Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amanıınnn boooowww ya az önce test aldım ama nasıl korkuyorum anlatamam ufffffffffff Allahım sen güç kuvvet ver inşallah ahmileyimdir değilsem de Rabbime sığınıyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip eder

hadi yap İnşallah hamilesindir.... .

birazdan yapcam sonucu yazarım burdan iyi veya kötü bana çok dua edin kızlar nolur
İnşallah hamilesindir tüm yüregimle söylüyorum canımmm... ama hamile degilsende üzülme vardır zamanı... sabırsızlıkla bekliyoruz...

benim 2 hafta önce idrar testimde çok çok silik 2ci çizgi cıktı yani cok dikkatli bakınca görünüyordu dedim hamile degilim sonra 3 gün sonra kan testi yaptırdım hamile çıktım 29.55 ti degerim ama malesef kimyasalmış 2 gün sonra adet oldum kısmet bu aya kaldı :)) herseyin hayırlısı

lillum merak ettim kız nerdesinnnnnn...

inşallah hayırlı haberle gelirsinnnn

canım arkadaslarım kızım ıcın tebrık eden hepınızden allah razı olsun
ınns saglıkla gelsın melegım ve ıns tez zmnda darısı sızlere olsun..
Telden actıgım ıcın tek tek alıntı yapamıyorum
ama hepıbızı cok sevıyorum..

Bugun gune brz gergın basladım..
ve bıde ustune bu haberı vermekte bana dustu
senay suanda gıremedıgı ıcın..
malesef testı negatıf cıkmıs...
Ins rabbım bı sonrakı ay yollayacak melegını...

maaşallah gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez zaten
hayırlı olsun canım tebrik ederim
sağlıklı sıhhatli gebelikler

şenayın testi negatifmi çıkmış
üzülme hayatım demekki zamanı gelmemiş
her işte bir hayır vardır bunu unutma
Rabbimden hayırlısını iste

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim ? yoksa sonradan degişir mi bu tablo???????***

akıntı şekli çok önemli cnm bence sen şu aralar yumurtlıcan..ateşin düşüyo şuan...çizgiyi çekti yerde akıntı şeklin egg yumurtlama zamnnda geldiği zmn 3 4 gn gelo o akıntı..bazen hiç gelmiyo o ayrı..dikkt et bu ara akınıtna ve bence çalış

Bugun gune brz gergın basladım..
ve bıde ustune bu haberı vermekte bana dustu
senay suanda gıremedıgı ıcın..
malesef testı negatıf cıkmıs...
Ins rabbım bı sonrakı ay yollayacak melegını...

o zaman bu ateş de neyin nesi
off ya
çok kötü oldum. az kaldı ama gelecek o bebek

birazdan yapcam sonucu yazarım burdan iyi veya kötü bana çok dua edin kızlar nolur

niredesin???

canım zaten 2-3 gündür baya ıslagım hatta dedim kendi kendime ne oluyor böle diee.. ama ben stick isaretlemiştim böle çıkınca s yi e yaptım :) çünkü 3 gün önce baya koyu yumurta akı gibi geldi bende ihtimal vermedim erken die neyse yaşayıp görcez öleyse :))) çalışmalar son surat devam edio :)))

demekki şenay ın daha günü geçmemiş ateş ondan hala yüksek
demişti ya iğneye göre geçmedi daha diye
umarım canın çok sıkılmamıştır
inş. diğer aya alırsın haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…