neoldu miniğim sana
ŞENAY rabbim daha fazla aratmasın inşallah canım
DERYOŞŞ canım bebiş kızmış (hem de çok kızmışpuahahahah iğrencim) ALlah sağlıkla kucağında ,kucağımızda göstersin inşallah
geçmiş olsun canım baharım yaaa grip mi ??
şenayımm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebeğini sana da en büyük duam bu sizin için ...
kızlar ya benim ateş hep 34-5 35 lerde bu sizce normal mi hemde sıcacık yataktan kalktığım halde çözemedim
evet yavrum yaa grip oldum lanet hastalıktan nefret ediyorum:2::2:
geçmiş olsun canım..
Acil şifalar versin Allah
evet yavrum yaa grip oldum lanet hastalıktan nefret ediyorum:2::2:
günaydın herkese kırmızlar hala yok ya bugün yada yarın kana gitcem sanırım artık sizce gitmelimiyim kızlar aslında hamile olmama ihtşmalim çok daha yüksek acaba direkt randevu alıp muayeneye mi gitsem ki ?????????
lillum cnm yaa ben çok giremediğim için takip edemedim kaç gün geçti adetin inş. bu ay mucizen seninledir canım öyle çok istiyorum ki sizin için bunu
canım ya bugün 5. Gün ve 1 haftadan fazla adet belirtisi yaşıyorum değil çekiyorum artık belim ağrıyo bazen kasıklarım ya gideyim de ne var ne yok öğreneyim diyorum testlerim hep negatif çünkü ve benim adet hiç böle gecikmezdi 33.gündeyim bugün
canım bence doktora git direkt ............
öle yapayım dimi varsada bişey çıksın yani artık böle belirsizlik beklemek çok daha zor yani bugün mü gitsem acaba yarını beklesem mi
gecikme durumun oluyosa bilmem ama eğer yoksa bugünden git bence....
2 gündür netten uzaktım.Ateşimde bugün sabah itibariyle bi fırlama oldu.Ama hala kırmızı çizgi neyim yok tabloda..Nedendir kızlar bu durum?408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bi yardımcı olurmusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?