Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Çok umutluydum bu defa ama napalım olmadı işte. İnşallah bi dahakinde olur.
Arkadaşlar malesef sonuç negatifTutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
kızlar benim ateş tablom ekte.bu ay ateşim iki kez düştü ve bu aralıklarda ovulasyon testim hep pozitif çıktı çarpılar olanlar birlikte olduğumuz günler
bir yorumlarmısınız canlarım yaa
ben hiçbir şey anlamadım:26::26:
o zaman şöyle anlatim
14 kasım 35.8 *
15 kasım 33.5
16 kasım 35.7 *
17 kasım 35.7 *
18 kasım 35.7 * ovulasyon testi pozitif
19 kasım 33.9 * ovulasyon testi pozitif
20 kasım 35.2 *
21 kasım 35.5
22 kasım 35.8
23 kasım 35.8
24 kasım 35.8
yıldızlar ilişki günlerim.ama benim ateşim bu ay iki kez düştü ve her iki düşüş aralığında ovulasyon testi pozitif çıktı
bir yorum yapın yaa nolurr
Arkadaşlar malesef sonuç negatifTutunmamış embriyoların ikisi de. Eşim de ben de yıkıldık. Biraz toparlanınca doktorla neden böyle olduğunu ve bir sonraki adımımızı konuşmaya gideceğiz.
19kasımda 33.9 yazmışsın 35.9 mu yazacaktınn?
sanki çatlama olmuş gibi ama diğer kızlar da bir yorum yapsınlar
DERYOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nasılsın kuuzmmmm
canım sana bişey sorsam , bu yöntemi normalde kullanıyor muydun ve 33 lü değerleri hep görürmüsün, bunu şu yüzden soruyorum ben ilk defa bu ay kullandım bu yöntemi ve saf diyebilirsiniz bana, meğer ateş ölçeri erken çıkarıyormuşum ağzımdan 35 li değerleri gördüğümde anlamadım ama 34 lü değeri gördüğümde dedim bi kişinin ateşi o kadar düşmez bi gariplik var o zaman anladım yeterince dil altında tutmadığımı , yani sende de öyle bişey olmuş olabilir mi 33 lere kadar düşmez gibi geliyo ateş değeri :44: ama listene baktığımda gerekli çarpışmaları yapmışsın gibi geldiYok be canım 19 kasımda cidden 33.9 çıktı
3 gün ara ile iki kez düşüş olması kafamı karıştırdı ve her ikisi arasındada yüksekti.ovu testite pozitifti anlamadım.
canım sana bişey sorsam , bu yöntemi normalde kullanıyor muydun ve 33 lü değerleri hep görürmüsün, bunu şu yüzden soruyorum ben ilk defa bu ay kullandım bu yöntemi ve saf diyebilirsiniz bana, meğer ateş ölçeri erken çıkarıyormuşum ağzımdan 35 li değerleri gördüğümde anlamadım ama 34 lü değeri gördüğümde dedim bi kişinin ateşi o kadar düşmez bi gariplik var o zaman anladım yeterince dil altında tutmadığımı , yani sende de öyle bişey olmuş olabilir mi 33 lere kadar düşmez gibi geliyo ateş değeri :44: ama listene baktığımda gerekli çarpışmaları yapmışsın gibi geldiinşallah bebişin senledir ....
tabi canım içimizin rahat etmesi için her yolu denemeliyiz.Saol canim
Tabiki hersey bos olacaksa olurda
Bende bos bos konusuyorum iste caresizlik...
Insallah hamilesindir ecrincim
Atesin guzel gorunuyo
canım ben heryolu deniyorum ama sabah kalkıorum 36,8 cıkıo,1dakka sonra yataktan kalkmadan tekrar yapıom 36,4 cıkıo bana sacma gelen bu ,nasıl bir anda değişio ben hangisine inanıcam onu soruyorum .sonucta tıpca kabul edilen bişey bazal vücut ısısı,neden böyle oynuyor.sinirlerim bozuluo sonuc olarak ,bende sizlere soruyorum neden böyle die,inanmadıgım birseyi yapmam heralde.o an sinir anında yanlıs cumle kurmus olabilirim ama duygularım cok karısık.
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
benım atesım neden düşüyor yaaaaa off ama artık yaa
hamilelerde bu kadar iniş cıkıs olmuyor ki
yok işte yine yooookkkkkk
bunaldım artık yemin ederim sıkıldım hep bu bekleme modundan:84::84::84::84:
pervanedemi hamile canım ya çok sevindim evet umutlandığım isimlerden biride hamişler kervanında Rabbim sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım halaya geç kaldım galiba ama hemen katılayımböyle ağlaya ağlaya hüngür sümük halay çeken gördünüzmü hiç
Pervanecim gozun aydin
Allah saglikla devamini getirsin insallah
Bizede dua et
Bu ay tek iliskimi oldu dedin bikere yani butun ay
Benim dedigim oluyo sanirim keske dogum kontrole baslamadan bende deneseydim su yontemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?