şenayı beklemeye gerek yok.
ateşi süper
kesin hamile
o zaman şöyle söyliyim benim geçen ay yaptığım 3 testtede 2 saat sonra silik çizgi çıktı ama gebe değildim...
onlar tesadüfi olmuştur
idrara geçmemiştir ve o testte çok uzun saatler sonra 2. çizgi silik çıkmıştır ve bu negatif demektir ama kana geçmiştir kanda çıkar yani o çizgiyle alakası yok
canım yaa bende bırak sonradana silik çıkmayı bekledikçe tek çizgi daha mı netleşir..
boşver daha iyi kafanı bulandırmıyor
bende çıkıyodu da noldu sanki
buharlaşma hattı o
bekledikçe çıkabilir testin kalitesine mi bağlı nedir artık idrarın kaliteSİZliğine mi bilemedim
bebek yapacak olan yeni yumurtanın gelişi hayırlı olsun
canım yeni döngün hayırlı olsun yeni yumoşun oluşma aşamasında şuanda yeni yumoş bebişini getrsin sana inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin amin....
Allah iyliğini versin..
bu arada canım senin ateş de güzel gidiyor.
bu arada ben senin yerinde olsam 7-8. gün ölçmeye başlardım ateşimi ve ortalamam da doğal olarak daha aşağıda olurdu. sanki senin ortaalaman 36,3-36,4 arası daha doğru gibi
al bak yüksek ateşleri sildim düştü ortalamam ne güzel daha yakışıklı daha bi umut dolu oldu tablom
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar merhaba
ateş tablom 14.günde kaldı yeni değer ekleyemiyorum yardımcı olur musunzu?nerede hata yaptım acaba:44::44:
hah böyle çok güzel olmuş :)))
inşallah sonu bebiş olur
bu da doğru değil aslında çok düşük oldu 36,4 le 36, 5 arası en fazla 36,5 olmalı benim çizgi
aman neyse ne 2-3 gün içinde 36,6 ya düştü mü zaten bil ki iş bitti
inşallah düşmez canım önce şenay ardından seni uğurlarız hamişliğe
valla sırada ben vardım ama.... hayırlısı bakalım tabi ben umutsuz vaka olduğumdan dimi önce şenayın sonra darısı ikizlerin balına inşallah hadi bakalım
valla sırada ben vardım ama.... hayırlısı bakalım tabi ben umutsuz vaka olduğumdan dimi önce şenayın sonra darısı ikizlerin balına inşallah hadi bakalım
Veeeeeeeeeeeeee Yeliz kırmızı kartı yer!
canım zaten testlere takılmıyorum da birinde hiç yok birinde çıkmış çizgi bide burdan böle bişey duymuştum biri negatif çıkmış diye atmış ertesi gün merak edip bakmış silik çıkınca kana gitmiş ve hamileymişş ben kaptırmıyorum kendimi ama çok istiyorum ya inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ay göğüslerde benim hiç olmadı şişme hassasiyet hiç hani adet öncesi olur geçer işte bu ay hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?