Ona da cd verilmemiş cnmxpreiaZ Canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla
sen önceki testi erken yapmış oldun ondan negatiftiDünle aynı çıktı canım. 36,7 yani. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah cumalar hürmetine...
Evet canım. duâ edin lütfen tekrar negatif görmek istemiyorum bu ateşle helede....
Evet yükseliş var çatlamış gibi duruyor sen bide diğer relg e kadar mı korunacaksın canımBenimki de sanırım dün Çatladı
Karıştırdım kusura bakma kim olduğunu buldum ama ona da verilmemiş cdyok cnm ben echomarda cektirmedim
Evet canım sümbülde öyle demişti. bugün de geçsin bakalım esmacım... hayırlısı hakkımızda inşallah...hafif bulantım var canım. zorla kahvaltı yaptım.sen önceki testi erken yapmış oldun ondan negatifti
Evet cnm 2.regl da kontrolEvet yükseliş var çatlamış gibi duruyor sen bide diğer relg e kadar mı korunacaksın canım
O kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesefOna da cd verilmemiş cnm
Bunuda atlattın çok şükür canım. gelsin bebiş artık... inşallah hayırlısıyla..Evet cnm 2.regl da kontrol
Bize yolladığın ilk foto daha netti sanki yaO kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesefsabah bi deniycem güzel çekebilmek ışıklı.su katatere kafayı taktım o kadar nasıl yukarda diye rahim yolum L şeklinde mi nedir bu
Azıcık anladığım kadarıyla gayet güzel duran bi film canım çok konuşuldu ben de merak ettim benimki nasıl acabaO kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesefsabah bi deniycem güzel çekebilmek ışıklı.su katatere kafayı taktım o kadar nasıl yukarda diye rahim yolum L şeklinde mi nedir bu
Inşallah cnm hayırlusı senin sonucu da merakla bekliyoruz hayırlısıBunuda atlattın çok şükür canım. gelsin bebiş artık... inşallah hayırlısıyla..
Onu camdan güneş vururken çekmiştim :) güneşi görünce tekrar cekicem bu oda ışığı ile :)Bize yolladığın ilk foto daha netti sanki ya
Hastanelerde ışıklı panolar oluyor yakında hastane varsa rica et bir foto Çek gelOnu camdan güneş vururken çekmiştim :) güneşi görünce tekrar cekicem bu oda ışığı ile :)
Aslında amcam hastanede çalışıyor versem cekse panoda ne güzel olurdu :) bak bu size ilk attığım bunun 3. Resmi yakinlastirmistim.cekip tek tek yakinlastirip yukleyecem o zaman Bülent beyeHastanelerde ışıklı panolar oluyor yakında hastane varsa rica et bir foto Çek gelgöğüs hastalıklarında olabilir sağlık Ocağında olabilir bizim burda diş hastanesinde bile var
Burda da bazılarında arkadan buzlu cam gözükmüş ama genel itibari ile bir önceki resim de gayet net duruyor Güneş çıkınca tekrar denersin en net Olanları gönderirsin.bence de tek tek yakınlaştır öyle gönderAslında amcam hastanede çalışıyor versem cekse panoda ne güzel olurdu :) bak bu size ilk attığım bunun 3. Resmi yakinlastirmistim.cekip tek tek yakinlastirip yukleyecem o zaman Bülent beye
Bendim echomarda çekilen bana da cd vermediler canım sadece filmShinSeGi canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla
Aaa bal gibi hhamilesin sen ohh ohhEvet canım sümbülde öyle demişti. bugün de geçsin bakalım esmacım... hayırlısı hakkımızda inşallah...hafif bulantım var canım. zorla kahvaltı yaptım.
inşallah güzel olur sonuç canımcım....Inşallah cnm hayırlusı senin sonucu da merakla bekliyoruz hayırlısı
inşallah gülüm...Aaa bal gibi hhamilesin sen ohh ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?