Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bana 33 ve 34 lü değerler çok düşük geldiği için demiştim ama herkesin vucut ısısı farklı diyoruz ve kimse benim yaptığım saflığı yapmamıştır zaten

biliyorumda canıım işte dediğin gibi içime sinmedi son ayı olsun inş. onunda

belki de dediğin gibi kaliteli oldu olabilir hep beni böyle bilgilendirp rahatlatıyorsunuz çok teşekkür edeerim yaa :)

ne demek canım herzaman burdayız.

karanfilcim
yeni döngün hayırlı olsunnnn aralıkta birlikte gebe kalalım hadi bakalımmm inşallahhh

Cevap için sağol canım ben bugunden itibaren başladım gün aşırıya ama döngüm bozulduğu için bi an korktum acaba mı diye geçen aya göre zaten çarşamba gıtgıtlıycam

canlarım Rabbim ol dedi oldu muhakkak ama buna vesile olan şeyler var muhakkak sizlede paylaşmak istiyorum

öncelikle duadan hiçbir zamann vazgeçmedim aralarda ümitsizliğe düştüğüm oldu ama hemen toparladım kendimi bu ay ekstra
kenzül-arş duasını okudum bolca , gecelri kalkıp hacet namazı kıldım , annem ve kız kardeşlerimle 4444 tefriciye duasını okuduk 7 günde bitirdik, o 7 günde oruç tuuttum her ifttarımı zemzem suyuna Allahın ya musavvir ya barii ya halık isimlerini 21 er kere okuyup üflediğim zemzemle açtım her seferindede duamı ettim bunların vesile olduğuna inanıyorum ben hepinize de öneririm Rabbim dert sıkıntı veriyor ama ne kadar sabredeceğiz ne kadar Ona yaklaşacağız bakıyor sonra nasip ediyor
sabır sadece sabır ....

çok bilmiş bilmiş gibi konuştuım ama sizlerle aynıı şeyleri yaşadık 1 senede 5 senede olsa aynı şekilde üzüldük bir an önce sizinde güzel haberlerinizi almak istiyorum ve ben dua ediyorum szde yapın :))

bi de kür falan hiçbir şey yapmadık bu ay eşim kabak çekirdeği yiyiordu zaten 2 aydır çok düzenli olmasa da takip etmeye çalıştım bi de 4 aydır falan preseed kullanıyorum bilmem artık onun faydası oldu mu

yok canım yaa onu sanmam çünkü okuduğum kadarıyla 2. yaında 100000 değerlerini buluyor bu değer aralığı aslında kağıtta 4-5 hafta arası diyor bakalım hayırlısı öğreneceğiz pazartesi inş.

canım sen kesenii kesin görursun pazartesi gunu.normalde 15gun hamile olsan keseyi göremessin,keseyi görursen ustune görmussun ,bak bende merak ettim şimdi,insallah öyledir 2hafta önce kavusursun bebişine

canım sen belirtileri yazıcaktın bana ,ne zman basladı belirtiler neler yasadın?

canım sen kesenii kesin görursun pazartesi gunu.normalde 15gun hamile olsan keseyi göremessin,keseyi görursen ustune görmussun ,bak bende merak ettim şimdi,insallah öyledir 2hafta önce kavusursun bebişine

o da değişik bi bakış açısı ama güzelmiş sevdimmm :)) bakalım göreceğiz pazartesi :)

allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah.

ne demek canım herzaman burdayız.

karanfilcim
yeni döngün hayırlı olsunnnn aralıkta birlikte gebe kalalım hadi bakalımmm inşallahhh

İnşallah canım benim

pazartesi tıp fakültesindeki profu arayacam.
o gün 3. günüm olacak kabul ederse gitcem.
etmesse de özele gidip bi takip yaptırcam ya da doktor ne derse artık.
aralıkta da ankaradaki kaan aydostan randevu aldık ürolog.
eşim dna hasar testi yaptırcak.

pervane,
ne mutlu sana canım ne güzel..
kurtuldun aramızdan..
darısı başımıza.
ben de her gün meryem suresini okumayı denedim ama başarılı olamadım.
yavaş okuduğumdan sığdıramadım bir güne çünkü.
bi de normal günler okuyabildim ama yoğun olduğum günler uyudum kaldım.

canım sen belirtileri yazıcaktın bana ,ne zman basladı belirtiler neler yasadın?

özür dilerim canımm yaa çok yoğundum dershane bi de bu yıl formasyonum çıktı hafa sonları canım çıkıyor her boşluğumda üni. gidiyorum derse sabahta ondan geç kalıyordum yazamadım şimdi yazayım :)

benim normalde adetime 3-4 gün kala göğüs ağrım geeçerdi ucunda ki hassasiyette geçerdi ordan anlardım adet olacağımı ama şimdigeçmedi hatta her ay gitgide arttı , sonra adet öncesi ağrısı yaşamazdım ben hiç olduktan sonra yaşardım bu ay son 5-6 gündür özellikle ara ara adet ağrıları saplandı , sonra afedersin vajina içinde de yumuşama oldu burda bi arkaş demişti ordan anladım bende

her şeyden önemlisi hissettim canım yaaa gerçeekten o oluyormuş hissediliyormuş elhamdülillahh

canım 2 alternatif var ya tek bebişten fazla dicem ama o zaman daha yuksek olur dger die dusunuyorum.5haftalık hamileysende gecen aydan gec döllenme olup ustune görme olabilir.zaten pazartesi keseyi görursen bilki ustune gördun canım.git doktora sonra söyle bana canım merak ettim bende

onuda yaptım canım 41 gün okudum 3-4 ay öncesi idi tam hatırlamıyorum ama aralıksız okudum adet olunca eşim okudu onu da yaptım dedğim gibi hangisi vesile oldu bilemeyizz :)

canım bu vajina yumusamasını anlatırmısın bana ? ya ben anlamıyorum ,soruyorum ama ters tepki alıyorum insanlardan .ama net bişekilde yazarsan cok iyi olur.catlıcam bende

bakalım canım bende merak ettim öğreneceğiz söylerim tabi yaaa söylemez olur muyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…