canım ateşinin yükselmesi güzelll ama çok erken daha kesin bişey sölemek için bence :) inşallah hiç düüşmezzz
demekki şenay ın daha günü geçmemiş ateş ondan hala yüksek
demişti ya iğneye göre geçmedi daha diye
umarım canın çok sıkılmamıştır
inş. diğer aya alırsın haberi
inşallah baharcım kötü birşey olmasın da inşallah bugün onca iş yaptım belim kopuyodu hareket ettim hani ama yok hala gelmedi ya belki geç çatladım tamam ama bir haftadır adet belirtileri yaşıyorum ben canım ya bunu anlayamıyorum hayırlısı bakalım biraz daha bekleyip doktora giderim artık bunun sebebinin geç çatlama olduğunu düşünmüyorum tamam belki hamilelik de değil hatta yüksek ihtimalle hamilelik değil bana göre ama inşallah kötü birşey çıkmaz Allahım yardımcım olsun korusun inşallahlilicim
sende test yapmışsın canım belki geç çatladın ondan erken olabilir
adet gelirsede inşallah önümüzdeki ay güzel haber verirsin sende canım
kızlarrrrrr
bebısım pipisini gosterdiiii
oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım az önce bir haber okudum habertürkte ikiz kardeşlerin öyküsü aralarında 6 yaş var dondurulmuş embriyo ile tüp bebek ve 6 yıl sonra umut olsun canım sana inşallah sende sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın Rabbim ol dedikten sonra ötesi yok Rabbim nasip etsin inşallah haberi okuyunca direkt sen geldin aklıma paylaşiim dedim
canım arkadaslarım kızım ıcın tebrık eden hepınızden allah razı olsun
ınns saglıkla gelsın melegım ve ıns tez zmnda darısı sızlere olsun..
Telden actıgım ıcın tek tek alıntı yapamıyorum
ama hepıbızı cok sevıyorum.....
ikizler ateşini girmemiş.
bana da yakında çatlarsın gibi geldiii.kızlar tablom bugünkü ateşimden sonra düzeldi :) ovulasyon gününü sildi :)) yakında çatlarım heralde dimi??? :)
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfil sanki ateş hamile taklidi yapıyor ama yarın da düşebilir
daha erken bişey söylemek için
birde hiç bi belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?