Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok gecmis olsun cnm

@tsefem28 ateş kaç? xpreiaZ inşallah operasyon güzel geçer. Melissa81 LeYLa_21 kontrolden çıkınca gelişmeleri yazın
Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...

Oldun mu canım hiteroskopini hayırlara vesile olsun inşaallah

Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Ayyy çok sevindim tebrik ederim ikiz geliyor demek oh misss

Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bi haber bu maşallah maşallah

ferritin azcik düşük cnm bi zarari yok ama benim saclarim cok dökülüyordu doktor o yuzden ferro sanol hap verdi. bi tsh ni ara ara takip ettir hamilelik icin 2nin altinda olsun deniyor
2,7 lerde sabitlendi cnm düşmüyor tsh hap falan kullanmam gerekirmi bilmiyorum?
ferritin nedir hiç bilmiyorum sen dedin diye baktırdım

pko falan yok cnm ben de çok mu yüksek lh neden ki nasıl düşcek
canım hormona bakılırsa pko var benim fsh 3,5 lh 9-10 ve pko var fsh ve lh ın eşit olması isteniliyor lh yüksek olduğunda pko oluyo canım peki adetliyken dimi bu tahliller bide daha önce hiç bakılmış mıydı kaçtı ? valla canım nasıl düşeceğini bilsem inan ben de uygulucam

doktor yok demişti ama bilemedim :'( evet cnm adetliyken 3. günü.

Benim histeroskopi de çizik atma işlemi transfer öncesi yapılmıştı aşılama da ilk defa duydum ama döllenme olursa faydası olacaktır tabiki . Yumurtaları baskılamak için dk ilacı ilk tüp bebekte 1 ay önce kullanmıştım, doktorunun vardır bir bildiği cnm belki fazla yumurta geliştirmemek için vermiştir o senin bünyeni daha iyi biliyor şu an. Endişe etme bence.

Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi

Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...

Kizlar 7 dunku ovulasyonlar 8de bugun acilma var mi? dun oldu iliski yarina mi biraksam. dun sizce pozitif mi testler? bu ay kacirmak istemiyorum artik

Eklentiler

• PicsArt_11-08-05.37.02.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…