tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin :)))
canım hayırlı uğurlu olsun.kırkbir kere maşallah.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.benim gibi bekleyenlerin de yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah
sağol canımmm allah razı olsun tez zamanda inş. sizinde yüzünüz gülecek
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah daımm etsın ınslll darısı dıgerkızlara ınslll..... keseyı normalgormek ıcın dr degerın 2000 olması gerekıyor alttanda bakırma bekleeeeeeeeeeee zatenn dunn 600 lerde ıse p.tesı yada salı 2000 lerde olur gun asırı ıkıye katlıyor sen hesap ett
ınsllll bnm deger 6000 deyken dr dırek gormustubebegımıı sukurler olsunn dıerımherkesler yasar bu gusel duygularıııııı
9ay cımm ınsl hayırlı haberlerle gelırsın cnımm
canım hayırlı uğurlu olsun darısı basımıza inşallah...
Allah razı olsun canım en kısa zamanda sizede versin rabbim
pervane,
canım belki de ikizlerin geliyodur ne dersin :))
bazılarında hcg daha erkenden artabiliyor canım.
every nin de öyle olmuştu hatırlıyor musun.
benim de geldi kırmızılar uzun nazın ardından.
dün gece uykudan uyandım adet ağrısıyla düşün, daha az önce geldi.
baharımm yaaa ben 9 ayın haberini almadan öyle merakımdan yapıvermiştiim sonra da çok üzüldüm böyle olunca hoş olmadı onu çok iyi anlayabiliyorum(
evet doktor değer çok dedi yanlışın var dedi ama ne bilieyim bende 18 diye düşünmüştüm hep bi de ben hiç o kadar erken yumurtlamadım ki 18 benim için zaten erken 21-22. günlerde olurdu hep .
inşaAllah pazartesi ortaya çıkacak her şey sağlıkla olsun da ....
canım onu yapmak senin en büyük hakkın.yani burda hepimiz üzülüyoruz ama başkalarının mutluluğu kimseyi üzmez.
biliyorum kötü haberi alınca içine sinmedi seni anlıyorum.ama bunu hakettinn.
ayrıca bu ay bi değişiklik oldu ki gebe kaldın diğer aylarla kıyaslama.belkide bu ay yumurtan erken oldu ve kaliteliydi döllendi.
neyseki değer süper boşver hiç oralara takılma 2 3günün bi önemi yok zaten doktorunda son adet tarihinden baz alacağına göre yumurtlama tarihi oadar önemli değil.
kızlar buda benim tablom 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com döngüm çok belli olmadığı için ben ovu testide yapıyorum dün ve ondan önceki gün yaptığım testler tam eşit değildi ama bugün yaptığım test daha az koyuydu tabloya göre erkenden çatlamış olamam değil mi :18::18::18:
canım yataktayken 1 dakka arayla bktım.36.8 cıktı,sonra 36.4cıktı.bugunu saymazsak zaten 4gundur 36.4 cıktı .reglim 2 gun sonra.hamile olma sansım nedir canım az bucuk bilgin vardır? ama yumurtlama zamanımdan beri bi kasık agrısı mevcut bende hala da az az agrıo.onlinesin su an sanıırım cevap verirsen sewinirim
pervane,
canım belki de ikizlerin geliyodur ne dersin :))
bazılarında hcg daha erkenden artabiliyor canım.
every nin de öyle olmuştu hatırlıyor musun.
benim de geldi kırmızılar uzun nazın ardından.
dün gece uykudan uyandım adet ağrısıyla düşün, daha az önce geldi.
canım yataktayken 1 dakka arayla bktım.36.8 cıktı,sonra 36.4cıktı.bugunu saymazsak zaten 4gundur 36.4 cıktı .reglim 2 gun sonra.hamile olma sansım nedir canım az bucuk bilgin vardır? ama yumurtlama zamanımdan beri bi kasık agrısı mevcut bende hala da az az agrıo.onlinesin su an sanıırım cevap verirsen sewinirim
aminnn ccanım teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi gelirken acil doktoruna görterdim 688 sonucunu gösterdimmm 2 gün geçti dedim inanmadı 2 lük değil daha fazla dedi değerine göre dediyanlış biliyor doktor de mi yaaa benim tablom doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?