ınsll cokk gusel sonuclarla cosacak evınızz canımm vee senı dırek yenı topıgımıze beklıcemmm ınslll heyacanını anlıyorum cunku bende yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ınsll pıt pıtlasrınııı duyarıım bebegımınnn yaaaaaaaaaaaa dua ıle ınsll boll ya mubdi,ya varis okuyun esınle elınızı senın göbısıne koyunnn tmm mı cnmmİnşallah canım inşallah. Ne güzel şeyler söyledin. Pazar günü test günüm. Lütfen benim için dua et. Allah'ım kabul etsin dualarımızı. İnşallah daha sonra bebeklerimizin gelişimini, burçlarını, cinsiyetlerini konuşuruz. Bir şu aşamayı geçebilisem!
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bata kaldı 1 gün dım dım dıma dımm[/QUOT]canımm ınsl guttttzel sonuclar alırsın ınslll aynı st de olcmeye dıkkatttttt
kızlar az önce aklıma tam bir aydır folik asit içmediğim geldi nasıl salmışsam kendimi artıkkk
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom.Bugün 05:55te ölçtüm ateşimi hep 06:40ta ölçüyordum.erken kalkmak zorunda olunca ölçtüm.O yüzdenmi düşük çıkmıştır? Bir de ilişki olması gereken günleri tablo nasıl söyleyecek baan?Bi yardımcı olurmusunuz
vücut ısı ölçümünü nerden yapıosunuz arkadaslar acil cevap...
ben iki kere hamile kaldim ikisinde de folik asidi biraktigim zaman
birincide aylarca kullaniyorum yeter dedim biraktim hamile kaldim
ikinci de yine oyle paket bitmisti de yenisine mi ne baslamamistim oyle birsey olmustu
Neden kimse beni görmüyor :44:
Canım 30 günde bir oluyorum 4 kasım regl başlangıç tarihim . inşallah dediğin gibidir yerleşme olur saol tatlım yorumun için
tatlım o zaman 19unda çatlamış olma ihtimalin çok yüksek inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda
canım sanırım topiklerde gruplaşma var bende bircok topiğe yazdım yardım istedim ama bende cevap alamadım.ben sabah 7de yaptım 36,4 cıktı,sonra tekrar uyudum 11 bucukta yaptım 36,6 cıktı yanlız bu ölçümleri dil altından yaptım.koltuk altından yapınca 35 küsürlede cıkıo bende tam olarak nereden ölçüldüğünü bilmiyorum.birsey duyarsan bana da yazarsan sevinirim canım
amin canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin İnşallah.. senin durum nasıl gebelik varmı yoksa benim gibi bekleyenlerdenmisin?
ayın 1 inde regl oldum 11-12si gibi ovulasyon testinde çift çizgiyi gördum.ilişki oldu 11-12-14 unde.bugun ısı ölçüm sabah 7de 36,4 tekrar uyudum sabah 11bucukta 36,6 cıktı.sonucta 2 ölçümumde hareketsiz oldugum durumdaydı.hamile olma sansım war mı ya 14 aydır denemelerim hep husran oldu.tahlillede hiç sorun yok yanlız 2 ay klomen kullanmıstım ondan dolayı birkaç tane basit kistim olustu,soğan suyu içiyorum onlar için.basit kistlerin hamileliğe engel oldugunu düşunmüyorum ,yumurtlmam oluyor gibi görunuo ovulasyon testinde.doktor takibinde de yumurtlamam oluyordu birkaç öncesine.birde bişey sorucam kadınlar hamile olduklarında rahim ağzı yumusak olurmus bu yumusamayı bile birisi yok mu ? kontrolunde nasıl anlaşılıyor.yardım lütfennnnnnnnn
mesela düzenli olarak 28 günde bir adet görüyosan önemli gün 14. gün 30 günde bir adet görüyosan verimli gün 16.gün yani şöle canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görüyosun yani adet döngün 30sa 30-14=16.gün çatladığın verimli gün 29 sa 29-14=15 işte 28se 28-14=14.gün böyle yani bu hesaplama inşallah açıklayıcı olmuştur
canım kasım1-ekim2-eylul 3 regl tarihlerim.ovulasyonda 12.gun iki çizgi kopkoyu saniyede cıktı.13.gun tekrar yaptım 2.cizgi cok silik cıktı.bende değerlendirdim.rahim agzınıda kontroldeki amacım inan kalmayınca herseyi yapabilio insan.ameliyat eldiveniyle yapıldıktan sonra sorun oldugunu sanmıyorum.anlasam keşke yazılan cok sey war bu konu hakkında ama herkes farklı bisey söluo net bir bilgi alamadım.son 1 haftadır bel kasık agrım var göguslerim şişti damarlar belirginleşti.
canım kasım1-ekim2-eylul 3 regl tarihlerim.ovulasyonda 12.gun iki çizgi kopkoyu saniyede cıktı.13.gun tekrar yaptım 2.cizgi cok silik cıktı.bende değerlendirdim.rahim agzınıda kontroldeki amacım inan kalmayınca herseyi yapabilio insan.ameliyat eldiveniyle yapıldıktan sonra sorun oldugunu sanmıyorum.anlasam keşke yazılan cok sey war bu konu hakkında ama herkes farklı bisey söluo net bir bilgi alamadım.son 1 haftadır bel kasık agrım var göguslerim şişti damarlar belirginleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?