Yeni tablon hayirli olsun, ben de yarin olcam sanirim beklemedeyim hamile olmadigim tablomdan belli zaten.
Seni umutlandirmak istemem ama benim basima geldi. Test yaptim negatif cikti cope attim bir kac saat sonra baktim cift cizgi gecersiz dediler ama ertesi gun kan testi yaptirdim hamileydim :)) akside olabilir ama insallah hamilesindir...
hadi yap İnşallah hamilesindir.... .amanıınnn boooowww ya az önce test aldım ama nasıl korkuyorum anlatamam ufffffffffff Allahım sen güç kuvvet ver inşallah ahmileyimdir değilsem de Rabbime sığınıyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip eder
hadi yap İnşallah hamilesindir.... .
İnşallah hamilesindir tüm yüregimle söylüyorum canımmm... ama hamile degilsende üzülme vardır zamanı... sabırsızlıkla bekliyoruz...birazdan yapcam sonucu yazarım burdan iyi veya kötü bana çok dua edin kızlar nolur
kızlaaaaaarrr
evıme gıdemedım daha ancak yazabılıyorum
dr a gıttık bgn bılıyosunuz
cok sukur hersey yolunda
veeeee cok buyuk bı ıhtımallleee
prenses kızımız gelıyormusssss :))))
2 hafta snra daha bı emın oluruz alısverıs yapma daha
ancak degıscenı sanmam smdılık net kız goruyorum dedı
saglıkla gelsın prensesımız ıns
nisbhr, ZEBEBEK, zehra9090, shnaay, melek_law, everythingwillbegreat kizlar cooook tesekkür ederim.
Rabbim hamile olanlara saglikla hayirla tamamina erdirmeyi saglikla kucaginiza nasip etsin, bekleyenler icinde sakin umudunuzu yitirmeyin
Rabbim hic olmadik zamanda bir anda öyle bir mutluluk yasatiyorki anlatamam hemde en olmaz dedigimiz anda hemde... insallah insallah
insallah en kisa ve en hayirli zamanda rabbim yüzünüzü güldürsün hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim ? yoksa sonradan degişir mi bu tablo???????***
hmm adet bittiğinden beri 2 güne bir degerlendiriyoruz inşallah bu ay tutar :))değişebilir bence bu günlerde yumurtlayacak olabilirsin
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim ? yoksa sonradan degişir mi bu tablo???????***
Bugun gune brz gergın basladım..
ve bıde ustune bu haberı vermekte bana dustu
senay suanda gıremedıgı ıcın..
malesef testı negatıf cıkmıs...
Ins rabbım bı sonrakı ay yollayacak melegını...
birazdan yapcam sonucu yazarım burdan iyi veya kötü bana çok dua edin kızlar nolur
409de6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
umut varmı kızlarrr
canım zaten 2-3 gündür baya ıslagım hatta dedim kendi kendime ne oluyor böle diee.. ama ben stick isaretlemiştim böle çıkınca s yi e yaptım :) çünkü 3 gün önce baya koyu yumurta akı gibi geldi bende ihtimal vermedim erken die neyse yaşayıp görcez öleyse :))) çalışmalar son surat devam edio :)))akıntı şekli çok önemli cnm bence sen şu aralar yumurtlıcan..ateşin düşüyo şuan...çizgiyi çekti yerde akıntı şeklin egg yumurtlama zamnnda geldiği zmn 3 4 gn gelo o akıntı..bazen hiç gelmiyo o ayrı..dikkt et bu ara akınıtna ve bence çalış
canım ateşinin yükselmesi güzelll ama çok erken daha kesin bişey sölemek için bence :) inşallah hiç düüşmezzzhuhu kızlar bişe diyn azcık bilgiis olnvrmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?