Amin canım inşallah. inşallah ateş grip ten yüksek çıkmamıştır. sabah uyandım boğazım yanıyordu. şimdi sıcak şeyler içiyorum iyi geldi. burnum akıyor. vajinal ıslaklık var. sanki akıntı var gibi. bilmem adetmi gelecek...
Test günü yarın canım. bugün adet Gününü gösteriyor ff. bugün gelen olmazsa yarın ilk idrarla yaparım.LeYLa_21 abla hadi artik yap bi test :)
Yarın inşallah kuzum..
Yarın canım..LeYLa_21 abla test günü ne zaman
Ateş soğuk algınlığı yüzünden biraz çıktı sanırım canım ya.heryerim kırılıyor. dün ovulasyon testi yapmıştım. çizgi var ama koyu değildi oyüzden umutlanamiyorum.
Bugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?LeYLa_21 test yaptın mı
Amin canım Allah razı olsun inşallah yarın ilk idrarla adet olmazsam yapacam. ateş bir tık yüksek çıktı ama grip var gibi biraz ondan yüksek çıkmış olabilir.LeYLa_21 abla pazar test yaparım demiştin . bugün yapacak misin?:) heyecAnla bekliyoruz. Rabbim güzel sonuçlar. versin.
Bilemedim ki canım en son hamile kalışımın üstünden 1.5 yıl geçti hatırlamıyorum hiçbirşey. tablon maşallah çok iyi gidiyor, inşallah yarına müjdeyi verirsinBugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?
O bende de var ilk defa bu ay adete yakın zamanlarda müthiş kuru oluyorduBugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?
Insallah guzel haber :) bende oyleydim hadi hayirlisi canimBilmiyorum ki canım müthiş üşüyorum uyurken titredim resmen ısıtamıyorum bugün kendimi
Evet evet oluyor bebisim insallah :)Bugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?
Kız ciddi misin ben üşüdükçe ümidim tükeniyorInsallah guzel haber :) bende oyleydim hadi hayirlisi canim
Niye yarın hihh şöyle güzel haber alasım var ya sabah erken yapta mutlu mutlu kahvaltı yapalım ayyy çok heyecanlıAmin canım inşallah. inşallah ateş grip ten yüksek çıkmamıştır. sabah uyandım boğazım yanıyordu. şimdi sıcak şeyler içiyorum iyi geldi. burnum akıyor. vajinal ıslaklık var. sanki akıntı var gibi. bilmem adetmi gelecek...
Test günü yarın canım. bugün adet Gününü gösteriyor ff. bugün gelen olmazsa yarın ilk idrarla yaparım.
Yarın inşallah kuzum..
Yarın canım..
Ateş soğuk algınlığı yüzünden biraz çıktı sanırım canım ya.heryerim kırılıyor. dün ovulasyon testi yapmıştım. çizgi var ama koyu değildi oyüzden umutlanamiyorum.
İnşallah kuzumEvet evet oluyor bebisim insallah :)
Korkuyorum ya..bende çok istiyorum ama akşam bir ovulasyon testi yapayım da. bende çok heyecanlıyımNiye yarın hihh şöyle güzel haber alasım var ya sabah erken yapta mutlu mutlu kahvaltı yapalım ayyy çok heyecanlı
Yok canım bu doğum kontrol etkili değil bunu kullanırken hamile kalan bile var bildiğim kadarıyla bu ilaç yarıya kadar estrofem etkisi yarıdan sonra progesteron etkisi sağlıyor zaten hapları bakarsan renkleri de değişecektir bi yerden sonraKizlar cok isim var yine evde biriken bi suru sey.. ama ise baslamadan önce bakinayim dedim. Var mi önemli bir haber ? Ozet gecseniz.. :))
Bu arada ates olcmeye biraz ara verdim. Hap iciyorum 3 gundur.. muhtemelen o dogum kontrol etkilidir de her nekadar uzerinde dogum kontrolu icin uygun degildir yazsa da :)) takip etmicem bu ay..
Evet canim da hap bittikten 3/4 gun sonra regl gelir buyuk ihtimal.. bi de ateş de yaniltici olur bence.. bunyeye iki fazli hormon takviyesi yapiyo.. normalleşecek miyim pek de emin degilim. Umarim normale donerim.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum.. o kahve kisima gecerken ölçüm yaparim belki :) biraz rahatlamaya ihtiyacim var o yüzden düşünmemeye çalışacağım, başaramayacağımı bile bileYok canım bu doğum kontrol etkili değil bunu kullanırken hamile kalan bile var bildiğim kadarıyla bu ilaç yarıya kadar estrofem etkisi yarıdan sonra progesteron etkisi sağlıyor zaten hapları bakarsan renkleri de değişecektir bi yerden sonra
Öyle canım hayırlısı benim yıllar önce adet gecikmem olduğunda bana verdi doktorum sonra düzelmişti ama o ay bayağı yoğun da adet olmuştumEvet canim da hap bittikten 3/4 gun sonra regl gelir buyuk ihtimal.. bi de ateş de yaniltici olur bence.. bunyeye iki fazli hormon takviyesi yapiyo.. normalleşecek miyim pek de emin degilim. Umarim normale donerim.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum.. o kahve kisima gecerken ölçüm yaparim belki :) biraz rahatlamaya ihtiyacim var o yüzden düşünmemeye çalışacağım, başaramayacağımı bile bilerahat rahat iliskilerimi yapayim da ben :))) cok ara verdikk
Benim ayaklarim donuyordu titreme aliyordu insallah canimKız ciddi misin ben üşüdükçe ümidim tükeniyorüşüme de varmiymis belirtiler arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?