- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
kızlar;canım hormona bakılırsa pko var benim fsh 3,5 lh 9-10 ve pko var fsh ve lh ın eşit olması isteniliyor lh yüksek olduğunda pko oluyo canım peki adetliyken dimi bu tahliller bide daha önce hiç bakılmış mıydı kaçtı ? valla canım nasıl düşeceğini bilsem inan ben de uygulucam
Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi
Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...
proxeed ilacından doktor eşime de yazmıştı biz almamıştık.daha önce kullandınız mı nasıl etki ediyor acaba ? ücreti ne kadar?Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi
Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...
Allah anali babali buyutsun canim tebrik ederim rabbim sanada nasip etsin insallahAyy maşallah canm tebrik ederim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin benimde bugün ikiz kız yiğenlerim doğdu gerçekten çok mutlu oldum senin adına
Amin canim insallah cumlemize nasip etsin canim sagolAllah anali babali buyutsun canim bnm coookk sevibdimmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
canim anladigim kadariyla ferritin demir deposu oluyormus. vücutta demir az oldugunda önce ferritin kullaniliyormus ilerki dönemlerde kansizlik sorununa neden oluyormus. bende sac dökülmesi oluyordu ferritin ve cinko düşük çıktı. ferro sanol klasik kansızlık (demir eksikligi) ilaci :)2,7 lerde sabitlendi cnm düşmüyor tshhap falan kullanmam gerekirmi bilmiyorum?
ferritin nedir hiç bilmiyorum sen dedin diye baktırdım
geçmiş olsunnn inşallah hemencik gelir bebişRahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi
bende hem ferritin hem cinko düşük cikti doktor ikisi icinde ilac verdiO ilactan sonra sac dökülmen durdumu peki
Ooo maşallah Can'ım çok sevindim bebişler geliyor :))Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Bunlarda yok gibi canım bazı doktor çok hafif var diyebilir yine lh yüksek ya ama bu kadar kısa sürede nasıl çıkmış bu kadar ki of lanet pkokızlar;
tahlil sonuçları çıktı taze taze yorumlamak ister misiniz?
estradiol :34,25
fsh:6,16
lh:8,81
progesteron:0,527
t3:2,75
tsh:2,91
cnm eski sonuçlarım nisandaki tahlil
Sagol canim benim rabbim nasip eder insallahAyyy çok sevindim tebrik ederim ikiz geliyor demek oh misss
Bunlarda yok gibi canım bazı doktor çok hafif var diyebilir yine lh yüksek ya ama bu kadar kısa sürede nasıl çıkmış bu kadar ki of lanet pko
Sagol gulum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sizlerede en kisa zamanda dualarimdasiniz hepinizHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bi haber bu maşallah maşallah
Amin kuzum benim insallah nasip olur..rabbim sanada nasip etsin insallah kuzummMelissa81
Aayyyy nasil sevindimmm tebrikler kzuummm maasAllaahhh saglicaklar pitpitlari duyarsin insAllaahhh
Ama düzenli adet olmak güzel bişey pkoda sadece hormonal bi sıkıntı olabilir sen bide usg ye git bu sonuçlarla kist olmasın gerisi hallolur canım ya benim sağ taraf kist dolu beş altı tane var irili ufaklı
Sagol canim darisi basina insallah tatlimOoo maşallah Can'ım çok sevindim bebişler geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?