Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insan böyle azcık gecikincede kafayı yiyiyor
gerçekten çok zor bi süreç
şöyle mi
böyle mi
memeler
yok gaz
yok kasıklar
yok vırt
yok zırt

bir an önce kesinleşmesi en iyisi
inşallah gebesindir

canım yaa bende bırak sonradana silik çıkmayı bekledikçe tek çizgi daha mı netleşir..

canım yaa bende bırak sonradana silik çıkmayı bekledikçe tek çizgi daha mı netleşir..

boşver daha iyi kafanı bulandırmıyor
bende çıkıyodu da noldu sanki
buharlaşma hattı o
bekledikçe çıkabilir testin kalitesine mi bağlı nedir artık idrarın kaliteSİZliğine mi bilemedim

Son düzenleme:
boşver daha iyi kafanı bulandırmıyor
bende çıkıyodu da noldu sanki
buharlaşma hattı o
bekledikçe çıkabilir testin kalitesine mi bağlı nedir artık idrarın kaliteSİZliğine mi bilemedim

Allah iyliğini versin..
bu arada canım senin ateş de güzel gidiyor.
bu arada ben senin yerinde olsam 7-8. gün ölçmeye başlardım ateşimi ve ortalamam da doğal olarak daha aşağıda olurdu. sanki senin ortaalaman 36,3-36,4 arası daha doğru gibi

canım yeni döngün hayırlı olsun yeni yumoşun oluşma aşamasında şuanda yeni yumoş bebişini getrsin sana inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin amin....

Saolasın can, bana umut oluyosunuz, iyi ki varsınız...

çok haklısın ve sana bu konuda ordinarius profluk ünvanını takdim ediyorum lütfen kabul edin karanfil hanımcım

o 2 gün 36,6 olan ateş yükseltti çizgiyi ben onları sildim geçen ortalama baya aşağı düştü sileyim mi ne dersin
moral olsun

kızlar merhaba

ateş tablom 14.günde kaldı yeni değer ekleyemiyorum yardımcı olur musunzu?nerede hata yaptım acaba:44::44:

bu da doğru değil aslında çok düşük oldu 36,4 le 36, 5 arası en fazla 36,5 olmalı benim çizgi
aman neyse ne 2-3 gün içinde 36,6 ya düştü mü zaten bil ki iş bitti

inşallah düşmez canım önce şenay ardından seni uğurlarız hamişliğe

valla sırada ben vardım ama.... hayırlısı bakalım tabi ben umutsuz vaka olduğumdan dimi önce şenayın sonra darısı ikizlerin balına inşallah hadi bakalım

Rabbimin gücü sonsuz hepimize yeter canım
sırası gelen hamiş olsun hayırlısıyla inşallah..

Veeeeeeeeeeeeee Yeliz kırmızı kartı yer!

Yeni tablon hayirli olsun, ben de yarin olcam sanirim beklemedeyim hamile olmadigim tablomdan belli zaten.

Seni umutlandirmak istemem ama benim basima geldi. Test yaptim negatif cikti cope attim bir kac saat sonra baktim cift cizgi gecersiz dediler ama ertesi gun kan testi yaptirdim hamileydim :)) akside olabilir ama insallah hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…