Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralarında yaklaşık 1,5 sene var.Ben de sorularına cevap veremem diye konuşmaya çekiniyorum.inşaklah mucizen seninledir cnm tsefem28

Net çekemedim ama öğlenki ile çok çok farklı

Eklentiler

• 20161105_193237.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 33
Yakinlardaysan ben geleyim konyadayim ben :)

Ben bunyemde baya degisiklik hissediyorum bu ara ya.. sizde de var mi? Boyle karnimda kalcamda bi genisleme.. hele karnimi gorseniz 3 aylik hamile sanirsiniz.. bir buyume oldu anlatamam.. istahim da bayaaaa acik.. hadi tamam kilo aldim da, birden oldu bu.. herhangi bi ilac da kullanmadim.. son 3 gundur bi ilac iciyorum ana ondan once var bu.. bir sey de yemiyorum.. niye bu siskinlik anlamadim

Eşit koyuluğa kadar devam,)
Ovulasyon grubunda yazmıştım canım burda da yazayım ben bu testleri çok kullandım ama hiç kopkoyu çıkmıyordu bende lh yeteri kadar yyukselmiyordu onunla alakalı herhalde. ilk defa bu kadar koyu gördüm yarın birden silik çıkabilir hiç belli olmuyor. olursa incir e baglıycam da benim normal yoldan hiç gebeliğim olmadı ki boşuna uğraşıyorum gibi geliyor bazen nasip tabi bu işler.
Bugün eşim yok geç gelir yarın sabaha degerlendirme yaparız artık

Tabi cnm sen her ihtimale ilişkilere başla bu işler belli olmaz Rabbim yeterki ol desin normal yolla da gelir

Aa aynisi.. bende okudum hormonlari dengeleme amacliymis.. insAllah faydasini goruruz kuzum.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum. Bu arada folikasiti de icmiyorum birlac gündür? Yan etkisi olur mu acaba diye.. napsam ki devam edeyim mi?
bi arkadasim da pco vardi 5 sene cocugu olmadi sonra bu hapi kullanip hamile kalmis bana da tavsiye edip duruyoru

Veson Allah sabır versin sana da eşin ikinci işi konusunda, ilk evlendiğimiz sene benimki de heveslenmişti , ticarete girdi ben kaç kere sinir krizi geçirdiğimi hatırlamıyorum. neyse ki işleri kötü gitti de 1 senenin sonunda devretti dükkanı rahatladım.

Erkeklerin rahatlık kimsede yok ya

Ya çamaşır dışında bişey yapma bari yemeği de dışarıdan alsaydın keşke biraz yat dinlen artmasın kanaman canım ya.. biz kendimizi düşünmezsek kimsenin düşüneceği yok, dikkat et kendine...

Eğer Hale'n varsa cüz ben alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…