Her ne kadar günlük hayata dönülebilir deseler de sonuçta en hassas yerinden bir operasyon geçirdim bırak yat dinlen ısıt kendini kaliversin işler bir hafta sonu da her zaman yapıyoruz da ne oluyor yine batıyor yine batıyorDüne göre biraz arttı sanki kanamam Endişe ettim.kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama evde de yapacak işlerim varhafta içi el atamıyorum bu iki günde yapsam dedim ama endişeliyim de bir yandan rahmimde yara var gibi garip bir his oluyor Yürürken falan bugün biraz
Ay doğru diyorsun ama yapmadan da olmuyor hadi birşey yapmasam yemek yap Bulaşık yıka illaki kalkıyorsun.ara ara oturuyorum.eşim de yok gitti 2 gündür Allah bilir hangi gün gelir en azından bir işin ucundan tutardı.valla kızdan yardım alıyorum artık 5 Yaşındaki kızdan ne beklenirse.kuzum makineden çamaşırları tek tek çıkarıp bana getiriyor asıyorum ağır kaldırmayayım dedim.çamaşırları yıkamak zorundayım temiz çamaşır kalmamış hiçHer ne kadar günlük hayata dönülebilir deseler de sonuçta en hassas yerinden bir operasyon geçirdim bırak yat dinlen ısıt kendini kaliversin işler bir hafta sonu da her zaman yapıyoruz da ne oluyor yine batıyor yine batıyor
Benimki de oyleydi ama kist yok dediler.. son kirmiziya dondugunde gun icinde pede de geliyodu ama..Neslihaann cnm benim günlük peşe gün içerisinde ciddi bir leke gelmiyor ama wc ye gidince Bayağı su gibi kan akıyor senin nasıldı lekelenmelerin?
Psikolojik öyle hissediyorsun belki ben hiç öyle yara var hissetmemistim Polip alındığı zaman ama ara ara kramp gibi bişey olup geçiyordu.yogun kanama diyebilecek kadar olmadı bende diye hatırlıyorum canım bi arayip sorsan belki bilgi verirlerDüne göre biraz arttı sanki kanamam Endişe ettim.kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama evde de yapacak işlerim varhafta içi el atamıyorum bu iki günde yapsam dedim ama endişeliyim de bir yandan rahmimde yara var gibi garip bir his oluyor Yürürken falan bugün biraz
Canim esin nerde calisiyor ki?? Annen ya da kardesin gelseydi keske yanina..
Ay doğru diyorsun ama yapmadan da olmuyor hadi birşey yapmasam yemek yap Bulaşık yıka illaki kalkıyorsun.ara ara oturuyorum.eşim de yok gitti 2 gündür Allah bilir hangi gün gelir en azından bir işin ucundan tutardı.valla kızdan yardım alıyorum artık 5 Yaşındaki kızdan ne beklenirse.kuzum makineden çamaşırları tek tek çıkarıp bana getiriyor asıyorum ağır kaldırmayayım dedim.çamaşırları yıkamak zorundayım temiz çamaşır kalmamış hiç
Benimki de oyleydi ama kist yok dediler.. son kirmiziya dondugunde gun icinde pede de geliyodu ama..
Aileden kimse yokmu yasadigin şehirde .. evet zor olmus gerçekten çamaşır sepetini bende kaldirmiyorum oğlum yardım ediyor yavrum görsen ite kaka götürcem diye uğraşıyor .... az önce resim çizmiş resimde bir bebek var bir kaç insan daha var kim bu diyorum bebek yanındaki kim o da abi diyor kardeşim demiyor... farkındayım birçok şeyi içine atıyor erkek çocuk çok zor ne hissettiğini anlayamıyorum ama üzgün olduğu besbelli
Ay doğru diyorsun ama yapmadan da olmuyor hadi birşey yapmasam yemek yap Bulaşık yıka illaki kalkıyorsun.ara ara oturuyorum.eşim de yok gitti 2 gündür Allah bilir hangi gün gelir en azından bir işin ucundan tutardı.valla kızdan yardım alıyorum artık 5 Yaşındaki kızdan ne beklenirse.kuzum makineden çamaşırları tek tek çıkarıp bana getiriyor asıyorum ağır kaldırmayayım dedim.çamaşırları yıkamak zorundayım temiz çamaşır kalmamış hiç
Cnm benimki histereskopi Yüzünden oluyorBenimki de oyleydi ama kist yok dediler.. son kirmiziya dondugunde gun icinde pede de geliyodu ama..
Evet bir kağıt verdiler lekelenme şeklinde kanama olabilir pıhtılı olursa Dr a danışın yazıyor.gğn içerisinde leke falan yok pek aslında ama wc ye çıkınca Bayağı bildiğin kanama oluyor.belki de normaldir artarsa kesin ararım ama haftasonu şimdi pazartesi ulaşabilirim sadeceVeson ya sen neslihanin kistine yorum yaptin sandim.. senden kanama gelmesi bence normal.. biraz dinlen yinede zorlama kendini..
Almanca canimSenin brans ingilizce diye biliyordum Almanca mi ?
Eşim devlet memuru aslında da bu arada başka bir işe girişti onun Peşinde koşuyor.aslında bizim bu durum 1 senedir böyle eşimi doğru dürüst göremiyorum bu aralar iyice yoğun otel niyetine kullanıyorsun evi diyorum kızıyorum.ama yapacak birşey de yok.annem kaplıcada ablam yurt dışında.kaynana yaşlı görünce ona Bakıyor.başka da kimse yokCanim esin nerde calisiyor ki?? Annen ya da kardesin gelseydi keske yanina..valla ev isi de yorucu.. bitmek bilmez.. her haftasonu bende de ayni tantana
artık Çocuklardan yardım alıyoruz yapacak birşey yok.seninki kaç yaşındaydı cnm?onların psikolojisi çok farklı ya erkek daha zordur tabi konuşmaya çalış sen yine de kendisi ile içini dökmesine yardımcı ol.benimki de dün bana :' anne biz bir çocuk alalım sen babamla iki kişisiniz ben tekim benim gibi bir çocuk olsa ' diyorAileden kimse yokmu yasadigin şehirde .. evet zor olmus gerçekten çamaşır sepetini bende kaldirmiyorum oğlum yardım ediyor yavrum görsen ite kaka götürcem diye uğraşıyor .... az önce resim çizmiş resimde bir bebek var bir kaç insan daha var kim bu diyorum bebek yanındaki kim o da abi diyor kardeşim demiyor... farkındayım birçok şeyi içine atıyor erkek çocuk çok zor ne hissettiğini anlayamıyorum ama üzgün olduğu besbelli
Insallah pozitif olur sonuçHic bir fikrim yok hayatım eğer iğneye göre yaparsam daha çok var ama ffye gore olursa da yarın bat gösteriyor benim test işini ateş belirleyecek yarın olmadı öbür gün belli olur
Anladım canım sağolasın kuzum..8 de başladım canım yapmaya bugün 11
Hadı insaallah masaallah :))
Umudunu yitirme yani ben yaptım hatta duruyor yollayım sana müsait olunca resmini bildiğin negatifti bu tezi çürüttüm demiştim kendi kendime :))) o testlere güvenme benim adet günümde hep pozitif çıktı amaa adet oldum
Bilmiyorum ki canım ya..Vitaminin ne zararı olacakki adı üstünde vitamin yararı olur herhalde
Dinlen iş yapma. bir hafta temizlik yapmayınca ev hava ya uçmaz merak etme canım... sonuçta operasyon geçirdin sen...Düne göre biraz arttı sanki kanamam Endişe ettim.kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama evde de yapacak işlerim varhafta içi el atamıyorum bu iki günde yapsam dedim ama endişeliyim de bir yandan rahmimde yara var gibi garip bir his oluyor Yürürken falan bugün biraz
Oy yavrum laflara bak çok irdelersem ne cevap vercem ki ben bi aşabilsem belki konuşmak kolay olur benim 2010 kasım doğumlu canım doğum günü ayın 23 ünde cok istedim bu ay ona müjde vermeyi Allahım inşallah nasip eder inşallah AminnnnEşim devlet memuru aslında da bu arada başka bir işe girişti onun Peşinde koşuyor.aslında bizim bu durum 1 senedir böyle eşimi doğru dürüst göremiyorum bu aralar iyice yoğun otel niyetine kullanıyorsun evi diyorum kızıyorum.ama yapacak birşey de yok.annem kaplıcada ablam yurt dışında.kaynana yaşlı görünce ona Bakıyor.başka da kimse yok
artık Çocuklardan yardım alıyoruz yapacak birşey yok.seninki kaç yaşındaydı cnm?onların psikolojisi çok farklı ya erkek daha zordur tabi konuşmaya çalış sen yine de kendisi ile içini dökmesine yardımcı ol.benimki de dün bana :' anne biz bir çocuk alalım sen babamla iki kişisiniz ben tekim benim gibi bir çocuk olsa ' diyor
Tatlım annemdeyim derecem yanımda diil şuanda eve geçince ölcerim seninki kaç canımtsefem28 ateşin kaç şuanda?
Aminnn canım insallahInsallah pozitif olur sonuç
37,2 benim ki... ölçtüğün saati de yazTatlım annemdeyim derecem yanımda diil şuanda eve geçince ölcerim seninki kaç canım
Korkumdan temizlik Yapmıyorum zaten cnm ama yapacak başka işler de var çamaşırlara el atmak zorundayım temiz hiçbirşey kalmamış bir hafta ne giyeriz sonra:) dinlene dinlene yapıyorum artıkAnladım canım sağolasın kuzum..
Bilmiyorum ki canım ya..
Dinlen iş yapma. bir hafta temizlik yapmayınca ev hava ya uçmaz merak etme canım... sonuçta operasyon geçirdin sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?