On beş dakikada çok değişmiş dünkü ateş öyle olmuştu ben ikinciyi girdim ama ortalamayı gireyim dediğin gibiO zaman tabloda bir Yanlışlık var bugün ayın 5 i ve 36.1 girmişsin gözüküyor.her iki ateş de düşük çıkmış biz yükselsin beklerken kalkmadan dalmışsın yeniden uykuya 2. Yi gir yada ortalama al 35,75 gir durumu anlatan notu da düş
Abla catladik valla ya nolcak bi gunden yap sen :)Bugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?
Pazartesi yapacam eşime söz verdim canım.. Anlayışla karşılayacağınızı biliyorum gülüm. Hakkınızı helal edin lütfen.. bende meraktan çatladım ama 41.gün yapacam. inşallah dediğin gibidir özgecim. duanızı eksik etmeyin ablacım. çok öpüyorum canım..Abla catladik valla ya nolcak bi gunden yap sen :)
Vajinal islaklik adet gelmeyecek demek. Adet olcak olsan kuruluk ya da sari akiti olurdu.
Şaşırdım valla uyurken dondum ayaklarımı nasıl isitacagimi şaşırdım bide müthiş belim agriyor ay ne ilginç gündüz 37.4 olan ateş sabah nasıl bu kadar az çıkabiliyorOlmaz mı ayaklarım donuyor benim.
Kar yağınca bile üşümeyen ben eylül ayında üşüyordum
Belki dk hapı verebilir bir kez bana kist için vermiştiYa bişey soracam benim relg çok muhtemel umreye denk geliyor doktora gidecem eğer kist gitmemisse bana ilaç verir mi doktor sonuçta hormon ilacı oluyor ya
Ha sen dünkü Ateş'ten bahsediyorsun benim jeton yeni düştü:)) çatlamıştır inşallah ateş yine baraja takılmış Yarınki Ateşle anlarızOn beş dakikada çok değişmiş dünkü ateş öyle olmuştu ben ikinciyi girdim ama ortalamayı gireyim dediğin gibi
Hadi inşallah güzel haberlere ihtiyacımız var senin test günü ne zamanŞaşırdım valla uyurken dondum ayaklarımı nasıl isitacagimi şaşırdım bide müthiş belim agriyor ay ne ilginç gündüz 37.4 olan ateş sabah nasıl bu kadar az çıkabiliyor
Ay abla testin varsa yapsana gergin gergin beklemeye ne gerek var.. dpo bh sefer kesin 15... ikinci cizginin fotosunu da aracagini dusunuyorum bu sefer.. hadi minnosum hadi kuzucum yap bi test:))Ben öbür gebeliğimde hamilelik testi pozitif çıkınca meraktan ovulasyon da yapmıştım ikinci çizgi birinciden daha koyuydu. o yüzden dün yaptığım biraz silik olunca moralim bozuldu ama sen şimdi bana umut oldun canım ya.. inşallah pozitifi görürüz hep birlikte...
Deli gibi cikolata yiyorum nolcam bilmem:))Sen performans sergileyemiyorsun şimdilik ya ondandır :) durumlar duzelince 3-5 gün yogun tempolu çalışmayla halledersin sen onu
8 de başladım canım yapmaya bugün 11Hala negatif regl6-7-8 de ovu testi yaptın değil mi?
Hadı insaallah masaallah :))Ko
koyulasmaya baslamiss.. ama erken zaten daha 14 gunde tam koyu olur galuba :))
Ben öbür gebeliğimde hamilelik testi pozitif çıkınca meraktan ovulasyon da yapmıştım ikinci çizgi birinciden daha koyuydu. o yüzden dün yaptığım biraz silik olunca moralim bozuldu ama sen şimdi bana umut oldun canım ya.. inşallah pozitifi görürüz hep birlikte...
Vitaminin ne zararı olacakki adı üstünde vitamin yararı olur herhaldeThemodernmumma Veson kızlar kullandığım vitamin hapına devam edeyimmi eğer gebelik varsa vitamin hapının zararı olurmu,?
Hımm Ateş'in yükselmesi benim de Kafamı karıştırdı ama bakalım ilerleyen Günler'de nasıl seyredecek hergün aynı saatte ovu testi yapmaya ve ateş ölçmeye devam,)8 de başladım canım yapmaya bugün 11
Hadı insaallah masaallah :))
Umudunu yitirme yani ben yaptım hatta duruyor yollayım sana müsait olunca resmini bildiğin negatifti bu tezi çürüttüm demiştim kendi kendime :))) o testlere güvenme benim adet günümde hep pozitif çıktı amaa adet oldum
Hic bir fikrim yok hayatım eğer iğneye göre yaparsam daha çok var ama ffye gore olursa da yarın bat gösteriyor benim test işini ateş belirleyecek yarın olmadı öbür gün belli olurHadi inşallah güzel haberlere ihtiyacımız var senin test günü ne zaman
Evet dünkü canım :)) yok barajı geçemiyorum kpss den zor bu ateş benim içinHa sen dünkü Ateş'ten bahsediyorsun benim jeton yeni düştü:)) çatlamıştır inşallah ateş yine baraja takılmış Yarınki Ateşle anlarız
Benim lekelenmelerim bi azaldı bi arttı hergün aynı değildi günlük pede kahve vuruyordu wc ye gidince yine kahve sulu bazen hafif kırmızı kahve gibi geliyorduNeslihaann cnm benim günlük peşe gün içerisinde ciddi bir leke gelmiyor ama wc ye gidince Bayağı su gibi kan akıyor senin nasıldı lekelenmelerin?
8. Gün erken canım ama o günde kasik ağrım ve akıntı vardı enteresan bi durumHımm Ateş'in yükselmesi benim de Kafamı karıştırdı ama bakalım ilerleyen Günler'de nasıl seyredecek hergün aynı saatte ovu testi yapmaya ve ateş ölçmeye devam,)
Düne göre biraz arttı sanki kanamam Endişe ettim.kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama evde de yapacak işlerim varBenim lekelenmelerim bi azaldı bi arttı hergün aynı değildi günlük pede kahve vuruyordu wc ye gidince yine kahve sulu bazen hafif kırmızı kahve gibi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?