Dr ne dedi cnm gün verdi mi? Şu günler çalışma olsun diyeKızlar kontrol vardı bugün yumurta büyümüş çatlama ignesini yaptır dedi ve bugünden başla dedi. İğneyi 11de oldum eve geldim.Ovu testi için 1de lavaboya gittim veeeee yumurta akı akıntısı geldi. Test çok silik ekledim. Şimdi 36 saat bekleyeyim mi yoksa napayım. Ondan mı bugünden başla dedi.
Hala bebis yokKızlar benimde aralıkta 3 bitiyor
Evet bir tık koyu ama daha ovu ya var:))Onu biliyorum da yumurtlama ya yakın koyulasmaya başlıyor ya sanki koyulasmaya başlamış gibi mi acaba
evet başlamış...koyuluğu yakalayana kadar hergün aynı saatte sıvı alımını azaltarak yap canım...Onu biliyorum da yumurtlama ya yakın koyulasmaya başlıyor ya sanki koyulasmaya başlamış gibi mi acaba
en son ben trabzondan dönüyorken eşime dedim , bebek için istanbula gittik ankaraya gittik trabzona gittik şimdi bebek olsa evde oturuyor olacaktık bir yere çıkamayacaktık iyi tarafından bakalımHala bebis yok
ben de bu ay soldan gidiyorum canım hadi hayırlısı olsun inşallah üç taneydi benim de biri istenilen gibi de 2 si geriden geliyo dedi artık yetiştilerse hayırlısı bakalım inşallah güzel olur bu ayki sonucumuz2 tane ama biri küçüktü boyutlarını söylemedi bende sormadım beynim bulanıyor öyle. Ikisi de solda idi. Benim sağ taraf pek çalışmıyor sanırım.
Inşallah canım :)
en son ben trabzondan dönüyorken eşime dedim , bebek için istanbula gittik ankaraya gittik trabzona gittik şimdi bebek olsa evde oturuyor olacaktık bir yere çıkamayacaktık iyi tarafından bakalımtürkiyeyi geziyoruz
HIMMDenemedik nerde ise birşey kalmadı ki:) iyiyim çok şükür çalışıyorum bugün de izin almadım çalıştım biraz yoğundu ama iyiyim.arada yumurtalıklarda rahimde sızı oluyor ama çok hafif
elmol yaa bu ya inş.. sağlıklı gebelikler yaşarız... ben de bir mucize bekliyorum, senin adete kaç gün varben de bu ay soldan gidiyorum canım hadi hayırlısı olsun inşallah üç taneydi benim de biri istenilen gibi de 2 si geriden geliyo dedi artık yetiştilerse hayırlısı bakalım inşallah güzel olur bu ayki sonucumuz
Yok devletteyim ben almadım cnm.dr kolay bir operasyon ertesi gün istersen iş başı bile yapabilirsin dedi.sıcak tutuyorum işyeri iyi de eve doğal gaz gelmedi daha ya.dün kat kat giyindimHIMM
dr rapor vermedi mi sen mi almadın?
özel de mi çalışıyorsun canım
aman üşütmeyesin.
o zman kürtajdan kolay sanırım snein olduğun işlem,Yok devletteyim ben almadım cnm.dr kolay bir operasyon ertesi gün istersen iş başı bile yapabilirsin dedi.sıcak tutuyorum işyeri iyi de eve doğal gaz gelmedi daha ya.dün kat kat giyindim
Cnm Tabiki dinlenme şansın varsa dinlen daha iyi olur.ben dedim bir gün var idare ederim haftasonu giriyor araya sonra diye çalıştım.yaksa bana da işlem yapıldı.rahmin iki yerinde düzeltme yaptık dedi.artık detayları kontrolde soracağım.kürtajla hemen hemen aynı şeyleri yaşadım pek fark yok.inşallah bu ay mucizen gelir de bu strese girmezsino zman kürtajdan kolay sanırım snein olduğun işlem,
walla bana genel anestezi altında vs dediler yaondan ertesi gün asla işe başlayamam sanıırm, rahimde düzeltmeler yağılacak mış ya,
bilemiyorum belki de mucizelr olur gebe kalıırm ve de doğruurm...
inşallah canım sabırla beklicez artık benim daha çook var iki hafta aşağı yukarı belki daha fazlaelmol yaa bu ya inş.. sağlıklı gebelikler yaşarız... ben de bir mucize bekliyorum, senin adete kaç gün var
evet başlamış...koyuluğu yakalayana kadar hergün aynı saatte sıvı alımını azaltarak yap canım...
Ayyy bu ay şöyle kaliteli kaliteli yumurtlasam ne var yani :)) geçen ay yumurta bile olmadi benim herhaldeEvet bir tık koyu ama daha ovu ya var:))
stres yapma canım..yumurtlamayı çok etkiliyor bence...rahat ol...ilaç falan kullanıyormusun?Ayyy bu ay şöyle kaliteli kaliteli yumurtlasam ne var yani :)) geçen ay yumurta bile olmadi benim herhalde
Tedavi iptal olunca ilaç vermedi dinlen dedi incir kuru yapıyorum bu ay ekstra bişey almıyorum vitamin ve coraspirin dışında. teatrio coraspirin ve folic iod kullaniyorumstres yapma canım..yumurtlamayı çok etkiliyor bence...rahat ol...ilaç falan kullanıyormusun?
Ben geçen ay 14 ünde olduminşallah canım sabırla beklicez artık benim daha çook var iki hafta aşağı yukarı belki daha fazla
Hadi bakali. Canim insallah bebis ciksin gelsin bu tedavide dualarim sizinle canim..inşallah canım sevindim iyi gitmesine :) çarşamba sabah oldum iğnemi dün akşam ilişki oldu ama ateş hala yükselmedi zaten çok yükselmesini beklemiyorum dabu akşam da olur bi ilişki artık
Vermedi canım. Sadece çıkarken bugünden başla dedi. Ama devamında bişey söylemedi. Herhalde çatlamaya başladığını anladı. Çünkü epey bi yumurta akı akıntısı geldi.Dr ne dedi cnm gün verdi mi? Şu günler çalışma olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?