Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Izin mi alamıyorsun o Yüzden mi sıkıntı yaptın?

ben değil eşim için sıkıntı yapıyordum ama aradım söyledim alırım izin önemli değil dedi. ben 2 haftayı komple izin yaptım zaten 13 gün daha iznim var onu da aralıkta kullanıcam. öbür arkadaş da bahsettiğim sertifika için sınava girecek, benim de hazırlandığımı biliyor ama ben şimdi izin aldım diye hemen peşine 2 hafta da o izin aldı. tam sınavdan önceki 2 hafta yani.. artık nasıl çalışacaksam o yoğunlukta...

tayin çıktı eşimin ya çok çok 6 ay daha burdayız en fazla , 1.5 senedir bişey demedim giderayak da birşey demek istemiyorum diye ne dese he diyorum ama baya doldum şu sıralar.. tartışmasız bitse de gitsek modundayım

Bence de denemeyin bir işe yaradığı yok

Veson nasılsın canım moralin iyimi inşallah bu operasyon bebeğinin vesilesi olacak
Merak ettiğim bisey var bu açtıkları yapisikliklar dusuge mi sebep yoksa hamile kalamama ya mi
Iyiyim cnm işteyim çalışıyorum düşün artık:) bu yapışıklığa düşükler neden olur dedi.eğer düzeltmezsek bu da tekrar düşüğe neden olabilir dedi.yani kısır bir döngü.gebelik olsun diye koenzim q10 ve balık Yağı verdi.en az üç ay dedi kullan zaten o zamana kafar korunma da biter tam denk gelmiş olur dedi.hayırlısı kontrol 2. Regl.bakalım o zaman ne diyecek

Nereye çıktı tayin cnm yanında biri mutlaka olsun aylınca sersem gibi oluyor insan wc ye falan tek gidemiyorsun

Dusuge neden olan şey bebeğin tutunamamasina da neden olur bence yani... inşallah 3 ay sonra güzel haberi verirsin canım

Veson iste misin bugun nasil agrin sızın yoktur insallah. bunu da atlattin allahin izni ile
Çok şükür cnm artık alttan yapılmadık kalmadı.deneme tahtası gibi çiz yaz sil gibi birşey oldu genel itibari ile iyiyim işteyim.ağrı yok çok şükür arada batma gibi o kadar kendimi dinlemesem onu da farketmem yani.arada lekelenme oluyor o da Dr olabilir Demişti

Dusuge neden olan şey bebeğin tutunamamasina da neden olur bence yani... inşallah 3 ay sonra güzel haberi verirsin canım
Evet cnm öyle de olabilir.yapışıklık videolarını seyretmiştim gerçekten de embriyo tutunacak yer bulamıyor olabilir inşallah vesile olur

Evet cnm öyle de olabilir.yapışıklık videolarını seyretmiştim gerçekten de embriyo tutunacak yer bulamıyor olabilir inşallah vesile olur
Benim 13 olan prog. Yorum yapmadin sence olmuş mudur canım ya ateş de dustu birazcik benim ateş böyle olunca hemen moralim bozuluyor ya

çok geçmiş olsun bi doktordan duymuşdum kürtaj işlemi yapıldıysa eğer hsiteroskopi yapılması gerekiyomuş çünkü kürtaj sonrası genelde yapışıklık oluyomuş ve buda gebe kalmaya en büyük engel dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi. sulu ultrason çektiren varmı? buda farklı bişeymiş sanırım bende bunu çekilcem. qenzim isimleri neler yazarsan sevinirim canm

Nereye çıktı tayin cnm yanında biri mutlaka olsun aylınca sersem gibi oluyor insan wc ye falan tek gidemiyorsun
Tayin ankara ama değişebilir eşim sınava girdi dedim ya onu kazanırsa 3 aylık kurs sonrası tekrar tercih yapacak. gönlümüz bursa da..

Evet cnm bu Dr da aynen öyle dedi.çok Sağol cnm.sulu ultrasyon Neslihaann çektirdi sadece qenxim teatrio eşim ve ben içiyoruz bir de ben geniş içerikli balık Yağı kullanıyorum imom.içinde bir hamilenin almadı gereken Şeyler var folik asit dahil.şimdiden kullanmaya başla 3 aya ancak etki eder dedi

1 hafra kadar lekelenme olur demişti bana da ama nerdeyse 15 gün olmuştu sonra da relg eklenmişti leke bitmeden.sana ağır kaldırma falan dedi mi bana günlük hayatına devam edebilirsin 1 hafta kadar ağır kaldırma bişey taşıma demişti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…