Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş'in inanki yorum yapmak için Sınırda.önemli olan devamı ne olacak? Gecen ayki tabloya bakarsak Çoktan düşmesi gerekirdi.bu iyiye işaret ama kullandığın ilaçların da sağı solu belli olmuyor.dpo Yu umarım onlar uzatmıyordur. Yarın inşallah Ateş'in yükselişe geçer yeniden

Ovitrelle vurulup da aşılama olduğum ay hiç gecikme olmadı zamanında gelmişti ateşi bilemiyorum o zamanlar bu yöntemi bilmiyordum valla sürekli geçmiş aylara bakıyorum da en geç dpo 16 da gelmiş ama dpo 10 da düşmüş yalnız geçen ay ki ovu muallak ne olduğu belli diil
Neyse umuyorum yarın atesim yükselecek

Arkasından konuştuğunuzu duyarsa yine bozulur bak.zaten lekeler Yüzünden istediği Performansı gösteremiyor alev alev yanıyor Ateş'ten
Ah adaşım kızmaz bana aslında ben de eşimi kaldırsam ondan aşağı kalmayız kocam nazlı :)))

Mesela ben demesem de senden umutluydum. bu ay senin heyecanin da stresin de daha fazla geldi hic agzimi acmadim. insan temkinli davraninca canim acimaz saniyor ama yine de zor geliyor. gecen ilk defa ocaktaki kimyasaldan sonra heyecan yaptim tablo cok guzeldi ama sonuc husran canim. rabbim hicbirimizi daha fazla bekletmesin hayirlisi ile gelsin artik bebislerimiz

Nasil davranırsan davran sonucu etkilemiyor evet bu ay farklı hissediyorum hala umudum var gerçekten ama bakalım inşallah hüsran olmaz

Nasil davranırsan davran sonucu etkilemiyor evet bu ay farklı hissediyorum hala umudum var gerçekten ama bakalım inşallah hüsran olmaz
Umutlu olalım daima. kırmızılar gelmedikçe şansımız var. benim de eşim çok umutlandı inşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz. gebelik yoksa o üzüleceği için çok üzülürüm. adam korkudan test yap bile diyemiyor. Sana açılan ellerimizi boş çevirme Rabbim..

Aminnnn güzelim eminim bu sefer benimkide çok üzülür bu ay net tavrını gördüm çünkü şimdiye kadar gizliyormuş

Kizlar hsonu ogrencilerle kampa gidiyorum pazar sabahi buyuk ihtimal ates olcemem gibi. Cunku diger okullarin ogretmenleri ile ayni odada kalmamiz muhtemel gibi duruyor. ovulasyon da yaklasiyor. gunduz de ovulasyon testi yapamiycam. pazar gunu donucem bakalim durum ne olacak. tam kotu zamanlama oldu ama napalim

gerçekten ya tam zamanına gelmiş kısmet hem çalışmada var ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…