- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
denizege34 canim nasilsin. kacirdim mi bilmiyorum ama transfer ne zaman senin? son durum ne?
Transfer ne zaman canim ?
amin gülüm..Allah razı olsun asiyecim...Rabbim güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı nasip etsin gülüm inşallah..duaların içinde teşekkür ederim ablacım...hepimizin yüzü gülsün inşallah canım benim...Veson canim çok gecmis olsun. Dun olmuşsun hsgyi. Rabbim şifa vesilesi kilsin. insallah en kisa ve hayirli zamanda bebegine kavusursun. dua edecegim ins.
LeYLa_21 abla ya atesin cok guzel masallah. sonu bebek olsun insallah. test icin beklemene katiliyorum... negatifi gormek daha zor..birde kendiliginden olusul bitecek seyleri ekarte etmis oluyorsun.. hayirlisj olsun. pazara kadar gelmezse test patlatirsin bizde insallah tebrik ederiz:)
anlaşılmıyor evet, benim bu ay 26 idi çünkü. 10 un üzerinde olması yumurtlamayı gösteriyor o kadar..Kızlar progesteron 13 cikmis doktor güzel çatlamış dedi
Bundan gebelik anlaşılmıyordu diymielmol seninki daha mı yüksekti hamile olduğun ay
Benim ateş bi tik dusmus tekrar yükselir insallah
canım benim hamile olduğum ay 4 yumurta vardı 17,8 çıkmıştı ama geçen ay hamilelik yoktu 11 çıktı şu da var 8 çıkıp hamile olanı da okudum ben bence güzel kaliteli çatlama olmuş inşallah hcg de katlanmıştır canım bence evde testle takip edebilirsinKızlar progesteron 13 cikmis doktor güzel çatlamış dedi
Bundan gebelik anlaşılmıyordu diymielmol seninki daha mı yüksekti hamile olduğun ay
Benim ateş bi tik dusmus tekrar yükselir insallah
Doktor 3 un üzerinde olması yeterli dedi ilginçanlaşılmıyor evet, benim bu ay 26 idi çünkü. 10 un üzerinde olması yumurtlamayı gösteriyor o kadar..
2 yumla 13 çıkması iyi o zaman dimi hiç test yapasim yok canım benim ya en azından dpo 14 olsa zaten ateşten anlaşılır benim bariz bi belirti de yokki test yapmak icincanım benim hamile olduğum ay 4 yumurta vardı 17,8 çıkmıştı ama geçen ay hamilelik yoktu 11 çıktı şu da var 8 çıkıp hamile olanı da okudum ben bence güzel kaliteli çatlama olmuş inşallah hcg de katlanmıştır canım bence evde testle takip edebilirsin
kız sen habire testmi yaptırıyorsun progesteron falan...bana hiç doktor yapmamıştı...bendemi var gariplik anlamadım ya...2 yumla 13 çıkması iyi o zaman dimi hiç test yapasim yok canım benim ya en azından dpo 14 olsa zaten ateşten anlaşılır benim bariz bi belirti de yokki test yapmak icin
diloşşşşşşşşş nerdesin kuzucum...yamacıma gel..özledim seni...topice gel ablam...Sizden de ALLAH razı olsun
Bence güzel canım hayırlısıyla olmuştur inşallah ben kendimi tuhaf hissediyodum anlam veremediğim bi tuhaflık vardı sürekli idrara çıkıyordum2 yumla 13 çıkması iyi o zaman dimi hiç test yapasim yok canım benim ya en azından dpo 14 olsa zaten ateşten anlaşılır benim bariz bi belirti de yokki test yapmak icin
burda düşük yapan bir arkadaş oldu onun hamile iken bhcgsi 600 iken progesteronu 3 imiş. doktor da gayet normal demişDoktor 3 un üzerinde olması yeterli dedi ilginç
Ay hadi inşallah biraz sakata geldi bu ay hedefim üç dört gün üst üste denemektievet ben de hayret ediyorum vücudum herşeye hemen adepte oluyo bi hcg iğnesi bile hamile gibi bulantı yapıyo çok hazır :))) inşallah hepimize nasip olsun artık burası hamile topigine dönsün inşallah
ben de echomar d a çektirdim ama ağrımadı diyemem..Bendim echomarda çekilen bana da cd vermediler canım sadece film
Yok be tatlım ilk defa progesteron bakıldı bana 2 gün önce vermiştim ya testi daha yeni çıktıkız sen habire testmi yaptırıyorsun progesteron falan...bana hiç doktor yapmamıştı...bendemi var gariplik anlamadım ya...
Hic bilmiyorum canım ya sadece belim çok agriyor bi gelse şu gün artık beklemek dayanılmaz oldu artıkBence güzel canım hayırlısıyla olmuştur inşallah ben kendimi tuhaf hissediyodum anlam veremediğim bi tuhaflık vardı sürekli idrara çıkıyordum
aaaa cidden mi? ben de 5 saniyelik bir adet ağrısı gibi oldu o kadar... tüplerden sıvı geçerken olurmuş öyle.. ben çok daha kötüsüne hazırlayarak gitmiştim kendimi.ben de echomar d a çektirdim ama ağrımadı diyemem..
sen ağrı oldu mu?
Benim hiç ağrım olmadı sonrasında ped verdiler ama lekelenmem bile olmadı echomarda çektirdim.ben de echomar d a çektirdim ama ağrımadı diyemem..
sen ağrı oldu mu?
aslında bu şekilde stres yapıyorsun farkında olmadan canım...Yok be tatlım ilk defa progesteron bakıldı bana 2 gün önce vermiştim ya testi daha yeni çıktı
Benim sis (sulu ultrason ) çekilmişti Polip olduğuna kesin emin olmak için yapmıştı doktorum ondada serum fizyolojik verildi rahmime ama baya baya ağrım olmuştu benim bende yine öyle ağrı olacak düşüncesiyle gitmiştim hiç ağrım olmadıaaaa cidden mi? ben de 5 saniyelik bir adet ağrısı gibi oldu o kadar... tüplerden sıvı geçerken olurmuş öyle.. ben çok daha kötüsüne hazırlayarak gitmiştim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?