- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bata kaldı 1 gün dım dım dıma dımm
canım tabiki ateşin iyi gidiyor üzülürüm bende ama böle söylersen ateşin çok güzel dünde söylemiştim ben yüksek ateşle adet oluyorum son zamanlarda va adetimin ikinci gününe kadar düşmüyo hatta acaba üstünemi görüyorum diye bile düşünüyorum yani.umutla herşeye hazılıklı olarak beklemek gerek
canım inşlh. güzel güzel haberleri alıcaz.hep birlikte halay çekicez
bu kürleri yumurtalıklarında sorun olanlar yapmıyor mu cünkü sorunu olnalar yaaparsa kist yaypabilirmiş diye duyduydum
kesinlikle haklısın canım, bence kürlerin çok faydası var inanıyorum am çok dikkatli kullanmak gerek özellikle incir kürü kullanırken havuç ile kullanmak gerek yoksa yumurtalar çatlamazsa kiste dönüştürebilir.
ben inciri taze taze yedim bi sıkıntıda yaşamadım şükürler olsun ki.sabah uyandğımda yemekten önce hemen atıyordum ağzıma oh mis mis iyi oluyrdu ama bal cörek midemde bi yanma yaptıydı anlatamam size
bendede vardı yumurta tembelliği sonra kuruincir yedim kürünü yapmadım sonra ki ay hormon testi yaptırdğımda normal cıkmışlardı tembellik için ilac verdimi
hanımlar gunaydın.
gırıpde adam akıllı okuyup da yazamadım epeydır.
esım rahatsız kayınpederı amelıyat oldu bugun hastanete gıtcem bırazdan
ınsallah tez zamanda dönucem aranızaaa
hanımlar gunaydın.
verdi verdi vermezmi klomen yazdı gönderdi canım
hanımlar gunaydın.
Gırıpde adam akıllı okuyup da yazamadım epeydır.
Esım rahatsız kayınpederı amelıyat oldu bugun hastanete gıtcem bırazdan
geçmiş olsun şenaycım, kim ameliyat oldu eşinin kayınpederi senin baban olmuyo mu :44::44:.....
hanımlar gunaydın.
kızlar az önce aklıma tam bir aydır folik asit içmediğim geldi nasıl salmışsam kendimi artıkkk
maşallah kızlar çok güzel tablolar var ya
pervane
rümeysa
sevinç
maşallahnasıl sabrediyorsunuz bi test yapıverin ateşler çok güzel inşallah sonu bebiş olur hele sevinç dpo 16dasın artıkın
biyologmerve
canım 15inde çatlamış olma ihtimalin var siklus kaç senin döngün nekadar sürüyor eğer 15inde çatlamışsan 19undaki düşüş inşallah yerleşme düşüşüdür ikinci ihtimal olarak da 19unda çatlamışsındır çalışmalar da güzel umarım bebeğine kavuşursun
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bata kaldı 1 gün dım dım dıma dımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?