Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederim kız olmasına çok sevindim şahsen kızları çok severim de çok şanslısın
sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun sana ve vatana millete
ayağını sürümüş ol arkandan gelelim

Son düzenleme:
eğer ara ara merak edip ateş ölçmüş olmasaydım şuan hamileyiiiiiimmmmmmmmmmm diye dolaşıyodum ama şimdi beklemedeyiz ve dün onca aramama rağmen ateş ölçer kayıp evin altını üstüne getirdim yok yok yok.... ve adetim 3 gün gecikmiş oluyor bugünle birlikte bende dualarınız bekliyorum kızlar nolur. . .

bu arada tam hatırlamıyorum ama en son dün sabah yaptığım testi atmamıştım silik ikinci çizgi çıkmış ama tabi üstünden 1 gün geçtiği için onu dikkate alamıyorum bebeğim hadi gel nolurrrrr

Kesinlikle 2.testi yapmalisin hamile olabilirsin, ay insallah bugun bizi cok surpriz bekliyor. ..

Günaydın kızlarrrrrrr bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim sizceee???

My Ovulation Chart

yahu bu kadar erken yumurtlayıp hamile kalan oldumu :) tablodaki yumurtlama günüme göre bir gün önce bir gün sonra x BD var!

bide ben bu ay hayıt suyu içtim yani 1 haftadır sizce o yüzden erken yumurtluyor olabilir miyim???

Kesinlikle 2.testi yapmalisin hamile olabilirsin, ay insallah bugun bizi cok surpriz bekliyor. ..

off bak nasıl heycanlandırdın yaaa tam 1 hafta adet olacakmışım gb geziyorum ama tık yok yalnız şöle bi durum var canım ya ben bu ay hiç çatlamamış da olabilirim öle göğüs hassasiyeti de yok çok nadir yani sızlama gb oluyo geçiyo dokununca falan hiçbir belirti yok yani

canım 16 aralık adet olmazsan test yapmanı önerdiği tarih
Günaydın kızlarrrrrrr bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim sizceee???

My Ovulation Chart

canıım valla bilemedim:44: ama yumurtladıysan ilişki de varsa Allah da nasip ettiyse neden hamile olmayasın. inşallah hamilesindir.

Senay insallah guzel haberlerle gelirsin

Lilyumcum sende hamilesindir umarim
Ama degilsende uzulme duzen degisince cok gecmeden hamile kaliniyomus burda okudugum kadariyla

canım benim ateşin şuanda zaten ortalamanın üstünde ve gayet güzel gidiyor niye böle sıkıntı yapıyorsun ki tablon çok güzel bence sabit gitmesi iyi birşey. . .
%5 umut olunca böyle oluyor sanırım tablo mablo hak getire

3 gün geçmişse bir kez daha test yap varsa çıkma ihtimali çok yüksek
benide heycanlandırdın şimdi bak

canım 16 aralık adet olmazsan test yapmanı önerdiği tarih

canıım valla bilemedim:44: ama yumurtladıysan ilişki de varsa Allah da nasip ettiyse neden hamile olmayasın. inşallah hamilesindir.
saol canım cevabın için bu ay 1 hafta yani hayıt suyu içtim sanırım onun etkiside olabilir ayyy şok oldum hiç bukadar erken yumurtlamam :) neyse hayırlısı Allah'tan.. gecen ay kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum

Senay insallah guzel haberlerle gelirsin

Lilyumcum sende hamilesindir umarim
Ama degilsende uzulme duzen degisince cok gecmeden hamile kaliniyomus burda okudugum kadariyla

ayy canım benim inşallah inşallah hepimiz hamile kalırız inşallah en yakın zamanda çok heycanlanıyorum bi diyorum yok ya yumoş bile olmayabilir bu ay bide diyorum ki ya varsa... çünkü 1 haftadır adet olacakmışım gibi oldum sağ kasığımda batmalar olmuştu ama onun haricinde şu meşhur belirti göğüslerde hiç birşey yok bekliyorum bakalım bugün test tekrarı yapcam bidahaki haftasonuna kadar adet olmazsam ki inşallah bebeğim benimledir doktora gitcem çok dua edin nolur sizler dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…