ya valla canım öle bi kararsızdık ki..en sonunda bi doktorun tavsiyesi üzerine önce aşılama yaptıralım dedik.çapadan devam edelim dedik.ağırdan yavaş yavaş gidelim dedik yani....bir de benim seneye kasım ayında mesleki bi sınavım var.hem ona da girmiş olurum die düşündüm.hamile olarak ona giricem şimdilik öle düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.eğer şimdi hamile olursam o sınava daha gec girecem.bide bebekle girmiş olacam.vardır bi hayır die düşünmek istiyorum.ayyy daraldım.
canım bız 4 sendır bebek ıstıyordukk dr lar esımede banada sbeb bulamadılrr sonra cok ıstıyoruz dıe ıgne tadevlerı fılan uyguladırlrr bende kg
aldım tabııderken bırde aıslama yaptırdık gene negatıf sonuc bu arada aklımızda hep bebek en son dr dedı kg verıpde gebe kalanlarda var aklından cıkartıpda kalanlarda sonra ben dem dım tmm dr fılan gıtıycem dıye en son gecen sene bu zmnlr gıttım ıste asılama oldu sonra bıraktım dedım olursa olurr soncta sorunumuz yok cok sukurr,,,,ve dıete basladımm kk uye olupp sonrada 6 ayda 14 kg verdım takıı kurban bayrana kdr esımde amelıyat olmustu kıl donmesındenn koye gttk kv lerın yanınaa bu arada bız beraber oturuyoruz ama sıcae larda kv koy e gıdıyorr derkenn bız bu ay dıkkt etmedık tam dedıgım gıbıı ılıskıyede ates olctugum ıcın bır yumos gununde oldu o kdr ama bu ay ne kdr ıs guc var yolculukk var hepsını yaptımm esımle gezdık durduk derkenn dpo 14 geldıııı ve test yaptım hayatımda ılk defaa ıdrar testım sılık de olsa cıft cıktııııvee böyleee sımdıde kalp atısııcın gun sayıyoruz ınl..rabbım ın ıznı ıle bebegıme kavusuyorummmm oncaa senden sonraaaaaaaaaaaa cok sukur elhamdulıllahhhhh
Sana bir şey anlatayım. 5 yıllık evliler. Tayini çıktı eşinin. 1 senedir farklı şehirlerdeler. 1 gün ziyarete gitmiş kocası. Şimdi hamile :)
.
kızlar ıkınızıde kutlarım gozunuz aydın
degerlerınız suan dusuk olsada henuz cok erken oldugu ıcın
onemlı olan 2 gunde bır 2 katı kadar artıs olması
ıcınız rahat olsun ıns bebeklerınız sızınle ve oyle kalacaklar
rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsn.
darısı dıger arkdaslarımın basına.[/QUOT
Amin canım çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.
ALLAH (cc) 3 şekilde cevap verir dualara:
1.Evet der istediğini verir.
2.Hayır der daha iyisini verir.
3Bekle der en iyisini verir.
Hayırlısı olan bu.....
günaydın herkeseee bu vücut ısısı havaya göre hiç mi değişmez yahu benim hep çok düşük ama nezaman ölçsem 36,1 o zaman bu demektir ki ben bu ay hiç çatlamadım zaten çatlama belirtisi hassasiyetimde olmadı akıntı filanda yok bu ay hakikaten böleee bomboşş geçti
9 aycım az kaldı inş müjdeni alıcaz
pervane tablon çok güzel canım maşallah sonu bebiş olsun inş
Selam kizlarrrr benim kirmizilar gelmedi
Atesim bir gun yukseliyor bir gun dusuyor iyice sapitti
Bu arada hamiss arkadaslari tebrik ediyorum
Allah tamamina erdirsin..
ben bunu her gun dıyorumm ben tattım cokk sukur ınsl herkesler tadar dıyeesüper canım ya :) allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
canım senın adına cok sevınıyorum heyecanlıyım ınsll pozıtıf sonuc alacagızz benım ıcıme ole doguyor senı avutmak ıcın fıland gl hamıleyım ve senınde hamıs olduguna ınanıyorum rabbımınsll dogruyu soyletıyordur bana ınsl emeklerınız zaii olmaz cnmmmm muckkkkkkkkkk
evet canım siteye girdim ve şimdi yapabildim saol canımm öptüm :)EYLÜLCÜM
linkin burada artık sende anlattığım gibi yapabilirsinnn
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
size bi şey sorcam kızlar...
ben olcme yontemini yapıyorum... 3-4gundur ateşim sabit sizdede oluyormu bu?
kızlar bu sabaha 5,45 de uyandım ateşimi ölctçm sonra kedime mama verdim vc ye gittim su ictim geldim yattım 6 da alarm calınca yine ölctüm şimdik hangi sonucu yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?