Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarr mrb bende ateş ölçmeye bugun başladım.normalde adet gunum geldı ama olmadım test yaptım negatif çıktı.ateşim de 37.1 olma ihtimalim olabılır mı yaa??

kızlar benim test halaaa negatif ama kırmızılarda hala gelmedi bakalım hayırlısı nolcak

demekki şenay ın daha günü geçmemiş ateş ondan hala yüksek
demişti ya iğneye göre geçmedi daha diye
umarım canın çok sıkılmamıştır
inş. diğer aya alırsın haberi

şenay öncelikle çok üzüldüm.
Allahım önümüzdeki ay hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

canım yüksek gitmesine neden olan şey iğne değil de progestan oluyor genelde.
ben demiştim ya aşılamada progestanı bıraktığım gün aniden ateşim düştü ve adet oldum.

Offf uzucu bi gun oldu( lilium insallah kirmizilar gelmez. Bazende diyorum geleceksede gelsin acaba ile zaman gecmiyor ben de hala adet gormedim. Tablom benim niye boyle cok mu umitsiz acaba...

şenayım
canım arkadaşım derya söleyince inanmadım inanmak istemedim çünkü ateşin çok güseldi
ama ne yapalım kısmet yavrum inşallah o güzel günlerde gelecekk

lilicim
sende test yapmışsın canım belki geç çatladın ondan erken olabilir
adet gelirsede inşallah önümüzdeki ay güzel haber verirsin sende canım

lilicim
sende test yapmışsın canım belki geç çatladın ondan erken olabilir
adet gelirsede inşallah önümüzdeki ay güzel haber verirsin sende canım
inşallah baharcım kötü birşey olmasın da inşallah bugün onca iş yaptım belim kopuyodu hareket ettim hani ama yok hala gelmedi ya belki geç çatladım tamam ama bir haftadır adet belirtileri yaşıyorum ben canım ya bunu anlayamıyorum hayırlısı bakalım biraz daha bekleyip doktora giderim artık bunun sebebinin geç çatlama olduğunu düşünmüyorum tamam belki hamilelik de değil hatta yüksek ihtimalle hamilelik değil bana göre ama inşallah kötü birşey çıkmaz Allahım yardımcım olsun korusun inşallah

kızlarrrrrr
bebısım pipisini gosterdiiii
oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oyyy tiyzesi yesin onu yaa maşAllah ya everycim
abbisi başımıza bizim buralarda darısı başına anlamında söylenir

oyy oyyy canm benm hayırlısıyla gelir bebğim sağlıkla inşAllah ,3 yawrumun 3 ü nasıl acaba kız olsun erkek olsun ikiz olsun tek olsun yeterki sağlıklı olsun kuzularım hayırla sağlıkla gelsinler annesine inşAllah...

oyyy canım seninkidemi belli oldu maşallah canım ya tiyzesi yesin bunları yaaa
abbiside başımıza olsun deryacımm

shnayım canım benim Rabbim en kısa zamanda hepimiizn bebeklerini sağlıkla göndersin inşAllah,
sabretmekten başka yapabileceğimiz bişey yok bitanem ....en kısa zaman da anne olacağız sağlıklı bi şekilde inşallah canım benim

Son düzenleme:
ikizler ateşini girmemiş.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfil sanki ateş hamile taklidi yapıyor ama yarın da düşebilir 36,6 ya düşmesi yeter adet gelmesi için
ve zaten tam adet günü düşüyor genelde
daha erken bişey söylemek için yani hiç bi ümidim yok sabit gitmesi falan bi anlam ifade etmiyor bence
birde hiç bi belirtim yok ayrıca
iğneleri hazırlayın

Son düzenleme:
kızlar tablom bugünkü ateşimden sonra düzeldi :) ovulasyon gününü sildi :)) yakında çatlarım heralde dimi??? :)
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bana da yakında çatlarsın gibi geldiii.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfil sanki ateş hamile taklidi yapıyor ama yarın da düşebilir
daha erken bişey söylemek için
birde hiç bi belirtim yok

canıım bu aralar hemen herkesin ateş tablosu bi şaştı şaşırttı. inşallah seninki şaşıtmayanlardan çıkar. 3 gün sonra da böyle olur halayını çekeriz. bir de belirtiye takılma. ben 3 kez gebe kaldım. belirtiler hep adet günü geçtikten sonra ortaya çıktı

canım dünden beri topiğe giriyorum her seferinde bir şey diyemeden çıkıyorum. çook üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim. inşallah Allah daha fazla bekletmesin

kızlarr hala adet yok ama hala test negatif ve hala adet belirtileri devam ediyorrr haydin hayırlısı bakalım

Sonunda kirmizilar geldi acayip bir basagrisi ve sanki dayak yemis gibiyim (( itiraf edeyim bu yontem cok iyi bir yol gosterici ben yumurtlamami 12. Gun saniyordum ama 14. Gun yumurtlamisim ve ben o gunleri genellikle es geciyordum. Ve verdigi tarihte yani bugun regl oldum. Hayirlisi artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…