- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Sag ol canim :)Çok Geçmiş olsun cnm ya.
Benimki de aynen oyle canim. Hastalandiginda nazlanmayan erkek var mi sence ?Geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi pek de nazlanır yani benimki öyle oluyor seninki nasıl olur bilemem de
Calismayi kondurduk canim hemengerçekten ya tam zamanına gelmiş kısmet hem çalışmada var ztn
Ben de yogunum canim sinav haftasi bizim de ama giriyorum buraya da.Giremiyorum desem daha dogru olur. Ev, okul vb yogunlasti. Teog da yaklasiyor deneme calismalari siklasti. Antalya da olunca veliler baskin oluyor. Sen nasilsin ?
Iyi yapiyosun insan stres atiyor. Aslinda gzliden her gun girmeye calisiyorum ama benim okul cok uzak her gun 80 km araba kullaniyorum telefonu ele almak da zor oluyor. Eve gelince de bayil. Sinav hazirlayacagim ben de yarin,Ben de yogunum canim sinav haftasi bizim de ama giriyorum buraya da.
Bu arada gizli takipcinim senin atesin. Her sabah bakiyorum. Bu ay guzel olur insallah sonu.İnşallah yükselir canım
bence de yok hepsi aynı geçmiş olsunnBenimki de aynen oyle canim. Hastalandiginda nazlanmayan erkek var mi sence ?
Oo neden o kadar canim mesafe köy okulunda misin? antalya ve 80 km cok fazla. 2 sene kemerde yasadim bende bilirim antalyayi. ilerleyen donemde daha da zor olur gidip gelmen. cok normal o kadar yorulman. her ne kadar kolay gibi gorunsede isimiz okul da cok yoruyor insaniIyi yapiyosun insan stres atiyor. Aslinda gzliden her gun girmeye calisiyorum ama benim okul cok uzak her gun 80 km araba kullaniyorum telefonu ele almak da zor oluyor. Eve gelince de bayil. Sinav hazirlayacagim ben de yarin,
Benimkine 2 ay bakma sonu belli
Ya arkadaslar bir sey soracagim. FF de yumurtlama gününü kendin cizgi cektirmek vardi ya o nasil oluyordu?iiz canim sen bir göstermistin sanki ama neredeydi?
Bilgisayar üzeri giriyorum. Ariyorum ama bulamadim bir türlü.
Saol canim benim. valla bende gec kalacagimi da bilsem merak ettigim ateslere bakmadan yataktan cikmiyorum. esim bile diyorki onceden kalkar kalmaz bana gunaydin derdin simdi hep oncelik kadinlar klubu diyor
Ben de yeni hamile arkadaslarinkine kadar hepsine sürekli bakıyorum işyerinde arkadaşıma da üyelik aldım ona da bakıyorum o da ateş bağımlısı oldu burda değil ama ff de :)))
bence 13. gün çatlama olmusDemek durum o kadar vahim
Yarın sabahki ateşle belli olur zaten herşey
Ay benimde öyle uyumadan önce de kk de bişeyler okuyup duruyorum benim eşim sosyal medyaya tamamen karşı bak ne güzel kk var takılıyorsun orda kapat şunları kullanma diyo sürekli :))Saol canim benim. valla bende gec kalacagimi da bilsem merak ettigim ateslere bakmadan yataktan cikmiyorum. esim bile diyorki onceden kalkar kalmaz bana gunaydin derdin simdi hep oncelik kadinlar klubu diyor
Ya ovulasyondan sonra benim de akşamları yüksek çıkıyo böyle 37 lerde hep sabah nasıl bu kadar düşüyor hayret ediyorumSaat 22:00 kadar 37,1 idi.. bidaha ölçemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?