- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Ben kullandim hicbi zarari olmadi ablacim:Themodernmumma Veson kızlar kullandığım vitamin hapına devam edeyimmi eğer gebelik varsa vitamin hapının zararı olurmu,?
Koyulaşmaya başladı ise iyice yaklaşmıştırVeson canım ben o sonuncu testi saat 14.30 da yaptım az önce bi daha yaptım ondan daha koyu hatta kopkoyu çıktı yarın muhtemelen daha da köyü çıkacak birkaç gün içinde çatlar herhalde dimi
Eşim ağrı kesici bile içirtmiyor. başım çok ağrıyor minoset içeyim dedim bırakmadı. vitamin içecem valla..Ben kullandim hicbi zarari olmadi ablacim:
Yakinlardaysan ben geleyimEşim devlet memuru aslında da bu arada başka bir işe girişti onun Peşinde koşuyor.aslında bizim bu durum 1 senedir böyle eşimi doğru dürüst göremiyorum bu aralar iyice yoğun otel niyetine kullanıyorsun evi diyorum kızıyorum.ama yapacak birşey de yok.annem kaplıcada ablam yurt dışında.kaynana yaşlı görünce ona Bakıyor.başka da kimse yok
artık Çocuklardan yardım alıyoruz yapacak birşey yok.seninki kaç yaşındaydı cnm?onların psikolojisi çok farklı ya erkek daha zordur tabi konuşmaya çalış sen yine de kendisi ile içini dökmesine yardımcı ol.benimki de dün bana :' anne biz bir çocuk alalım sen babamla iki kişisiniz ben tekim benim gibi bir çocuk olsa ' diyor
Eşim ağrı kesici bile içirtmiyor. başım çok ağrıyor minoset içeyim dedim bırakmadı. vitamin içecem valla..
Eşit koyuluğa kadar devam,)Net çekemedim ama öğlenki ile çok çok farklı
Oy kuzum nerdeee Konya çok uzak hepimiz bir taraftayız kk da buluştuk böyle:))Yakinlardaysan ben geleyimkonyadayim ben :)
Ovulasyon grubunda yazmıştım canım burda da yazayım ben bu testleri çok kullandım ama hiç kopkoyu çıkmıyordu bende lh yeteri kadar yyukselmiyordu onunla alakalı herhalde. ilk defa bu kadar koyu gördüm yarın birden silik çıkabilir hiç belli olmuyor. olursa incir e baglıycam da benim normal yoldan hiç gebeliğim olmadı ki boşuna uğraşıyorum gibi geliyor bazen nasip tabi bu işler.Eşit koyuluğa kadar devam,)
Tabi cnm sen her ihtimale ilişkilere başla bu işler belli olmaz Rabbim yeterki ol desin normal yolla da gelirOvulasyon grubunda yazmıştım canım burda da yazayım ben bu testleri çok kullandım ama hiç kopkoyu çıkmıyordu bende lh yeteri kadar yyukselmiyordu onunla alakalı herhalde. ilk defa bu kadar koyu gördüm yarın birden silik çıkabilir hiç belli olmuyor. olursa incir e baglıycam da benim normal yoldan hiç gebeliğim olmadı ki boşuna uğraşıyorum gibi geliyor bazen nasip tabi bu işler.
Bugün eşim yok geç gelir yarın sabaha degerlendirme yaparız artık
Keşke insaallah Allah isteyen herkese nasip etsinTabi cnm sen her ihtimale ilişkilere başla bu işler belli olmaz Rabbim yeterki ol desin normal yolla da gelir
Amin canım inşallahAralarında yaklaşık 1,5 sene var.Ben de sorularına cevap veremem diye konuşmaya çekiniyorum.inşaklah mucizen seninledir cnmtsefem28
Ah canım ya hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyo. çıkaracam vallaBolbol su ic abla :)
bi arkadasim da pco vardi 5 sene cocugu olmadi sonra bu hapi kullanip hamile kalmis bana da tavsiye edip duruyoruAa aynisi.. bende okudum hormonlari dengeleme amacliymis.. insAllah faydasini goruruz kuzum.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum. Bu arada folikasiti de icmiyorum birlac gündür? Yan etkisi olur mu acaba diye.. napsam ki devam edeyim mi?
hangi ilacı canım ?bi arkadasim da pco vardi 5 sene cocugu olmadi sonra bu hapi kullanip hamile kalmis bana da tavsiye edip duruyoru
Eğer Hale'n varsa cüz ben alabilirimAteş ölçer arkadaşlar bir arkadaşımız Aralık sonunda Allah izin verirse umre ye gidecek ve ateş topiği olarak o zamana kadar bir hatim indirmeyi düşünüyoruz hatim duasını inşallah isimlerimizi anılarak mübarek topraklarda yapılacak.malum konu ateş topiği ile alakalı bir konu olmadığı için özelden katılacakları konferans konuşmasına davet edeceğim.Cüzlerin bir kısmı paylaşıldı.kalan cüzlerden almak isteyenler bildirim yapsın.lütfen karışıklık olmaması adına katılamayacaklar da katılamayacaklarını yazarsa çok sevinirim.
Yavaş okuyorum yetiştiremem düşüncesine kapılarak Katılmak istemeyenler kendi Arasında paylaşabilir.herkes okuyabileceği kadar alabilir.arapça bilmeyenler sizin adınıza başkaları da okuyabilir.
Kendisinden bildirim beklediğimiz arkadaşlar katılamayacağım yada Katılıyorum yazarlarsa çok sevinirim bir an önce konferans konuşmasını başlatalım
@XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz
@kushi
Elcanki
@missdincer
@BenanAsiye
@hapsuu
@ismetbeyinbiricikhanimi
SaskinAnne
@Melissa81
@xDerinMavix
@Agave
Bizi dışardan sessizce takip eden arkadaşlar da Katılmak isterlerse bildirim yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?