Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

özür dilerim seni üzmek için yazmadım onu böyle güzel yorum olunca kendimi dizginleyemedim heyecandan öyle yazdım

canım inşlh. güzel güzel haberleri alıcaz.hep birlikte halay çekicez

ya var ya bu topiği kim akıl ettiyse kimin emeklei gectiyseeeeee allah ona keder üzüntü hastalık göstermsin onun vesilesiyle birbirmizle tanıştık hic bilmedğimiz şeyleri öğrendik neler paylaştık neler
canım inşalah hepimizin bu tatlı güzel haberlerini alırız cekcez göbek havası bilem atcaz inşallah

bu kürleri yumurtalıklarında sorun olanlar yapmıyor mu cünkü sorunu olnalar yaaparsa kist yaypabilirmiş diye duyduydum

kesinlikle haklısın canım, bence kürlerin çok faydası var inanıyorum am çok dikkatli kullanmak gerek özellikle incir kürü kullanırken havuç ile kullanmak gerek yoksa yumurtalar çatlamazsa kiste dönüştürebilir.

ben inciri taze taze yedim bi sıkıntıda yaşamadım şükürler olsun ki.sabah uyandğımda yemekten önce hemen atıyordum ağzıma oh mis mis iyi oluyrdu ama bal cörek midemde bi yanma yaptıydı anlatamam size

ben inciri taze taze yedim bi sıkıntıda yaşamadım şükürler olsun ki.sabah uyandğımda yemekten önce hemen atıyordum ağzıma oh mis mis iyi oluyrdu ama bal cörek midemde bi yanma yaptıydı anlatamam size

bende kuru incir olarak tüketiyorum hergün bir tane. evde kalamdı tekrar alıcam. ayrıca herakşam bir avuç antep fısığı, ceviz, k.çekirdeği. birde günaşırı nar, kivi bol c vitamini eşimede keçiboynuzu özü ve polenli bal tüketiyoruz.

hanımlar gunaydın.
gırıpde adam akıllı okuyup da yazamadım epeydır.
esım rahatsız kayınpederı amelıyat oldu bugun hastanete gıtcem bırazdan
ınsallah tez zamanda dönucem aranızaaa

hanımlar gunaydın.

hoşgeldin canım gecmişler olsunn tez zamanda gel aramıza belki sen geri geldiğinde benim güzel haberimi verirm inşallahh ateşim iyi gidiyor tabikine yüksek ateşte adet olmuyorsam

hanımlar gunaydın.
Gırıpde adam akıllı okuyup da yazamadım epeydır.
Esım rahatsız kayınpederı amelıyat oldu bugun hastanete gıtcem bırazdan

geçmiş olsun şenaycım, kim ameliyat oldu eşinin kayınpederi senin baban olmuyo mu :44::44:.....

hanımlar gunaydın.

canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşlhh

kızlar az önce aklıma tam bir aydır folik asit içmediğim geldi nasıl salmışsam kendimi artıkkk

kızlar az önce aklıma tam bir aydır folik asit içmediğim geldi nasıl salmışsam kendimi artıkkk

Canım 30 günde bir oluyorum 4 kasım regl başlangıç tarihim . inşallah dediğin gibidir yerleşme olur saol tatlım yorumun için

çok heyecanlı bi r bekleyiş ateş de düşük değil hadi bakalım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KARANFİLCEEEEEEEEEEE

Nasılsın bayadır konuşamadık adetin mi geçti senin ateşin nasıl hadi inşallah bi bomba da senden gelir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu da benim yumoş heralde çatlamadı daha

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…