Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aminnn ccanım teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi gelirken acil doktoruna görterdim 688 sonucunu gösterdimmm 2 gün geçti dedim inanmadı 2 lük değil daha fazla dedi değerine göre dediyanlış biliyor doktor de mi yaaa benim tablom doğru

geriden gelerek okuyrdum ondan böyle yorum yaptım hepsine 9 ayın haberini yeni aldımm çok üzgünüm diyecek bi şey yok özür dilerim bende

9 aycım inş. bi daha ki tadavide herşey daha iyi olacak inanıyorum

9ay
canımm inan bende çok üüzldüm hakkında hayırlısı ne diyelim canım.
inşallah bir daha gerek kalmadan bebeğin kendiliğinden gelsinn.
tez zamanda yüzün gülsün inşallahhh

Allah razı olsun canım en kısa zamanda sizede versin rabbim

pervanecimm gebelik takvimin hayırlı olsunnnn.çok yakıştııııı
ayrıca tablona baktımda acaba 14.gün yumurtlama olmuş olabilirmi.
eğer doktorun öyle dediyse bi ihtimal 14.gün.
pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzz.

pervane,
canım belki de ikizlerin geliyodur ne dersin :))

bazılarında hcg daha erkenden artabiliyor canım.
every nin de öyle olmuştu hatırlıyor musun.

benim de geldi kırmızılar uzun nazın ardından.
dün gece uykudan uyandım adet ağrısıyla düşün, daha az önce geldi.

baharımm yaaa ben 9 ayın haberini almadan öyle merakımdan yapıvermiştiim sonra da çok üzüldüm böyle olunca hoş olmadı onu çok iyi anlayabiliyorum (

evet doktor değer çok dedi yanlışın var dedi ama ne bilieyim bende 18 diye düşünmüştüm hep bi de ben hiç o kadar erken yumurtlamadım ki 18 benim için zaten erken 21-22. günlerde olurdu hep .

inşaAllah pazartesi ortaya çıkacak her şey sağlıkla olsun da ....

canıımmm benim yaaa oladabilişr hayırlısı :)
pazartesi belli olacak inş..hayırlı ile görelim de keseyi

son adetin olur inş. 9 ay boyunca göreceğin karanfilcem inş. bi dahaki ay da bana katılacaksınn

canım onu yapmak senin en büyük hakkın.yani burda hepimiz üzülüyoruz ama başkalarının mutluluğu kimseyi üzmez.
biliyorum kötü haberi alınca içine sinmedi seni anlıyorum.ama bunu hakettinn.
ayrıca bu ay bi değişiklik oldu ki gebe kaldın diğer aylarla kıyaslama.belkide bu ay yumurtan erken oldu ve kaliteliydi döllendi.
neyseki değer süper boşver hiç oralara takılma 2 3günün bi önemi yok zaten doktorunda son adet tarihinden baz alacağına göre yumurtlama tarihi oadar önemli değil.

sabah uyanır uyanmaz ölçtüğünü al. o bazala giriyor çünkü[/QUOTE]

canım yataktayken 1 dakka arayla bktım.36.8 cıktı,sonra 36.4cıktı.bugunu saymazsak zaten 4gundur 36.4 cıktı .reglim 2 gun sonra.hamile olma sansım nedir canım az bucuk bilgin vardır? ama yumurtlama zamanımdan beri bi kasık agrısı mevcut bende hala da az az agrıo.onlinesin su an sanıırım cevap verirsen sewinirim

biliyorumda canıım işte dediğin gibi içime sinmedi son ayı olsun inş. onunda

belki de dediğin gibi kaliteli oldu olabilir hep beni böyle bilgilendirp rahatlatıyorsunuz çok teşekkür edeerim yaa :)

canım henüz yumurtlama olmamış bu aralar muhtemel günlerdesin.sen ateşini güzel ölç ovulasyonuda kullan ama ona göre hareket etme.
çünkü o çok değişik bi test aldığın sıvıdan falan etkilenebiliyor.sen bu aralar günaşırı çalış.zaten ateşlede anlarız.
ovulasyona da ateşle birlikte devam et bakalım.

regline iki gün olduğundan emin değiliz. bu bir
çünkü her zamankinin aksine bu ay daha geç yumurtlamış olabilirsin.
onu öğrenmemiz için de ölçümlerine daha önce başlamış olman gerekirdi.
yani bu kadar az veriyle yorum yapmam imkansız.
kaçla adet olduğunu ve ortalama ısının ne civarda olduğunu da bilmiyoruz üstelik.

Son düzenleme:

suzanin da hcg baya artti aslinda
benim de ayni sekilde yumurtlamadan 7 gun sonra yukselmeye baslamisti
bir de kiz cocuklarindan dolayi hcg daha cok artar adet sonrasi deniliyor bilmiyorum bilimsel bir aciklamasi var mi

hayirlisi olsun karanfilcem
sen de vaktini bekliyorsun hepimizin bekledigi gibi

senin ateşini bende anlayamadım.hiç böyle olan duymamıştım açıkçası.
şimdi derecende belli bi sabit sayı vardır genelde aynıdır 37 dereceye geldiğinde tekrardan ölçüm yapılması için hemen dereceyi dil altına koyacaksın ve uyarı verene dek dil altından çıkarmayacaksın.tamamen bu şekilde mi yapıyorsun.

canım gecen ayki reglin ustune görmeydi o zaman bence de imkansız 688 degeri.gecen normal regl olmus olabilirsin ama o zaman gebelik gercekleşmiş demekki.arkadasımın anneside 2 cocugunada adet olmus haberin olsun ya sen asıl gecen ay sewinmen gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…