Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar progesteron 13 cikmis doktor güzel çatlamış dedi
Bundan gebelik anlaşılmıyordu diymi elmol seninki daha mı yüksekti hamile olduğun ay
Benim ateş bi tik dusmus tekrar yükselir insallah

amin gülüm..Allah razı olsun asiyecim...Rabbim güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı nasip etsin gülüm inşallah..duaların içinde teşekkür ederim ablacım...hepimizin yüzü gülsün inşallah canım benim...

Bundan gebelik anlaşılmıyordu diymi elmol seninki daha mı yüksekti hamile olduğun ay
anlaşılmıyor evet, benim bu ay 26 idi çünkü. 10 un üzerinde olması yumurtlamayı gösteriyor o kadar..

canım benim hamile olduğum ay 4 yumurta vardı 17,8 çıkmıştı ama geçen ay hamilelik yoktu 11 çıktı şu da var 8 çıkıp hamile olanı da okudum ben bence güzel kaliteli çatlama olmuş inşallah hcg de katlanmıştır canım bence evde testle takip edebilirsin

2 yumla 13 çıkması iyi o zaman dimi hiç test yapasim yok canım benim ya en azından dpo 14 olsa zaten ateşten anlaşılır benim bariz bi belirti de yokki test yapmak icin

2 yumla 13 çıkması iyi o zaman dimi hiç test yapasim yok canım benim ya en azından dpo 14 olsa zaten ateşten anlaşılır benim bariz bi belirti de yokki test yapmak icin
kız sen habire testmi yaptırıyorsun progesteron falan...bana hiç doktor yapmamıştı...bendemi var gariplik anlamadım ya...

Bence güzel canım hayırlısıyla olmuştur inşallah ben kendimi tuhaf hissediyodum anlam veremediğim bi tuhaflık vardı sürekli idrara çıkıyordum

Bendim echomarda çekilen bana da cd vermediler canım sadece film
ben de echomar d a çektirdim ama ağrımadı diyemem..
sen ağrı oldu mu?

Bence güzel canım hayırlısıyla olmuştur inşallah ben kendimi tuhaf hissediyodum anlam veremediğim bi tuhaflık vardı sürekli idrara çıkıyordum
Hic bilmiyorum canım ya sadece belim çok agriyor bi gelse şu gün artık beklemek dayanılmaz oldu artık

ben de echomar d a çektirdim ama ağrımadı diyemem..
sen ağrı oldu mu?
aaaa cidden mi? ben de 5 saniyelik bir adet ağrısı gibi oldu o kadar... tüplerden sıvı geçerken olurmuş öyle.. ben çok daha kötüsüne hazırlayarak gitmiştim kendimi.

aaaa cidden mi? ben de 5 saniyelik bir adet ağrısı gibi oldu o kadar... tüplerden sıvı geçerken olurmuş öyle.. ben çok daha kötüsüne hazırlayarak gitmiştim kendimi.
Benim sis (sulu ultrason ) çekilmişti Polip olduğuna kesin emin olmak için yapmıştı doktorum ondada serum fizyolojik verildi rahmime ama baya baya ağrım olmuştu benim bende yine öyle ağrı olacak düşüncesiyle gitmiştim hiç ağrım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…