Aynen ya. bende anlamiyorum valla... hadi gece ile 1-2 tık oynama olabilir ama sabah acayip düşüyor. çok ilginç.Ya ovulasyondan sonra benim de akşamları yüksek çıkıyo böyle 37 lerde hep sabah nasıl bu kadar düşüyor hayret ediyorum
Bende seninle beraberim 2 ay sahalarda yokum her düşük sonrası bi korunma geliyor başıma düşükten olmasa bile kesin bi sebeb çıkıyor.hsg temiz çıkınca anneme dedim ki umreye gelmesem de bebek yapsam 2 ay boş geçmese kızdı bana kafayı bebekle bozdun Hayır umreye geliyorsun dedi :)Benimkine 2 ay bakma sonu belliiki ay sonra sahalara hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum
Bu arada gizli takipcinim senin atesin. Her sabah bakiyorum. Bu ay guzel olur insallah sonu.
Tatlım benim inşallah bu ay son ateş ölçümüm olur
Gerçekten enteresan önceden akşam yüksek olunca heveslenirdim artık hiç takılmıyorum her sabah sürpriz banaAynen ya. bende anlamiyorum valla... hadi gece ile 1-2 tık oynama olabilir ama sabah acayip düşüyor. çok ilginç.
Bence bunun sebebi yaşadığımız düşükler olabilir. zaten kürtaj dan sonra düzen bozuldu gitti. moralim çok bozuk benim gerçekten... artık o kadar yoruldum ki eşimin ısrarı ve kızımın aşırı kardeş isteme olayı olmasa hiç düşünmeyecem...Gerçekten enteresan önceden akşam yüksek olunca heveslenirdim artık hiç takılmıyorum her sabah sürpriz bana
Benim tek sosyal medya denebilecek şeyim kk gerisini kapattık evlendikten sonra, hazırlandığım sınav için face de bir grup kurmuşlar soru paylaşımları falan var gruba gireyim diye açtım face i eşimin kapattırması aynı dakika olduAy benimde öyle uyumadan önce de kk de bişeyler okuyup duruyorum benim eşim sosyal medyaya tamamen karşı bak ne güzel kk var takılıyorsun orda kapat şunları kullanma diyo sürekli :))
Bu ay açılısı yapamadık kuzum daha :)))) kac gün geçti, yazık bize
yumurta akı geldıyse nıye bekleyesın canım çatlama olmustur sen bu geceyı degerendır her ıhtımale karsı . beklersen kaçırabiirisnKızlar kontrol vardı bugün yumurta büyümüş çatlama ignesini yaptır dedi ve bugünden başla dedi. İğneyi 11de oldum eve geldim.Ovu testi için 1de lavaboya gittim veeeee yumurta akı akıntısı geldi. Test çok silik ekledim. Şimdi 36 saat bekleyeyim mi yoksa napayım. Ondan mı bugünden başla dedi.
Benim de öyle aktif kullanmıyorum arada bakınıyorum en son paylaşımım aylaaar oncedir belki de kapatmiyorum da varsa yoksa kkBenim tek sosyal medya denebilecek şeyim kk gerisini kapattık evlendikten sonra, hazırlandığım sınav için face de bir grup kurmuşlar soru paylaşımları falan var gruba gireyim diye açtım face i eşimin kapattırması aynı dakika olduo da hiç sevmiyor
bitsin bu hasret :)))Bu ay açılısı yapamadık kuzum daha :)))) kac gün geçti, yazık bize
Süper olmuş cevap gelince yine buraya link at biz de merak ediyoruzVeson canım bak böyle tek tek kesip koydum oldu mu sence http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-filmi.966018/
Atıcam canım bende merak ediyorum inşallah cevap verirSüper olmuş cevap gelince yine buraya link at biz de merak ediyoruz
Geçmiş olsun canım kayınvalidem bana suyla nişasta açıp iciriyor öyle olunca kesiyorKızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.
Gecmis olsun katı şeyler ye ..Kızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.
kiyamam evet ilaclar yapmis olabilir ya da üşüttün o gün cok soguk demistin. ishal varsa patates haslamasi, muz, birde gazoz-aspirin kesin formülKızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.
Gecmis olsun canim dikkat et yediklerine cok yagli yeme patates falan hasla yeKızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?