Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar melisle whatsapp tan yazışıyoruz şuanda..kocası internete girmesine ambargo koymuş. kızlara çooook selam söle onları öpüyorum dedi..üstümde kalmasın

Son düzenleme:

nazımmmm inşallah herşey en güzel şekilde olsunnn senin içinnnn

süper canım ya :) allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Sana bir şey anlatayım. 5 yıllık evliler. Tayini çıktı eşinin. 1 senedir farklı şehirlerdeler. 1 gün ziyarete gitmiş kocası. Şimdi hamile :)
.

9 aycım şu mucizelerden bana da lazım ablama da diyorum 1 yıldır sürekli çalışmayla olmadı tek atışla vurursak ne değişik olur di mi ::)

Selam kizlarrrr benim kirmizilar gelmedi
Atesim bir gun yukseliyor bir gun dusuyor iyice sapitti

Bu arada hamiss arkadaslari tebrik ediyorum
Allah tamamina erdirsin..

inş. lillumcum inş.

Selam kizlarrrr benim kirmizilar gelmedi
Atesim bir gun yukseliyor bir gun dusuyor iyice sapitti

Bu arada hamiss arkadaslari tebrik ediyorum
Allah tamamina erdirsin..

sevinç canım ateşine bugün baktım gerçekten enteresan canım.
ama yarında yüksek çıkarsa bi test yapmalısın.
senin için erken öğrenmek iyi olacak canımmm.
inşallah güzel haberler alırız senden

süper canım ya :) allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
ben bunu her gun dıyorumm ben tattım cokk sukur ınsl herkesler tadar dıyeerabbım ol desın yeterr tas da bıle bıterrrr

elhamdulıllahhh

İnşallah canım inşallah. Ne güzel şeyler söyledin. Pazar günü test günüm. Lütfen benim için dua et. Allah'ım kabul etsin dualarımızı. İnşallah daha sonra bebeklerimizin gelişimini, burçlarını, cinsiyetlerini konuşuruz. Bir şu aşamayı geçebilisem!

Son düzenleme:
kızlar bu sabaha 5,45 de uyandım ateşimi ölctçm sonra kedime mama verdim vc ye gittim su ictim geldim yattım 6 da alarm calınca yine ölctüm şimdik hangi sonucu yazcam

pervanecim ateşin çok güzel gidiyor maşallah.
benimki bozuldu ama inşallah seninki hamileliğe kadar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…