canım ya bi yöntem okudum şırınga ile meniyi içe boşaltma okusanaaaaa cidden mi? ben de 5 saniyelik bir adet ağrısı gibi oldu o kadar... tüplerden sıvı geçerken olurmuş öyle.. ben çok daha kötüsüne hazırlayarak gitmiştim kendimi.
bilmiyorum ben de neden öyle oldum ben zorlandım,Benim sis (sulu ultrason ) çekilmişti Polip olduğuna kesin emin olmak için yapmıştı doktorum ondada serum fizyolojik verildi rahmime ama baya baya ağrım olmuştu benim bende yine öyle ağrı olacak düşüncesiyle gitmiştim hiç ağrım olmadı
Yok canım daha neler aşılama yaptırmak daha steril
Stres yapma canım benin de belim ağrıyordu bak adet oldum mu diye sürekli kontrol ediyodumHic bilmiyorum canım ya sadece belim çok agriyor bi gelse şu gün artık beklemek dayanılmaz oldu artık
:) ay ne bileyim canım ya dün kalktım keşke kalkmasaydım diye içim içimi yedi,Yok canım daha neler aşılama yaptırmak daha sterilkizzz nasıl yapılır o sen o çıkanları çok kafana takma yeterli ve hızlı olanlar gidiyordur zaten
Valla bende bizimkilerin modeli merak ettim ama kesin benimki olsa olsa murat131 olabilir ilk geceden hamile kalanlar da porsche heralde. gidip hsg cektiresim geldi valla
Evet öyle söyledi şaşırdım bende ama nette biraz bakindim milletin 20 nin ustu çıkanlar felan varburda düşük yapan bir arkadaş oldu onun hamile iken bhcgsi 600 iken progesteronu 3 imiş. doktor da gayet normal demişhepsi başka düşünüyor demek. progesteronu çok sallamıyorlar ama...
Yok kız kendim diil doktoru degistirdim bu nun tedavisi boyleymis demekki o dedi baktir diyeaslında bu şekilde stres yapıyorsun farkında olmadan canım...sen kendin mi test yaptırdın yoksa doktorun mu yaptır dedi?
GÜNAYDINNNNNNNNNNN ŞEKERRRRRRRRR
kız sence benım ki ne modeldirbenimde çektiresim geldi valla heveslendirdiniz bizi kızlar ya . herkesin şeyının fılmı var bizimkisi olmasın m biz de çektirelim kız murat 131 bile olsa çektirelim hiç olmazsa bir filmimiz olsun
Valla 1 yili doldurdugum icin kendime murat131 diyorum sen modelini belirle artik canim. valla kafama yatmaya basladi benimde zaten dusunuyordum
kız sence benım ki ne modeldirbenimde çektiresim geldi valla heveslendirdiniz bizi kızlar ya . herkesin şeyının fılmı var bizimkisi olmasın m biz de çektirelim kız murat 131 bile olsa çektirelim hiç olmazsa bir filmimiz olsun
Insallah emeginin karsiligini alirsin canim allahin izniyle. iyi haberlerini bekliyoruzDk hapı pazar günü bitiyor kızlar, çok sukur, önümüzdeki hafta regl olsam transfer Kasım sonu veya aralık başı gibi olur sanırım. Daha çok varben hala ailemin yanındayım kocami ozledim ama bu dönem çabuk geçti en azindan☺
Okudum canım çok anlamsız geldi çünkü zaten vajene sokuyorsun şırıngayı da afedersin erkek organı da aynı işlevi görüyor zaten. yok daha ileriye vereyim dersen yıkanmamış spermin rahim içine alerjik etkisi var rahim kasılır ve daha kötü sonuçlara neden olur..
benim bu ay 26 çıktı işte canım. ama hamile değilimEvet öyle söyledi şaşırdım bende ama nette biraz bakindim milletin 20 nin ustu çıkanlar felan var
ben de 1 yılı doldurdum kasımla bırlıkteValla 1 yili doldurdugum icin kendime murat131 diyorum sen modelini belirle artik canim. valla kafama yatmaya basladi benimde zaten dusunuyordum
Buda kişiden kişiye değişen bir şey o zaman buda demektir ki benim progesteron da da sorun yok o zaman niye tutunmuyor bu bebis anlamıyorum ya hiç bir sebep yokken beklemek çok zor ya sen adet oldun mu ne zaman hist olacaksın daha randevu almadın sanırımbenim bu ay 26 çıktı işte canım. ama hamile değilim
Sağol cnm histereskopi yapıldı inşallah vesile olurVeson canim çok gecmis olsun. Dun olmuşsun hsgyi. Rabbim şifa vesilesi kilsin. insallah en kisa ve hayirli zamanda bebegine kavusursun. dua edecegim ins.
LeYLa_21 abla ya atesin cok guzel masallah. sonu bebek olsun insallah. test icin beklemene katiliyorum... negatifi gormek daha zor..birde kendiliginden olusul bitecek seyleri ekarte etmis oluyorsun.. hayirlisj olsun. pazara kadar gelmezse test patlatirsin bizde insallah tebrik ederiz:)
ben eylülle birlikte 3 yılı doldurdum 4 e bebekle girerim inşallah...ben de 1 yılı doldurdum kasımla bırlıkte
Izin mi alamıyorsun o Yüzden mi sıkıntı yaptın?Veson az önce aradım doktoru sekreteri 1 gün bile uzatmadı he. çarşamba bitiyor dedim perşembeye randevu verdi. cumartesi olsa mümkün mü dedim yok ertesi gün olması lazım dedi, 2 gün çok farketmez herhalde bir doktor beye sorsanız siz dedim doktor bey yanımda zaten kendisi söylüyor tarihi dedi. neyse perşembe saat 8 de hastanede olacakmışım. inş adet de bitmiş olur o zamana. bugün kanama var ama pıhtı doku hiç yok hala sadece kan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?