Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende seni özledim kuşummmm
olur böyle durumlar katlanıcaz artık
geçtimi peki anane krizin

EYLÜLCÜM
linkin burada artık sende anlattığım gibi yapabilirsinnn
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben ekleyeyim eylulu de

tamam canim sagol duzelttigin icin
simdi duzelteyim ben de

bende seni özledim kuşummmm
olur böyle durumlar katlanıcaz artık
geçtimi peki anane krizin

ahh benım tontişime krızım bıtmeeeezzz
ama dunnn brz yatıstım neysekııı gordum rahatladım
vallaaa ayran ıctık ayrıı dustukkkk kuzum
ozledım bı goruselım hele hasret gıderelımmm

ben ekleyeyim eylulu de

tamam canim sagol duzelttigin icin
simdi duzelteyim ben de
sende sağol canım
ayrıca bi önerim daha var gebelik topiğinin linkinide koyalımda arkadaşlar dağılmasınn
.biz biliyoruz ama yeni gelenler için.

ahh benım tontişime krızım bıtmeeeezzz
ama dunnn brz yatıstım neysekııı gordum rahatladım
vallaaa ayran ıctık ayrıı dustukkkk kuzum
ozledım bı goruselım hele hasret gıderelımmm

allah ayırmasın canımm inşallah uzun ömür versin tontişine.
herzaman görüşürüz bebeğimmm sen gel yeterki
kaçak şenoda yok ortada iğneyi vuruldu kocayı bırakamıyor

Son düzenleme:

evet 2 aydır deniyoruz canım, doğum kontrol hapını yeni bıraktım, bakalım bekliyoruz. Adet döngüm biraz karmaşık olduğu için korunmanın da bir anlamı yok yanii olsun yeter ki, olsun da erken olsun ne yapalım daha 4 aylık evliyiz ama istiyoruz yine de

Son düzenleme:
slm kızlar sat 19 ekidedm bugün kan tahlili yaptırdım 29.55 çıktı. 2gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor? inşallah yükselir? böyle olup yükselen yada yükselmeyen var mı??
yukselırr cnmmbende ogrendıgım gunn dpo 14 de 474 cıkmıstı ıkı gun sonraa 870 lerde cıkmıstı cokk sukur sonraa 2 ler dedı ekeseyı gorduk cok sukur

kızlar keepten bi haber alan varmı zor geçiyordu hamilelik merak ettim ??????????????
evt cnm ıyı keep arada rapor alıyor ama cok sukur ıylerrr

canımm benımde 37-40 gunde bbır oluyordu kk da okumsutumm ıncır havuc kurunu yaptım vee 3 ay 33 gunde oldum ve 4.aymda gebe kaldım cok suku rıstaersen tarııfını verırırm yada netten bulabılırsın cnmm

amın kuzum amın rabbım basımızdan eksık etmesın

ayyy sorma senayımı da ozledım
dedıgın gıbı haftasonu yogun gectı kuzunun napsın
bıde bıze laf yetıstırmeye enerjı mı kalır

kızlar üşüyorum

bu arada arkidiş olduklarım kısa süreliğine fotoğraf koydum albüme bakabilirsiniz :))

gerçekten mi :) kendim gibi birini bulduğuma sevindim denerim tabii, işe yarar belki sendeki gibi.
peki canım bir şey soracağım doktorlar sana ne diyordu? benim gibi normalsin takma kafana mı diyordu, kan testlerin nasıldı?

inat etmeyeydi pek iyiydi amma biraz çetin çıktı bebeee
kocanın arkasına takılırdım ama iş var hem takılıp sora adet olunca daha sinir bozucu oluyo boşa gidiyo herşey yapmadım değil onu da denedim
diğer ay tüpçü dedesi getircek onu görcek gününü 2 tane birden getirirse napcaz bir de madalyonun bu tarafı var gerçi gelsin de 2 olsun napalım kısmetiyle gelirmiş

seni araştırmacı cimcime görmesen şaşardım

kız ben sen demeden görmüştümmm profilime girdim orda yazılar çıkıyor ya
ordan bi resim çıktı hemen baktım kiiiiii senmişsinnnn
hoş çıkmışsın canımmm
umre fotonuda gördüm allah kabul etsin inşallah

canım bız 4 sendır bebek ıstıyordukk dr lar esımede banada sbeb bulamadılrr sonra cok ıstıyoruz dıe ıgne tadevlerı fılan uyguladırlrr bende kg
aldım tabııderken bırde aıslama yaptırdık gene negatıf sonuc bu arada aklımızda hep bebek en son dr dedı kg verıpde gebe kalanlarda var aklından cıkartıpda kalanlarda sonra ben dem dım tmm dr fılan gıtıycem dıye en son gecen sene bu zmnlr gıttım ıste asılama oldu sonra bıraktım dedım olursa olurr soncta sorunumuz yok cok sukurr,,,,ve dıete basladımm kk uye olupp sonrada 6 ayda 14 kg verdım takıı kurban bayrana kdr esımde amelıyat olmustu kıl donmesındenn koye gttk kv lerın yanınaa bu arada bız beraber oturuyoruz ama sıcae larda kv koy e gıdıyorr derkenn bız bu ay dıkkt etmedık tam dedıgım gıbıı ılıskıyede ates olctugum ıcın bır yumos gununde oldu o kdr ama bu ay ne kdr ıs guc var yolculukk var hepsını yaptımm esımle gezdık durduk derkenn dpo 14 geldıııı ve test yaptım hayatımda ılk defaa ıdrar testım sılık de olsa cıft cıktııııvee böyleee sımdıde kalp atısııcın gun sayıyoruz ınl..rabbım ın ıznı ıle bebegıme kavusuyorummmm oncaa senden sonraaaaaaaaaaaa cok sukur elhamdulıllahhhhh

merhaba kızlar...bugün doktora gittik.eşimin doppler usg sini gösterdik.doktor bi kere daha sperm testi istedi.sonuçlar çelişkiliymiş. bekle bekle hep uzuyor iş.çapaya devam etmek kararımız sanırım yanlış bi karardı.ama bi yola girdik.sürekli yön değiştirmek de yoruyor. 10 gün sonraki sonuçlara göre bakalım neler olacak.bizim aşı için rapor en yakın şubatta çıkacak gibi duruyo.şubat mart aşı olur 2 ay dinlenirim.mayısta da tüpe gireriz artık.kendimi ona alıştırdım artık

Sağol canım Allah size de nasip etsin...
ben bi ateşimi ölçmeye gidiyorum kesin çok düşük çıkacak..
tüh bu ay da gitti..

oyy yavrum nazommm sizin işler yine yön değiştirmiş cidden yaaa
şu görüştüğün bi merkez vardı kuşum acaba onamı gitsen kiiiiii
sürekli başa dönüyorsunuzz
hem acaba devletin çıkardığı sonuç ne kadar sağlıklı olcakkkk

ya valla canım öle bi kararsızdık ki..en sonunda bi doktorun tavsiyesi üzerine önce aşılama yaptıralım dedik.çapadan devam edelim dedik.ağırdan yavaş yavaş gidelim dedik yani....bir de benim seneye kasım ayında mesleki bi sınavım var.hem ona da girmiş olurum die düşündüm.hamile olarak ona giricem şimdilik öle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.eğer şimdi hamile olursam o sınava daha gec girecem.bide bebekle girmiş olacam.vardır bi hayır die düşünmek istiyorum.ayyy daraldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…