Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canım baharım yaaa grip mi ??

şenayımm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebeğini sana da en büyük duam bu sizin için ...

kızlar ya benim ateş hep 34-5 35 lerde bu sizce normal mi hemde sıcacık yataktan kalktığım halde çözemedim

günaydın herkese kırmızlar hala yok ya bugün yada yarın kana gitcem sanırım artık sizce gitmelimiyim kızlar aslında hamile olmama ihtşmalim çok daha yüksek acaba direkt randevu alıp muayeneye mi gitsem ki ?????????

lillum cnm yaa ben çok giremediğim için takip edemedim kaç gün geçti adetin inş. bu ay mucizen seninledir canım öyle çok istiyorum ki sizin için bunu

lillum cnm yaa ben çok giremediğim için takip edemedim kaç gün geçti adetin inş. bu ay mucizen seninledir canım öyle çok istiyorum ki sizin için bunu

canım ya bugün 5. gün ve 1 haftadan fazla adet belirtisi yaşıyorum değil çekiyorum artık belim ağrıyo bazen kasıklarım ya gideyim de ne var ne yok öğreneyim diyorum testlerim hep negatif çünkü ve benim adet hiç böle gecikmezdi 33.gündeyim bugün

canım hayırlısı olsun çok üzüldüm ben inanıyorum en kısa zamanda hepimizim olucak...

canım bence doktora git direkt ............

gecikme durumun oluyosa bilmem ama eğer yoksa bugünden git bence....

en geç çatladığım ay 29 gün sürmüştü en uzun 29 gün bugüne randevu alamıyomuşum yarına aldım inşallah iş çıkışı gideceğim hamileliğe ihtimal vermiyorum da başka birşey olmasından korkuyorum inşallah kötü birşey çıkmaz

bir iki gün daha yüksek ateş değerini girdinmi çeker çizgiyi canım inşallah çalışmalar vardır çizgi çekilir meraklanma hemen öle ilk yükseldiği güne çekmiyo bekliyo yüksek devam ederse çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…