evet en heyecanlısından heyecan varçok heyecanlı bi r bekleyiş ateş de düşük değil hadi bakalım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
karanfilceeeeeeeeeee
nasılsın bayadır konuşamadık adetin mi geçti senin ateşin nasıl hadi inşallah bi bomba da senden gelir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu da benim yumoş heralde çatlamadı daha
372918 ovulation charts on fertilityfriend.com
sanırım 1 hafta kala yapılıyormuş kontrol canım sende o günlerdesin galiba Rabbim seni ve bizleri bekletmesin nasip etsin bebeklerimizi inşallah mis kokulu yavrularımızı
canım bu konuda bilgim yok ama sadece fikrimi belirtmek istedim.ger.ekten hamileysen kontrol derken yanlış bişey yaparsın düşürürsün Allah muhafaza.bu kadar uğraş veriyorken bikaç gün daha beklememek için bu riski göze alma bence.haftaya kanda çıkar zaten.
canım yumurtlama gununden beri bel ve kasık ağrım dewam ediyor ,gögüslerimde hafif şişlik ve acı var,regl agrısı yumurtlama zamanından sonra hemen cıkarmı acaba ondan bile şüphelenmeye basladım artık.14 aylık ewliyim ve 14 aydır hüsrana ugruyorum.hamilelik belirtileri yumurtlamadan hemen sonra başlarmı acaba ?
pervanecim ateşin çok güzel gidiyor maşallah.
benimki bozuldu ama inşallah seninki hamileliğe kadar gider.
maşallah kızlar çok güzel tablolar var ya
pervane
rümeysa
sevinç
maşallahnasıl sabrediyorsunuz bi test yapıverin ateşler çok güzel inşallah sonu bebiş olur hele sevinç dpo 16dasın artıkın
biyologmerve
canım 15inde çatlamış olma ihtimalin var siklus kaç senin döngün nekadar sürüyor eğer 15inde çatlamışsan 19undaki düşüş inşallah yerleşme düşüşüdür ikinci ihtimal olarak da 19unda çatlamışsındır çalışmalar da güzel umarım bebeğine kavuşursun
canımmmsın inş. sonu iyiy olur yaa benim hep böyle iyi gidiyor zaten sonu iyi olsun seninde iyi olur inş. yaaa belli mi olur...
bu arada fotoğraf diyince hemen arkadaş oılarak ekledim seni maşaallah çok güzelmiş fotoğraflar favorim umre foto. :))) Rabbim bi daha nasip etsin bize :)
hosgeldinn senın bat ne zamanıdı
hoşbuldummm canım bat yarın gözüküyor bakalım şimdilik
KARANFİLCEEEEEEEEEEE
Nasılsın bayadır konuşamadık adetin mi geçti senin ateşin nasıl hadi inşallah bi bomba da senden gelir
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilce mesajlarımı görseneeeeeeeee
canımmmsın inş. sonu iyiy olur yaa benim hep böyle iyi gidiyor zaten sonu iyi olsun seninde iyi olur inş. yaaa belli mi olur...
bu arada fotoğraf diyince hemen arkadaş oılarak ekledim seni maşaallah çok güzelmiş fotoğraflar favorim umre foto. :))) Rabbim bi daha nasip etsin bize :)
canım senin luteal fazın çok uzun sürüyor.
şimdiye kadar ateşin güzel gittiği bu durumlarda hiç kan testi yaptırdın mı?
çünkü idrarda çıkmayabilir.
bu ay da dpo14-15 de ateşin hal güzel olursa bi kan testi yaptır canım bişey kaybetmezsin.
bak yokh da kanında pıhtılaşma olduğunu bu sayede öğrendi.
İnşallah yoktur ama varsa da önlemini alırsın canım.
güzel baynalar bşey sorcam şimdi yumurta catladı ya ondan sonra hani adet oluyruz ya o aradaki süre hep 14 gün müdür
benim dpo da 14.gününde bende yaptırsam mı kan testi idrarda cıkmaz demişsin 14 15 günde cıkmıyor mu
canım senin luteal fazın çok uzun sürüyor.
şimdiye kadar ateşin güzel gittiği bu durumlarda hiç kan testi yaptırdın mı?
çünkü idrarda çıkmayabilir.
bu ay da dpo14-15 de ateşin hal güzel olursa bi kan testi yaptır canım bişey kaybetmezsin.
bak yokh da kanında pıhtılaşma olduğunu bu sayede öğrendi.
İnşallah yoktur ama varsa da önlemini alırsın canım.
kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...
ölçümlerin doğruysa;kızlar ben 29gunde bir regl oluyorum ama 12.gun yumurtladım.ee benim o zaman su sıralar regl olmam lazım ama ben 29gunde bir oluoyurm bir yanlıslık war bence bu hesaplamalarda...
güzel baynalar bşey sorcam şimdi yumurta catladı ya ondan sonra hani adet oluyruz ya o aradaki süre hep 14 gün müdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?