 lerde cıkmıstı cokk sukur sonraa 2 ler dedı ekeseyı gorduk cok sukur
evt cnm ıyı keep arada rapor alıyor ama cok sukur ıylerrr
canımm benımde 37-40 gunde bbır oluyordu kk da okumsutumm ıncır havuc kurunu yaptım vee 3 ay 33 gunde oldum ve 4.aymda gebe kaldım cok suku rıstaersen tarııfını verırırm yada netten bulabılırsın cnmm
kızlar üşüyorum
bu arada arkidiş olduklarım kısa süreliğine fotoğraf koydum albüme bakabilirsiniz :))
aaaa olmadı smdı okdr ates olcmussun
adamın pesıne takıl gıt derım vallaaa
amma velakın olmasa bıle dedıgın gıbı
hayırlısıyla bı snrakı ay azcık zorla getırcez yıgenı nabalımmm
ınat etmeyeydıııı ıyıydı dımııı
kızlar üşüyorum
bu arada arkidiş olduklarım kısa süreliğine fotoğraf koydum albüme bakabilirsiniz :))
ben de baktımmmmmm çoktannnn
gelinlik halini bilem gördümmm
seni araştırmacı cimcime görmesen şaşardım
canım bız 4 sendır bebek ıstıyordukk dr lar esımede banada sbeb bulamadılrr sonra cok ıstıyoruz dıe ıgne tadevlerı fılan uyguladırlrr bende kggerçekten mi :) kendim gibi birini bulduğuma sevindimdenerim tabii, işe yarar belki sendeki gibi.
peki canım bir şey soracağım doktorlar sana ne diyordu? benim gibi normalsin takma kafana mı diyordu, kan testlerin nasıldı?
kız ben sen demeden görmüştümmm profilime girdim orda yazılar çıkıyor ya
ordan bi resim çıktı hemen baktım kiiiiii senmişsinnnn
hoş çıkmışsın canımmm
umre fotonuda gördüm allah kabul etsin inşallah
merhaba kızlar...bugün doktora gittik.eşimin doppler usg sini gösterdik.doktor bi kere daha sperm testi istedi.sonuçlar çelişkiliymiş. bekle bekle hep uzuyor iş.çapaya devam etmek kararımız sanırım yanlış bi karardı.ama bi yola girdik.sürekli yön değiştirmek de yoruyor. 10 gün sonraki sonuçlara göre bakalım neler olacak.bizim aşı için rapor en yakın şubatta çıkacak gibi duruyo.şubat mart aşı olur 2 ay dinlenirim.mayısta da tüpe gireriz artık.kendimi ona alıştırdım artık
oyy yavrum nazommm sizin işler yine yön değiştirmiş cidden yaaa
şu görüştüğün bi merkez vardı kuşum acaba onamı gitsen kiiiiii
sürekli başa dönüyorsunuzz
hem acaba devletin çıkardığı sonuç ne kadar sağlıklı olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?