Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef farkındayım bunun canım o yüzden ısrarla yorum istiyorum ya onun da içine doguyor sanki olmayacağı gibi demi
Yapacak birşey yok ... Ama çok üzgünüm
Canim aslinda içine dogmaktan ziyade saglam bilgileri var ona dayanaraktan bisey dersem umutlanir sonra boşa cikar diye dusunuyor. ki ben bu konuda kendime cok benzetiyorum onu anliyorum

Yeni tedavide umarım pozitif sonuç alırsın.canm

Canim aslinda içine dogmaktan ziyade saglam bilgileri var ona dayanaraktan bisey dersem umutlanir sonra boşa cikar diye dusunuyor. ki ben bu konuda kendime cok benzetiyorum onu anliyorum
Aynen cnm kimseyi boş yere ümitlendirmek ve kimseyi de boş yere üzmek istemem.

Arkadaşlar sonuçta ateş işini ovulasyonu yakalamak için ölçüyoruz maalesef Ateş'ten Gebeliği anlamak mümkün değil.sadece tahmin yürütebiliriz o da tutarsa....bat beklerken Ateş'i Düşen arkadaşlar Melisa nın tablosuna bakıp ümitsizliğe kapılmasın:)) kimi tablolar da var ki yüksek gidip regl ile Tepetaklak olan.bunlar gibi birçok tablo Örneği var ff de inanın.
Mesela ben dimi hiç ayarım yok herşey sürpriz ama inatla da olcuyorum ateşi
senin yerinde başkası olsa Çoktan Bıraktı idi insanın o Ateşle tekrar ölçesi gelmez ya

Kizlar birde sunu yasiyorum aklinizda olsun bakalim sizdede olucakmi..gebe oldugumu ogrenmeden onceki 2 gun ates olcerken dil altina koydugum cihazi tukmukten tutamiyordum.halada oyle..agiz salgilari artiyorya gebeyken acaba belirti sayilabilirmi? Cunku onceki 3 ay hic boyle olmamisti..

Bağımlılık yaptı diyelim

Evet canım haklisin bende öyleyim çok yorum yapamiyorum kimseye hele bilmediğim konularda yanlış birşey söylemekten korkuyorum çünkü en ufak söz bile umutlanmak için yetiyor bize yinede Veson un iyi veya kötü her yorumunu merak ediyorum

Ben gün içinde yada akşam ölçerken dediğin gibi oluyor ama bu ay diil her zaman oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…