Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
ayy topiğimizin ilk ikizi geldiğimden beri tabi çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimmmm

Kizlar etiketleyemiyorum heyecanimi maruz gorun yarabbim insallah hayirlisiyla kavusturur bizi sevincime ortak oldugunuz icin ayri ayri herbirinize coook tesekkurler bir dusugum vardi.bos gebelik kan pihtilasmasi cikti sonra..1,5yil sonrada klomen catlatma ognesiyle rabbim nasip etti insallah..
Degerlerim dpo 12 de 75 3 gun sonra 395 2 gun sonra 832 5 gun sonra 8100 cikmis..

Çıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdiler şimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum

çok geçmiş olsun canım sana da şifa olsun inşallah gelsin bebeğin bekletmeden bundan sonra hayırlısıyla :)

Cokkk gecms olsun

Veson canim nasil oldun toparlandin mi ? Merak ettim seni topiginde bulurum dedim ☺ Melissa81 Canim insallah sag salim kucagina alirsin meleklerini beta bosuna o kadar artmamis sebebi varmis .. Keseler te tek dimi ?

Ben de çok açılmıştım beni ameliyata geç de aldılar ama yemeği görünce iştahım birden gitmişti:))) çok çık geçmiş olsun artık cd leri paylaşırız foto veriyorsa foto Çek yolla.bana verecekti ama Çıkışta göremedim artık kontrolde isterim:)) Dr la görüşünce yaz
Veson canim nasil oldun toparlandin mi ? Merak ettim seni topiginde bulurum dedim ☺ Melissa81 Canim insallah sag salim kucagina alirsin meleklerini beta bosuna o kadar artmamis sebebi varmis .. Keseler te tek dimi ?
sağol cnm çok iyiyim lekeler bitti sanki en son açık kahverengi idi.ağrı sızı da yok ama henüz ovu olmadı 2. Regl da kontrol sen nasılsın kese görüldü mü? Kalp atışı falan?

Canim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bu vesileylede bebisine kavustursun inşallah

Iyi iyi hadi bakalim atlattin o zaman cok sukur .. Topige hist. Sonrasi hep hamile haberleri geldi bu sendede devam eder insallah ☺ Birde su iki ay rahat olsan dereceni kaybetsen etliye sutluye bulasmadan korunma surecinin dolmasini beklesen ☺
Cok şükür gecen hafta keseyi gorduk yarin kalp atimi icin gidicegiz korkuyorum

Çok teşekkür ettim hepinize kızlar, doktor ne yaptı çatlıyorum meraktan polikliniğe indim görüşeyim de gidelim diye ana baba günü , geldik odaya tekrar bekliyoruz 4,5 tan önce geleceğe benzemiyor. Laptop olsaydı yanımızda cd den bakardım artık ne kadar anlarsam.

Neyse eninde sonunda gelecek... İnşallah vesile olur histereskopi sana da bana da Veson

Bir de eşime proxeed alayım içsin birkaç ay diyorum..

Buyukluk kucukluk hic bisi dusunme doktor zaten yolunda gitmeyen bise olsa hemen soyluyor o konuda biraz gaddarlar ☺ Ayri ayri kesede mucize ya hemde cifte mucize sendeki ..
Hamdolsun canim rabbim buyuk isteyen dileyen herkese versin mucizelerini.. insallah sende yarin guzel haberlerle gel canim

Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Ayy maşallah canm tebrik ederim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benimde bugün ikiz kız yiğenlerim doğdu gerçekten çok mutlu oldum senin adına

Kızlar hormonlar nasıl ne dusuk ne yüksek yorumlarrr

Eklentiler

• IMG_20161108_154440.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20161108_154448.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 33
Allah anali babali buyutsun canim bnm coookk sevibdimmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…