Anladım canım bana 33 ve 34 lü değerler çok düşük geldiği için demiştim ama herkesin vucut ısısı farklı diyoruz ve kimse benim yaptığım saflığı yapmamıştır zatenDijital ateş ölçer kullanıyorum canım çıkarmadan önce uyarı veriyor zaten. oyüzden erken çıkarmış olamam.34 oluyordu daha önceleri ama yumurtladığım zaman bir kere oda ama bu ay iki kez düşüş yaşadım benim aklımı karştıran da bu oldu.
biliyorumda canıım işte dediğin gibi içime sinmedi son ayı olsun inş. onunda
belki de dediğin gibi kaliteli oldu olabilir hep beni böyle bilgilendirp rahatlatıyorsunuz çok teşekkür edeerim yaa :)
senin ateşini bende anlayamadım.hiç böyle olan duymamıştım açıkçası.
şimdi derecende belli bi sabit sayı vardır genelde aynıdır 37 dereceye geldiğinde tekrardan ölçüm yapılması için hemen dereceyi dil altına koyacaksın ve uyarı verene dek dil altından çıkarmayacaksın.tamamen bu şekilde mi yapıyorsun.[/Q
ewet canım bende anlamadım:) yani bir dakika arayla 0,4 derece nasıl düşer .acaba uyurken agzım kapalıydı ondan mı yuksek cıktı.sonra agzım acık nefes aldım sonucta ondan da dusmus olabilir diye dusunuyorum canım.o zaman hangisi gecerli 36,8 mi 36.4 mu?
Cevap için sağol canım ben bugunden itibaren başladım gün aşırıyacanım henüz yumurtlama olmamış bu aralar muhtemel günlerdesin.sen ateşini güzel ölç ovulasyonuda kullan ama ona göre hareket etme.
çünkü o çok değişik bi test aldığın sıvıdan falan etkilenebiliyor.sen bu aralar günaşırı çalış.zaten ateşlede anlarız.
ovulasyona da ateşle birlikte devam et bakalım.
canım gecen ayki reglin ustune görmeydi o zaman bence de imkansız 688 degeri.gecen normal regl olmus olabilirsin ama o zaman gebelik gercekleşmiş demekki.arkadasımın anneside 2 cocugunada adet olmus haberin olsun ya sen asıl gecen ay sewinmen gerekiyormus
canıımmm benim yaaa oladabilişr hayırlısı :)
pazartesi belli olacak inş..hayırlı ile görelim de keseyi
son adetin olur inş. 9 ay boyunca göreceğin karanfilcem inş. bi dahaki ay da bana katılacaksınn
yok canım yaa onu sanmam çünkü okuduğum kadarıyla 2. yaında 100000 değerlerini buluyor bu değer aralığı aslında kağıtta 4-5 hafta arası diyor bakalım hayırlısı öğreneceğiz pazartesi inş.
canım sen kesenii kesin görursun pazartesi gunu.normalde 15gun hamile olsan keseyi göremessin,keseyi görursen ustune görmussun ,bak bende merak ettim şimdi,insallah öyledir 2hafta önce kavusursun bebişine
canlarım Rabbim ol dedi oldu muhakkak ama buna vesile olan şeyler var muhakkak sizlede paylaşmak istiyorum
öncelikle duadan hiçbir zamann vazgeçmedim aralarda ümitsizliğe düştüğüm oldu ama hemen toparladım kendimi bu ay ekstra
kenzül-arş duasını okudum bolca , gecelri kalkıp hacet namazı kıldım , annem ve kız kardeşlerimle 4444 tefriciye duasını okuduk 7 günde bitirdik, o 7 günde oruç tuuttum her ifttarımı zemzem suyuna Allahın ya musavvir ya barii ya halık isimlerini 21 er kere okuyup üflediğim zemzemle açtım her seferindede duamı ettim bunların vesile olduğuna inanıyorum ben hepinize de öneririm Rabbim dert sıkıntı veriyor ama ne kadar sabredeceğiz ne kadar Ona yaklaşacağız bakıyor sonra nasip ediyor
sabır sadece sabır ....
çok bilmiş bilmiş gibi konuştuım ama sizlerle aynıı şeyleri yaşadık 1 senede 5 senede olsa aynı şekilde üzüldük bir an önce sizinde güzel haberlerinizi almak istiyorum ve ben dua ediyorum szde yapın :))
bi de kür falan hiçbir şey yapmadık bu ay eşim kabak çekirdeği yiyiordu zaten 2 aydır çok düzenli olmasa da takip etmeye çalıştım bi de 4 aydır falan preseed kullanıyorum bilmem artık onun faydası oldu mu
pervane
hamilelik surecindeki paylasimlarinda bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-kalanlar-buyurun-buradan-devam-edelimm.html
allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.
ne demek canım herzaman burdayız.
karanfilcim
yeni döngün hayırlı olsunnnn aralıkta birlikte gebe kalalım hadi bakalımmm inşallahhh
canım sen belirtileri yazıcaktın bana ,ne zman basladı belirtiler neler yasadın?
yok canım yaa onu sanmam çünkü okuduğum kadarıyla 2. yaında 100000 değerlerini buluyor bu değer aralığı aslında kağıtta 4-5 hafta arası diyor bakalım hayırlısı öğreneceğiz pazartesi inş.
pervane,
ne mutlu sana canım ne güzel..
kurtuldun aramızdan..
darısı başımıza.
ben de her gün meryem suresini okumayı denedim ama başarılı olamadım.
yavaş okuduğumdan sığdıramadım bir güne çünkü.
bi de normal günler okuyabildim ama yoğun olduğum günler uyudum kaldım.
özür dilerim canımm yaa çok yoğundum dershane bi de bu yıl formasyonum çıktı hafa sonları canım çıkıyor her boşluğumda üni. gidiyorum derse sabahta ondan geç kalıyordum yazamadım şimdi yazayım :)
benim normalde adetime 3-4 gün kala göğüs ağrım geeçerdi ucunda ki hassasiyette geçerdi ordan anlardım adet olacağımı ama şimdigeçmedi hatta her ay gitgide arttı , sonra adet öncesi ağrısı yaşamazdım ben hiç olduktan sonra yaşardım bu ay son 5-6 gündür özellikle ara ara adet ağrıları saplandı , sonra afedersin vajina içinde de yumuşama oldu burda bi arkaş demişti ordan anladım bende
her şeyden önemlisi hissettim canım yaaa gerçeekten o oluyormuş hissediliyormuş elhamdülillahh
canım 2 alternatif var ya tek bebişten fazla dicem ama o zaman daha yuksek olur dger die dusunuyorum.5haftalık hamileysende gecen aydan gec döllenme olup ustune görme olabilir.zaten pazartesi keseyi görursen bilki ustune gördun canım.git doktora sonra söyle bana canım merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?