Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ınsll cokk gusel sonuclarla cosacak evınızz canımm vee senı dırek yenı topıgımıze beklıcemmm ınslll heyacanını anlıyorum cunku bende yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ınsll pıt pıtlasrınııı duyarıım bebegımınnn yaaaaaaaaaaaa dua ıle ınsll boll ya mubdi,ya varis okuyun esınle elınızı senın göbısıne koyunnn tmm mı cnmm

401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bata kaldı 1 gün dım dım dıma dımm[/QUOT]canımm ınsl guttttzel sonuclar alırsın ınslll aynı st de olcmeye dıkkatttttt

kızlar az önce aklıma tam bir aydır folik asit içmediğim geldi nasıl salmışsam kendimi artıkkk

ben iki kere hamile kaldim ikisinde de folik asidi biraktigim zaman
birincide aylarca kullaniyorum yeter dedim biraktim hamile kaldim
ikinci de yine oyle paket bitmisti de yenisine mi ne baslamamistim oyle birsey olmustu

ben iki kere hamile kaldim ikisinde de folik asidi biraktigim zaman
birincide aylarca kullaniyorum yeter dedim biraktim hamile kaldim
ikinci de yine oyle paket bitmisti de yenisine mi ne baslamamistim oyle birsey olmustu

ne büyük tevafuk ya benimde şimdi aklıma geldi everycim ya 1 aydır folik asit içmiyorum ben hiç de aklıma gelmiyo yani okadar salmışım artık ama inşallah bende senin gb hamile kalırım canım

Neden kimse beni görmüyor :44:

canım sen daha henüz adet günlerindesin bide tablo öle sölemio şu günler ilişki olsun diye siklus ve ateşine göre sen belirliyosun verimli günleri çünkü tablonda çatladığın günü bazen iki üç gün sonra görebiliyosun ateş düştüğü zaman çatladığın zaman ve verimli günler hatta mümkünse sikluslar düzenliyse bir iki gün öncesinde çalışmalara başlanılmalı diye düşünüyorum

mesela düzenli olarak 28 günde bir adet görüyosan önemli gün 14. gün 30 günde bir adet görüyosan verimli gün 16.gün yani şöle canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görüyosun yani adet döngün 30sa 30-14=16.gün çatladığın verimli gün 29 sa 29-14=15 işte 28se 28-14=14.gün böyle yani bu hesaplama inşallah açıklayıcı olmuştur

canım sanırım topiklerde gruplaşma var bende bircok topiğe yazdım yardım istedim ama bende cevap alamadım.ben sabah 7de yaptım 36,4 cıktı,sonra tekrar uyudum 11 bucukta yaptım 36,6 cıktı yanlız bu ölçümleri dil altından yaptım.koltuk altından yapınca 35 küsürlede cıkıo bende tam olarak nereden ölçüldüğünü bilmiyorum.birsey duyarsan bana da yazarsan sevinirim canım

tatlım burda gruplaşma diye bişey olamaz müsait olunmamıştır görülmemiştir o nedenle cevap bulamamışsındır şöle söliim bütün açıklamar ilk sayfamızda yer alıyo zaten sabah 6ile 8 arasında ölçüm yapacaksın yataktan hiç kalkmadan 11deki ölçüm yanlış bi ölçüm olur yani yanlış ölçüm derken yanlış yönlendirir.dil altından ölçüm yapılacak başka soruların varsa cevaplıyalım canım Rabbim hepimize bebeklerimizi nasip etsin inşallah

amin canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah.. senin durum nasıl gebelik varmı yoksa benim gibi bekleyenlerdenmisin?

senin gb bekleyenlerden ama salmış bi durumda senin gb olmayan bekleyişlerden tatlım gebelik hiç yaşamadım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize

ayın 1 inde regl oldum 11-12si gibi ovulasyon testinde çift çizgiyi gördum.ilişki oldu 11-12-14 unde.bugun ısı ölçüm sabah 7de 36,4 tekrar uyudum sabah 11bucukta 36,6 cıktı.sonucta 2 ölçümumde hareketsiz oldugum durumdaydı.hamile olma sansım war mı ya 14 aydır denemelerim hep husran oldu.tahlillede hiç sorun yok yanlız 2 ay klomen kullanmıstım ondan dolayı birkaç tane basit kistim olustu,soğan suyu içiyorum onlar için.basit kistlerin hamileliğe engel oldugunu düşunmüyorum ,yumurtlmam oluyor gibi görunuo ovulasyon testinde.doktor takibinde de yumurtlamam oluyordu birkaç öncesine.birde bişey sorucam kadınlar hamile olduklarında rahim ağzı yumusak olurmus bu yumusamayı bile birisi yok mu ? kontrolunde nasıl anlaşılıyor.yardım lütfennnnnnnnn

hareketsiz olman yeterli değil canım sabah 6 ile 8 arasında olmalı ölçümler kaç günde bir adet oluyosun ovulasyon testinde test çizgisi daha belirgin koyu olucak ancak o şekilde pozitif olduğunu söyleyebiliriz rahim ağzı kontrolü hakkında bilgim yok hiç hamile kalmadım sonuçta ama burda duyduğum kadarıyla elle kontrol yapılıyormuş içeriye doğru yani bizim anladığız gb bi kontrol değil şöle söliim cervicx kontrolü olarak geçiyor gerek duymuyorum böle kontrollere zaten enfeksiyonlu biri olarak. adet gününe yakın yapılıyormuş birkaç gün daha bekleyiip sonucu öğreniyoruz zaten bu arada soğan suyunun fazlası rahim duvarını incelttiğinide duymuştum yanlış yönlendirmek istemem burda denyen arkadaşlarımızda vardı hatta bende çok düşündüm uygulamayı inşallah bebeğin seninledir

canım kasım1-ekim2-eylul 3 regl tarihlerim.ovulasyonda 12.gun iki çizgi kopkoyu saniyede cıktı.13.gun tekrar yaptım 2.cizgi cok silik cıktı.bende değerlendirdim.rahim agzınıda kontroldeki amacım inan kalmayınca herseyi yapabilio insan.ameliyat eldiveniyle yapıldıktan sonra sorun oldugunu sanmıyorum.anlasam keşke yazılan cok sey war bu konu hakkında ama herkes farklı bisey söluo net bir bilgi alamadım.son 1 haftadır bel kasık agrım var göguslerim şişti damarlar belirginleşti.

İşin kötüsü benim yumurtlama günlerim değişiyor.Birinde 15.gün oldu.Diğer ay 10.gün.Ben bu ay sıkı çalışayım.Kocacığıma da bal-kaymak-ceviz-fındık takviyesi yapayım Artık ayıbı kalmadı bu işin.O eşeksıpaları için her yol mübah

sanırım 1 hafta kala yapılıyormuş kontrol canım sende o günlerdesin galiba Rabbim seni ve bizleri bekletmesin nasip etsin bebeklerimizi inşallah mis kokulu yavrularımızı

canım bu konuda bilgim yok ama sadece fikrimi belirtmek istedim.ger.ekten hamileysen kontrol derken yanlış bişey yaparsın düşürürsün Allah muhafaza.bu kadar uğraş veriyorken bikaç gün daha beklememek için bu riski göze alma bence.haftaya kanda çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…