İnşallah hamilesindir canımmmmmmmmmmmmayy canım benim inşallah inşallah hepimiz hamile kalırız inşallah en yakın zamanda çok heycanlanıyorum bi diyorum yok ya yumoş bile olmayabilir bu ay bide diyorum ki ya varsa... çünkü 1 haftadır adet olacakmışım gibi oldum sağ kasığımda batmalar olmuştu ama onun haricinde şu meşhur belirti göğüslerde hiç birşey yok bekliyorum bakalım bugün test tekrarı yapcam bidahaki haftasonuna kadar adet olmazsam ki inşallah bebeğim benimledir doktora gitcem çok dua edin nolur sizler dualarımdasınız
%5 umut olunca böyle oluyor sanırım tablo mablo hak getire
neden %5 umut canım anlayamadım
3 gün geçmişse bir kez daha test yap varsa çıkma ihtimali çok yüksek
benide heycanlandırdın şimdi bak
saol canım cevabın için bu ay 1 hafta yani hayıt suyu içtim sanırım onun etkiside olabilir ayyy şok oldum hiç bukadar erken yumurtlamam :) neyse hayırlısı Allah'tan.. gecen ay kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum
canım e harfını sornadan koydum s harfi vardı ben yogun yumurta sıvısını görmüştüm ama bu kadar erken oldugu için stick yapmıştım tabloda da böle çıkınca egg yaptım onu :))) yani o e harfi yokken çıktı tabloeverynin hamile kaldığı ay da ondan da böle birşey olmuştu ff çizgiyi önce 9.güne çekmişti ama bence sen daha çatlamadın adetliyken yüksek ateşler görmüşsün bana göre akınıtıyı yazdığın için çizgiyi çekmiş bi kaldır öle bakalım birde çatlaman yakın duruyor ateş düşüşe geçmiş sanki bundan sonra yükselişe geçeecek gb duruyor ama erken çatlama ihtimalin de varsa çalışma varsa korkma boşa geçmemiş olur dua etmekten başka birşey yok inşallah hamilesindir
bi çarşamba akşamı yapmıştım koca bir negatif birde cuma sabahı dün yaptım o da negatifti ikiside duruyo testlerim sabah ikisinede bir bakayım dedim dün yaptığımda silik çizgi vardı ondan önceki bomboş hiçbirşey yok ayy inşallah hamileyimdir ya
Amin canımmmm aminnnnnhayırlısı olsun canım. Allah korktuğuna uğratmasın
canım ya ben bu ay 1 hafta kadar sabahları 2 incir yedim belki daha da az bi yandan da korkuyorum kuru incir sence kist yapmış olabilir mi ya ayy inşallah kist filan yoktur Rabbim sen koru
lilium kuzum belli mi olur belki bu ay olmuştur hı:26: inşallah
Veeeeeeeeeeeeee Yeliz kırmızı kartı yer!
yok canım ya iki incirin kist yapacağını zannetmiyorum. sonuçta bol incirli kür yapmadın. inşallah hamilesindir. diğer ihtimal böyle mevsim geçişlerinde adte düzensizlikleri oluyor. bir de sen bu ay klomen kullanmış mıydın? yanlış mı hatırlıyorum:26:
memelere takılma benim 2 gündür memelerim bomba gibi şiş hassas ama bu adet belirtisi hep olur adete 1 gün kala da iner belirtileri boşver adet gelmezse kana gidersin pazartesiayy canım benim inşallah inşallah hepimiz hamile kalırız inşallah en yakın zamanda çok heycanlanıyorum bi diyorum yok ya yumoş bile olmayabilir bu ay bide diyorum ki ya varsa... çünkü 1 haftadır adet olacakmışım gibi oldum sağ kasığımda batmalar olmuştu ama onun haricinde şu meşhur belirti göğüslerde hiç birşey yok bekliyorum bakalım bugün test tekrarı yapcam bidahaki haftasonuna kadar adet olmazsam ki inşallah bebeğim benimledir doktora gitcem çok dua edin nolur sizler dualarımdasınız
o testler 10-15 dakikadan sonra geçersiz zaten tekrarlarsın 1-2 gün içindebi çarşamba akşamı yapmıştım koca bir negatif birde cuma sabahı dün yaptım o da negatifti ikiside duruyo testlerim sabah ikisinede bir bakayım dedim dün yaptığımda silik çizgi vardı ondan önceki bomboş hiçbirşey yok ayy inşallah hamileyimdir ya
arkadaslar ben önümüzdeki bebek için denemelere baslıycam kısmetse ama bu ay ates ölçme yöntemini öğrenmek için kullanmaya basladım sizden ricam tablomu yorumlarmısınız
409c8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim yumurtlama 2 gün önce mi gercekleşmiş yoksa bugun mü oldu b,irde tabloda çıkan dpo ne demek
memelere takılma benim 2 gündür memelerim bomba gibi şiş hassas ama bu adet belirtisi hep olur adete 1 gün kala da iner belirtileri boşver adet gelmezse kana gidersin pazartesi
o testler 10-15 dakikadan sonra geçersiz zaten tekrarlarsın 1-2 gün içinde
15. gün 28 kasımda ovulasyon olmuş .DPO ovulasyondan sonraki günler demek DPO 14 de luteal fazın biter DPO 15 de adet olursun
canım zaten testlere takılmıyorum da birinde hiç yok birinde çıkmış çizgi bide burdan böle bişey duymuştum biri negatif çıkmış diye atmış ertesi gün merak edip bakmış silik çıkınca kana gitmiş ve hamileymişş ben kaptırmıyorum kendimi ama çok istiyorum ya inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ay göğüslerde benim hiç olmadı şişme hassasiyet hiç hani adet öncesi olur geçer işte bu ay hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?