Geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi pek de nazlanır yani benimki öyle oluyor seninki nasıl olur bilemem deKocam belini sakatladi canim cok sikkin. Butun gun evdde yatiyor hic sevmem tum gun evde olan kocayi. Kocanin bol mesaide calisani makbuldur.
Ateş'in inanki yorum yapmak için Sınırda.önemli olan devamı ne olacak? Gecen ayki tabloya bakarsak Çoktan düşmesi gerekirdi.bu iyiye işaret ama kullandığın ilaçların da sağı solu belli olmuyor.dpo Yu umarım onlar uzatmıyordur. Yarın inşallah Ateş'in yükselişe geçer yenidenEvet canım haklisin bende öyleyim çok yorum yapamiyorum kimseye hele bilmediğim konularda yanlış birşey söylemekten korkuyorum çünkü en ufak söz bile umutlanmak için yetiyor bize yinedeVeson un iyi veya kötü her yorumunu merak ediyorum
Ovitrelle vurulup da aşılama olduğum ay hiç gecikme olmadı zamanında gelmişti ateşi bilemiyorum o zamanlar bu yöntemi bilmiyordum valla sürekli geçmiş aylara bakıyorum da en geç dpo 16 da gelmiş ama dpo 10 da düşmüş yalnız geçen ay ki ovu muallak ne olduğu belli diilAteş'in inanki yorum yapmak için Sınırda.önemli olan devamı ne olacak? Gecen ayki tabloya bakarsak Çoktan düşmesi gerekirdi.bu iyiye işaret ama kullandığın ilaçların da sağı solu belli olmuyor.dpo Yu umarım onlar uzatmıyordur. Yarın inşallah Ateş'in yükselişe geçer yeniden
Ah adaşım kızmaz bana aslında ben de eşimi kaldırsam ondan aşağı kalmayız kocam nazlı :)))Arkasından konuştuğunuzu duyarsa yine bozulur bak.zaten lekeler Yüzünden istediği Performansı gösteremiyor alev alev yanıyor Ateş'ten
Mesela ben demesem de senden umutluydum. bu ay senin heyecanin da stresin de daha fazla geldi hic agzimi acmadim. insan temkinli davraninca canim acimaz saniyor ama yine de zor geliyor. gecen ilk defa ocaktaki kimyasaldan sonra heyecan yaptim tablo cok guzeldi ama sonuc husran canim. rabbim hicbirimizi daha fazla bekletmesin hayirlisi ile gelsin artik bebislerimizEvet canım haklisin bende öyleyim çok yorum yapamiyorum kimseye hele bilmediğim konularda yanlış birşey söylemekten korkuyorum çünkü en ufak söz bile umutlanmak için yetiyor bize yinedeVeson un iyi veya kötü her yorumunu merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canımKocam belini sakatladi canim cok sikkin. Butun gun evdde yatiyor hic sevmem tum gun evde olan kocayi. Kocanin bol mesaide calisani makbuldur.
Ben kullandim canim ama vijinal olani..alerji yapinca simdi farkli bir sivi enjekte ediyorum progestan ayarinda..hanımlar progestan ilacını kullanan var mı
Nasil davranırsan davran sonucu etkilemiyor evet bu ay farklı hissediyorum hala umudum var gerçekten ama bakalım inşallah hüsran olmazMesela ben demesem de senden umutluydum. bu ay senin heyecanin da stresin de daha fazla geldi hic agzimi acmadim. insan temkinli davraninca canim acimaz saniyor ama yine de zor geliyor. gecen ilk defa ocaktaki kimyasaldan sonra heyecan yaptim tablo cok guzeldi ama sonuc husran canim. rabbim hicbirimizi daha fazla bekletmesin hayirlisi ile gelsin artik bebislerimiz
Şuan da ateşin kaç? ölç bakalım?Nasil davranırsan davran sonucu etkilemiyor evet bu ay farklı hissediyorum hala umudum var gerçekten ama bakalım inşallah hüsran olmaz
Umutlu olalım daima. kırmızılar gelmedikçe şansımız var. benim de eşim çok umutlandı inşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz. gebelik yoksa o üzüleceği için çok üzülürüm. adam korkudan test yap bile diyemiyor. Sana açılan ellerimizi boş çevirme Rabbim..Nasil davranırsan davran sonucu etkilemiyor evet bu ay farklı hissediyorum hala umudum var gerçekten ama bakalım inşallah hüsran olmaz
Şuan da ateşin kaç? ölç bakalım?
Aminnnn güzelim eminim bu sefer benimkide çok üzülür bu ay net tavrını gördüm çünkü şimdiye kadar gizliyormuşUmutlu olalım daima. kırmızılar gelmedikçe şansımız var. benim de eşim çok umutlandı inşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz. gebelik yoksa o üzüleceği için çok üzülürüm. adam korkudan test yap bile diyemiyor. Sana açılan ellerimizi boş çevirme Rabbim..
Az önce olcmustum 37.2 idi
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahAminnnn güzelim eminim bu sefer benimkide çok üzülür bu ay net tavrını gördüm çünkü şimdiye kadar gizliyormuş
gerçekten ya tam zamanına gelmiş kısmet hem çalışmada var ztnKizlar hsonu ogrencilerle kampa gidiyorum pazar sabahi buyuk ihtimal ates olcemem gibi. Cunku diger okullarin ogretmenleri ile ayni odada kalmamiz muhtemel gibi duruyor. ovulasyon da yaklasiyor. gunduz de ovulasyon testi yapamiycam. pazar gunu donucem bakalim durum ne olacak. tam kotu zamanlama oldu ama napalim
Giremiyorum desem daha dogru olur. Ev, okul vb yogunlasti. Teog da yaklasiyor deneme calismalari siklasti. Antalya da olunca veliler baskin oluyor. Sen nasilsin ?Gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur. senin nasil gidiyor. cok girmiyorsun bu aralar
Ayni kafadan biri :) ben de kahvemle dizi keyfi yapamiyorum:)) iyilessin de yaparim artikxGecmis olsun canim tez zamanda sifa bulsun oyleyse :) bende yanlizligi severimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?