Evet canim ates yukseldi artikya se min senin de 11 yada 12 gibi çizgiyi çekecek gibi
çok gecmis olsun cnmÇıktım canım ameliyathaneden ağrım vardı uyumuşum çıktıktan sonra da. şimdi iyiyim çok şükür. doktorla ameliyathane çıkışında konuştum hayal meyal , bişey varmıymış ne yaptınız yaptınız mı bişey diye sordum. o da yaptık yaptık sonra konuşuruz dedi. cd cd diye sayıkladım bir ara cdyi getirdilerşimdi açlıktan öldüm yemek bekliyorum
ferritin azcik düşük cnm bi zarari yok ama benim saclarim cok dökülüyordu doktor o yuzden ferro sanol hap verdi. bi tsh ni ara ara takip ettir hamilelik icin 2nin altinda olsun deniyorKızlar hormonlar nasıl ne dusuk ne yüksek yorumlarrr
Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...
Oldun mu canım hiteroskopini hayırlara vesile olsun inşaallahÇok teşekkür ettim hepinize kızlar, doktor ne yaptı çatlıyorum meraktan polikliniğe indim görüşeyim de gidelim diye ana baba günü , geldik odaya tekrar bekliyoruz 4,5 tan önce geleceğe benzemiyor. Laptop olsaydı yanımızda cd den bakardım artık ne kadar anlarsam.
Neyse eninde sonunda gelecek... İnşallah vesile olur histereskopi sana da bana daVeson
Bir de eşime proxeed alayım içsin birkaç ay diyorum..
Ayyy çok sevindim tebrik ederim ikiz geliyor demek oh misssKizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
İlk defa olcakne güzel işte canım öne çeksin hem zamandan tasarruf :)) beklemek çok zor ya benim uzayan döngülerim çok fena oluyo
2,7 lerde sabitlendi cnm düşmüyor tshferritin azcik düşük cnm bi zarari yok ama benim saclarim cok dökülüyordu doktor o yuzden ferro sanol hap verdi. bi tsh ni ara ara takip ettir hamilelik icin 2nin altinda olsun deniyor
pko falan yok cnm ben de çok mu yüksek lh neden kicanım herşey çok güzel lh yüksek pko vardı dimi? vitaminler de güzel çok az da tsh yüksek gibi canım
canım hormona bakılırsa pko var benim fsh 3,5 lh 9-10 ve pko var fsh ve lh ın eşit olması isteniliyor lh yüksek olduğunda pko oluyo canım peki adetliyken dimi bu tahliller bide daha önce hiç bakılmış mıydı kaçtı ? valla canım nasıl düşeceğini bilsem inan ben de uygulucampko falan yok cnm ben de çok mu yüksek lh neden kinasıl düşcek
doktor yok demişti ama bilemedim :'( evet cnm adetliyken 3. günü.canım hormona bakılırsa pko var benim fsh 3,5 lh 9-10 ve pko var fsh ve lh ın eşit olması isteniliyor lh yüksek olduğunda pko oluyo canım peki adetliyken dimi bu tahliller bide daha önce hiç bakılmış mıydı kaçtı ? valla canım nasıl düşeceğini bilsem inan ben de uygulucam
O ilactan sonra sac dökülmen durdumu pekiferritin azcik düşük cnm bi zarari yok ama benim saclarim cok dökülüyordu doktor o yuzden ferro sanol hap verdi. bi tsh ni ara ara takip ettir hamilelik icin 2nin altinda olsun deniyor
Canim ne zaman istersen o zaman yap. kendin daha iyi bilirsin insallah sonuc olumlu olurpassionete Veson canlarim 36.4 çıktı ateş bu ateşle test
Yapmaya cesaret edemiyorum ne yaptıysam cizgiyi 13 e alamadım ff çok kararlı çok emin. bana gore yarın bat bakalım ne olacak
@Kuzgunidenizege34 @Themodernmumma ShinSeGi merhaba arkadaşlar.aslında konuyu Veson yazmıştım sizden konuyla alakalı bilgi alabilceğimi söyledi.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Sizler ne düşünüyorsunuz?
ikinci aşılama için bugün doktora gittim.alttan muayene etti beni.Kist falan yok kalınlık iyi sağda solda oluşmaya başlamış folikuller vardı.2.aşılama için herhangi bir problem yok dedi.tamam dedim bende.neyse bu ikinci aşılama son olsun istiyoruz, bunun için sağlam adımlar atalım dedi..onun içinde ofis histeroskopisi yapalım dedi.iyice bir bakalım bebeğin tutunmasına engel olabilecek bir problem varmı yok mu varsa önlememizi erkenden alalım yoksa rahme bir kaç çizik atacam bebeğin kolayca tutunması için ve buda şansı daha çok arttırıyor dedi.ve cuma günü olacak ve aneztezisiz.ağrılı bir işlem olmadığını hsg den daha hafif geçeceğini söyledi.bir tanede ilaç veriyorum sana bunu cuma gününe kadar kullan dedi.yumurtalarını baskı altında tutacak dedi.cuma gününden itibaren de aşılama için hormon iğnelerine başlayacakmışım.tamam dedim çıktım hastaneden.ilacı aldım eczaneden adı ginera draje.baktım bir nevi doğum kontrol hapı.şaşırdım bir anda.ne alaka bu dedim.sonra doktoru aradım ama müsait değildi yardımcısı ile görüştüm.o ilaç yumurtaları baskı altına alacak cuma gününden sonra zaten dışardan alacağın hormonlarla canlanacak kısacası yumurtanın gelişimini bir süre engelliyoruz dedi.bunun sebebi histeroskopi mi diye sordum hayır bunla alakalı değil dedi.cuma günü 7.günüm geç kalmıyoruz mu o zaman dedim normal yumurtlama gününe kadar kullanacağın iğnelerle yumurtalar istenilen büyüklüğe gelecek ve aşılaman yapılacak merak etme sen dedi.bende tamam dedim kapattık telefonu.aslında çizik atması vs.değilde kafama takılan şu doğum kontrol hapı.biraz araştırdım internette.aşılamadan ve tüp bebekten önce kullananlar olmuş ama benim gibi peşinden hemen aşılama yapılmamış.bir sonraki ay yapılmış.bunun sebebi rahim dinlensin diyeymiş.düşün düşün çıkamadım içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?