Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benım
hepımızın duası hepımız ıcın
rabbım ınsallah bır dahakıne yada bugünden sonra artık dogal yolla verecek sana bebıslerını

9ayyy
sana bişi dicemmmm
arkadasım biliosun dimi, bir gğn bizimde evlatlarımız olacakk
sabır bıtanem sabırrr

kızlar benim ateş tablom ekte.bu ay ateşim iki kez düştü ve bu aralıklarda ovulasyon testim hep pozitif çıktı çarpılar olanlar birlikte olduğumuz günler
bir yorumlarmısınız canlarım yaa

Eklentiler

• $0377_121124181251_001.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 25
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Çok umutluydum bu defa ama napalım olmadı işte. İnşallah bi dahakinde olur.

inşallah canım benim.
inşallah rabbim güzel gölüne göre tez zamanda yollasın yavrularını.
ama öyle ama böyle...
bu mucizeyi hakediyosun.
biran önce kendini toparlayıp, o pozitif halinle seni aramızda görmeyi diliyorum.
Ve daima güzel haberlerle inş...

Rabbim daha fazla bekletmeden kucağını doldursun senin ve tüm bekleyenlerin

ben hiçbir şey anlamadım:26::26:

o zaman şöyle anlatim

14 kasım 35.8 *
15 kasım 33.5
16 kasım 35.7 *
17 kasım 35.7 *
18 kasım 35.7 * ovulasyon testi pozitif
19 kasım 33.9 * ovulasyon testi pozitif
20 kasım 35.2 *
21 kasım 35.5
22 kasım 35.8
23 kasım 35.8
24 kasım 35.8

yıldızlar ilişki günlerim.ama benim ateşim bu ay iki kez düştü ve her iki düşüş aralığında ovulasyon testi pozitif çıktı
bir yorum yapın yaa nolurr

19kasımda 33.9 yazmışsın 35.9 mu yazacaktınn?
sanki çatlama olmuş gibi ama diğer kızlar da bir yorum yapsınlar

DERYOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nasılsın kuuzmmmm

canım gercekten cok uzuldum.belki kendiliğinden olur ilerki aylarda,benim bir tanıdıgım aşılama yaptı ,tup bebek yaptılar en son oda tutmadı,sonradan kendiliğinden oldu,sakın moralini bozma tamam mı? sana tavsiyem keçi boynuzu pekmezi al iç ,eşine de içir .benim ablam rahmini aldıracaktı miyomlardan dolayı bir suru wardı,ameliyat masasına yatmıs doktor bir bakmıs miyomlar yok ortada meger o zamanlar cok keçi boynuzu pekmezi içmiş.hamileligede iyi geliomus yumurtalara .her şerrin arkasında bir hayır wardır tatlım sakın uzulme .optum seni canım

19kasımda 33.9 yazmışsın 35.9 mu yazacaktınn?
sanki çatlama olmuş gibi ama diğer kızlar da bir yorum yapsınlar

DERYOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nasılsın kuuzmmmm

Yok be canım 19 kasımda cidden 33.9 çıktı

3 gün ara ile iki kez düşüş olması kafamı karıştırdı ve her ikisi arasındada yüksekti.ovu testite pozitifti anlamadım.

çok üzüldüm canım.sizin için böylesini daha hayırlı kılan Rabbim sabrını da beraberinde verir inşallah.bende 24 kasım 2010 da negatif sonucu öğrenmiştim.duygulandım o günlerim geldi aklıma okuyunca.Başta ağlamaktan konuşamasa da insan;hiç geçmez gibi sansada zamanla geçiyor inan.yeterki ümidini yitirme.Allah daha fazla bekletmeden sağlıkla sıhatle kucağına versin inşallah yavrunu

Bu arada bende tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum,hayatın onlara bu gün en güzel hediyeleri vermesi dileğiyle

Yok be canım 19 kasımda cidden 33.9 çıktı

3 gün ara ile iki kez düşüş olması kafamı karıştırdı ve her ikisi arasındada yüksekti.ovu testite pozitifti anlamadım.
canım sana bişey sorsam , bu yöntemi normalde kullanıyor muydun ve 33 lü değerleri hep görürmüsün, bunu şu yüzden soruyorum ben ilk defa bu ay kullandım bu yöntemi ve saf diyebilirsiniz bana, meğer ateş ölçeri erken çıkarıyormuşum ağzımdan 35 li değerleri gördüğümde anlamadım ama 34 lü değeri gördüğümde dedim bi kişinin ateşi o kadar düşmez bi gariplik var o zaman anladım yeterince dil altında tutmadığımı , yani sende de öyle bişey olmuş olabilir mi 33 lere kadar düşmez gibi geliyo ateş değeri :44: ama listene baktığımda gerekli çarpışmaları yapmışsın gibi geldi inşallah bebişin senledir ....

Dijital ateş ölçer kullanıyorum canım çıkarmadan önce uyarı veriyor zaten. oyüzden erken çıkarmış olamam.34 oluyordu daha önceleri ama yumurtladığım zaman bir kere oda ama bu ay iki kez düşüş yaşadım benim aklımı karştıran da bu oldu.

Saol canim
Tabiki hersey bos olacaksa olurda
Bende bos bos konusuyorum iste caresizlik...

Insallah hamilesindir ecrincim
Atesin guzel gorunuyo
tabi canım içimizin rahat etmesi için her yolu denemeliyiz.
pervane gelince ayrıntısını söyler tabi ama every çatlamış dedi ve çatlamasına rağmen 3 gün ilişki önerdi onlar o zaman yapamadıklarını söylemişti.

sabah uyanır uyanmaz ölçtüğünü al. o bazala giriyor çünkü

ahh canım ya ben çok umutlanmıştım
ne söyleceğimi bilemiyorum teselli adına ;ki hiç bişey teselli olmayacak
Allah sağlık versin size herşeyin hayırlısı tek dileğim

9ay,
ne diyeceğimi bilemiyorum..
seninle aynı yolun yolcusuyum senin mutluluğun bir kat daha artırırdı beni..
Ama Rabbim ellerimizi boş koymaz inşallah hep duam bu..
ben senden çok umutluyum canım doğal olacağı konusunda..
sizler daha çok yenisiniz.
İnşallah Rabbim bi an evvel güldürür bizleri de..

canııımmmmsınnnn benim yaa sağol Allah razı olsun tez zamanda senin de güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda inş. :))

sen beni görecektin dün öğrendiğimde ağlamaktan gözlerim şişti Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Pervanecim gozun aydin
Allah saglikla devamini getirsin insallah
Bizede dua et
Bu ay tek iliskimi oldu dedin bikere yani butun ay
Benim dedigim oluyo sanirim keske dogum kontrole baslamadan bende deneseydim su yontemi

canım teşşekkküe ederim Allah razı olsun yaaa şöyle oldu aslında 18. gün sabah ilişki oldu ondan öncesinde 3-4 gün önce olmuştu tam hattırlamıyorum ama 18. günden 6 gün sonra oldu ilişki o zamana da taaa geçmişti yumurtlama günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…