Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet en heyecanlısından heyecan var

sanırım 1 hafta kala yapılıyormuş kontrol canım sende o günlerdesin galiba Rabbim seni ve bizleri bekletmesin nasip etsin bebeklerimizi inşallah mis kokulu yavrularımızı

canım mesajın duygulandırdı beni.insallah Yuce Rabbim sana ve tüm istiyenlere bebek versin ,herkes kucagına bebişini alsın kucagına .özellikle sen canım...

canım yumurtlama gununden beri bel ve kasık ağrım dewam ediyor ,gögüslerimde hafif şişlik ve acı var,regl agrısı yumurtlama zamanından sonra hemen cıkarmı acaba ondan bile şüphelenmeye basladım artık.14 aylık ewliyim ve 14 aydır hüsrana ugruyorum.hamilelik belirtileri yumurtlamadan hemen sonra başlarmı acaba ?

bildim kadarıyla hamilelik belirtileri adet geciktktn sonra başlıyor

pervanecim ateşin çok güzel gidiyor maşallah.
benimki bozuldu ama inşallah seninki hamileliğe kadar gider.

canımmmsın inş. sonu iyiy olur yaa benim hep böyle iyi gidiyor zaten sonu iyi olsun seninde iyi olur inş. yaaa belli mi olur...

bu arada fotoğraf diyince hemen arkadaş oılarak ekledim seni maşaallah çok güzelmiş fotoğraflar favorim umre foto. :))) Rabbim bi daha nasip etsin bize :)

cannnmm benim inş. iyi haberler alabilirim bende artık sağolasın iyi dileklerin için

hosgeldinn senın bat ne zamanıdı

karanfilce mesajlarımı görseneeeeeeeee

canım senin luteal fazın çok uzun sürüyor.
şimdiye kadar ateşin güzel gittiği bu durumlarda hiç kan testi yaptırdın mı?
çünkü idrarda çıkmayabilir.
bu ay da dpo14-15 de ateşin hal güzel olursa bi kan testi yaptır canım bişey kaybetmezsin.
bak yokh da kanında pıhtılaşma olduğunu bu sayede öğrendi.
İnşallah yoktur ama varsa da önlemini alırsın canım.

benim dpo da 14.gününde bende yaptırsam mı kan testi idrarda cıkmaz demişsin 14 15 günde cıkmıyor mu

kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...

güzel baynalar bşey sorcam şimdi yumurta catladı ya ondan sonra hani adet oluyruz ya o aradaki süre hep 14 gün müdür

canım arkadaşın hep uzun sürüyor luteal fazı o yüzden şüphe ettim.
senin de yarın ateşin güzel çıkarsa kana gidebilirsin.

benim dpo da 14.gününde bende yaptırsam mı kan testi idrarda cıkmaz demişsin 14 15 günde cıkmıyor mu

genellikle evet.
ama bazılarının daha az ya da fazla olabiliyor.
ben hep dpo15 dedim adet olurum.

kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...

hesaplamalar derken tam anlayamadım 12.gün yumurtladın artı 14 gün koyduk 26 oldu bunu mu demek istedin eğer öyleyse vvar bir gariplik

ölçümlerin doğruysa;
1. bu ay erken çatlamış olabilirsin.
2. luteal fazın uzun sürüyor olabilir.

ateş ölçme sayesinde genellikle insanlar ilk aylar vücudunu tanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…