oooh ooh masallah guzelım. sevındırdın bızı
ınsallah bende yarınkı kan testımde sneın gıbı pozıtıfı gorururm
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
son 3 gün kaldı adete
bu ateş hiç yükselmiyor kızlar yaaa
galiba tüpten kaçış yok
bir umut belki iğneleri yemem diyordum ama
bu arada tam hatırlamıyorum ama en son dün sabah yaptığım testi atmamıştım silik ikinci çizgi çıkmış ama tabi üstünden 1 gün geçtiği için onu dikkate alamıyorum bebeğim hadi gel nolurrrrr
hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz
Kesinlikle 2.testi yapmalisin hamile olabilirsin, ay insallah bugun bizi cok surpriz bekliyor. ..
canım 16 aralık adet olmazsan test yapmanı önerdiği tarihhayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın kızlarrrr
buda benim tablom 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com 12 aralık bat tarihim işaretli takvimde bide 16 aralıkta bişey var o niye vardır kızlar...
%5 umut olunca böyle oluyor sanırım tablo mablo hak getirecanım benim ateşin şuanda zaten ortalamanın üstünde ve gayet güzel gidiyor niye böle sıkıntı yapıyorsun ki tablon çok güzel bence sabit gitmesi iyi birşey. . .
bu arada tam hatırlamıyorum ama en son dün sabah yaptığım testi atmamıştım silik ikinci çizgi çıkmış ama tabi üstünden 1 gün geçtiği için onu dikkate alamıyorum bebeğim hadi gel nolurrrrr
off bak nasıl heycanlandırdın yaaa tam 1 hafta adet olacakmışım gb geziyorum ama tık yok yalnız şöle bi durum var canım ya ben bu ay hiç çatlamamış da olabilirim öle göğüs hassasiyeti de yok çok nadir yani sızlama gb oluyo geçiyo dokununca falan hiçbir belirti yok yani
saol canım cevabın için bu ay 1 hafta yani hayıt suyu içtim sanırım onun etkiside olabilir ayyy şok oldum hiç bukadar erken yumurtlamam :) neyse hayırlısı Allah'tan.. gecen ay kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorumcanım 16 aralık adet olmazsan test yapmanı önerdiği tarih
canıım valla bilemedim:44: ama yumurtladıysan ilişki de varsa Allah da nasip ettiyse neden hamile olmayasın. inşallah hamilesindir.
Senay insallah guzel haberlerle gelirsin
Lilyumcum sende hamilesindir umarim
Ama degilsende uzulme duzen degisince cok gecmeden hamile kaliniyomus burda okudugum kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?