Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlayanlar bakabilirler mi bir sürü tahlil daha çıktı

Eklentiler

• 2016-11-04 13.26.41.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 48
canım şimdi spermin bi sıvılaşma süresi oluyo o da sperm testlerinde yazıyo sanırım en azından o süre zarfında yatmak iyi gibi tabi ben bilmiyorum yattığım oluyo hemen kalktığım oluyo nasipse olur çıkana da takılma canım ya o an onu düşünüp stres yaparsan da kötü ki rahat ol

Kızlar kontrol vardı bugün yumurta büyümüş çatlama ignesini yaptır dedi ve bugünden başla dedi. İğneyi 11de oldum eve geldim.Ovu testi için 1de lavaboya gittim veeeee yumurta akı akıntısı geldi. Test çok silik ekledim. Şimdi 36 saat bekleyeyim mi yoksa napayım. Ondan mı bugünden başla dedi.

Eklentiler

• 20161104_134953.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
ben de çarşamba sabah oldum iğnemi ama hasta olduğum için o akşam olmadı ilişki dün akşam oldu benim doktorum iğne akşamı ve peşine iki akşam daha öneriyor normalde canım hadi hayırlısı kaç yumurta vardı ?

Bugün bir çalışma olsun bence de benim doktor da 36 saatten daha önemlisi iğnenin vurulduğu gün dedi. bebek olsun inşallah yumurtan

Melissa81 canım ateş düşmüş ama herşey yolunda dimi yazdıysan da kaçırdım galiba dikkatimi çekti benim de ateş düşük olduğu için genel olarak yakından takip ediyorum düşük ateşlileri

kızlar bişey soracam size ya...ben bu ay inofolic düzenli kullandım...test yaptığımda inşallah çıkmazda yine negatif çıkarsa bu adet o zaman neden gelmemiş olur ya...bugün 38 gün...kafayı sıyırdım ben iyice ..

Yok canim hersey iyi gidiyor sukur..ben gece cok terliyorum kalkiyorum atlet degisim felan filan derken uzun bir uyku olmuyo wc kalkiyorum cok erken yatiyorum gece 4 de gozler faltasi oluyor.duzensiz yani bugunler..seninde bebis olsun insallah canim igneni yaptin dimi

BENDE bişey sorabilirmiyim ben bu yumurtlama testlerini yapmayalı baya oldu iyice unutmuşum bugün 10.günüm sanki dünden daha koyu geldi bana öyle mi acaba

Eklentiler

• 1478259523221.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
inşallah canım sevindim iyi gitmesine :) çarşamba sabah oldum iğnemi dün akşam ilişki oldu ama ateş hala yükselmedi zaten çok yükselmesini beklemiyorum da bu akşam da olur bi ilişki artık

Canım bunlar normal ama sende pıhtılaşma mi var
Doktor herseyimi batırdı ya pıhtılaşma testlerini de istemişti onlar çıkıyo 15 günde çıkar demişti galiba daha hepsi çıkmadı daha çıkanlar bunlar bunlara göre galiba bişey yok

2 tane ama biri küçüktü boyutlarını söylemedi bende sormadım beynim bulanıyor öyle. Ikisi de solda idi. Benim sağ taraf pek çalışmıyor sanırım.

Bugün bir çalışma olsun bence de benim doktor da 36 saatten daha önemlisi iğnenin vurulduğu gün dedi. bebek olsun inşallah yumurtan
Inşallah canım :)

Yok demedi bir kağıt verdiler dikkat etmem gerekenler yazıyor ama ağır kaldırma yazmıyor .yine de ben dikkat ediyorum.kendimi de sıcak tutmaya da çalışıyorum

Doktor herseyimi batırdı ya pıhtılaşma testlerini de istemişti onlar çıkıyo 15 günde çıkar demişti galiba daha hepsi çıkmadı daha çıkanlar bunlar bunlara göre galiba bişey yok
Genelde pıhtılaşma paneline bakıldığında bunlara da bakılıyor ondan sordum. Bende var pıhtılaşma coraspirin kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…