- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
günaydın kızlar;
4kasım regl 35.5
5kasım regl 35.5
6kasım reg 34.7
7kasım regl 35.7
8kasım regl35.2
9kasım regl 35.3
10 kasım35.8
11 kasım 35.3 *
12 kasım 35.4
13 kasım 35.4
14 kasım 35.8 *
15 kasım 33.5
16 kasım 35.7 *
17 kasım 35.7 *ovulasyon testi silikte olsan çift çizgi
18 kasım 35.7 *ovulasyon testi çift çizgi
19 kasım 33.9 *ovulasyon testi çift çizgi çok net
20 kasım 35.2
kızlar bu benim ateş tablom ve ovulasyon testi sonuçlarım
sizce ne zaman yumurtladım ve ne zaman çatladı
çalışmalarda yanda
ateşim 15 kasım ve 19 kasımda iki kez düştü benimde kafam karıştı
karanfilce nasılsın canım bişey sorcam bu ay farklı olarak yaptığın bişey varmı
yok canım.
nasıl adet olunduğunu mu öğrenceksin
bu ay ağırlıklı preseed kullandım. hatta kalanın hepsi bitti.
başka da belirgin bişey yapmadım.
eee ama daha gelmemiş ki kırmızılar senin hem inşallah da gelmeyecek geçen ay 31 gün sürmüş bugün 32.gündesin ondan sordum tatlım inşallah halayını çekeriz sen daha önce dr gittinmi yani belli bi problem varmıydı
maşallah kızlar çok güzel tablolar var ya
pervane
rümeysa
sevinç
maşallahnasıl sabrediyorsunuz bi test yapıverin ateşler çok güzel inşallah sonu bebiş olur hele sevinç dpo 16dasın artıkın
biyologmerve
canım 15inde çatlamış olma ihtimalin var siklus kaç senin döngün nekadar sürüyor eğer 15inde çatlamışsan 19undaki düşüş inşallah yerleşme düşüşüdür ikinci ihtimal olarak da 19unda çatlamışsındır çalışmalar da güzel umarım bebeğine kavuşursun
eşimde hız ve morfoloji sorunu var.
doktorların dediğine göre bende bi sorun yok
kızlar tablomun altında 5 yazıyor ne anlama gğeliyr dpo 14 olan sütunda 5 yazıyor kızlar bi heeycan bastı anamanammm
sakin ol kızz stres yok muhtemelen geri sayımm yapıyor ff
bende bu ay birşeyler yapmak istiyorum ama bilemiyorum çekiniyorum korkuyorum da eşimde hiç test vermedi ben hormon tahlili yaptırdım prolaktinim üst sınırda çıkmıştı aşırı enfeksiyonda vardı bende preseed mi denesem incir kürü mü yapsam bal çörek otu tarçını denesem bilemiyorum ama bu ay en azından birtanesini denemek istiyorum bellimi olur bakarsın vesile olur inşallah ama işte ne yapacağımı bilemiyorum
ama sen ama sen ateşimin iyi gittğini söyledin
bu kürleri yumurtalıklarında sorun olanlar yapmıyor mu cünkü sorunu olnalar yaaparsa kist yaypabilirmiş diye duyduydum
tatlım snein geri sayımın filan kalmamış ki zaten dpo 14deymişsin ama şöle bi durum var inşallah hamilesindir eğer bebiş varsa tablona göre geç döllenme olmş olabilir diyorum hemen testte çıkmayabilir 11 12 .gündeki düşüşler yerleşme düşüşü olabilir ama tabiki olumsuzuna da hazırlıklı olmak lazım çok güzel tabloların sonu hüsran olabiliyor malesef en güzeli umudu yitirmemek Rabbim gönlüne göre versin inşallah
tatlım snein geri sayımın filan kalmamış ki zaten dpo 14deymişsin ama şöle bi durum var inşallah hamilesindir eğer bebiş varsa tablona göre geç döllenme olmş olabilir diyorum hemen testte çıkmayabilir 11 12 .gündeki düşüşler yerleşme düşüşü olabilir ama tabiki olumsuzuna da hazırlıklı olmak lazım çok güzel tabloların sonu hüsran olabiliyor malesef en güzeli umudu yitirmemek Rabbim gönlüne göre versin inşallah
doktorun sölediğine göre bi ihtimal bende yumurta tembelliği var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?