ayy topiğimizin ilk ikizi geldiğimden beri tabi çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimmmmKizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
dk doğum kontrol canım ateşimizin yükselmesini sağlayan progesteron hapta da progesteron olduğu için ateş yüksek seyrediyo
dogum kontrol hapi kullanirken ates normalden biraz yüksek oluyorXXYYXXYY
Kizlarrrrrriki kesem var
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Çıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerxpreiaZ cnm ne yaptın
çok geçmiş olsun canım sana da şifa olsun inşallah gelsin bebeğin bekletmeden bundan sonra hayırlısıyla :)Çıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerşimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum
Cokkk gecms olsunÇıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerşimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum
Ben de çok açılmıştım beni ameliyata geç de aldılar ama yemeği görünce iştahım birden gitmişti:))) çok çık geçmiş olsun artık cd leri paylaşırız foto veriyorsa foto Çek yolla.bana verecekti ama Çıkışta göremedim artık kontrolde isterim:)) Dr la görüşünce yazÇıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerşimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum
sağol cnm çok iyiyim lekeler bitti sanki en son açık kahverengi idi.ağrı sızı da yok ama henüz ovu olmadı 2. Regl da kontrol
Canim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bu vesileylede bebisine kavustursun inşallahÇıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerşimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum
Iyi iyi hadi bakalim atlattin o zaman cok sukur .. Topige hist. Sonrasi hep hamile haberleri geldi bu sendede devam eder insallah ☺ Birde su iki ay rahat olsan dereceni kaybetsen etliye sutluye bulasmadan korunma surecinin dolmasini beklesen ☺Ben de çok açılmıştım beni ameliyata geç de aldılar ama yemeği görünce iştahım birden gitmişti:))) çok çık geçmiş olsun artık cd leri paylaşırız foto veriyorsa foto Çek yolla.bana verecekti ama Çıkışta göremedim artık kontrolde isterim:)) Dr la görüşünce yaz
sağol cnm çok iyiyim lekeler bitti sanki en son açık kahverengi idi.ağrı sızı da yok ama henüz ovu olmadı 2. Regl da kontrolsen nasılsın kese görüldü mü? Kalp atışı falan?
Buyukluk kucukluk hic bisi dusunme doktor zaten yolunda gitmeyen bise olsa hemen soyluyor o konuda biraz gaddarlar ☺ Ayri ayri kesede mucize ya hemde cifte mucize sendeki ..Al_pi canim 2 ayri keseydi biri kucuk biri daha buyuktu boyle olur normal dedi.
Hamdolsun canim rabbim buyuk isteyen dileyen herkese versin mucizelerini.. insallah sende yarin guzel haberlerle gel canimBuyukluk kucukluk hic bisi dusunme doktor zaten yolunda gitmeyen bise olsa hemen soyluyor o konuda biraz gaddarlar ☺ Ayri ayri kesede mucize ya hemde cifte mucize sendeki ..
Kizlarrrrrriki kesem var
canım herşey çok güzel lh yüksek pko vardı dimi? vitaminler de güzel çok az da tsh yüksek gibi canımKızlar hormonlar nasıl ne dusuk ne yüksek yorumlarrr
Allah anali babali buyutsun canim bnm coookk sevibdimmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)Kizlar etiketleyemiyorum heyecanimi maruz gorun yarabbim insallah hayirlisiyla kavusturur bizi sevincime ortak oldugunuz icin ayri ayri herbirinize coook tesekkurler bir dusugum vardi.bos gebelik kan pihtilasmasi cikti sonra..1,5yil sonrada klomen catlatma ognesiyle rabbim nasip etti insallah..
Degerlerim dpo 12 de 75 3 gun sonra 395 2 gun sonra 832 5 gun sonra 8100 cikmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?